Zsuzska!
Nagyon aranyos ez a tesztes történeted.
Mostantól azonban vigyázz magadra, kerüld a füstös helyeket és az alkoholt.
Nálunk tegnap vendégek voltak, éjfélig kint iszogattunk a teraszon, én persze ásványvizet, teljesen ki voltak akadva, hogy bírok vizet inni mikor egy csomó pia van. Én amúgy sem szeretem az italt, de mióta babaprojekt van, azóta egy-két bacardit ha megittam. Azt is csak ciklus elején.
Mikor mész hcg-t méretni, marha kivi vok mennyi lehet! Remélem jó sok ami arra utal mint ÉViéknél, hogy két baba is lehet, hiszen most annyira beindult a topic, hogy ikereső van!
Linus!
Biztos szupi a séród! Egy fotóval nem illusztrálod?
Kata!
Rendi tőled, hogy mások is részesülhetnek öröben (megfogant baba általi) a Linácska által neked ajándékozott hónapban.
Már pont ki akartam kérni magamnak, mivel most már én is reménykedem ebben a spontán ciklusban egy picurkát. Igaz még mindig nem sikerült együtt lenni, és fogalmam sincs mikor volt pém, a múlt hétvégén fájdogált a pocim, és akkor viszont volt kex. A lényeg a lényeg, hogy ma kiváncsiságból megmértem a hőmet, és már a csipogásnál 36,7 volt, visszadugtam még egy percre és felkúszott 36,9-re. Stimumentes ciklusban soha nem volt ennyi a hőm!
Persze nem fogok elkeseredni, ha netán véletlen mégis jön Pirianyó, de ha jönni akar gyorsan jöjjön, hogy kezdhessem szúrni a merionalt.
Ja a lábazat gyöngyvakolat lesz, valami bordós, vagy barnás ami illik a narancshoz, a színekben te vagy otthon, valami tanács? Solnhofeni követ szerettünk volna feltenni, de végül lebeszéltük magunkat róla, mert nagyon macerás, és sok idő elmegy vele.
Apával ma csomó mindent elterveztünk erre elmentek pecázni.
Ezért keltem én fel fél 7-kor? Aludtam 6 órát, de azt úgy kiütve mintha hulla részegre ittam volna magam tegnap este!