Gy. már visszament szegény dolgozni.
Takarítani még nem takarítottam

, viszont a Sparban tök ügyesen vásároltam egy csomó mindent összesen 4000 Ft-ért

, pedig most tényleg mindent megvettem, amit szerettem volna!
Betti, te hogyhogy még csak itt tartasz a ciklusban? Régen, mikor itt voltál, akkor jött meg, nem? Vagy mi van?
Képzeljétek, úgy volt, hogy az Ancsi lányom eljön dumcsizni a suliba, aztán írt egy sms-t, hogy mégsem, én meg visszaírtam, hogy majd egyszer bepótoljuk, erre hív egy vadidegen fickó, hogy kapott tőlem egy sms-t, hogy majd bepótoljuk!

Mondta, hogy oké, de mit mondjon a barátnőjének?

Én meg hülye, kérdeztem tőle, hogy ő a futár (a könyvet hozó futár, tudjátok)? Hülyén válaszolt, hogy dehogy, ő nem futár, miért lenne futár?????? Jó, oké, mindegy, hagyjuk.......... mondtam neki.............. Jó, nem?
Na, a futárral meg úgy jártam, hogy ugye, elrohantam pénzt levenni, reggel, és aztán ott voltam a suliban, Sparban stb., erre jövök haza nagy komótosan, és akkor rá 5 percre kopognak. Nagy szerencséje volt szegény futárnak, hogy most itthon talált. Én azt hittem, felhív, mielőtt jön.
Na, ezek történtek velem.
Anyuék meg a tesómék után mentek Zamárdiba, de este jönnek is haza, csak megnézik őket.