Sziasztok
Kicsit jövök....
Édik a babók nagyon, a hétvégén elfelejtettem írni.
Jó kis sztori az orvosi hibákról,istenem

:(:(
Gratula Sebinek a lépésekhez,és Hangának a felálláshoz és a többi pirinyónak is.
Csokinyuff
Mi is reggelizünk rendesen katonákat ,bár még csak 2 foga van

de úgy nyammog,caccog hogy étvágyat csinál annak is aki nem éhes.
Reggel kap tejcsit majd 9-9-30 vajaskenyeret vagy vmi hasonlót,de ebbe a melegbe van hogy csak délbe iszik folyadékként gyümileveslét,húslát ,zöldséglét......És délután 5 után kezd enni ,addigra már kicsit hül a levegő és megjön az étvágy is.
Mamiblue
Csirketenyésztőre sok átkot küldök,tudom milyen bűz jön./ha nincs megfelelően tisztántartva/egyébként bajom nincs vele ,mert tesóméknak is van telken ,de nem lakóövezetbe.
Kedvem most méúgyse jó ,tegnap éjjel meghalt a mamóca/férjem nagyija/
Hála istenkének nem hagyta tovább szenvedni.
Ez a következő nehézség lesz ,hisz sok más mindent is fel kell dolgoznunk közösen.Nem volt ennyire nehéz az élet.
Egyre több dolog szakad rám úgyérzem és nemigazán értem miért pont én.
Néha úgy gondolom jobb lenne egyedül ,de máskor meg rájövök mit kezdene nélkülem ez az ember magával ,aki jelen pillanatban is a szakadék szélén áll lelkileg.Bocsi ,hogy rátok zúdítok ,de rég nem beszéltem ki magam senkivel és egy kicsit jólesett most.
Bálintom szépen mondja pápá---tátá neki,,mama,dádá,nyam nyam,kaka, és rengeteg halandzsaszöveget használ még ......olyankor majdnem megeszem ........
És szépen mászkál egyik újamat fogva,valamint a betonon ,gumiszőnyege a játszón leteszi két kezét és a két talpaskáját úgy megy senekátz felemelve/zabiznivaló/
csinálok majd képet és dobok párat.
Nagylányom kitűnő lett ,most hoztuk haza nyaralásból/úszótábor/,olyan szép színe van mint a csokinak

:): hála apja bőrét örökölte.
A héten pénteken mennénk Balatonra anyumékkal és kerianyummal,de nem tudom sajnos a temetés mikorra esik majd.
Puszika mennem kell mert B

álint tejcsit kér.