A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

bocsi! :oops: :oops: :oops:
javítom!
Pill!!!!!
felhasználónév:cskatka83
jelszó: katka
Vendég

http://www.videoplayer.hu/videos/play/193013

na mostmár jelszó nélkül is hozzáférhető!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

És most is így alszik,csak épp a hordozóban!!!!!!!Csak nyög,nyög és nyög....már lassan én is..... :? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap óta végigalussza a nappalokat is Dorina baba!!! Hipp-hipp hurrá! Úgy látszik bevált az Espumisan, vagy az, hogy elérte a 3 kilót.

Olyan gyönyörű és édes!

Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Dorina tényleg nagyon édes szép :wink:

Csiri ha te ezt "nyögésnek" nevezed akkor ezt Dávidom is csinálja de én nyűglődésnek nevezem...sőt olyan sírás félének nevezem csak nem annyira intenzív
Vendég

Egy fél órára sem haggya abba???Soha,???
Vendég

[quote="bárány"]
írta:
bárányCsiri ha te ezt "nyögésnek" nevezed akkor ezt Dávidom is csinálja de én nyűglődésnek nevezem...sőt olyan sírás félének nevezem csak nem annyira intenzív

Nyűglődés??????Sírás????????Az nálunk teljesen más!!!!!!!!
Sírni úgy sír,ahogy a babák szoktak....nyűglödni pedig ébren szokott,nem alva..... :shock: :roll:

Én ezt nyögésnek nevezem!A videó lehet,hogy nem adja teljes egészében vissza,de ez még nappal csak-csak elmegy,nade éjjel,nagyon rossz és folyamatos...a védőnő is azt mondta,hogy Ö 20 éve dolgozik a szakmában,de ilyen "nyögős" babával még nem talizott,aki így alszik....síróssal igen,rossz alvóval igen,nade aki jól alszik és közben nyög??????? :roll:
Vendég

Csiri Dávid így sír!!!!
Ennél jobban csak akkor ha valami nagy atrocitás éri...szemcsöpögtetés fürdés stb...amúgy így sír...
de ébren az igaz ,és nem alva
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:44-kor.
hékás

Halihó!

Nagyon szépek a babák:Kristóf,Bogi és Dávid is!

Mi is kezdünk hurkásodni!Hurrá!!!
És pár napja annyira élvezi a fürdést,olyan aranyos.

Csiri:elhiszem,hogy idegesít,de annyira aranyos a felvételen.2szer is megnéztem.
Máté ébren szokott így kínlódni.

Jó éjt nektek!

Kép
melike

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:45-kor.
hékás

xx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:45-kor.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Dávid rekordot döntött sírásból...már nagyon nehezen tudjuk eldönteni,hogy rohanjunk vele orvoshoz vagy mit is csináljunk...most puci rángatja a babakocsiban ...én megyek fürdeni aztán csere
Vendég

apuci és nem puci
Vendég

Jó reggelt lányok/fiuk! :wink:

Remélem jó éjszakája volt mindenkinek....Én hulla vagyok,de nem Zoé miatt,hanem én néztem hajnalig egy filmet,mostmeg csak kínlódok...de menni kell az Államkincstárba :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Deha nem intézem el,akkor szerintem soha nem kapok pénzt,mert mindig felhívnak valami hiánypótlásra... :evil: :evil: :evil:

Nem tudom,hogy öltöztessem a kiscsajt,olyan hűvösnek tünik....de tuti 1 óra múlva meg kánikula lesz....

majd jövök és mesélek....

addig is sziasztok!!!

Ja és adhatnátok ötleteket gyors főtt kajákra....Itthon lesz a héten a kisebb lányom,minden nap kellene valami.... :roll:
Az 1ik nap rakott krumpli,az tuti...
Vendég

Itthon lesz a héten a kisebb lányom,minden nap kellene valami....

De figyelmetlen vagyok,már nem Ö aa kisebb lányom...Ö a középső...mertugye már "csicsónénak" 3 lyánya.... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hajrá Csiri! Drukkolok,hogy sikerüljön az államkincstár. Nagyon édi Zoé baba, hát szakadtam a nevetéstől. Valószínű, ha ezt kéne hallgatnom állandóan, nem lenne vicces, de nagyon cukor.

Bogi, Márti, Bari: nagyon szép babák. Csak ámulok és bámulok!

Olyan kis értelmesen tudnak nézni már most a babák, hogy meg lehet őket zabálni!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Mi ma vagyunk 1 hónaposak!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca, nagyon boldog hófordulót Nektek :P

VIKKA, NEKED PEDIG KITARTÁS MEGY A DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Mi pedig ma vagyunk 5 hetesek :P

Ma sem 100-as a gyerekem. Ma megint nyűglődik. Tegnap egy angyal volt. Ma meg.................. :twisted: :twisted: :twisted:
bluebox

Márti: Boldog hétfordulót! :)

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszike :P
Ma egy kicsit mintha pangás lenne nem? Vagy én látom rosszúl?
bluebox

Hát egy kicsit tényleg pangás van! Most nyugi van nálunk, mert Kitti alszik, de már nem sokáig...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nálunk pedig Anyukám foglalkoztatja a legkissebbet :P
Gondoltam, addig rendet rakok a képek között, mert hatalmas a káosz :P
bluebox

Hékás: ment pü!!!!!!!!!
bszilvi25

Én megjöttem a nyóckerből...megnéztem a zárva lévő polgármesteri hivatal ajtaját :twisted: :twisted:
Állítólag a rádió bemondta,hogy zárva lesz...de ki hallgat rádiót :?: :shock:
Na mind1...Dávidkának majd lesz egyszer születési anyakönyvi kivonata...remélem még az ovoda elött :lol:
Vendég

Én megjöttem a nyóckerből...megnéztem a zárva lévő polgármesteri hivatal ajtaját :twisted: :twisted:
Na mind1...Dávidkának majd lesz egyszer születési anyakönyvi kivonata...remélem még az ovoda elött :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam még mindig visszaolvasni... :(

Vikka: Nagyon drukkolok! Most már tényleg hamarosan találkozhatsz a picúroddal ;) Remélem szép élmény lesz!

Bari: Az én Bencém is igen ritkásan eszik. :roll: Szerintem nem kell aggódni, vannak ilyen napjaik ;)

Andóca: Eljutottatok már a Jós utcáig? :)

Lányok körkérdés: Varratokkal hogy álltok? Nekem bent hagytak egy párat és azt mondták, hogy majd kiesnek maguktól. Tapasztaltabbak esetleg emlékeznek rá, hogy ez kb mikor következik be? (nem felszívódó varratok :( )

Megyek, összekapom magam, mert lassan jön a védőnő... :roll:

Kép

Kép
bettica

Bocsi nem akartam 3x elküldeni :oops:

Bettica varrat témához sajnos nem tudok szólni mert nekem kivették...
Viszont én még erősen vérzek,főleg alvadt vér(bocsi),valakinek van ilyen gondja???
Vendég

Kaját ma is csak lájtosan nyomjuk...de már csak 5xkívánja és egyre kivesebbeket 80-110gr...de próbálom megőrizni a hidegvérem(beveszem a leszarom kapszulát),és azzal nyugtatni magam,hogy a másik kettő is főlnőtt kaja és folyadék nélkül...főleg szindi akinek szinte mindíg horpadt volt a kutacsa,és száraz a peluja..
de ennek ellenére is idegbeteg vagyok
Vendég

Sziasztok!

Nos,most mi nem aludtunk!1kor ettünk,onnantól nyüglődés.2kor újra cici,hátha.És nem. :twisted: Tehát így fél 5ig hallgattam és akkor végre valahogy elaludt.Fél 7ig kaptam pihenőt. :lol:
Most alszik.De meddig?!

Kép
melike

sziasztok,

csak egy gyors bekukk....

bettica: ma 1 hónapos Milán és még potyognak belőlem cérnák. elég vicces, kb 5 mm-es darabok néha, 1-1 pisilés után látom a wc-ben. :D

engem is felhívtak hiánypótlás miatt a kincstárból,... azt írták a honlapon hogy mindenből elég a másolat, ha postán intézzük. na ehhez képest az egyik papír (orvosi igazolás) eredetiben kellett volna, csak az nem volt feltüntetve a neten. :roll:

mia_snow

Nekem kipotyogós varratom van és már találkoztam is a wc-n a darabokkal.Hogy mikor távozik az összes azt nem tudom,de nincs gondom vele.
Én már csak "barnázok" minimálisan.Remélem hamarosan végleg megszűnik,mert már unom.

Kép
melike

Mi még pénteken adtuk fel a papírokat,de ha ilyen macerás a dolog,akkor 2 hónap múlva sem lesz belőle pénz!

Kép
melike

Melike: múlt hét elején még én is barnáztam, de már semmisincs. csak a cérnadarabok hébe-hóba. :D
meg egy picit húzódik még ott lent... na én azt várom hogy elmúljon, mert addig nemmerünk a zurammal semmitse... :oops:

mia_snow

Betti: még nem jutottunk el a Jós utcáig. De már nem sok hiányzik hozzá. Ti sétáltok már?

Mia: neked is boldog első hófordulót.

Nekem felszívódó varrataim voltak, de azt mondta a doki, hogy az is lehet, hogy kiesik. Na én is láttam már a wc-be varratot. Én is még barnázgatok. De nekem néha a vágás még érzékeny. Mi sem merünk még semmitse csinálni! Főleg, hogy én bent is repedtem, és nem tudom, hogy mi a helyzet. Mindenképpen megvárnám mit mond a doki!

Evés: nálunk inkább többször van kevesebb kaja. Általában 50 és 70 g között eszik Kitti. Csak csodálkozom, hogy mindenki olyan 100 feletti kaját ír.
Lányos anyukák, lehet, hogy a lányok kevesebbet esznek mint a fiúk???

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: mi 3 hete adtuk fel a papirokat tértivevénnyel, ajánlva, de még nem jött vissza az ajánlott cetli.... szerintetek?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: mi 3 hete adtuk fel a papirokat tértivevénnyel, ajánlva, de még nem jött vissza az ajánlott cetli.... szerintetek?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Betti: neked ki a védőnőd?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem Zsóka, de most ő szabin van és a helyettese jön ma meglátogatni minket (L. Éva). Mi is voltunk már sétálni, sőt családlátogatni is ;) Most mennénk el, mert nincs akkora dög meleg, erre a védőnőt várhatjuk :roll:

Papírok: Személyesen vitte be a párom, így a hiánypótlás is hamarabb kiderült. Kétszer is be kellett emiatt mennie, de legalább el van intézve.

Iszonyatosan rossz helyen van 1-2 varrat, remélem mihamarabb kiesik, mert addig ülni sem tudok :(

Kép

Kép
bettica

andóca: gratu nektek is!
a csajok kevesebbet esznek persze... bikiniszezon van! :D

papírok: mi múlt hét előtti szerdán adtuk fel, múlt hét csütörtökön jött vissza a cetli, és aznap hívtak is hogy hiánypótlásra küldjek be egy papírt, ma fogjuk feladni. szóval nálunk gyorsan ment ez a része.... azt mondták, hogy amint beér a hiányzó papír, 15 nap és jön a lé... reméljük.

mia_snow

Sziasztok!

Csiri, a nyögés és kalimpálás nálunk is menő :lol: igaz csak nappali alvásoknál és nem ennyire. A védőnő azt mondta hogy felületesen alszik... bár én ezzel nem értek egyet... :roll:

Varratok: a felszívódó varratok is kijöttek... és egyik-másik idegesítően szúrt is :evil: megváltás lesz ha mind eltűnik.

Tegnap megmértem Petit, 3900 gramm, pedig 3200 grammal jöttünk haza... 8)
Kép
Fürdés közben... :D
csipisz

édi kis krapek Milán és látom már nevetni is tud :lol:

KAja:nem tudom a normál lány gyerekek mennyit esznek mert az én lányom sajnos semmit nem evett,soha nem volt éhes..egy r
émálom volt vele az élet.. :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Peti is nagyobbnak látszik mint Dávidom...
Vendég

Bari, szerintem nem nagyobb a fotókat elnézve... a fényképek amúgy is csalósak egy picit. :) :) :)
csipisz

csipisz:lehet de én már mániákusan azt nézem,hogy hurkásodik-e dávid :oops: a másik kettő mindíg olyan kis gebe volt..szeretnék egy duci gyereket :lol: :lol: :lol: aki folyton éhes :lol:

jó az akis szivacs a kádban,szerintem veszek én is
Vendég

Peti sem mindig éhes... néha 40 grammot eszik... néha 120at :lol: szélsőséges étkezés.

a szivacs tényleg jó, pedig mikor megvettük, hülyeségnek tartottam, de tök nyugis a fürdetés, amióta ezen "trónol"... és mindkét kezemet használhatom. :)
csipisz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: