Huhh, megint jó sokáig tartott visszaolvasnom.
Jelentem Maverick-nek írtam a délelőtt, de még nem válaszolt. A múltkor egy másik számról írt, én pedig most arra ami nekem eredetileg is megvolt, így nem vagyok benne biztos hogy ez most jó vagy nem.
Titi - tüneményes a kisfiad! Olyan jó kis harapdálni való husikája van!
Ezek szerint nektek sem esett még le a köldökcsonk? Nekünk nagy nehezen tegnap este elhagyta a bázist, de maradt még trutymó alatta bőven, úgyhogy minden pelusozásnál kapirgálom ki szegénynek fültisztítóval, meg hintőporozom.
Örülök hogy ilyen jó sok tejcsid van! Csak így tovább!!!!!
Csillala - Gratulálok Bogihoz, gyönyörű kislány! Örülök hogy visszatértél végre közénk!
Ami - én is forró vízben melegítem a tejcsit. Ismerős az "annyira sírok hogy levegőt se veszek" project! Nóri ezt pelusozás közben szokta eljátszani. Rendesen lilul a feje közben

. De akkor megfogom a buksiját, kicsit megemelem és beszélek neki és úgy elkezd figyelni rám és lenyugszik. Persze ahogy visszateszem folytatja

. Tipikus hiszti... de hogy már 2 hetesen...
Egyébként Nóri is egyre inkább csak ölben hajlandó nyugton maradni. Rákapott az anyán-alvásra és máshogy nem igazán hajlandó. Ma is fél órát volt az ölemben, direkt hagytam hogy jó mély álomba szenderüljön, és nagy óvatosan letettem a kiságyba. Hát nem telt bele 1 perc, máris kiabált és aztán már nem is aludt vissza. Így ma délelőtt nem aludt semmit... Most szerintem csak ezért van el a kiságyban, mert már kikészült.
Voltatok tegnap sétálni? Milyen volt?
Mi is akartunk menni már hétfőn, de kötőhártya gyuszija lett és úgy nem akartam. Már gyógyulgat, úgyhogy talán ma egy kicsit le tudunk menni. Én már tök kivagyok ettől a bezártságtól.
Muffin - végre bíztató hírek! Tényleg az lenne az igazi elégtétel, ha ennyi izgalom meg minden után a kis Eliot egészségesen látná meg a napvilágot. Asszem mindenki nevében mondhatom hogy itt mi egy emberként izgulunk értetek és drukkolunk, hogy minden a legjobban alakuljon veletek!
Kriszta - szép nagy már a pocid! Nem te izgultál az elején, hogy nem nő kellő mértékben? Hát most már behozta a lemaradást!
Marcsi - sajnálom hogy már minden éjszakád ilyen pocsék. Nem értem én sem ezt a folyamatos görcsölést! Szörnyű lehet!

Kitartást és sok erőt kívánok! Hamarosan csak rossz emlék lesz az egész!
Anyjuk - ne félj a császártól! Nagyon hamar túlleszel rajta, de ezen ráérsz majd akkor gondolkodni, ha kimondják rá az ámment. Addig kár is ezzel foglalkozni!
Nálunk volt ma kint a védőnő. Olyanokat mondott csak amit már én is gondoltam, pl hogy nem azért csöpög a cicim, mert annyira sok a tejem, hanem mert nem jól működnek a záróizmok és gyulladásban van a cickóm. Mivel Nóri sokat rágódik rajta és keveset eszik, ezért már odaadom neki mindkettőt minden szopizásnál. Most majd arra megyek rá hogy lerövidítsem az időt, hogy ne áztassa agyon az így is sebes bimbiket.
Kiakadt a védőnő hogy napi 400-akat eszik 600 helyett, mondta hogy keltsem fel éjszaka is enni. Később tökjó lenne ha így végigalussza az éjszakát, de most még korai

. Hát ez van.
Egyébként ma mértem, 10 dekát hízott egy hét alatt. Az nem vmi sok, de azért nem is olyan rossz, főleg hogy még ilyen fiatalka. Majd jövőhéten többet hízik... remélem...
Képzeljétek, rólam meg szaladnak le a kilók! El se hiszem! Még 2 napja írtam, hogy +6 van rajtam, most meg már csak 5! Ez király!

És a pocim is szinte napról napra húzódik vissza. Azért bevallom először szülőként baromira megdöbbentem a szülés utáni nap, hogy mekkora állatinagy hasam maradt!!!! (Kokrétan fele akkora mint a szülés előtt volt

!!!!) Nem is remélem hogy ilyen hamar visszahúzódik majd. Bár még zselé állagú meg plötyi meg minden, de hát majdcsak alakul ez is.
Potyka - szupi ötlet a blog! Küldöm majd én is a dolgokat hozzá!
Nah, megyek ebédelni, aztán már ébreszthetem is a csajszit.
Cuppa!