A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hát nem fogjátok kitalálni!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: férjem már ma éjjel IS feljön éjszakára dolgozni!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ez most már lassan váló ok. :cry: :cry: :cry: :cry: tényleg veszek egy bilincset. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

HALI,CSAK VERONIKUSZNAK MONDOM: KESZEGH ÉVI SZENTENDRÉN LAKIK...

Kép

Kép
durca

Veronikusz!
Szegénykém! De remélem azért jó hangulatban fog telni a nyaralás!

Én bugyuta minek próbálom felsorolni a pocisokat az én memóriámmal Lilluskát és Aprookát meg jól kihagytam bocsi ígérem többet nem teszek ilyen kísérletet!

Vali!
Mi újság hogy vagytok?

Durca!
Megnéztem a képeiteket és gyönyörűek a lányok :D

Anttik!
Köszi :D

Zsu!
Nyaraláson versenyfutás lesz :D

Dóri!
Édes a nagy utazó :D

Vica!
Akkor még mennek a gyógypuszik! Nátha fuss!

Valentináéknál is fussss!

Nah szép napot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jaj és Kriszta! Lehet hogy rosszul emlékszem de a málnalevelet nem csak 37. héttől kell inni? Úgy emlékszem mintha Erika így mondta volna meg a homeobogyikat is!

Aprooka!
Várjuk a babaszoba képeket!

Linocs!
jobban vagytok?

Bori, Ancsa, Eni, Steff, Gabi, Zsófi, Memme??????????????????

Orsi

borsa

Sziasztok!
Veronikusz,
jó pihizést!!!!!

Borsa,
hogy vagytok???

Durca
szépek vagytok!!!lányok jól vannak???

többiek??csavargotok????

Valiék Zánkán vannak,Ádi jobban van(kakiügyileg) :lol:

na megyek vissza pakolászni,mert állítólag jönnek anyósék délután :?

emano/Andi
KépKép
emano

Szép napocskát!

Kezd nekem gyanússá válni a nagy pocakosok hallgatásba burkolózása....csak nem? :D

A képeket majd kedden-szerdán, ha tényleg kész teljesen a bútor.
Addig mosok bőven.
Meg még össze kell szedni a család 3 pontjáról a kölcsöncuccokat. Az is lesz sztem jó pár nap majd.

Betegeskedőknek jobbulást, pocsék 30 fokban betegeskedni. Tegnap este én is frászt kaptam, úgy fájt a torkom és hajnali 3kor még nam bírtam aludni, de szerencsére a sok-sok c-vitamin kicsit segített a dolgon.

Szerdán megyek dokihoz, megnézzük Prücsikét, mekkorát nőtt, de a hasam állapotából és az egyre rondább csíkjaimból ítélve meglódult a kis trónörökös.

Trónörökösről jut eszembe: Mi még mindig nem jutottunk dülőre a nevet illetően és ez egyre jobban feszkóz. Nálatok hogy történt a dolog? Jobban mondva praktikákra vagyok kíváncsi, amivel meggyőzhetőek a pasik.... :wink:
Dupla nevekben gondolkozunk, nagypapik nevei a másodikak és persze keresztelőnevek. Első mindenképp ősmagyar:
Levente László (nekem ez jön be nagyon, de a páromnak a Levi nem :cry: )
Nimród Antal
Nándor László
Zalán Antal
Sztem a Nimród nagyon szép, páromnak a favorit, de nem lehet becézni. Mellé még kakukktojásnak a Miklóst tudom elképzelni, mert együtt szép dallamos....de ennél tovább egyszerűen nem jutunk. Párom mindig elintézi azzal hogy ráérünk még. :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, és még egy dolog: Kirándulók vigyázzatok magatokra ebben a melegben és szép hetet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Este jövök bővebben, most csak aprooka-nak írom, hogy a férjem Nimród és nagyon sokféleképpen lehet becézni! A Nimi a legáltalánosabb, de a szülei Nimcsizik. Értelemszerűen nekem a Nimród Antal tetszik a legjobban :D
Ja és náluni nem volt szükség meggyőzésre, praktikára, már nagyon rég tudtuk az első gyerek név variációit, most egy kicsit variáltunk rajta, de mindent közösen találtunk ki, beszéltük meg. Leültünk és ha tetszett valami akkor mondtuk egymásnak, felolvastuk a jelentését és eldöntöttük, hogy tetszik vagy nem.

Na majd este jövök, most nagytakarítunk :?
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Andi!
Köszi mi jól és ti? Lógsz még a képekkel ;) Örülök hogy Ádi jobban van!

Aprooka!
Steffi férje is Nimród és Niminek becézik ;)

Orsi

borsa

Na Steffi beelőzött :D

Orsi

borsa

Aprooka!
Most jut eszembe látad a kontrollt? a kedvenc filme és a rendező Antal Nimród :D ez tök jó én erre szavazok :D
Mi nehezen egyezkedtünk fiú nevünk nem nagyon volt mert éreztük hogy lány én Borókát akartam de Laci nem így együtt vágtuk rá egyszer hogy olyan Emmás és tényleg olyan lett :D

Na lelövöm magam...

Orsi

borsa

Borsa!
tudom,hogy lógok képekkel :lol: lassan de biztosan :lol:
mi amúgy jól, Balázs igazi csibész :lol: mintha 100 ördög bújt volna bele!!

Aprooka!
mindegyik név nagyon jóóóóó,nehéz választani.....

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Gyuzso, akkor majdnem szomszédok voltunk, mert mi a Kartács u-n laktunk, ahol kanyarodik a 31-es. :D :D :D

Aprooka, nálunk nem volt demokrácia, én szülök, én adom a nevet :oops: :D Vagyis az első nevet. Így lett Zsomborunk és Zétényünk, akiknek a második keresztnevét (ami a keresztény/katolikus) a férjem választotta, azt én nem vétózhattam meg. Így lett Zsombi Péter is, és Zéti Miklós is. :wink: :lol:
Nekem amúgy mindegyik kombináció tetszik, amiket felsoroltál! :wink:

De jó a nyaralóknak... NA de végre a férjem ma hazajön a konferenciáról. Még megy valamikor Fro-ba az idén, de hogy mikor? Jó lenne tudni...

KépKép
KépKép
anittik

Anittik
most nézem,hogy Zétény május8-i??????????
Balázsom is csak Ő 2007.05.08. :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

:lol: Tudom, hogy mindegyik jó, pont ez a baj! :lol:
Az Antal Nimród párosításra már sokan felkapták a fejüket, teljesen véletlen, apósom Anti, nekem az a név nem annyira a szívem csücske, de már így is átlépjük a falusi szokásokat, hogy nem a mi neveinket kapják meg az elsőszülött lányok/fiúk. Ezért átmeneti megoldásként választottuk a nagyszülőkét második névnek.

Lánynevünk bezzeg már négy éve van, teljesen fix, és a 28. hétig kislánykának is tűnt. Szóval kicsit váratlanul ért, hogy más nemen/neven kell gondolkoznunk. :) Nagyon megviccelt az úrfi.
No nem baj, majd megoldjuk. :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi!
Igen, Zétike május 8-án született! :wink:

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Köszi az oltással kapcsolatos tapasztalatokat. Végül beadattam neki, sírás nélkül tűrte, eddig nincs se láz, se nyügi. Remélem később se lesz.

Név: Mindegyiknél ÉN döntöttem, (azért apát is meghallgattam :D )
A két nagynál a hangzás, a kicsinél a jelentése miatt választottam.

Veronikusz, Dóri
Jó utat és jó pihenést!!!
Kedden mi is megyünk. :lol:

Gyuzsó
De jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom az éjszakákat. :cry: De vígasztaljon, nálunk is hasonló volt, de már változott!!! :D

Borsa
Nemsokára jöhetsz a vizuális sztorikkal!!! :lol:

Vali
Matyi is éjjel alszik 9-től 7-ig (általában), és napközben is 2-3 órát. A lányom sokkal többet aludt ennél ennyi idősen. A mai napig is el tud aludni délután, ha akar, pedig 9 éves lesz!!!

Andi
Örülök, hogy lassan visszatérsz!!!

Azt hittem a nyári szünetben több időm lesz. Rosszul gondoltam. Mennem kell.
Szép napot mindenkinek!
Vajon finiselőink babáznak már??????

Hiányzók!! Jelentkezzetek!!!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Banana és Judy nevében nem beszélhetek, de én biztos nem babázok még. Dóra keményen ellenáll, pedig tegnap még székre is felmászkáltam, hogy a függönyöket levegyem és kimossam. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Gyuzso gyártott nekünk vonalzókat :D
Nagyon szépen köszönjük :D :D :D

Majd még írok csak még teregetnem kell.... :? ilyen későn mosni :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Kati
Dani vonalzóján jó a kora? Nincs véletlen elírva? Mintha most lett volna a szülinapja?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!! de igen!! :lol: :lol: hiába, kéne azért aludni is!!! :lol:
bocsi Kati, küldöm a jót!!!!

KépKép

KépKép
Kép
gyuzso

Örülök, hogy Ádámmal minden okés, köszi Andi az infót!!!!

Orsi,
szerintem a nyáriteperés a "ki a gyorsabb- Emma lábon vagy mica 4kézláb?" szellemében fog telni :lol: :lol:

de nem baj, Miklós lelkes elmélkedő alkat, most épp az ásványvizes kupakok üvegre helyezése és rácsavarása köti le :lol:
meg tagnep az apjával valami -gyújtógyertya-karburátor-hengerfej párosítással küzdöttek, Miklós ott is dugdosott mindent mindenhová :wink:

Manóka,
furi a sok "gyors" gyerkőc után az időt kiváró Dóri :lol: :lol:

Anittik,
kicsi Debrecen, no :lol: :lol:

nevek: utónévszótár elővesz, apuka kiírja a neki tetszőeket, anyuka kihúzza a no-way típusúakat, maradékot ízlelgettük :lol:
Miklós a dédi neve+ Apa második neve, de nekem tetszett :wink:
meg nekem fontos volt a magas-mély passzolás is

Nándor-Nimród-Zalán, igazából mind jó, a vezetéknév is sokat számíthat.. rosszul nem dönthettekl!!! :lol: :lol:

Memme és Lilluska nagyon eltűnt!!!! mi lehet velük? 8)

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
MI tegnap Kaposvár, maratoni kerékpárverseny - na én nem!!!! :D Nekem: Árnyékban üldögélés, pisilni járkálás. Estére: lábddagi.

Vica: Nekem Ferenci Erzsike azt mondta, hogy 34. héttől igyam a málnalevelet. Hát igen, Pankával én is csak a 37-től ittam. MOndjuk, nem volt annyira gyors.

Név: Pankánál megbeszéltük, hogy ha fiú én adom a nevet, ha lány, apa. Persze azért megbeszéltük. Most az votl a variáció, hogy én választok. De nagyon Péter. Én Péter lettem volna. (És az össze pasi, akibe bele voltam zúgva, Péter volt :oops: ) Sokan húzzák a szájukat, hogy ugyanaz a neve, mint a férjemé, d nem érdekel.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Zsu!
Nayon jó éehet MIca, ahogy apjával szerel. Én is már elképzeltem....

Kép
Kép
kriszta36

éehet: lehet :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Gyuzso, de még milyen kicsi! :D :D :D Mármint Debi... :oops:

Kriszta, szerintem nagyon szép a Péter név, és a jelentése sem semmi (kőszikla). :wink:

Zétike az elmúlt 2 napban 2-szer hányt... Felhívtam a gyerekdokit, azt mondta, 6 hetes kisfiúknál ez gyakran előfordul, mert nem zár rendesen a gyomor/bél izom. Vagy valami ilyesmi. Volt valakinek ilyen tapasztalata? (Zsombinál semmi ilyesmi nem volt, ő 1-szer hányt 3 hetesen a konakiontól... :oops: :oops: :oops: )

KépKép
KépKép
anittik

Anittik!
De hány, vagy sokat bukik? Panka elég sokat bukott, a hasi UH szerint volt egy kicsi refluxa. A doktornénink azt mondta, emeljük meg kicsit az ágy végét.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
Kaja után kevéssel, de nem rögtön, jött ki belőle majdnem minden, sok tej, sok nyál. Szerintem ez hányás volt, öklendezett is hozzá. Ágyvég megemelve, már eleve így kezdtük... :wink: Dokibácsink ma ügyel este 8-ig, ha mégegyszer kijön belőle, bevisszük hozzá.
Zsombi bukós volt, kevés tej sok nyállal jött belőle büfivel. Ez nem olyan.
Viszont szerencsére nem bágyadtka, sőt, ma először mosolygott! És rám! :) :) :) :) :)

KépKép
KépKép
anittik

Szegényke! Akkor tényleg lehet, hogy jobb, ha látja a doki, nehogy a melegtől legyen valami.

Kép
Kép
kriszta36

Holnap amúgy is megyünk/mennénk dokihoz. Bár nem tudom, elvihetem-e tanácsadásra. Mert ha csak télleg a záróizom nem műkszik rendesen, akkor ugye az nem fertőz, de ha vírus??? Bár hasa nem megy, nem lázas. Na, felhívom majd mégegyszer a dokit, hogy mehetünk-e szerinte holnap.

KépKép
KépKép
anittik

Szép vasárnapot!

Zétinek jobbulást, én tuti halálra paráznám magam, ha ilyen lenne. :oops:
Előre tudom, hogy a gyerekorvost és a védőnőt az őrületbe fogom kergetni...de hát már biztosan megszokák első gyerekes anyukáktól a hisztit.

Ma nagyon nagyon meleg volt, én alig bírom.
Kicsit meg vagyok szeppenve, mert azt mondták a nagykönyvek, hogy olyan méhösszehúzódás szerű alhasi keményedések, görcsök olyan 36. héttől lehetnek, nekem mág 3-4 napja kora délután mindig produkálja magát a szervezetem. Szerencsére nem sokat, napjában mondjuk max 3x, ugye ez teljesen normális :?:

Lassan mennem kell még locsolni a kertbe, további szép estét!
Holnapra meg jó pihegést. sajna be kell mennem a betonrengetegbe a város másik végébe a hülye vízművekhez, aki képtelen telefonon és levélben felfogni, hogy egy olyan lakó nevén van a vízóránk (2003-ban költöztünk, azóta megy a vita), aki nem is tudom mikor élt itt, lehet hogy már nem is él. :?
Drukkoljatok, hogy piciny agyukhoz eljusson az info élőben!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Aprooka, én is szétparázom magam... Ráadásul Zéti megint hányt, így bevittük a dokinkhoz a Budai gyermekkh-ba, ő ügyelt. Azt mondta, nem idegrendszeri eredetű, valszeg a gyomor-patkóbél izomgyűrű túl erős, de holnapra kér S.O.S. UH-ot, és akkor kiderül a turpisság. Bíztatott, hogy nem lesz gond. Én még csak remélem.

Szerintem normális, ha már edz a méhed, és ha csak 3-4 alkalommal, akkor nem kell megijedni. Max. növelheted a Mg adagot. :wink:

KépKép
KépKép
anittik

Borsa: köszi, a kisasszony már jobban van, teljesen megtáltosodott: a cicijeim alig bírják az iramot tartani ;) Biztos be akarja pótolni a múlt heti koplalást.

Anittik: Fruzska is sokat hányt a 3-8 hetek környékén - heti kétszer. Volt a kötelező hasi UH-n ott nem találtak semmit nála, megnézte a védőnő, doktornő, nem talált semmit. Szóval annyiban maradtunk, hogy nem zár még rendesen még a gyomra. Aztán ahogy jött, el is múlt. Mondjuk, mindig csak én ijedtem meg, a kisasszony jókat vigyorgott, és evett tovább egy-egy nagy hányás után. A nagy hányást szó szerint kell érteni: a bugyimig eláztatott a lány - szóval nekem mindig át kellett öltöznöm

Babavárók: a málnalevél teát csak ajánlani tudom, Gabi többször megjegyezte vajúdás közben: ez már málnaleveles tágulás!!! ;) Ha jól emlékszem, a 34. héttől a 38. hétig ittam, akkor abbahagyatta velem Gabi.
Gondolok ám a babavárókra ebben a nagy melegben! (én tuti nem bírtam volna!!!)

Képek:
Kép
Kép
linocs

Kép
linocs

Sziasztok!

Veronikusz, köszi a tippeket lábgörcsre. Azért aGravidát kipróbáltam. De 2 nap vettem be és 1 perc múlva már jött is ki reggelivel, mindennel együtt. Úgyhogy marad az elevit. +magnézium.

Kriszta, a Péter szép név. és mi is apuka nevét adjuk a fiunknak. Mert nekem tetszik. Meg neki is. A többiek meg nem nagyon hatnak meg. Végül is a mi gyerekünk... :wink: :D

Aprooka, nekem a László a favorit. :wink: És a Levente is tök jó. Jól lehet becézni.

Anittik, Zétinek jobbulást!!!

Linocs, Fruzsi nagyon aranyos!!!!! :D

Képzeljétek! Csütörtökön megmozdult a picur. Azóta minden nap jelez!!!! Végre, mert már nagyon vártam!!!! 8) 8) :D

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gabika, de jó, hogy már érzed a babót. Olyan jó tudni ebből is, hogy minden rendben vele!

Zétikével voltunk UH-n, szerencsére semmit nem találtak, nincs szervi elváltozás sem, csak egy minimális reflux. Ha hányna, vissza kell mennünk a gyerekdokihoz. Szegényt annyira megabajgatták, csodáltam, hogy semmi nem jött vissza...

Állandóan a bajaimmal ostromollak titeket. Most is egy: állítólag szájpenésze van. Bár a dokinéni a kh-ban szopi után látta, és akkor még tejes volt a nyelve. Mondta, hogy ecseteljem bórax-szal (Zsombinak nem volt, ezért vagyok tanácstalan). Viszont szopi előtt nincs lepedék a nyelvén. Ha szájpenészes, akkor azt lehetne látni, nem? Ha ecsetelem, nem lesz belőle baja?
Komolyan amilyen kis nyugis baba, annyira sok vele a tennivaló. Zsombi folyamatosan üvöltött, de semmi ilyenje nem volt... :oops:

KépKép
KépKép
anittik

Anittik!
Nekünk volt szájpenészünk, de azt evés előtt is lehetett látni... Szerintem figyeld, aztán ha nincs, ne ecseted. De addig semmi baja nem lesz tőle, csak macerás egy kicsit. És vigyázz a cicidre is, he tényleg van. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

De az tök jó, hoy nincs semii baj. És a Budaiban voltatok UH-n is? Szerintem tök normálisak, és elég flottul is megy. Vagy legalábbis Pankával még olyan volt.

Gabi!
Tök jó, hogy megmozdult a bébi!

Másik Gabi! Hol vagy????

Linocs! Mekkora ez a lány! Mintha ma izgultunk volna érted....

Banana? Judy? Manóka egyben vagy még?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

lányok!
Balu szájába vannak fehér apró foltok :? :cry: szájpenész?szájfertőzés???
doki csak holnap délután van :cry:
nincs valami tippetek addig is,??????

emano/Andi
KépKép
emano

Szerintem szájpenészhez már nagy....

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok, hat, jo sokaig nem voltam, sejthetitek, miert...:)
junius 18-an 12.16-kor megszuletett Zsofi, 2950 g, 54 cm!
Ctg-re mentem be, de egy fajas kozben belassult a szivhang,
a szuleszno eloszor aszitte, kontakthiba, de aztan mikor ujra elofordult, egybol hivta a dokit, nem tudtak, mi lehet a baj, csak, h biztos nem jo vmi, de addig kell kikapni a babat, amig nincsen nagyobb gaz, ugyhogy pillanatok alatt a mutoben talaltam magam, fe sem fogtam mi van, csak sodortak az esemenyek, en meg mintha nem is velem tortenne, hanem egy filmet neznek...
mikor felvagtak, kiderult, h Zsofi arccal elore volt a szulocsatornaban, es ahogy jottek az osszehuzodasok, a nyakat szorongattak szegenykemnek, jo, h meg nem volt
erosebb fajasom...szal vegulis idoben elkaptak a dolgot... es 20 perc mulva mar hoztak is, h pusziljam meg...:)
nagyon aranyos am Zsofi baba, egy hibaja van csak, nem akar szopizni, parat sziv csak aztan vagy bealszik, vagy oriasi hisztibe kezd, ugyhogy most minden alkalommal probalkozunk egy kort, aztan csak lefejem neki a tejet, es odaadom fecskendobol vagy poharbol...enni nagyon szeret, lehet, h igy rontottuk el, ill nem is en, hanem az egyik nover, aki nem birt vele az egyik elso ejszaka, es kinjaban megetette...na mindegy, remeljuk, megtanulja
hamar, hogyan kell csinalni...volt bent egy masik no, szinten csaszaros, akinek nem ment, mert csaszar utan kesobb is jon meg a tej, szegeny gyerek meg megorul mar az ehsegtol...
most megyek pihizni, mert nagyon lefaradtam a sok ejszakazastol, meg a hosegtol is, majd kesobb rakok fel kepet...

banana

Banana,
Gratula Zsófihoz!!! :D Nyugi, előbb utóbb rájön, hogy hogyan is kell szopizni! kItartást! Képet kérünk..............

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Banana, gratulálunk!!! Sok boldogságot, egészséget Zsófinak!!!
De jó, hogy időben sikerült észlelni, hogy gond lehet, biztos megrémültél nagyon. Pároddal mentél, tehát veled volt? Hogy bírtad a hőséget bent? Emlékszem tavaly májusban is elég meleg volt, és én nehezen bírtam... hát még most...
Várjuk a képeket mindenképpen, a tejcsihez meg kitartást, biztos rájön Zsófi, hogy a ciciből az igazi, nem érdemes beájulni vagy balhézni. :D

Anittik, olyan nagy élmény az első mosoly! :D Nálunk bátyó kapta. :D Örülök, hogy nincs baj, remélem nem szájpenész. Nekünk ebben nincs tapasztalatunk.

Kati, nagyon jól sikerültek az új vonalzók. Ügyes vagy Zsu. :D

Linocs, Fruzsi milyen nagy már! Nem régen volt, hogy megszületett. De gyorsan öregszik. :lol: :lol:

Gabika, irigyellek nagyon, olyan jó amikor a Picurka mocorog a pocakban.

Andi, nekünk nem volt ilyen, fáj is Balunak? Remélem nem... :cry:

Igen, mi Zánkán voltunk a hétvégén, ma meg Gyömrőn a tófürdőben. Nagyon klassz volt Zánkán, a mai nap kicsit nehezebb, mert egyedül vittem a két gyerkőt. Ádi mind a két tavat nagyon élvezte, épültek szép homokvárak, ma sok kavicsot szállított a dömper a vízbe... Tehát jól elvoltunk.
Kaki ügyben valóban oké van, remélem nem a smecta-rízsnyák-normamicsoda egyvelegek teszik, hanem alapban kezdünk helyre rázódni. Mindenesetre azért ma feladtam a mintát az ÁNTSZnek, egy hét múlva lesz eredmény.

Képzeljétek, édesapám cserkó szedés közben pár hete leesett a létráról, ami eltört, ill. a cserepek sem bírták, amikre ráesett stb. 100kg-ot nyom alapjártaban, hátmég, ha a gravitációs erőt is hozzáadjuk. A lényeg, hogy az esés után 1 hétre már alig tudott levegőt venni, ezért elment dokihoz, aki elküldte röntgenre. Ahol is közölték, h semmi baj, csak belső zúzódás lehet. Mivel egyre gázosabb lett a helyzet, sógornőm beprotezsálta a Jánosba röntgenre, ahol is megállapították, h 3 bordája törött... A helyi erő meg ugye SEMMIT nem látott! Szerintem felháborító, hogy ilyen géppel dolgoznak, vagy a doki ennyire felületes... Most valami erős fájdalomcsillapítót szed, és pihenni kell. Tényleg protekció kell már a normális ellátáshoz??? :twisted: :twisted: Költői volt a kérdés...

na, töltök le képeket a hétvégéről inkább, nem dühöngök nektek... :?

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Én is bejelentkezem, a kimaradás okát gondolom sejtitek :D

Szóval pénteken délután háromnegyed 5-kor megszületett Anna Mínea, 3750g, 54 centi. :)

Csütörtökön fektetett be a doki, kaptam egy méhszájérlelő zselét, aztán levittek a szülőszobára megfigyelésre, de semmi... Másnap reggel újra levittek, hogy akkor beindítják oxitocinnal, már majdnem megtörtént, mikor leállították az egészet, mert a dokimat elhívták valahova, így meg nem merték, mert mi van ha a baba rosszul reagál (ami a mellettem levő ágyon fekvő leányzónál meg is történt sajnos - a baba még mindig az intenzíven van :( )
Végül 11-kor kaptam oxitocint, délben repesztettek burkot... És háromnegyed 5-kor bújt ki. Nem lett annyira nagy, mint a doki gondolta, de így is "rendet csinált" odalenn még gátmetszés mellett is, 30 percig stoppoltak :oops:

Ma jöttünk haza, most épp alszunk :D

Ha valaki elárulja, hogy tudok feltenni képet, akkor megpróbálom...

Majd jövök még...meg vonalzót is frissítek egyszer...

Judy[/img]

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

BANANA és JUDY: GRATULÁLOK MINDKETTŐTÖKNEK!!!!!!!!!!!!!!!
várjuk majd a képeket! :)

(Judy:melléklet feltöltésére kell kattintani itt a szövegdoboz alatt és akkor lehet feltölteni a képet, ott látod a méretbeli korlátokat is, azt most fejből nem tudom.)

(és ebből kiderül, hogy mi még mindig együtt, front és meleg ide vagy oda :) )

Kép
Kép
Kép
manóka28

Judy, micsoda hírek!!! Gratulálunk nektek is, egészséget, boldogságot és sok-sok tejcsit Annának! :D :D

Képeket úgy tudsz feltenni, hogy valamilyen képszerkesztő programmal lekicsinyited, majd ahol az üzenetet írod, ott alul kékkel van a mellékletek feltöltése, megnyomod, ott meg kiválasztod a lekicsinyített képet onnan, ahová mentetted. Sajna a képszerkesző beszerzéséhez nem értek, mert ahhoz nekem is segítség kellett, de vannak itt nálam okosabb, hozzáértőbb léányok is. :D
Na, jól megmondtam, sztem inkább halgass az ügyesebbekre, de talán ezzel is segítettem valamit.

Kép
Kép
Kép
v30

Banana!
Szívből gratulálok! Ügyes leszel nagyon, szegény Zsófi én még ilyet nem is hallottam! De jó kezekben voltál és kint a pici lány!

Judy!
Neked is gratulálok! De jó- de jó jönnek a babák kifelé! Mi történt azzal a másik lánnyal? Irtó kiváncsi vagyok…

Vali!
Nagyon édes a kisfiad, nem győzőm mindig mondani! Kis puszilgatnivaló csibészke! Ja képzeld végül Martinnak vénából vettek vért rendesen… Én rosszabbul viseltem, mint ő. Alvás szerintem normális, bár megértem, hogy aggódsz Ádi miatt, most hogy Martinnál is valami van én is aggódok, hogy miért nem eszik, miért alszik csak annyit vagy olyan sokat, miért nem így van miért nem úgy. Hát nehéz anyának lenni, de gyönyörű dolog az tuti!

Veronikusz!
Remélem, hogy a férjed a maradék időt veletek tölti! Majd rakj képet és érezzétek jól magatokat! És Isten éltesse a párod, mire olvasod ezt szerintem pont aktuális lesz.

Mosás: én gabi öblítővel és mosóporral és külön a minektől. Viszont nem vasalok semmit. Még a férjem ingjeit sem, kirúgja magát a szárítón :roll: :lol:

Gabi82!
Jé tényleg csak 2 hét! És miért 82 a nick neved? Születési év? Mert akkor ez is stimmel. Hátha 1x pont összetaliznánk! Mikor is mész legközelebb? :wink:

Tünde!
Mizujs? Bene szobatisztaság? Villő evés?

Manóka!
Én valahol lemaradtam arról, hogy Dóra végül befordult menetirányba?!

Kriszta!
Most már azért pihizz is! Jól vagy? Jövő héten ctg jól látom?

Durci!
Hát szia! Szépek a gyerekek, örülök, hogy jöttél! Igen Sipinél vagyok, és szeretnék idén ténlyeg nála szülni! Nem kéne?!

Linocs!
Szép a lányod nagyon!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép

Kép

Kép

ezt a képet nem is értem, ez nem a mi plédünk, nem a mi banánunk, nem a mi lufink... :shock: de asszem a mi gyerekünk :lol: Kép

a banánt mindenesetre megszerezte... :oops: :shock: :lol:
Kép

azért volt hiszti is. :D
Kép

na, ezt én élőben nem láttam szerencsére :lol:
Kép

befejeztem, boocs, h sok voltam :oops:

Kép
Kép
Kép
v30

Nagyon nagyon gratulálok az újdonsült édesanyáknak!!!!!
Szuper, teljesen feldobódtam!
Képekre nagyon igényt tartok, tartunk többen is. :lol:
Mivel nekem még hátra van az első megmérettetés, én még szüléstörténetért is nyaggatnálak benneteket, ha olyan nagyon nagyon ráértek...... :lol:
Tudom, ez mostanában nem várható, de hátha mégis... :oops:

Mosástippeket még mindig köszi.

Új babamozgáshoz gratulálok, emlékszem én már megkönnyeztem a 21. hét végén, hogy kispicur nem jelez. Na, azóta pótolja a szentem, olyanokat rúg belém, hogy csak na, esténként meg 10-11 között menetrend szerint iszonyúan kinyomja magát, de annyira hogy nem kapok levegőt. :)

Ma megjártuk a vízműveket, meg a díjbeszdő céget is a város két pontján, utána még bevásárlás, nagyon kinyiffantam, mivel éjszaka nem is nagyon tudtam aludni. Remélem ma tudom pótolni.

A szülőszobán is 40 fok van? Mert ettől rettegek a legjobban, nagyon nem bírom a meleget. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi a dicséreteket!

kriszta36: hát biza nem is olyan rég volt, hogy izgultatok/izgultam, mi lesz, mikor jön már a lány. Aztán most meg már értetek kell izgulni, hisz nem is oly soká itt van a ti időtök is ;)
linocs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: