Szijjjjjjja Csajok!!!!!
Remélem hiányoztam!
Ohóóóó, látom történnek események!
Ildi: óriási gratula a vizsgákhoz! Tudod... mindegy, csak görbüljön! Oszt ha mind görbült, akkor Te is görbülhetsz egy kicsit a szomszéd kricsmiben....

Ennyit megérdemelsz, nemdebár?
Iloly: minden csodálatom a Tiéd!

Szegény ujjad.... ilyenkor mondom én azt, hogy annyira fájt, hogy még ha sz@ros lett volna is bekapom...

Na félre a tréfát! Anyukám úgy két éve becsukta a kocsiajtót, csak a kisujját felejtette ott.... neki eltört....
Vera: de fölvágunk, de fölvágunk?!

Még hogy nem tartozol ide???!!! Csak akkor nem tartozol ide, ha ránk se bagózol! Amúgy igenis itt a helyed! Gyere gyakran!
Anno a fiammal a 33.héten uh-on azt mondták, hogy kislány, vagy egy szemérmes fiú... örültem, mint majom a farkának....de jó... kislányom lesz! És mi lett? Egy gyönyörű kisfiam!
De azért a Te esetedben a punusért szurkolok!
Barbamami: mikor lesz kész a gyönyörűséges asztalod? Várom a fotókat! Bár nem említem, azért mindig nézem a képtár-adat! Betettem a kedvencekbe és könnyen megtalálom...

Már most lopom az 5leteket!

Mi most kezdjük a fürdőszobát... majd megkérdezlek! Ja, meg a kiskomód... tudod, amiről már dumcsiztunk... na, azt is lassan elkezdem... meg Danus szobájába csinálunk két szekrényt, egy polcrendszert és egy íróasztalt.. majd véleményeket kérek és közkinccsé teszem a kész eredményeket is!
Alziza: én is csatlakoznék a szülinapi gratulációkat harsogók népes táborához!!!!
Boeske:

Köszi... remélem tényleg megoldódik végre a suli-kérdés...
Moni: üdv! Biztosan jól fogod érezni magad köztünk!
Jó kis csapat vagyunk! Én legalábbis imádom ezeket a csajokat!!!!
A te férjed sem az a lelkizős típus? Hah, asszem kezetfoghatunk! Mikor megszületett az első babánk, akkor megkérdeztem az én szeretve tisztelt férjemtől, hogy ugyan mondja már el, milyen érzés volt amikor meglátta a babát...??? Erre mit mondott? Na mit? Hát azt, hogy:
"hm, semmilyen... hm, jó!"
... na szóval téma lezár...
mingyá jövök vissza puffogni egy keveset....