A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Pillanatnyi állapotok:
Kép

Kép

10 percig guggoltam az ágya előtt,hátha mosolyog :shock: :shock: Hát persze hogy nem mosolygott :cry:
bluebox

Márti!
ÉÉÉÉÉdeeeeeeeeeeeees ez a kiskrapek!!!! :D
Vendég

És, ha minden igaz, itt az etetés ideje. Ha jól vettem észre, kezdünk átállni a 4 óránkénti szopira :roll: Ez normális???? Eddig nemhogy 3 óránként evett, hanem 1,5 óránként kérte a cicit. 2 napja elkezdte a 4 órás mutatványt.
bluebox

Lányok: ti hogy fürdettek? Nekünk mostanában állandóan sír. Olyan 1/2 8 és 1/2 9 körül próbáljuk fürdetni. Próbáljuk úgy csinálni, hogy ne legyen éhes. Pl. tegnap megetettük 1/2 8-kor, de akkor csak alig evett 30-at, és 1/2 9-re már iszonyú éhes volt, és végig sírta. Vagy etetés után bealszik és alig tudjuk felébreszteni, hogy fürdessük, és akkor szintén sír. Már nem tudunk mit kitalálni. Mert egy ideig élvezte a fürdetést, és most pár napja csinálja a hisztit. Szerintem élvezné Ő, mert amikor beletesszük, akkor egy olyan 2-3 percig elvan és utána elkezd sírni még a vízben, és kint amig öltöztetem, azt végig sírja. Úgyhogy nálunk a fürdés, 4-5 perc csak! :( :( :(
Olyan szomorúak vagyunk!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Honnan ez a sok szép gyerek???

Gigi remélem igazad lesz!!Mint tudjuk türelmetlen ember vagyok és én már most a hurkákat várom!!!
Minden reggel hurka vizit van :lol: :lol: De még semmi :(

Oltás...szeptemberben már ingyenes lesz ,szóval az elsőt fizetem utánna állitólag már nem kell...vagyis a rotát igen!!
Na mindegy ez van...ami kell az kell!!

Légzésfigyelőt használtok??Mi még nem ...többet van a nagy ágyban mint a sajátjában :oops: babakocsiról nem is beszélve
Vendég

Márti: Kristóf nagyon édi! Látom ti csak pelusban nyomjátok!

Szerintetek lehet ebben a melegben csak pelusban itthon napközben? Én eléggé félős vagyok, éjjelre bodyt és egy kis zoknit adok rá, mert kitakarózik és ahogy észrevettem eléggé hideg kezű és lábú.

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Márti
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ebben a melegben én ragaszkodom a max. 3 órához két szopi között... még Petimet is itatom folyamatosan...
Pedig nálunk a lakásban csak 25 fok van... légkondi nélkül...
Vendég

Andi nekünk is 2 percet tölt a vízben és utánna sír...de m ivel a másik két gyerekem is így csinálta ezért ,számomra ez a normális

Majd ha nagyobb lesz már nem sír
Vendég

Mi úgy csináljuk ,hogy 4 óránként tápszer...közte meg szopik mert tea nem kell neki csak anyatej...ő egyenlöre azt issza víz helyett...reméljük elég neki
Vendég

Köszönöm Móni. Mirkó is egy remek gyerkőc :wink: Itt senki sem panaszkodhat, hisz mindenkinek gyönyörű a csemetéje :wink: :P
bluebox

Andóca!
Eleinte nálunk is volt sírás...Mi úgy alakítottuk,hogy fixen fél 8 a fürdetés ideje...Amíg apa előkészül a fürdetéshez,ami az Ö reszortja,addig Zoé szopizik egy keveset és nyugisabban megy a fürdés...a fejmosást (mi csak koszmótalanításnak nevezzük) kevésbé bírja,gyors törlés,testápolózás a száraz bőre miatt és utána szopi folyt köv...igaz,hogy ezután nekünk egy éberebb időszak következik és csak 10 óra körül alszik el,de ennyi belefér...

Én simán hagyom napközben itthon pelusban,max 1 kombidressz...este viszont kombidressz plusz hálózsák,takaró nélkül,mert a takarót már lerugja...

Bari!
2 hete még nekünk sem volt ilyen hukás a kislyány...Most kicsit aggódok,hogy ne legyen nagydarab majd... :shock: :? 8) :oops: :roll:
Vendég

Andóca
Tomi sokszor van pelus nélkül is... :wink:
Fürdés... nálunk kb. 6-kor van fürdés.... előtte szopi egyik ciciből, kicsi anyázás... maga a fürdés addig tart, amíg lemosom... nem sok idő... aztán felöltözés (azt nem szeretjük :oops: )... de meg szoktam vigasztalni finom tejjel...

A pneumococcus elleni oltás szeptembertől ingyenes lesz a 2 éven aluli gyerekeknek... én beadatom már júliusban, augusztusban is... nem várok vele...
(para-mami Gigi nagyon félti a gyerekét a pneumococcus-agyhártyagyulladástól :oops: )

Barika
Hurka...
Kép
Vendég

blue!
Gondolom akkor tárgytalan a piskótarecept! :? elkéstem :cry: (vagy 2 héttel ezelött kellett volna :wink: )
2 perc a kikeverése,10 perc a kisütése...
Vendég

[quote="bárány"]M írta:bárányi úgy csináljuk ,hogy 4 óránként tápszer...közte meg szopik mert tea nem kell neki csak anyatej...ő egyenlöre azt issza víz helyett...reméljük elég neki

Bari
Mi is csak tejezünk...
Azért örülök, hogy valamennyi tejcsit Dávid is kap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="bluebox"]
írta:
bluebox10 percig guggoltam az ágya előtt,hátha mosolyog :shock: :shock: Hát persze hogy nem mosolygott :cry:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ilyet én is csináltam "régebben"... :wink: 8)
hidd el pár nap és Kristóf is mosolyog majd minden képen... :wink:
Vendég

Gigi etetések (tápszer) elött és két etetés között is kap anyatejet Dávid...de őszintén szólva nem merem megmérni mérleggel,hogy mennyi is jön valójában..mert félek,hogy ha megtudnám milyen kevés nagyon elkeserednék!!
A védőnő már mondta,hogy menjek le és ott szoptassam meg és akkor megtudjuk...de én nem akarom tudni..strucc politika :oops:

Oltás..mi augusztusban a 2 hónapos kötelezővel együtt adatjuk be a rotát,meg a pneumo-t is...és utánna havonta...reménykedve,hogy a következő ingyenes lesz :lol:
de ha nem hát nem,akkor fizetünk!!mert a védőnő szerint sosem lesz ingyenes
Vendég

Dávid nincs pelus nélkül mert átpisil a feje fölött,vagy szemen pisili magát
Vendég

Én oltásterén jóljártam elvileg!!!!
Ugye hiába születtünk 36.hétre,koraszülöttnek vették a kisasszonyt és a dokinőnk azt mondta,hogy a koraszülött babáknak minimum a felét elengedik az oltások árából,hanem a 70 %-át.... :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
Vendég

[quote="bárány"]D írta:bárányávid nincs pelus nélkül mert átpisil a feje fölött,vagy szemen pisili magát

:lol:
Énmeg valamelyik nap megakartam nézni,hogy jön-e még tej a cicimből és szemenspricceltem magam... :oops:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:46-kor.
pironya

Csiri: Persze hogy kell a piskótarecept. Bocsánat, figyelmetlen voltam :oops:
Most picit eltűnök, a vájúhoz járulok, rakok bele valamit :wink:
bluebox

Lányok!
ezt most kaptam Szilvitől mms-ben!
Íme a 2 napos Mercedesz
Kép

PIPONYA!
ÜDV ÚJRA A FEDÉLZETEN :wink:
Vendég

Szia Piri! Hát csak egy kicsit csúsztál le az ikrek babáról! :lol: :lol: :lol:

Én két napja délben hason altatom Kittit, de 4-5 órát alszik, felkelteni meg nem lehet, akár ágyút is dörgethetnék mellette. Utána viszont este sűrűn követeli a cicit, valószínű szomjas. Szerintetek nem gáz, ha óránként ráteszem cicire? Vagy inkább adjak neki vizet?

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

andóca!
Nem gáz,én is ráteszem sűrűn!Csak a tejcsi lesz tőle több,deaz csak jó!!!!
És állítólag az anyatejes babák nem tudnak elhízni....(lehet,hogy mi leszünk a kivétel!!!Ha így halad a súlygyarapodása,jöv héten a mérekezésen 5 kilósak leszünk!!!!!! :shock:
(szegény kis "koraszülöttkém" ,jól felhozta magát :roll: ) :wink:
Vendég

Piro
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egy ismerősömnek a 16 hónapos, gyönyörű kislánya halt meg pneumococcus-agyhártyagyulladásban... nem tartották fontosnak a védőoltást :cry:
Vendég

Andóca
Én tej-párti vagyok...
Vendég

Blue!
1 pohár natur joghurt
3 pohár liszt
2 pohár cukor
1 pohár olaj
2db tojás
fél cs sütőpor

Kikeverni alaposan és tördelt diót vagy bármit (meggy,eper,málna) belerakni,esetleg óvatosan elkeverni,hogy ne törjön a gyümölcs bele a tepsibe és 10,max 20 perc...én tegnap diósat csináltam!

Nagyon finom,omlós!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon édesek a babák! Mindenkinek gratulálok aki azóta megszült! Visszaolvasni még nem nagyon tudok, segítségért jöttem, talán ti tudtok segíteni!

Csak bekukk és irigykedem, mert nálunk minden összeomlott, ha valaki tud segíteni, légyszi tegye meg mert már teljesen lestrapáltam magam, csak pislogok, hogy nálatok minden megy a régi kerékvágásban, (főztök, boltba jártok, takarítotok, házimunka ezerrel..........stb. és még a többi gyereket is ellátjátok) nálunk pedig még arra sincs idő, hogy egyek vagy kaját melegítsek, azt is elém rakják, mert a drága napirendje teljesen felborult. :cry: Szóval: napközben alig alszik, sokat fáj a hasa, most az Infacolt kapja, már mindent próbáltunk, nem tud büfizni vagy csak ritkán így sok a gázképződés, bántja a hasát. Szóval szinte egész nap vígasztalhatatlanul sír, csak a cicin képes megnyugodni, a cumit kiköpi, sokszor órákig eltart egy etetés, mert nem alszik el a kincsem így jön az újra pelusozás, aztán újra éhes, kicsit elszunnyad, majd minden jön elölről. Éjjel nyugodtabb, bár így is kétszer eszik. Szépen gyarapszik, de emiatt a nyűgösködés miatt nincs egy szabad percem, anyukám és anyósom felváltva végzi az én munkámat még arra sincs idő, hogy egyek, vagy lefürödjek csak lopott percek és totál kimerült vagyok. Ha valaki tud segíteni, légyszi segítsetek, nagyon örülök, hogy nektek ilyen szépen mennek a dolgok, remélem mi is hamar belerázódunk, de ezt így nem tudom meddig bírjuk még.......... :cry:

Oltás - nálunk is meg fogja kapni a fakultatív oltásokat!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Manka...talán az írásaimból nem derül ki de szinte egész nap ringatom Dávidot iszanyat nyűgös...nagyon nehezen büfög szinte két etetés között egyfolytában a kezemben van büfögtetem ringatom...kinomban cicire rakom...néha már az sem jó...teával kinálom az nem kell,játszócumit ezerrel kiköpi...és anyukám csinál minden házimunkát,egyedül a kosz megenne :lol:
Vendég

Manka
Tomi napközben (7-19-ig) olyan 4,5 órát alszik... 9-10-ig, 12-1/2 3-ig és 4-5-ig...
Alvás: kiságyban, besötétítve a szoba... lerakom, kicsit simogatom a hátát és alszik...
A többi időben meg köztünk van... szeret kézben lenni, de próbálom egyre hosszabb időkre lerakni...
Vendég

Köszi a nyugtatást!

Zoló is alszik ennyit, amit írtál Gigi, csak sajna mikor nem alszik, nagyon sír, mindegy hogy ölben van, fekszik.............stb. engem sem zavarna ha fent lenne, csak így hogy üvölt szegény és olyan keservesen tekergeti magát, nem tudom mit csináljak vele. Anyu elment, apa dolgozik, állandóan pedig nem tudom a mellemen tartani, mert egyrészt nem szeretném rászoktatni, másrészt rendszeresen egyen, az más kérdés, ha szomjas, mert csak tejcsin van, mást nem kap, de azt sem akarom, hogy egész nap csak nassoljon és azért fájjon a hasa, mert nem tudja megemészteni. Sajnos nem tudom még lekötni semmivel a figyelmét. A lakásról pedig ne is beszéljünk, ha nekem kellene rendben tartani és főzni, itt áldatlan állapotok lennének. Még jó, hogy egyenlőre van segítség és a férjem is ilyen segítőkész és házias. Most is ő büfiztet és mellkasán szokott esténként elaludni Picúr. Az alvás nekünk is így zajlana, de nem alszik el, hiába próbálgatom a suttogó módszert, csak kalimpál és felébreszti magát, aztán pedig jön a sírás. Vagy apán alszik el, vagy a mellemen és aztán a mély alvás fázisában kerül át a kiságyba, ami tudom, hogy rossz, mert így nem fog tudni egyedül megtanulni elaludni, de egyenlőre csak ez a módszer válik be. Legalább a cumit elfogadná, de nem!

Bárány - és neked is sír Dávid, vagy az öledben megnyugszik?

Manka

Kép

Kép
mankabi

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.18 18:47-kor.
pironya

na sziasztok, megjöttem én is. jajjj kivagyok egy-két ismerős okos kérdésétől meg beszólásától.

csiri ez a Katicácska komoly, nekem az anyósom megkérdezte, hogy "és lesz valami beceneve, vagy csak Milánnak fogják hívni?" mondom lesz. KisWeiss. (az apja beceneve weiss :D) csak lesett. :D erre jön sógornőm, aszondja jöttem megnézni MILCSIT! hátanyád. mégegy ilyen, akkor megkérem emesécskét hogy szólítsa a fiamat Milánnak, vagy inkább sehogy.

ma jöttek más vendégek is hozzánk. megyek ki a teraszra, vállamona gyerekkel, hogy üdvözöljem őket. vendégseregtől elképedés: MÁÁÁR KIHOZOD?? ... he?? mondtam hogy 5 napos korától gyakorlatilag kint ÉL. hát nem mondom milyen képet vágtak erre. :D

ugyancsak látogatóknak meséltük, hogy Milán újabban vándorol, forog, előrefelé halad, derékszögben fordul, tartja a fejét... ilyen kérdés: és ez még nem korai??? deee aaaz... de hát mit csináljak? kössem le a gyereket? :lol:

anyósom elmés kérdései, hgoy nincs-e melege (de, direkt akarom hogy hőgutát kapjon), nem éhes-e (de, csak ráfér egy kis diéta... :roll: ), nem fázik-e (de, direkt le akarom fagyasztani...) és stb... hát ezektől pláne kivagyok. imádom, hogy mindenki ilyen kurvaokos. és ez a díszes rokonság képzelem, hogy mit fog reagálni, ha esetleg bejelentjük hogy a 3-4 hónapos lurkóval a tengerparta fogunk menni. :lol:

amúgy jelentem, elértük mi is a 4 kilós súlyt, kinőttük az 1es méretű pelust, de nem ám pocakban, hanem combban! a fiam meg, ha a talpához teszem a kezem mikor hason fekve nézelődik, képes kb félmétert előre haladni. de ígérem, holnaptól kikötözöm ha ennyit mocorog. :D

amúgy ma 2óránként volt cicin... és nem evett akkora mennyiségeket mint szokott, de hát akkor is.. ez durva. már örültem hogy beálltunk a 3-4 órás kajára, erre tessék. bízom benne, hogy az éjszakát végigalussza, mert ma nem aludt sokat. kb 14-16 órákat aludt eddig (éjjel+nappal), ma alig 10et összesen. éjféltől éjfélig számolom...

mia_snow

Piri gyönyörű a baba!!!!
És tényleg nagyon nagy!!Mát hurkás a keze!!! :lol:
Mégegyszer gratulálok!!!!

Manka:ha Dávid sír akkor kézben is sír...olyankor csak járkálok én is vele mint a hülye föl alá...
De álltalában a büfi kínozza és szerintem nálatok is ez a baj!!!
Akkor tekeregnek!!!
Van aki nehezen büfög!!
Hááát ne nézzél hülyének de 3 gyerekes anyuka lévén megtapasztaltam,hogy jön ki a böfi,ha nem haragszol leírom valahogy érthetően hátha neked is bejön:
Hóna alatt tartod magaddal szemben és hintáztatod jobbra balra,előre hátra,jobbra balra előre hátra....majd a válladra veszed a szokásos büfi pózban és fogod a hátát és úgy dőlöngélsz vele mintha hídba akarnál lemenni előre hátra előre hátra..amikor hátra hajolsz szinte hasal rajtad a baba...így kijön a böfi és megnyugszik!!!
Ez jó sok perc is lehet de megér egy próbát!!!!

Többiek bocsi ,hogy ilyen debil módon írtam le...
Vendég

Mia:én minden nap megkapom,hogy:ilyeeeen hamaaar kihozoood?????
Vendég

Mia
Okos beszólások, kérdések :evil:
Nekem szerencsére se az anyukám, se az anyós nem osztogat kéretlenül tanácsot... akkor mondják el a véleményüket, ha kérdezek... a nagyanyám a nehéz eset nálunk... :cry:
Látogatók... nálunk még szinte nem is voltak...

Gyakoribb cicizés... ezen most nem akadok ki... meleg van... és olyan 4-6 hetes kor környékén van egy fejlődési ugrás... szaporítja magának a tejet a gyerek...

Manka
Nálunk csak addig van cicin Tomi, amíg érzem, hogy szív, nyel... csak cumizni nem lehet...
Tominál sokszor az se mindegy, hogy van kézben... :roll:
Úgy szereti, hogy a vállamon van a feje... és ne üljek, hanem sétáljunk... gonosz anya meg időnként leteszi a gyereket maga mellé... játszunk Petivel... és mindig kicsit tolom az időt, hogy újra felvegyem...

Egyébként a gyerekkel való foglalkozáshoz sok jó ötletet ad: Anya, taníts engem! c. könyv
Vendég

jó reggelt!

mia!
Engem anyum tud plafonratenni a "tapasztalt nagymama" beszólásaival....

Azzal kezdte,hogy csuklik és az Zoénak nagyon nagy baj.mert összetörik a gyomra és hányni fog....minden kajálás után csuklik,mert mohó és levegőt nyel,de sohasem hányt még a csuklás miatt,de anyum minimum szivinfarktust kap 1-1 csuklástól...

Apósom meg amikor mentünk a Tiszához,osztotta az észt,hogy bemászik a gyerekhez a hangya és megcsípi a szúnyog....mintha itthon zárt ablakoknál,steril környezetbenélnénk...itt is megcsípheti...

Ja és beíratkoztunk babaúszásra,erre azt reagálták,hogy és nem fullad meg ?:shock:
Vendég

[quote="gigaboszi"]
írta:
gigaboszi
Gyakoribb cicizés... ezen most nem akadok ki... meleg van... és olyan 4-6 hetes kor környékén van egy fejlődési ugrás... szaporítja magának a tejet a gyerek...
...
Egyébként a gyerekkel való foglalkozáshoz sok jó ötletet ad: Anya, taníts engem! c. könyv

hehe, ezt észrevettem. márminthogy szaporítja. este 9től aludt, és most az éjféli kaját kihagyva csak éjjel 3kor kelt. addigra olyan betoncicim lett, mint rubintbékának a két betonlabdája amit csináltatott. megkönnyebbülés volt éjszaka szoptatni, komolyan mondom. amúgy meg tegnap annyit evett, hogy nem tudtam éjszakára fejni neki, de most így utólag nem is bánom, jobb hogy kiszipkázta mert nem tudom mi lett volna velem, ha nem. a másik ciciből még akkor éjjel lefejtem 140et. :shock: mindezek után meg reggel fél8ig aludt. az elmúlt 4 hétben nem aludtam ilyen jól és sokat, mint az elmúlt éjjel. :)

az Anya, taníts engem! c. könyv meg tényleg jó, sokan ajánlották, kb 2 hete megvettük mi is. :)

mia_snow

csiri, miért nem mondtad hogy az a cél hogy vízbe fojtsátok a gyereket? :lol:
mi is akarunk menni babauszira, épp most keresek helyet. mennyi idős kortól lehet? vagy ez helyfüggő?

Gigi, a szoptatás és a vörösbor milyen viszonyban áll egymással? 8)

mia_snow

Jó reggelt!

Pironya:tündéri baba Csongor!

Nekem is vannak hasonló gondjaim,mint Mankának.Evett(már alszik a cicin),leteszem és elkezd tekeregni,sírni.Felveszem sétálgatunk stb.,megnyugszik,leteszem,sír.Annyira sajnálom ilyenkor meg kicsit idegesít is,de nem tudok vele mit kezdeni.

Az okos beszólásokról ne is beszéljünk! :evil: Van belőle bőven nálunk is.Anyós nagyon belejött a hülye kérdésekbe és persze osztogatja a 30 éves tapsztalatával a tanácsokat.Nehezen viselem.

Kép
melike

Sziasztok!
Na ma éjjel a nagy okos büfögtetésem ellenére is 5 órát sírt Dávid és tekergett a kezünkben...annyira feszíti magát,hogy tartani sem lehet...most sem nyugodt egészen...férj és én is hullák vagyunk :(
Plusz nem szopott rendesen és ma először megtapasztaltam,hogy annyi tejem volt ,hogy csak úgy folyik...
Vendég

És olyan szörcsögő hangot az az orrával amikor "szenved",hogy már attól féltünk,hogy nem kap az orrán levegőt...jaj olyan félelmetes egy ilyen pici baba....eddig a terhesség végét vártam,most az első szülinapot
Vendég

Sziasztok!!!!!

Mia: Vörösbor - szoptatás?? Én megkérdeztem a védőnénit, hogy nem gond, hogy ittam-e vörösbort? Válasz: De ugye nem mindennap iszol?????? :shock: :shock: :shock:
Mondtam neki, hogy az 5 literes tablettás műanyagkannás vörösbort valahogy el kell pusztítanom!!!!!!!!!! :wink: :roll: :roll: Azt hittem, szívinfarktust kap :P :P :P
Mondtam, hogy minőségi vörösborról beszélek, és kb 1 decit ittam, és ígérem, nem leszek alkoholista és nem iszom mindennap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :roll: :oops: Na itt egy picit megnyugodott, a válasza pedig: NEM TUDOM, SZERINTEM NEM ÁRTASZ A BABÁNAK!!!!!!!!!!!!!!!!
Nos, ha az én véleményemre vagy kíváncsi, a gyereknek semmi baja, egy picit mintha belassúlt volna, de nem hiszem hogy a bor okozta :P :P Jelentem, én szoktam fogyasztani kis mértékben finom vörösborocskát :P Elméletileg, ha terhesség alatt nem ártottunk vele........ akkor nem hiszem hogy most olyan nagy bajt tennénk :P

Paramami: nyugi, lesznek még rosszabb napjaitok is, de hiszen Te ezt nálam sokkal jobban tudodl, hisz már van 2 EGÉSZSÉGES GYERMEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veled ellentétben, nekem csak 1 szem + gyermekem van :P Ja és gratulálok a tejtermelésetekhez. Látod, Dávid baba meghálálja Neked azt a rengeteg gondoskodást, amit Pocaklakóként nyújtottál neki. (nektarin, csavarós fagyi..........) :wink: Aranyos kisfiú megdolgozik a kajáért :wink: Így tovább :wink: :P
bluebox

Márti, én is ittam terhesség alatt vörösbort, + sertészsírral főzünk és még sorolhatnám, szóval nem vagyok egy ilyen hü ezt lehet azt nem lehet dolgokat betartó anyuka, és bevallom őszintén hogy az elmúlt 4 hét alatt 2szer már ittam 1-1 deci vörösbort. én a görög mazsolabort szeretem, meg úgy egyáltalán az édes borokat, a vérképemre mindig (terhesség előtt és alatt is) azt mondták a dokik hogy meglepően tökéletes. mivel nem élek túl egészségesen, én a bornak tudom be a jó eredményeket. szóval ha Milánnak nem ártok vele, sőt használok, akkor nem mondok le eme szenvedélyről. ha már a kávéról sem tudok/akarok... :roll: :D

mia_snow

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:42-kor.
hékás

Szerintem sem lesz a babának semmi baja 1-1 deci bortól.Én sört ittam pár kortyot tegnap.

Nagyon nyüglődünk!Végre elaludt,de 10 percenként kinyitja egy pillanatra a szemét,nyújtózkodik és úgy alszik tovább.Mindig azt hiszem,hogy ennyi volt az alvás.

Kép
melike

Gigi:igazából én is utálom,ha benyúlnak a babakocsiba és van is ilyen ismerősöm (én nem mertem rászólni :oops: ),de ha csak a lábát fogja meg semmi baja nem lesz!

Kép
melike

helló!
Mia!
Nem helyfüggő a 3 hónapos szuri után lehet elkezdeni és 5 hónapos kora előtt,mert addig vannak meg azok a reflexei,amik a bébiúszáshoz szükségesek!!!!
Azért íratkoztunk be ilyen hamar,mert itt csak 1 helyen van,1 oktatónál és 5 fős csoportokba és nem lesz hely...

ma ismét felrobbanok,az az 1 szerencséje van az Államkincstárba az ügyintézőnek,hogy ma nincs ügyfélfogadás...
emlékeztek voltam szerdán,mindent beadtam...erre ma jön egy levél,hogy 3 napon belül juttasam el,hogy mikortól szünt meg az egyedülállóságom.... :shock: :shock: :shock:
Vazze!!!!!!!!!!!Arra nem kíváncsiak milyen pózban fogant a gyerek??????????????????????????????????
Olyan mérges vagyok!!!!!Hétfőn mehetek be megint!!!!!!!!!!!
Utálom a balhés embereket!!!!!De ez mostmár tulzás.....ugyanannak a nőnek az aláírása van a papírokon,tehát ez az Ö hibája és nem a gépé vagy bármi másé!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Én csak ringatom és ringatom Dávidot...most a lábammal tologatom a kocsit...eddig az udvaron tologattam a cseresznyefa alatt...
Most bent tologatom aztán majd megint kint tologatom...ő meg olyan éberen alszik,hogy 5 percenként nyújtózik és nyitogatja a szemét
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: