A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok Lánykák!

Köszönöm hogy aggódtok értem de már sokkal jobban vagyok,elmondtam a páromnak is a balesetet teljesen megijedt és aggódott értem(hogy miért nem értem)

VirágKép
Én nagyon-nagyon szorítok ma neked hogy jó eredményt hozz,mert szerintem a tegnapi egy kicsit korai volt nemdebárKép

EgcsiKép Én is gratulálok a hatalmas édes kis drága babukádhozKép

Milli
Autóval voltam,de már sokkal jobban vagyokKép

Na végre GittaKép

Már aszittem eltüntélKépKíváncsi vagyok ám nagyon hogy mit mond a dokibácsi,gyere gyorsan és mond el okseKép
Ne légy szomorú meglátod hamarosan nekünk is sikerülni fog(bocsika)NEKED is sikerülni fogKépmert énnekem nemtudom hogy mitől,talán megszáll az ihletKép
Na jó azé én is reménykedem egy picit elárulom nektek(volt szexKép) sajnálom nembirtam ki és megerőszakoltam apátKép nemnagyon védekezett KépKépKép
Valahogy megkellett gyógyítanom a nyakamKép

Mindenkinek nagyon kellemes napot kívánok
Alice
malice

Alice Kép
Örülök, hogy jobban vagy. Akkor most a párod a párod??? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Szerinted Kép ....... azé ilyen gyorsan én sem tudok párt cserélniKép
malice

De jó Kép És akkor most hányadán álltok? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi

Szerintem sehogy,csak a teste kellett tegnap esteKépKépKép na jó csak viccelek.
Még mindíg nemvagyunk jóba , tudod még megy a duzzogi meg az elköltözöm.
Csütörtökön megyek megnézni egy lakást,egy kicsit izgatott vagyok vagy mi.
Nemtudom mit csináljak vele ,annyira csúnyán beszél velem hogy már nembírom elviselni.
Valahogy megkéne változtatni és ezen csak az elköltözés segíthetKép

Pusz Alice
malice

MilliKép
1 év még nem a világvége. Itt sokan 1 év után lettek babásak (lásd Bogár,Zsuzsu stb.) Megértem az érzéseidet, mert én is hónapról hónapra így érzek már 2 éveKépKépKép Egyetlen dolog van amivel ezen túl tudod tenni magad, (legalább is időlegesen nekem ez segített), amit OrsiKép is írt, hogy kivizsgáltatjátok a pároddal magatokat A-tól Z-ig. Például jöhet HSG vagy laparoszkópia, hormontükör, PCT, genetika stb. Nézd meg az infertility.hu-n a vizsgálatokat. Ezeket legprofibban egy meddőségi klinikán csinálják, így célszerű lenne felkeresni egy ilyet.

AliceKép
Hát Te aztán nem vesztegeted az idődetKépKépKép Most akkor megint felmelegítettétek a levest ?

GittaKép
Dehogy nincs okod szomorkodni. Az elég elszomorító, ahogy a párod viselkedik. Sajnos egyedül nem lehet babát vállalni, illetve nem egészséges, mert aki így áll a dolgokhoz, abból nem hiszem, hogy jó apa lesz, mert nem igazán szeretné azt a gyereket. Nagyon sajnálomKépKépKép
Nem lehet, hogy megint cisztád van, és azért nem jön meg a mensid ? A Norcolut biztos segít.
A kolléganőd kirugásához csak annyit, hogy megbocsáthatónak tartom, mert a Ti dolgotokat nehezíti meg, Nektek kell többet dolgozni helyette.

LujzaKép
Érdekes ez a Menogon, hogy egyik ember így reagál rá, a másik úgy. VirágnálKép nem jött be, de Nálad nagyon. Szerintem én is ezt fogom kapni, mert nekem a nyh-a mindig kritikus, és ha ez ilyen szépen vastagítja, akkor ez nagyon jó.
Nem vagy nagyon éhes a vitaminoktól ? Ez hihetetlen mennyiség amit eszel. Reggelizni már nem is kell ezutánKépKép

OrsiKép
Kérlek írj ha végeztetek. Nagyon szorítok ma Nektek. Remélem minden úgy alakul, ahogy Ti szeretnétek.

LányokKép
Kinek van az a mézeskalács receptje, ami meg is puhul?Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
almát kell tenni a dobozba, és akkor tutira megpuhul. Az enyémek is így lettek nagyon finomak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat
KépKépKép

Ááááá dehogy, csak szexeltünk eggyet Kép
malice

Haho!Kép
Csajok,csak egy percre ugrottam be,megnezni mizujs Viraggal meg drukkolni Orsinak!
Ha tudnatok mi vart itt ram ma reggelKépFolyik le a papir az asztalrol,nov 4.-en volt utoljara lezarva a penztar meg ilyesmi.Rohangalok bank,vamgyintezo,stb.Na,nem untatlak,szoval igy jar,aki majd' 2 hetig nem jar be dolgozni!Kép

Orsi,Virag!KépGyorsan gyertek majd megmondani mi volt,sokat gondolok ratok!Orsi,Te meg egy sztorival tartozol,tudod...

Cat!KépLeonenak van jo receptje,en is ot varom!!!De mivel kell disziteni?Mi az a cukormaz?

Alice!KépNo comment..."Erezd a testem, bebi..."vagy valami ilyesmiKép

+szoszi+
szoszi

Nem tudja valaki Lui Padré telefonszámát Kép Milli?Kép
malice

Te Alice!Kép
Mi van ha most jott ossze?KépAkkor a szuletesed tortenete, kisfiam, a kovetkezo:"Kedden szerettuk egymast apaddal,ennek vagy az eredmenye,szerdan megettem 9 kiflit, aztan csutortokon elkoltoztem"?
Atya-Gatya,te lany!Igazan ciffra tortenet lesz ez a vegereKép
+szoszi+
szoszi

Virág

Ha csak két hónap, akkor februárban együtt lombikozunk az Arninál, ha minden jól megy. Érdekes ez a Menogon, nekem már végig azt adott az inszemeknél, és nálam meg alig lett tőle tüsző, ami lett, az viszont szép nagy (30-as). Érdekes, hogy mennyire másként hat mindenkire.

Bea
Bea

+Szöszi+
KépKépKépKépKép

Én is erre gondoltam "hirtelen felindulásból elkövetett gyerekáldásKép
Egyébként nemtudom mennyi az esély rá mert a 13 napon volt nyákom,meg a 14nap reggelre is egy kicsi és a 14 nap délután volt ungibungiKép
Szerintetek van rá 1%esély????
Most aztán izgulhatok....

Alice
malice

+Szöszi+

Neked nagyon jót tett a terhesség,egyre aranyosabb hozzászólásaid vannakKép

Sok Boldogságot Kívánok NektekKép

Alice
malice

GittaKép
Jó, hogy benéztél. A párod reakciójához no comment!Kép Nekem is rosszul esett volna és ahogy magamat ismerem kapott volna a pofájára a párom rendesen, ha ilyeneket beszól!Szégyellje magát!
Ettől függetlenül nagyon szorítok neked, majd írd meg mi volt a dokinál.
A kolleganő pedig megérdemli amit kap, főleg amiért nagyképű!

bnemethKép
Mindent bele!Kép

VirágKép
Én még nem adtam fel minden reményt!Kép

AliceKép
Na, te aztán forró vérű amazon vagy!Kép Így is kell, vedd el amit akarsz!(Pláne, hogy nem ütközöl nagy ellenállásba!)Kép

OrsiKép
Gondolok rátok!Kép

LujzaKép
Szupermegadrukk!!!Kép

Egcsi
egcsi

Alice!
hajjaj, lehet hogy én értem félre de mintha egy kis gúnyt éreznék a szavaidban.

Tényleg nem kötözködni akarok de a távoli jövőbe belegondoltál mi lesz, ha ilyen körülmények között esel teherbe?
Évici

Éva
Évici

Egcsi Kép

Hát nagy ellenállás nem volt az már biztos, jót tett ez a két hét(csak már én nem birtam tovább,pláne úgy hogy ott alszik mellettemKép)

Virág
Én sem adtam fel a reménytKép

Alice
malice

Évici!:-)
Végre egy értelmes ember! Azt hittem rosszul látok hogy itt mindenki bíztatja Alice-t, pedig nagyon rossz úton jár, mint ahogy Gitta is!:-( Lányok, miért féltek elhagyni egy ilyen pasit???Nem tudom elhinni, hogy szeretni tudtok egy olyan embert akit nem érdekel hogy ti mire vágytok mit szeretnétek, nem támogat benneteket inkább szenvedést okoz!:-( Alice, Gitta! ÉBRESZTŐ!!!
Szonja
Szonja

Évici
Igen talán jól érzed,de azok után amit tett velem és ahogy beszél velem ez a legkevesebb hogy visszavágok.
Egyébként már elgondolkodtam rajta mi van ha most jön össze és tudom hogy egyedül is képes lennék arra hogy felneveljem,és nincs az a férfi a világon aki miatt ÉN elvetetnék egy babát.
Azthiszem eleget szenvedtem már azért hogy gyerekem lehessen.

És te hogy vagy? Csináltál már másik tesztet ?Vagy voltál dokinál?

Pusszancs
Alice
malice

Lányok!

Tudom hogy Szonja szavai is némileg ütően hatnak,de én miután elhagytam 6 év után a pasimat, (akitől anno én is el tudtam volna képzelni hogy terhes legyek, de utólag rájöttem hogy inkább magamnak szültem volna mint MAGUNKNAK, csak homokba dugtam a fejem)akkor gondolkodtam el jöttem rá, hogy mennyire nagyon fontos az apa része a gyerekvállalásban, és noha teherbe tudsz esni bárkitől, az életminőségedet, boldogságodat fogja befolyásolni, hogy ki az. Gondolom az is egyértelmű hogy lelki dolgokról beszélek és nem pénzről, az én páromnak szinte semmije nincs, az én lakásomban lakunk, de mikor örökölt egy kis pénzt rögtön felhivott, hogy a gyerekre költhetjük csak semmiféle tárgyra nem! Szóval a hozzáálláls nagyon fontos.
Nem vagytok még 38-40 évesek, van idő változtatni az életeteken ha nem érzitek azt biztonságosnak, csak annak szeretnétek látni.
Remélem nem haragszotok az őszinte véleményért, tényleg csak jót szeretnék nektek, nem jó egy babastart válásra itélt kapcsolattal, már ha erről van szó....de sajnos másnak is igy tűnt..
Persze senki életébe nem akarok beleszólni, csak már az én szememet is szúrta, hogy olyanokat irnak sokan egymásnak amit a másik hallani szeretne.
Évici

Éva
Évici

Milli Kép
Küldtem emailt, válaszolj légyszi!

Alena
alena

Nahát, nahát, mire jön ide az ember...Fúj..Csupa szex, meg erőszak!!!Kép

Alice!Kép

Ez a rámászós történet aranyos, meg talán, ha igazán jól esett még eredményes is lehet...KépHa elköltözöl akkor kicsit nagyobbat kell majd másznod!

Milli!Kép

Végülis nekem is ma indult az igazi mensim, a tegnap reggeli csak megijesztett. Igy szoktuk... Na de majd amit írtál, aza bizonyos ünnepi készülődés talán segít. Olyankor nem figyel annyira az ember, annyi más gondja van.

Lányok!

Jövő Pénteken HSG! Kiccsit be vagyok tojva, bár végre jó lesz túlleni rajta.

Csutka
csutka

Alice!
Hát az előző válaszomban olvashatod a véleményem, tényleg nem jó szerintem visszavágásból gyereket csinálni...
Tudom, hogy nagyon szeretnéd azt a babát, de én pl. abból indulok ki hogy imádom az apámat és nem szeretném ebből az élményből kihagyni a gyerekemet sem, hogy az övét szeresse. Persze sok kapcsolat végződik válással, nincs semmire garancia, de ha már tehetünk valamit érte, legyen nyugodt a lelkiismeretünk hogy mindent megtettünk.

Egyénként köszönöm a kérdésed, nem tudok még semmit, holnap megyek dokihoz.

Remélem érzitek hogy csak jóindulatból irtam minden sort.
Évici

Éva
Évici

Alice: arra gondoltál-e, hogy ezzel az emberrel összekötöd magad egy életre, ha netán terhes leszel tőle? Ha akarod, ha nem. A gyereked apja lesz és neked tetszik, vagy sem, mindig is az marad. Megértem én, hogy eszed ágában nem lenne elvetetni, én sem tettem volna ilyen soha, de mégis...

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Virág, Orsi!Kép
Na mi volt??? Meséljetek!

Alice, (most meg ne haragudj!!!Kép) de amilyen peches vagy, biztos most leszel terhes!Kép Bár úgy lenne!!! Szerintem ennek nem is 1 % az esélye...Kép
Telefonkönyvben már kerested?Kép

Cateye, igen, igazad van, meg Orsinak is. Most már a vizsgálatok jönnek. Bár már volt egy-két dolog nálunk. De például nem értem, hogy a dokim miért mindig fsh-lh-prolactint kér a vérvételnél, progit meg még sosem, és más hormont sem. Mondjuk az is igaz, hogy nálam a prolactin a kritikus, de már az is beállt. Szóval akkor kellene egy teljes hormonkivizsgálás. És aztán a hsgKép, amit nem úszok meg. De túl fogom én is élni, főleg, hogy a párom is elkísér, teljesen magától.Kép Aztán ha ott minden okés, akkor csinálnak lapart is? És ha az is okés, akkor hol a bibi? Lécci válaszoljatok, bárki tudja, mondja!

Bnemethm, áhá! Most már értem.Kép

+Szöszi+Kép Sajnálom a sok melót, de ahogy írtad is, így jár, aki két hétig nem megy dolgozni. Vigyázz, nehogy a főnök eltángáljon otthon!Kép Persze csak képletesen.Kép

Milli
milli

CsutkaKép
Jövő péntekre drukk előjegyezve!

ÉviciKép
Nagy vonalakban egyetértek a véleményeddel, mármint, hogy a rossz kapcsolat a gyereket viseli meg a legjobban. Persze az lenne a legjobb, ha mindenki boldog párkapcsolatban és kiegyensúlyozottan élne, de aki úgy érzi, egyedül is vállalna gyereket és van rá lehetősége, tegye meg! Szerintem sem kell elviselni mindent egy pasitól, de mindenkinek magának kell eljutnia arra a pontra amikor a sarkára áll és kiköveteli magának az alapvető tiszteletet.
Sajnos közeli tapasztalatom van a témáról, mert a sógorom és sógórnőm úgy beszél egymással, ahogy más a kutyájával sem beszélne, de szerintük "ők jól megvannak". Szóval csak annyi, hogy mindenkinek magnák kell mérlegelni, hogy meddig megy el egy kapcsolatban. Az biztos, hogy nem kell együttmaradni "mindenáron".

Holnap majd jelentkezz a doki után, kíváncsi vagyok mekkora a babód, csak napok lehetnek közöttünk!Kép

Egcsi
egcsi

Alena, én már délelőtt írtam Neked!
Vagy azóta Te is írtál? Akkor nem kaptam meg. Én azt írtam, hogy sajnos szerdán nem tudok Veled Pesten találkozni, úgyhogy marad a posta.

Milli
milli

Egcsi!
Gratula!

A páromnak még 1 hónapja van a kúrából aztán újabb andro remélem javulnak az eredményei. Nem adjuk fel, amíg egy kis remény is van. Szerintem aki itt mindenki így van a dologgal.
Jó kis monológ, ennyi elég belőlem.
gviki

Lányok !

Tudom nagyon jól hogy nektek nagyon furin hangzik amiket ide írok, DE "Mi nagyon szeretjük egymást!!!!! nekünk csak egy kis különlét kell ahoz hogy helyzejöjjön a kapcsolatunk.
Mi nemtudunk egymás nélkül élni, csak most a párommal nagyon elszaladt a ló.
Imádom őt és ő is engem.Lehet hogy hazamegyek egy kis időre,kiveszek szabit aztán minden helyrejönKép
Lassan 13 éve annak hogy megismertük egymást és nemhinném hogy eltudnék egy másik pasit viselni, annyira megszerettem a mostanitKép

Alice
malice

Csutka KépKépKép
malice

Milli
Csak az Úr tudja odafent. Nálunk sincs semmi, de semmi, aztán mégsem jön a babó.És amikor sikerült az első lombik, akkor miért állt meg a fejlődés a 6. héten? Annyi, de annyi megválaszolatlan és számomra megmagyarázhatatlan kérdés van.Mindig ezt mondogattam, hogy miért ? miért én? miért mi? Most meg azt mondom: miért ne?Most sikerülni fog!
Virág
Már annyira várom a hírt!!Én bízom a sikerben. A teszt szerintem nagyon korai volt.
Lujza
lujza

Egcsi!

Igen igazad van neked is, csak hát elé rizikós sajnos....de aki úgy gondolja végig birja csinálni (bár ő sem tudhataj mi vár rá), vágjon bele.

Te hogy vagy? Igen, holnap megyek a dokihoz, majd irok mailt. Kép

Alice!
Akkor kivánom hogy minél előbb jöjjön rendbe a kapcsolatod, csak hát az előző napok terméseiből nekem nem ez jött le amit fent irtál. De azért drukkolok!
Évici

Éva
Évici

CsajokKép
Megint beneztem...lopva...mielott belevetnem magam a bankszamlakivonatokbaKép
Szoval,azt most tolem ne varjatok,hogy valami nagy okossagot mondjak Alice esetere.En sem ertek egyet azzal,hogy rossz kapcsolatban csinaljunk gyreket,de hiszem,hogy nekem is volna egy olyan pont,ha nem lenne parom es remenyem sem ra(Hal'istennek ez nem igy vanKép),vagy pl leszbikus lennek,hogy elmennek valahova felcsipni egy pasit,gyereket csinaltatni es felnevelnem egyedul!Szoval abban is van valami amit egcsikenkKép csivitelt.A hozzaszolasom ironikus volt egyebkent es nem helyeslo,csak vidamKép

Levonom a vegkovetkeztetest:

AliceKépEzutan legyszi nem engedni a puszta testi vagyaknak es ezzel felbolygatni a topik eletet!Meg ilyet...
Na,jol megoldottam a 20 ft-os kerdest?Kép
+szoszi+
szoszi

Lányooooook!!!!!!!!

Most jöttem UH-ról! Kép Naaaaaaaaa???????!!!!!!!!
2 mm! Diagnózis: "korai gravida?"

Az egyik pillanatban vigyorgok mint a vadalma, a másikban meg elkap a sírógörcs. A doki szerint még minden lehetséges. Vagy vagy. Kép
Félek, nagyon félek. Nem tudom, bele merjem-e magam élni. A teszt még mindig negatív!!! Az elöbb csináltam! Kép Igaz, csak 3 napos tesztet kaptam, és nemrég pisiltem, de nem bírtam ki.
Most meg meginogtam. Mi van, ha csak egy újjabb ciszta, de ezúttal a méhemben???????
Jaaaaaaaaajjjjj... miért nem mehet minden simán?

Nem volt időm végigolvasni a termést, majd pótolom. Kép Csak beleolvastam, már le akartam írni nektek! Kép Szeretem a párom és tudom, hogy ő is nagyon szeret, csak nehezen mutatja ki! De ha kimutatja! Kép Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Milli!
A mikulást hívd vissza!!!!!!!
Üdv:
Gitta
gitta

Gitta!Kép
Jaj de örülök, szorítok, hogy minden rendben legyen!!!! KépKépKép

bnemethm
bnemethm

Gitta

Montam én hogy mellettem ültél a talinKépKépKépKépKép
Én igazán megértem hogy mit érzel a párod iránt.Ők sajna nem mutatják ki a szeretetüket annyira mint mi,de tudjuk hogy szeretnek.
Nagyon sok Boldogságot Kívánok Nektek IsKép

Most egy kicsit elszomorodtam az írásaitoktól,de tudom hogy mi szeretjük egymástKép bocsi lányok megyek szomizniKép

Alice
malice

Alice!

Fáj a valóság sokszor mindenkinek.
Megváltoztatni egy pasit ........hát nem tudom.
Névtelen

Sziasztok!

Én is Évicivel értek egyet.
Alice! Nagyon megértelek, hogy nagyon vágsz egy babára, de szerintem még lehet hogy jobban is járnál, ha akkor inkább egy ismeretlen, de talán jobb tulajdonságokkal rendelkező pasi lenne a biológiai apa. Én se akarnék egy ilyen pasitól gyereket, még örökölné egy-két tulajdonságát.

GittaKép Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom, de a te párod hozzádállása kritikán aluli. Mindig amikor szar van és igazán szükséged lenne rá, akkor ő közönyös, őt nem érdekli a te vágyaid, szenvedéed stb.. Pedig neki mi dolga lenne, könyörgöm. Engem mélységesen felháborít a közönye. Tényleg sajnálom, de már nem bírtam magamba tartani. Úgy megérdelemnél már jó dolgokat is. Nem akarlak még én is bántni, de talán ideje lenne elgondolkoznod a jövőtökön és az esélyeiden, ilyen hozzáállás és ilyen múlt tükrében.

Kele
Kele

Kele

Mondassz valamit,Kép
Kedves Névtelen

Az én pasim Ku...va sokat változott !!! és igenis megtudom változtatni mert érzem amikor átölel hogy szeret.

Na de haggyuk már ezt a nem ide illő témát,majd én megoldom,ha nem akkor meg elmegyek a spermabankbaKépKépKép na csak vicceltem még mielőtt elhiszitekKép

Virág Hol vagy???? mi a helyzet????

Gitta
Mikor kell visszamened a dokihoz?????

Alice
malice

Kele

Mondassz valamit,Kép
Kedves Névtelen

Az én pasim Ku...va sokat változott !!! és igenis megtudom változtatni mert érzem amikor átölel hogy szeret.

Na de haggyuk már ezt a nem ide illő témát,majd én megoldom,ha nem akkor meg elmegyek a spermabankbaKépKépKép na csak vicceltem még mielőtt elhiszitekKép

Virág Hol vagy???? mi a helyzet????

Gitta
Mikor kell visszamened a dokihoz?????

Alice
malice

hoppáKép
malice

Alice!
2 hét múlva! Kép Kép De soká van még! 10 nap múlva biztosan visszamegyek, mivel csak 20 szemes a duphaston! Kép vagy inkább Kép
Veled teljesen egyetértek! Mióta együtt vagyunk a párommal, ő is megváltozott! Kép Csak egymásnak élünk! Kép Na meg a munkának! Kép
Sajnos, anyukája nagyon elkényeztette, de már 5 év alatt sokat sikerült csiszolnom rajta! Kép

Kele!
Nem értek egyet veled! Néha tényleg olyan, de utána megbánja és kenyérre lehet kenni! Kép Ilyen és kész. Szeretjük egymást, az a lényeg! Kép

Lányok!
A 2 mm hány napos terhességnek felelhet meg? Nem tudom!!!

Üdv:
Gitta
gitta

....aztán ne csalódjatok nagyot lányok
ilyen pasik
"nem érdekel a gyerek" "nem megyek veled az orvoshoz" "ha lesz lesz, ha nem nem"

barátnőjükkel "csúnyán" beszélő pasik, akik kihasználják őket, eltűrik a nagy szerelemben az albérlet keresését pénz nélkül, akik "védekeznek" ami még nem lenne baj de akkor hol a nagy idill.......

Nincs ez rendjén igy..mármint minden kivülálló számára.
Nem mindenkinél ugyanazok az alapelvárások.
Ez tény.
Névtelen

Gitta Kép
Mi a 2 mm a petezsák vagy a baba ? nem mindeggyKép
Nagyon örülök nektekKép

Az én párom amikor megtudta anno hogy terhes vagyok nagyon de nagyon boldog volt.
Alice
malice

Sziasztok!

Visszatértem! Régen nem jelentkeztem, mert naaagyon el voltunk foglalva Kép

Egyelőre eredmény nélkül.

De valahogy most elmúlt az azonnal akarom érzés (ami persze amúgy is lehetetlen, mert min. 9 hónap), de most más köt le - munkahelyi változások, lakásvásárlás - és akkor - ahogyan mindenki bíztat, észre sem veszem, és becsúszik...Kép

Kicsit visszaolvastam, és csak kapkodom a fejem!
Alice! Én is felmelegített káposztát csemegézem immáron két éve, és jobb, mint valaha.
Nem mondom, akkor szenvedtem mint egy kutya, de mind a ketten tanultunk belőle, ráébredtünk, mit veszíthetünk a másikkal, és mostmár sokkal jobban ügyelünk magunkra. Kívánom nektek az ébredést!

+szöszi+ csak egy szó GRATULÁLOK KépKépKép

Dia2
Dia2

Névtelen!:-)
Most írtad le a lényeget mindenkinél mások az elvárások!:-) Nekem is teljesen más elképzelésem van arról milyen az ha valaki igazán szeret mint ami Alice-nak és Gittának van, de hát ez van! Mi megpróbáltuk felnyitni a szemüket, ennél többet nem tehetünk és nem is kell! Kívánom, hogy legyenek boldogok! (Azért azt megjegyzem, hogy ők már eljutottak arra a szintre amikor önmaguknak sem valják be az igazságot és azért ez kicsit rémísztő, és ezt nem az elmúlt hetek alapján mondom mert kezdetektől olvasom a fórumot) Tényleg nem akarom őket bántani, segíteni szerettem volna, de belátom hogy itt már nem lehet!:-(
Szonja

Dia2
Köszönöm Kép

Alice
malice

Helló lányok Kép
A Krizsa egy tündéri pasi. Nagyon segítőkész, és szerintem bármibe bele fog menni.
A mostani akcióterv. Nekem 3.napi vérvétel a következő ciklus elején (azaz 1 hnap múlva, pont lecsúsztam róla), javasolja az átjárhatóságit, mert sokat lehet megtudni a méh állapotáról, és reálisabban be lehet lőni az esélyeket, így a következő ciklusban valószínűleg nekem is hsg lesz.
A párom pénteken elmegy a Krióba egy spermavizsgálatra, este megyünk az Erdei doktornőhöz, és próbálok tőle egy IVF beutalót szerezni.
Krizsával a hét végén/jövő hét elején beszélünk megint, és az Erdei drnő papírja alapján megbeszéljük, hogy mi legyen. Ha a drnő nem akar igazolást adni, akkor "csalunk" egy kicsit a hsgnél, ezt megbeszélem a nőgyógyimmal, vele szerintem ez elintézhető.
AIDS, Hepatitis és egyéb vizsgálatokról nem beszélt, csak egy 6 hónapnál nem régebbi rákszűrés kell.
Talán ennyi, ha valamit kihagytam volna, akkor majd leírom.
Ja, nagyon tetszett, hogy elmondta, hogy az én egészségen a legfontosabb, a baba "másodlagos", nekem kell egészségesnek lennem. Az is fontos, hogy minden a mi elképzeléseink szerint történjen, ha nem akarunk inszemet, akkor nem lesz, akkor kezdjük azonnal a lombikot. Konkrétumokat az laborok függvényében fogunk megbeszélni.
Összegezve: Nagyon pozitív a véleményem eddig az intézetről!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta, szerencsére kicsit lusti vagyok, ezért még nem is küldtem el a Mikut.Kép Ne izgulj, tőlem nem megy Hozzád! De mi az a gravida???Kép

Milli
milli

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: