Sziasztok!
Nem vagyok túl jó kedvemben sajna, újra mélyponton, ami a szopizást illeti. Nóri úgy alszik, mint aki elájult, egyszerűen KÉPTELENSÉG FELÉBRESZTENI!!!! Csak akkor kel, amikor magától akar. Éjjel 2x másfél órát húztam vontam szegényt hogy keljen már fel, de nem sikerült. Így megint 10 órán át nem evett. Aztán fél 8-kor felriadt, gyoran bedugtam a cicit a szájába, evett 20-at és megint aludt 1,5 órát. Utána evett 50-et és aludt 1 órát. Most megint vagy 3,5 órája alszik, egyszerűen fogalmam sincs mi a francot csináljak vele!!!! Amit a dokik meg a védőnő mondtak (dörzsöljem a kezét, lábát, kutacsát, nyakát, csikizzem, stb) semmi sem vált be. Frankón átpelenkáztam, leápoltam a köldökét, átöltöztettem, kamilláztam a szemét, lemértem és MÉG ÍGY SEM KELT FEL!!! Én ez nem értem, komolyan. Megmondom őszintén, hogy még az orrát is befogtam, sőt, vizes ruhával törölgettem az arcát... de hát semmi. Hogy a picsába lehet így aludni

Na és van aki azt mondja hogy örüljek neki, és pihenjek én is, de hát hogy a francba, amikor szétvet az ideg hogy nem eszik, közben meg a tejem is apad... áááááh... ilyen nincs is...
Fejni szoktam időnként, de csak 20-ak jönnek le. Nóri többet is ki tud szívni belőle, csak hát akarnia is kéne.
Na mindegy. Tanácstalan vagyok.
Marcsi - nyugodtan írhatsz nekem, ha lesz valami, bár látom már többen is ajánlkoztak! Valóban, az elkövetkezendő 2 napban, de még 2 évben sem megyek szülni, az tuti!
Timi és mindenki aki unatkozik - gyertek és ébresszétek fel a gyerekemet!!!
A Péterfybe be lehet jönni minden látogatónak a szobába. Őszintén szólva én nem örültem neki. Az hogy apa bejöhet, oké, de jobban szerettem volna ha a többiek kint maradnak. Főleg hogy nem csak hozzám érkeztek, ugyebár, hanem a szobatársamhoz is, mindegy volt hogy szoptattam épp vagy akármi... Persze megkérdezték, hogy nem gáz ha bejönnek, de most erre mit mondjak? Nem... inkább elfordultam. Szóval ez meg a másik véglet...