Sziasztok!
Sokszor be-be nézek hozzátok. Továbbra is nagyon szeretlek titeket olvasgatni. Ez a legjobb babás topik több szempontból is.
Sajna arra már nem futotta az erőmből, hogy rendszeresen kövesselek titeket és írjak is. És már korábban is úgy éreztem, hogy annyira nem tudtam beilleszkedni. Sokszor hiába próbáltam hosszasan írni és reagálgatni, mintha láthatatlan lettem volna. Bár olvastam, hogy mások is így érzik néha. (Igaz, én főleg akkor, amikor töben is hosszasan mindenkire reagáltak, csak rám nem.)
Azért olvastam, hogy Jim hiányolt!

Köszi neki ezért! A férjnek mielőbbi jobbulást, hazatérést! Mi hír róla? Most hétvége lesz, mikor mehet akkor haza?
fnora82! A Camponánál tényleg van babaúszás. Mi is gondoltunk rá, hogy ki kellene próbálni. Honlap:
www.babamamauszas.hu
Panny! Az nem semmi, hogy 20 liter tej csak csepegésből!

Neked aztán van tejed!
Nekem az első hetekben csepegett annyira, hogy fejnem sem kellett. Folyton tejgyűjtő kagylót kellett hordanom és állandóan öntögetnem kellett kifelé, mert elég hamar megtelt. Jó macerás volt. Most azért melltartóbetét kell még, meg fejéskor használom a tejfelfogó kagylót, hiszen többször 10-20 mili gyűlik fel. Valahol olvastam, hogy abból is láthatja a mama, hogy beindult a tejleadó reflex, hogy szoptatáskor a másik mellből is megindul a tej. ez tök természetes.
Luca sincs még 6 kiló sem. Pedig igazán elégedett vagyok a gyarapodásával. Olyan hurkák kezdenek rajta lenni, hogy csak na!
Az oltatás kérdés bennem is most kezdett felmerülni. A védőnő a bárányhimlőt és a prevenart is ajánlotta, de egy kicsit még később.
Szerintetek, kerti kis medencének a vizét hogy kellene kezelni, hogy a babát is bevihessük? Most vettünk egy pici úszómedencét a teraszra. Van aki azt mondta, hogy klórt muszáj belerakni, hiszen babaúszáson is van. Más azt mondta, hogy szerinte elég hetente cserélni a vizét. Én meg nem tudom, hogy mi az ártalmasabb a klór, vagy az esetleg felgyülemlő bacik? Végül valami oxigén tablettát vettünk amire az van írva, hogy kíméletesen fertőtlenít. Ötlet? Vélemény?
Pati! A kiskutyákkal mi a helyzet? A Netboardra feltettétek sos kérések közé? Ismered azt az oldalt?
Pumperka! Hogy sikerült a karateverseny?
Na, még egy kicsit olvasgatok, hogy mi van veletek. Egyébként Mni én is szavaztam rátok!
Petramama köszi az iwiw jelölést!

Jim te meg miért töröltetted magad? Biztos írtad, csak azt nem olvastam.