Sziasztok!
VikDannak és Boginak boldog hófordulót!
Amona????
Irina!
Heni!
Szeli még mindig 3x alszik egy nap, általában másfél órákat, de van, hogy csak 3/4-et, de ez ritkább, inkább csak ha valami zaj felébreszti.
Szeli is kb. 2 óránként álmosodik, egyedül a délután bírja tovább. Ha 4 – fél 5-kor ébred a 3. alvásból, simán kihúzza 8-ig.
Hát volt éjjel buli rendesen!
Éjfélre rettenetesen felmelegedett a kisszoba, mert behajtottam az ajtónkat (nem kellett volna, mert így nem hűti a légkondi), aztán Szeli sírt, meg én is forgolódtam csak a melegtől, majd Szeli úgy felébredt, hogy ki kellett hoznunk a nagyszobába, ez volt fél 1 körül. Aztán Zsoltival kitaláltuk, hogy éhesek vagyunk, mert egyikőnk se vacsizott, így nekiálltunk enni!

Szeli meg kapott 3 kekszet, azt be is nyomta. Utána játék az ágyon, csikizés, bohóckodás. 2-kor tettem le Szelit. De úgy elaludt, hogy Zsolti kérdezte is, hogy fejbevágtam-e...
Szóval hulla vagyok, de legfeljebb több koffeint nyomatok ma.
Elővettem a nyári plédünket. Igazából tegnap melegedtek fel úgy rendesen a falak, előtte nem volt ilyen meleg a lakásban, jó volt a hálózsák.
Szelit szerencsére nem kell egész álló nap szórakoztatni, elég neki napi 1 óra, egyébként totál elfoglalja magát valamivel.
Ja! Mi is voltunk mérésen kedden: 9250 g és 72 centi. Semmit nem nőtt, csak a súlya gyarapodott...
Timi26! Sima Chamomilla??? (Nem is tudtam, hogy ilyen is van.) Nekem automatikusan a Vulgarist adják, meg se kérdezik, hogy melyiket kérem. Az is 15-ös higítású???
Mesi!
Sense! Leírtátok az érzéseiteket a másidik babával kapcsolatban, erre én meg azt álmodtam, hogy terhes vagyok, de már megyek is szülni, és akkor döbbenek rá, hogy nem voltam egy UH-n se, azt se tudom, hogy fiú-e vagy lány, nincs név se, gyorsan ki kell találni, de már jönnek a fájások. Aztán gyorsan bevillan, hogy jaj, remélem, egészséges, mert ugye azt sem tudjuk az UH kihagyása miatt... És így megyek szülni!

Ja! És se dokit, de szülésznőt nem kértem fel...
Viranka! Örülök, hogy jobban vagy!!!
Mi is szervezzük a nyaralást. A Balatonhoz megyünk július végén, kiveszünk egy apartmant 3 napra, visszük Nagytesót is.

Remélem, összejön!!!
Ágica! Szeli feje is leizzad a vacsinál, de aztán megszárad a haja neki.
Én nem emlékszem, hogy Szeli hogy állt fel először...

De szokott így is, meg úgy is.