A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

tappancs; szerintem hiaba a magne b6, ha jonni akar a gyerkoc, jonni is fog. kicsit probalj lazitani, kikapcsolni hatha ossze tudod szedni a gondolataid, es maris nem fog olyan ijesztoen hatni az egesz.
hivj fel mindenkit akit csak tudsz, hogy jojjon,...
inkabb legyen teves riasztas, minthogy keso legyen....
Hajra!
Vendég

Én is folyamatosan frissítem az oldalt,hátha jön hír :roll: :P

Kép
Kép
Kép
kike

Én is folyamatosan frissítek.... épphogy csak kiszaladtam a konyhába, hogy a vadast befejezzem, és tésztavizet feltegyek főni, hogy készlegyen mire párom hazaér. Viszon én is folyamatosan keményedek.... lehet lassan elkezdem nézni az órát. :roll:

d.dodó

megszult volt csoporttarsam akinek tulhordas miatt reggel imeginditottak : 50 cmes 3kgos picilanyka lett:)
Vendég

Beszéltem a szülésznőmmel beülök egy kád vízba ami jól esik ha leállnak akkor josló ha nem akkor kórház, de azóta is 15.3-tól 5 percenként 20 másodperc körüliek a drágaságok. Ha mennem kell ma akkor se lesz törpe mert császároznak, akkor max holnap.Telefonokat intéztem a párom nemtud jönni 24 órázik, de a gyerekeket egy óvitársunk anyukája elvállalta ha arról van szó, hogy menni kell, egy focistársam meg bevisz a kórházba ha menni kell.
Aranyosak vagytok de én nagyon nem akarok szülni ma esetleg hétvégén amikor apa mellettem van.
Tudom hülye vagyok ....pedig már a harmadik.
Szurkolok, hogy leálljanak ezek a kis nyavajások
tappancs28

lehet en vagyok ennyire hulye, de a kemenyedest es nezni kell?
en azt hittem azt nem.....hisz nalam az annyira megszokott mindennapos.
Az a fajas?
tutira nem! Mert abban a baba is reszt vesz....
Vagy mi van?
Vendég

Anyjuk!
gratula neki!! És mi lett a neve?

d.dodó

tappancs: szurkolunk! Jujj ez igy eleg szornyu, se apa, se ma kilatas babyre....De hat ha megsem csak joslo, mi az hogyholnapig varni kell a mutettel? MIt csinalnak Veletek addig?
Megertem hogy parod nelkul nem szivesen...
Drukk
Vendég

Dori; Zita, de ok egyaltalan nem tudtak mi lesz, kertek ne mondjak meg. es vegig mindenki fiut josolt nekik:)
Vendég

Anyjuk!
Én a keményedést ugy veszem, mikor olyan lesz a hasam mint egy kö, megmerevedik, levegőt alig kapok...persze fáj is....de abban "nem vesz részt a baba". Ati is azt hiszi, hogy olyankor a baba nyomja ki magát...de nem..olyankor "megmerevedik" a méh...

d.dodó

Mary!
Én is olyan kíváncsi vagyok már, hogy nekünk mi lesz! :)

d.dodó

Anyjuk fájás, mikor meg kell kapaszkodni, és nyögni kell. A többi keményedés. :lol:

potyka

TAPPANCS!!!

hát mire kell jönnöm?!
Akkor mégsem egyszerre szülünk?????

DRUKKOLOK!!!++++++++++++++
Vendég

Tappancs!
mennek a drukkok!! De igy tényleg rossz lehet, hogy apácska nem tud melletted lenni! és ez nem attól függ, hogy hányadik szülés. Szerintem akárhányadik, mindenki azt kívánja, hogy a párja mellette lehessen.

d.dodó

Wera: Neked koszonettel tartozom az otletert, hogy a mellbimbo apolast nyugodtan kezdjuk el elobb. En azota nepi egyszer kenem a baby love apoloval- kaptam azt is, maradek- es lenyegesen jobb! Ugyanis nekem elegge viszketett vegig, meg csomo ilyen kinoves lett rajta mai fajt, es most tok elmult minden ilyesmi. Par folt van rajta de nem fajnak!

JA, es lehet ez nagyon hulye kerdes lesz, de az orvostol nem mertem megkerdezni....szoval nekem van egy "harmadik mellbimbom" :oops:
igy szulettem, soha senki nem tudta mi az de, teljesen ugy nez ki, a szine is olyan csak kisebb sokkal, es lyukas a kozepe. szoval ez kicsit megnott terheseg alatt, es nem egyszer megfordult a fejemben hogy mi lesz ha ebbol is jonni fog a tejci. Szerintetek, lehetseges ez?
jajj tok ciki ez az egesz- bar en ferjemnek koszonhetoen mar megtanultam, hogy ettol vagyok `egyedi`, de akkor is- de megis ha valki tudna hozzaszolni valamit....
Vendég

Még húsz percig vagyok gépközelben, addig hírekre várok 8)

Dodó, mérjed csak az időt, az megnyugtató! De a fájásokat nem fogod összekeverni a keményedéssel, az tuti 8)

Itt megint valami esőféle készülődik! Nyomott is az idő, olyan, amilyenben megindulnak a babák :D
Marcsi, te merre vagy?
És te, Kike?
Meg aki szülhetne már akár?

KépKép
szkagi

potyka; en is igy gondoltam, bar teganp erosen kellett kapaszkodnom, de az "csak" azert mert a bordamat nyomta felfele es nem kaptam levegot, es orulten faj. de en ezt sem sorolom a fajas kategoriaba, hisz tudom hogy o csinalta a sarkaval!
Vendég

Agi: igen nagyon elborult az eg, szerintem megint lesz valami orult vihar, ami tenyleg csak arra jo, hogy minel jobban rosszul legyen az ember.....merthogy le nem hul tole, azt mar tapasztaltuk az elmult ket napban.
Lehet mar kerdeztem, de te hol laksz?
tudom a belvarosban dolgozol/tal- melyik szinhaz?- es hol laktok?
Bocs ha tul kivancsi vagyok!
Csak szeretnem ha majd babasak leszunk ugy mind akkor talalkozni mindenkivel aki hozzam hasonloan tarsas leny.
Wera messze lakik, muffin szerencssere mobil, ki is volt meg, Tappancs Te laksz kozel? szoval en gyujtom az ismerosoket, mert nagyon egyedul vagyok ebben az oriasi varosban.
Vendég

Ági!

Én vagyok, sajna... :? :oops:
Vendég

mindjárt leszakad az ég

KépKép
szkagi

Itt is esni fog még szerintem ma....

És ma punnyadós estém lesz, mert a fiuk ma is (mint minden hétvégén) számítógépen fognak játszani! Szóval ahogy megjön a párom (hamarosan) és eszünk, onnantól kezdve én nem leszek gépközelben... :( szóval a híreket csak holnap fogom megtudni azthiszem.

d.dodó

Budakalászon lakom, de abszolút mobil vagyok, és hozzánk is lehet majd jönni, van kert (most már)
A Hűvösvölgyben dolgozom az IBS Színpadon

huh, hirtelen sötét lett, ajjaj
üljek autóba???!!!
na elindulok a lányomért,
érte még a villámot is kibírom, még az autóban is

Tappancs, drukkolok,
és mindenkinek, hogy úgy legyen, ahogy nektek és a babáknak jó!

KépKép
szkagi

szakad az eső

KépKép
szkagi

Na...hazaért párom, ugyhogy megyek!

d.dodó

itt meg nem esik :twisted:
remelem ideer. A szinhaz tudom hol van, viszont budakalaszt nem :oops:
Na de majd osszehozunk valhol valami talalkat, amikor mar aktualis lesz!

Vigyazz az uton!
Vendég

itt is esi!:)
bar gondolom 5 percnel tovabb nem fog tartani....
de talan akkor nem akar kiugrani este a pocakombol a baba, es talan lesz egy ejjszakank, maikor alszunk....

ma meglatott a szomszed, kerdi hogy vagyok, mondom eleg jol, erre ramnez es mondja: de aludni gondolom nem sokat alszol....hat ha mar most ilyen latvanyos mi lesz honapok mulva....
Vendég

Én meg Óbudán Ági!!!
Anyukám meg Békáson...

hát az én hasam továbbra is fájdogál, derekam leszakad...
Adél meg belassult. Gyere kislányom!!!!

Kép
andkata

lassan en is bucsuzom, hamarosan erkeznek csoportarsamek, bar lehet az eso miatt varakoznak valahol...

Holnap jovok erre megnezni vannak e johirek!
Vendég

Tappancs++++++++++++++++++++++++++++++

Itt is esett de már elált!
Vendég

Ági:Én is vagyok még egyben ,sajna-keményedek,de ennyi,meg a derekam fáj olyankor,de más nincs.
Vigyázz az autózással,főleg hogy esik.

Kép
Kép
Kép
kike

hát lányok fürödtem, jelentem a fájások nem tüntek el de rendszertelenné váltak még össze rakom a törpék cuccait is hátha indulunk , addig vagy rendszereződik a fajás vagy nyertem még időt és maradok.

Miután Babu korházban van, ezért Dodónak megvan a szám neki fogok sms-t küldeni ha mégis akcióznánk a hétvégén valamit.

Anyjuk és Erdőkertesen lakom Gödöllőtől nem messze, 30-45 perc autóval pestr forgalomtól függően
tappancs28

Tappancs:Megy a drukk-azóval holnap lehet lessz babó! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Bizti nem emlékeztek már rám, korábban már jártam nálatok.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e köztetek olyan, akinek + lett a streptococcusa? Én sajnos ma tudtam meg, de ha tovább olvasom a "szakirodalmat" csak idegesebb leszek.
Van valakinek tapasztalata a dologgal kapcsolatban???

Előre is köszönöm!
dóri797

nekem az lett
mi a kérdés?

Kép
andkata

Te sem kapsz gyógyszeres kezelést már a szülés előtt? Azt mondta ma az orvosom, hogy csak szüléskor adnak intravénásan, nem késő ez?
dóri797

csajok, nekem már annyira elegem van ezekből a munkákból! Az tuti, hogy én nem fogom mégegyszer végignyalni a lakást!!! Már elegem van a takarításból meg a koszból meg a munkákból!!! TUdom, hogy holnap minden kész, de akkor is! Vége a türelmemnek. Már csak egy kis nyugit akarok!
Na befejeztem a nyafogást. Néztem a kocsiba kiegészítő visszapillantót, hogy lássam a bébit menet közben, meg néztem árnyékolót is, hogy ne süssön a szemébe a nap. Hát nem egyszerű áruk van. Meg is néztem rögtön hogy kinn mennyibe kerül... Nem ugyanannyi... Most megvan az újabb projekt :)
Legalább elfoglalom magam. Elvileg vacsit nem kell csinálnom, mert megyük a férjem főnökéékhez. Lecsó partira. :) Az fincsi lesz.
Holnap meg megyük mexikóiba vacsizni. Az is jó lesz. :) Mármint a kajcsi része. Csak egy kicsit szomorú is lesz, mert évekig dolgoztam egy amcsi házaspárnak, és görögországba költöznek a jövő héten (12 évig laktak itt). Aztán olyan búcsúvacsi lesz... :( De legalább majd tudunk menni hozzájuk. :) És pont most fogadtak örökbe egy kissrácot, három napja tudták meg, hogy hivatalosan is az övék. :) Bár már évek óta rengeteget foglalkoztak vele. Aztán furcsa lesz, hogy nem lesznek itt...
Na most eldugulok egy kicsit, inkább kutatok a neten árakat... :)

KépKép
muffin

muffin!

iszod még a csalánlevél teát? szabad még inni a 36. hét után? mert most kezdtem el vizesedni.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
most volt még egy kis időm bekukkantani, míg párom fürdik (utána övé a gép).
Jelentem...én is furcsán érzem magam...hányingerem van. Keményedésem az azóta is van jócskán...néha egy kis mensis görccsel társul!!

Tappancs!
Megy a drukk!! És várom az sms-t. éjjel-nappal be van kapcsolva a telefonom!

d.dodó

timi, én minden nap iszom. Az nem számít hashajtónak olyan gyógyszer értelemben úgyhogy nyugodtan lehet inni. Meg nekem azt is mondta a doki, hogy legyen gyümölcsnap. Vagy olyat is lehet csinálni, hogy főtt krumplis nap. Persze én csak a teát iszom... :8

KépKép
muffin

A végén még mindenki megszül előttem :?

Kép
Kép
Kép
kike

Komolyan,már úgy érzem sose jön ki a babám :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ha már ennyire ráérek, gondoltam teszek fel egy képet a teraszról. A volt és lett állapot... Azt hiszem van egy kis különbség. :)

Kép Kép

KépKép
muffin

kike, ne izgulj, még van egy hetünk... majd azután elkezdhetsz kétségbeesni hogy benn akar maradni. :)

KépKép
muffin

Azta:ez csodaszép lett! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ok,megpróbálok várni,de olyan nehéz :?

Kép
Kép
Kép
kike

ja, és voltam ma kínaiban. Úgy voltam vele, hogy én nem veszek háromszázvalamennyiért eldobható bugyit, inkább veszek a kínaiban 150-ért simát és aztán eldobom. :) Néztek is szerintem az eladók, mert nem túl szépek azok a bugyik. De kit érdekel. Csak vicces volt olyan igazán csúnyákat venni. (Ami kicsit is jobban nézett ki az már 400 volt, de akkor meg semmi értelme nem lett volna az akciómnak. :)
Meg vettem egy halásznacit. Pedig úgy voltam vele, hogy én ugyan nem költök már ruhára erre az egy hétre. De nagy mázlim volt. 2600-ba került, és ugyan nem kismaminadrág de olyan visszahajtható derekú és a visszahajtós rész gumis, úgyhogy igazából az is lehetne. Mondtam a csajnak, hogy valami elefánt méretet adjon. Hát majdnem kinevettem amikor ideadta az xl-est. Majd teszek fel arról is képet hogy mekkora volt. De olyan furcsán van varrva, hogy tök jól tágul és jó lett rám. Le sem vettem olyan kényelmes (és vékony anyagból van) úgyhogy szülés után is simán fogom tudni hordani, meg most erre az egy hétre is szuper. Majd teszek fel képet.
Na most eldugulok, úgysem nagyon van itt senki...

KépKép
muffin

nekem mondod hogy nehéz várni??? :) amúgy én úgy vagyok vele, hogy ha másképp nézem, akkor iszonyat gyorsan telik az idő. Úgyhogy most élvezem még a pocit, ki tudja hány napig tehetem. Aztán meg majd azt élvezem, ami akkor lesz. Úgyhogy most én totál le vagyok nyugodva (meg lehet, hogy tudat alatt be is vagyok szarva a fájdalomtól, és azért nem bánom hogy még nem indul) de amúgy nem tudat alatt egyáltalán nem félek. Aztán majd meglátjuk. :) Egy pár percre azért jó lenne egy pár hetet előre ugrani hogy már mindent tudjak, aztán szívesen várnék én még. Csak a bizonytalanság...

KépKép
muffin

Muffin:meg tudlak érteni.Mindig a bizonytalanság a legroszabb.

Kép
Kép
Kép
kike

Nem igazán akarok jövőhét szerdán ismét buszozni az NST miatt,szeretném ha addig előbujna.De hát ha ő nem úgy gondolja,mit tehetek?Nagyon semmit.

Kép
Kép
Kép
kike

ujra it, elmentek a latogatok.Jo volt picit csacsogni...Meg hoztak nekem mandula es levendula olajat, szoval lehet megis raveszem magam a gatmasszazsra....
A vihar igen haamr tovaszallt:(

LAtom semmi konkret nem tortent azota.
En nem tudom igazibol mit is szeretnek jobban meg nem menni, vagy menni....de a dontes nem az en kezemben van. Viszont ugy erzem hiaba van minden osszerakava( ma meg kis elemozsiat is vetttem apanak a vajudos csomaghoz) es olvastam el csomo dolgot "mi var rank"....nem vagyok felkeszulve.
Ok, nem kellemesek ezek a joslok, de hat ezel azert ki lehet meg birni...
Meg en mar elkonyveltem a doki multkori szavai alapjan, hogy egyenlore nem kell szulesen agyalnom- a vegen nem is vennem komolyan ha masfajtara fordulnanak a fajdalmak :P
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: