Az összes kis ünnepeltnek óriási pusszantás!!!!!!!!!!!!!!
Hú.... Csak amire emlékszem...
A képek csúcsszuperek, annyira szeretem nézni!!!! MÉG, MÉG, MÉG!!!!!!
Dmaggei! Nagyon hasonlít Rád Albibébi, ezt a közös fotón nagyon lehet látni!!!! És csinkabinka vagy! A keresztlányodnak meg gyönyörű szemei vannak!
Sense! Nem irigyellek... Zsófi szinte menetrendszerűen hajnali 4-5 között szokott vergődni. De szó szerint. Nem áll fel, csak forog, tekereg, szenved, felsír....
Nem szokott felébredni, de a múlt éjszaka felébredt. No, akkor megitattam - csak úgy nyakalta a vizet -, meg a pelusát is kicseréltem, hogy kényelmesebb legyen neki. Utána nagy nehezen megnyugodott, és elaludt. Fél 7 magasságában szokott ébredni. (És 9-nél hamarabb csak nagyon ritkán alszik el).
Regi! Tök jó az új avatarod, meg a vonid! A 3 x 1,5 óra az nagyon szuper. Zsófi - attól függ hogy jön ki -, 2x, vagy 3x alszik.
Ha 2x, az 2x1,5-2 óra. (Délután én is alszom vele).
LMóni! Én azt szoktam mondani, hogy semmi nem történik véletlenül! Mindennek megvan a maga oka.
Ez a ház valamiért mégsem lett volna jó Nektek, ezért nem jött össze! Nyugi, hamarosan megtaláljátok az ideálisat!
Zsozsó is lépked egyedül, a legtöbb, amit kapaszkodás nélkül megtett, az 4 lépés volt.
Ma alkotott az én Csöppöm.
A foga miatt többbször van szabadon a popója.
Betettem így a járókába délután, gondoltam ha bepisil, majd feltörlöm, történt már ilyen.
Én meg teregettem, közben meg figyeltem fél szemmel.
Egyszer csak látom, hogy ül, és a lába között turkál, majd a kezét a szájához emeli.
Na, már mentem is a textilpelussal feltörölni a pisit.
De nem pisi volt, hanem KAKI!
És megkóstolta.....
Hát most nem szorítottam magamhoz, mint mikor ömlött a vére.
Kinyújtott karral rohantam végig vele a folyosón (a háta, lába.... tiszta kaki volt), miközben Ő jól megijedt, hogy Anya kapkod, és torkaszakadtából üvöltött Szegénykém.
Én meg nem tudtam, hogy mossam le, betettem az üres fürdetőkádba a folyosón, és hámoztam le a kakis bodyt.
Apa nem volt itthon, de szerencsére Anyu épp akkor jött le.
Na, Ő megfogta a gyereket, belógattuk a kád fölé, oszt zuhanyt neki.
Na de! A járóka alján gyönyörű Picasso-motivumok keletkeztek, egy-egy játék érintésével.
A folyosón kakipöttyök hevertek, miközben Mütyi rúgkapált a lábával. A babakád is jól nézett ki, bár ott a narancsárga kádhoz jól ment a barna minta...
Utána megkérdeztem Anyut, hogy nem baj-e, ha Gyermekem kakit majszolt, és mondta, hogy nem, ez csak idős korban gond. De gyereknél nem.
Na egy pöttyöt bevett a szájába, amit én igyekeztem villámgyorsan kitörölni.
Remélem nem evett most senki. Ha meg igen, akkor a maradék jó lesz reggelire.
Ééééééésssssssssss a II. Trimeszterben vagyooooook!!!!!!!!!
Ilyenkor a méh még elfér a medencében, de reggel vízszintesen éhgyomorra, ha behúzom a hasam, ott a pukli. És meg lehet fogni. Egy tenyérnyi.

Linike ...

Így indultunk balcsira
jé mi ez ?
így ébredem reggel
csak lazán
na már megint fotóztok ?
kidőlt a parton