A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Köszi mia...mondjuk én a fogamzásgátlóra gondoltam :lol: :lol:

De ha már itt tartunk lehet,hogy ezeket a plusz oltásokat én is beadatom Dávidnak!
Azt az agyhártyagyulladás ellenit biztos!!
A rota víruson még nem gondolkodtam...hát pénzünk nem nagyon van :?
Vendég

Bari, a legutóbbi telefonszámlám 15 ezer ft lett (majdnem 3szor annyi, mint szokott :oops: ) - ha ezt ki tudjuk fizetni akkor a védőoltásra KELL hogy jusson, nem kérdés - bár mi sem állunk most túl jól. :wink:

a másik szurit nemtom mennyi. :)

mia_snow

Bari!
10-en1-2 ezer,de ez 3 hónapi védettség és nem kell naponta szedni!!!Nekem megérte...deha jó a dokid,akkor úgy írja fel,hogy 5000 körül kijön....

Nemtudom írtam-e,de tölem császár közbe megkérdezte a doki,hogy elkössön-e,mert annyira vékony a méhfalam,hogy nem bír ki több terhességet...én akkor azt válaszoltam ott nagy izgalmnamba,hogy ne,mégcsak 31 (és fél) éves vagyok,legalább a tudat maradjon meg,hogy....(mertugye akkor mensim se lenne többször)...Mostmár lehet,hogy mást válaszolnék... :roll:
Vendég

Na megyek csajok,mert Zoém "követel"...Rendeltem a neten keresztül a digi képeinkről fotókat szerdán a rossman honlapján és mára már kész is van!!!!71 darab kép és mindennel együtt 1640 forintot kell érte fizetnem!!!!Tegnap este e-mailben megírták,hogy ma mehetek átvenni a boltba!!!!Tök jó!Próbáljátok ki!
Mondjuk a minőségre kíváncsi vagyok!!!!
Szép napot neketk!!!!
Vendég

Ma vagyunk 1 hónaposak!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog "hófordulót" kislányom!!!!!! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Csiri:mi már csináltattunk a Rossmann-nál képeket,jó minőségű lett szerintem.Most is akarunk.

Bari:tündéri Dávid!

Kép
melike

Kép Kép
Poci foto

Kép
melike

Mia:nekem az utóbbi 6 hónapban kétszer lett feltöltve a kártyám 900-al :lol: :lol: :lol: :lol:

De én sem fogom az oltásokra sajnálni a lóvét...csak még nem tudom melyik kell melyik nem..talán hétfőn ha megyünk méreckedni majd megkérdezem a dokinéninket...

Csiri nekem azt mondta a nőgyogyim,hogy az "elkötés" egy hosszú procedúra...kérelmezni stb...neked meg csak úgy spontán felajánlotta :shock: :shock: :?: :?: Nekem azt mondta,hogy vagy 2 hónap mire engedélyezik pedig nekem ugye 4 szülésem volt ebből 3 császár :shock:
És én úgy tudom attól még menstruálsz!!!
Amúgy fogalmam sincs milyen fogamzásgátlást fogok választani mert a gyógyszer úgy tudom 30fölött nem túl jó!
A spiráltól nagyon félek(a fölrakástól)
Vendég

Melike:én is így nézek ki ahogy te :lol:
De ez még nem a végkifejlet ugye?????
Vendég

Sziasztok Lányok,

Nagyon eltűntem, ezer bocs és 1 anyamedve, de borzasztóan kivagyok :) Gondolom, nem kell bemuatnom a helyzetet, első baba, első napok otthon, tanuljuk egymást...

De hoztam képet! :)

Kép

Kép
elan

.........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:18-kor.
pironya

Melike visszaszívom...nekem még nagyobb a belem :twisted:
És nem tudom még behúzni sem,valahogy az izmok nem működnek...pedig itt annyira akrtam behúzni,hogy majd megfulladtam :lol:
Kép

Elan gyönyörő a baba..és már láttam iwiwen :wink:
Vendég

Kép
Kép
újra a régi :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

műtét elött 30percel kicsit beszarva :oops:
Vendég

na jó mára gondolom elég belölem
Vendég

[quote="bárány"]
írta:
bárányCsiri nekem azt mondta a nőgyogyim,hogy az "elkötés" egy hosszú procedúra...kérelmezni stb...neked meg csak úgy spontán felajánlotta :shock: :shock: :?: :?: Nekem azt mondta,hogy vagy 2 hónap mire engedélyezik pedig nekem ugye 4 szülésem volt ebből 3 császár :shock: És én úgy tudom attól még menstruálsz!!!
)

Bari!
kb 8 évvel ezelöttig,kérdés nélkül elkötöttek a 3. csaszi után ,nem volt választási lehetőséged,nem kérdeztek!!!
Semmi papír nem kellett volna,semmi utánajárás,simán elkötöttek volna ha kérem.... :shock: (bemutassalak? :wink: )
Vendég

Háááát még nem akarom elköttetni magam...nem is azért mert szülni akaraok csak a tudat,hogy még képes lennék!!
Vendég

Elan!
Nagyon édik vagytok és már én is néztem az iwiw-en :wink:

Bari,Melike!!!!
Emlékeztek a "megeggyezésünkre"??????
elötte,kismamaként és szülés után fotók...ugyanabban a ruciban.... :wink:
De még pár hónap mire valami rámjön.... :oops:
Vendég

Ja és jók lettek a rossmanos fotók,csak kicsit élesebben látszanak a ráncaim és testi hibáim mint a nyomtatott képeken :oops: :shock:
(sebaj,majd alkoholos filccel retusálom magam rajtuk... :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a nyugtató szavakat a hajszínt illetően :wink:

Csiri: Köszönöm az infót az injekciót illetően. Engem most a fényképek izgatnak. Ugyanis mi is beadtuk a Rossmanba előhivatni, de jól át..........ak :oops: :twisted: Azért megpróbálom újra, hisz hihetetlen olcsó így :roll:

Bari: Nagyon menő kiccccccsávód van :wink: A férjed pedig egy hős, egy Isten, nevezd aminek akarod........ Nagyon rendes Tőle, hogy ennyit foglalkozik, gondoskodik és így szereti a kisfiadat :P :P Ez tényleg nagyon jó :wink:

Más: Képzeljétek, ma reggelre megcsípett egy szemét pók ráadásúl 2x is :twisted: :twisted: :twisted: Ismét ugyanúgy jártam, mint októbeerben :cry: Bedagadt a fél karom és tiszta ödéma az egész. Megint mehetek a bőrgyógyászatra :cry: :cry: Hazajön Apa aztán huss, már itt sem vagyok :roll: Ugye nem gond hogy szoptattam így?????? Csak nem jut ilyenkor semmi méreganyag a tejbe, illetve a babába ugye???????? Bár, már sajna mind1 mert megetettem már azóta 3x is :shock:
bluebox

Kicsit eltűnök, megsütöm a cseresznyéspitét :wink: Mindjárt jövök :wink:
bluebox

Sziasztok!

Na köszi mindenkinek aki gondolt rám, és szorított!!!!
Képzeljétek, ugyanaz a nagy semmi! :roll: (méhszáj még véletlen sem nyilt ki a tegnapi rásegítéstől)
Vasárnap megyek a kórházba CTG-re, és ha ott minden ok, akkor keddre is kaptam időpontot.

Bari, Melike : milyen szép a kicsi a pocitok!!!!!!
Elan: Aranyosak vagytok a képen!!!!

Bari: ahogy kinézel egy szavad se legyen!!! :shock: :shock: :shock: Nagyon szépen lement mindenhonnan!!!! A fiad egy tündér!!!!
bszilvi25

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:18-kor.
pironya

Pironya: nem hagylak itt!! :wink: :wink: :wink:
Én is úgy érzem , ahogy Te most leírtad!!!!! Jót kacagtam amikor olvastalak! :P :P :P
bszilvi25

Sziasztok!

Jó hírt hoztam...ALMAANITÓL!!!!!

"Tegnap (19-én) este 20.15-kor megszületett Patrik egészségesen, 3900 gramm,és 52 cm!
11 órát vajúdtunk,végül császár lett a vége.Jól vagyunk.Puszilunk mindenkit!"

Nagy-nagy gratula Almaaniéknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
orsitigris

Almaani: Gratulálok Patrikhoz!!!!
bszilvi25

Almaani: nagynagy gratu, sok boldogságot nektek!! a 11 óráért meg... huhh, minden elismerésem!!

mia_snow

Almaani
Gratulálok!
Vendég

[quote="gigaboszi"]h írta:gigaboszittp://hoppa.ltime.hu/_baba&mama/vedooltasok.html

A pneumococcus-elleni szeptembertől ingyenes lesz a 2 éven aluli gyerekeknek...
(mostanában 3 kisgyerekről is hallottam, akik pneumococcus okozta agyhártyagyulladás miatt halt meg... ezért nem várok szeptemberig...)

Itt a fakultatív oltások listája... árral együtt :wink:

Ebben a topikban gyönyörű babák születnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

az fiam 2 napja áttért a napi 5szöri +1 éjszakai kajálás helyett napi 6szori + 1 éjszakaira. :shock: ezt nem fordítva szokták művelni a gyerkőcök?

mia_snow

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:19-kor.
pironya

Dávid 24-ből 24-et alszik!
És enni is én keltem,a fürdetést a pelenkázást és az éjszakát is végig alussza...egy éjjel sírt (az elsőn) azóta sírni sem halljuk...ez normális????
Vendég

Hatalmas Gratula Almaaninak és Patriknak!
Vendég

Almaani:szívből gratulálok Patrikhoz!

Bari:szerintem basszus a te hasad kisebb!(az első képen,nem a kórházin :lol: )

Elan:nagyon édes a babád!

Csiri:sajnos én is bajban vagyok.A kismama cuccok nagyok,a régiek még kicsik.Remélem gyorsan lemegy a poci.

Mia:egy szavad se legyen!Még így sem rossz a gyerkőc.

Kép
melike

Melike rám sem jó semmi...ez az egy gatya jön rám amiben a képen is vagyok,de ez nagyon nagy volt terhesség elött..

és akkor a ma esti sztárfotó
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Almaani!nagy nagy gratula a kis jövevényhez!jó egészséget nektek!!!!

Bari!
Nagyon édes Dávid!Cumiban fürdik :shock: :lol: ?

Naggggyon meleg volt tegnap!!!!Nem győztem Zoéról lefejtegetni a cuccokat amikor kimentünk sétálni,itthon jó hűvös volt a lakásban...odakint meg sütött még a beton is....végül csak a pelus maradt....
Nemsokára indulunk kirándulni Lilafüredre,Miskolcra...kíváncsi leszek,hogy bírja a kis drágám....holnap meg tiszai horgászás a tervbevett progi,attól jobban tartok....Szerintetek mit használjak szúnyogírtóként???? :shock:
Van valami ötletetek????Vettünk tegnap olyan félsátrat ahol tud nyugisan aludni,van az elejére szúnyoghálószerű is,de soha nem lehet tudni,még valami kellene,hogy ne csípjék meg!!!
Vendég

Bari
Dávid még nagyon kicsi, nincs 2 hetes, én nem hagynám 2,5-3 óránál tovább aludni... ébreszteném az evéshez...
Nem sárga?

Csiri
Én nem kenem egyikgyereket se szúnyogcsipés ellen... :oops:

Márti
Kristófnak biztosan nem lesz baja...
Tarts otthon calcium pezsgőtablettát... ilyenkor azt nyugodtan ihatsz... orvos is azt ad leginkább....

Mia
A 6+1 evés jó :lol:
Tomi is úgy eszik... sőt, mostanában a "nagy" melegben két szopi között is meg szoktam kínálni, de nem nagyon kell neki... 2-3 szippantás után el is engedi a cicit...
(vizet, teát nem adok...)

Rám jók a nyári holmijaim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi!
A 2 nagylányt én sem kentem semmivel,de úgy látszik,hogy a 30-as éveimre kicsit aggódóbb és parásabb anyuka lettem!!! :lol: :oops: 8)
Most sem tenném igazán,de az apuka más és mivel Ö aggódós,az 1 szem kis hercegnőjét por sem érheti,ezért én is idomulok.... :lol:
(na jó ez túlzás... :wink: )

Minden elismerésem,hogy jók rád a nyári cuccaid...irígykedem...én rajtam legfeljebb dédimamám jersey otthonkája állna valahogy...ápolna és eltakarna...Most is félóra azzal telt el,hogy mit vegyek fel....lenne mit,csak eggyik sem jó,még az Á vonalú felső is feszül csípőben... :oops:
ráadásúl úgy nézek ki mint Zalatnai a melplasztika után,mindenből kilóg a mellem és engem zavar.... :evil:
Na megyek,mert indulunk!!!
Mindenkinek szép napot,gyerkőcöknek nyugis délutánt ,pocisoknak kitartás!!!
Puszi!
Vendég

Sziasztok!

Gratula minden anyukának a babákhoz, nagyon édesek egytől egyig! :)
Utolsó írásom óta, (ami elég ritka),Nekem is megszületett Leventém!

Egy gyors kérdés!
Hol lehet kapni ilyen kis lepedő félét vagy minek nevezzem, ami pelus anyagból van?
Ha jól látom Oszman babája alatt is olyan van!
Szerdán megyünk az első tanácsadásra, és a kisfiam nagyon szeret akkor pisilni amikor ki van csomagolva! :) Ezért kellene, mert amilyenek a mai textil pelusok, simán nem szív fel semmit, csak átfolyik rajta!

Köszönöm a választ, ha valaki tudja, és megírja!
Szép Napot Mindenkinek!

Kép Nagy Levente

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok,

csiri: irigyellek a hétvége miatt, nekem is olyan mehetnékem van... :roll:

nyári cuccok... van régről néhány lenge nyári ruhám, amit az utcára azért nem vennék fel. nna, azok rám jönnek. de lement a 9. kiló (a 15-ből). :D

mellméret: 75B helyett 85C (most épp szűkös, kéne vennem melltartót venni...) én élvezem. végre arányosabb vagyok. :lol:

a gyerekemhez órát lehetne igazítani... 02:45, 05:45, 09:30, 12:30, 15:30, 18:30, 23:00. 3. napja így megy ez. :D

Kép
Kép

mia_snow

mennem venni. nem vennem venni. megsütött a nap, bocsi. :roll: :lol:

mia_snow

Vikianyuja
Gratulálok!
Minden kisfiú szeret kibontva pisilni...nem számít, hogy anya nyakába, vagy saját szemébe... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Nekünk olyan alátét lapjaink vannak, aminek az alja műanyag, a felső része meg nedvszívó... DM-ben és Rossmannban is lehet venni... ott van, ahol a pelenkák...
Vendég

Gigi köszönöm a gratut is és a választ is!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Én csak irigykedek, az én kis babám elég sokat fenn van és sír. Tegnap délelőtt 10 és éjfél között szinte alig aludt, csak kézben, vagy anya mellkasán. Az éjszakák nyugisabbak. Ha fenn van, legtöbbször sír.

Remélem, ha eléri a 3 kilót, kicsit nyugisabb lesz. Viszont szépen fejlődik.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Vikianyuja!
Gratulálok Leventéhez! :D

Almaani!
Neked is nagy nagy gratula!

B.Szilvi!!!
Egyben vagytok még????
Vendég

Ja, és képek:
Kép Kép Kép

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi!
Nagyon szép a babád! :D

Bari!
Dávid is csodaszép! :D
Vendég

Köszi Móni, szerintem is :D

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!
Nagyon szépek a babák...mindegyik egytől eggyig :lol:

Gigi :Dávidnak 4 óránként sem kéne a kaja csak én keltem és az üvegből is 30 perc alatt sikerül kiszenvednie+3 órával a kaja után még simán kaját bukik...ezért nem is etetm csak 4 óránként!

Sárga?hát nem tudom...valamennyire az volt lehet,hogy még tart egy picit bár nem látszik semmi...

Tejem viszont mostmár szinte nulla...hááát így volt ez a másik kettővel is...pedig Dávid ha csak tápszert kap nagyon nehezen kakil...szóval nagyon kéne neki
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:20-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: