Picimami!
Köszi!
Palacsintát nekem is küldhetnél. És borsó levest is!
A Jeans Clubban is láttam XS méretet. Bár gyorsan letettem, mert rám max. 12 évesen lett volna jó.
Délelőtt voltunk Benivel szomszédolni. Csúszdázott és gyurmáztak is egy kicsit. Na meg az elmaradhatatlan homokozás. Délután pedig bementünk busszal Pestre. Imádja...
Szerintem még nem volt Pé-d ebben a hónapban. Úgyhogy hajrá kényeztetés!
Mindig ugyanabban az időpontban méred? Bár lehet, hogy nem mindenkinél számít, de nálam szerintem óránként 0,1°C eltérés van.
Nika!
A párod vállalkozóként szerelne be ablakokat? Mert akkor én lehet, hogy tudnék neki néha munkát szerezni. Csak alkalmazottat nem akarnak felvenni, mert ugye soha nem lehet tudni, hogy mikor kell dolgozni.
Hajrá "leszarom hónap"!!!! Kívánom, hogy sikerüljön!
Én ezt csak azért nem csinálom, mert most például, hogy tudom, hogy nem volt még pém, nem izgulok azon, hogy terhes vagyok-e. A mai hányingerre, hátfájásra és mindjártmegjön hasfájásra már rég azt mondtam volna, hogy a terhesség jelei, ha nem tudnám, hogy jelenleg esély sincs rá.
Beni ma egy kicsit bágyadt volt és nyűgös. Estére felment a láza 38,6°C-ra! Fogalmam sincs mi lehet vele.

De most várok pár napot. Februárban amikor először volt életében 38°C fölötti láza, másnap már rohantunk az orvoshoz. Ő pedig azt mondta, hogy ha várunk még 2-3 napot, akkor a tünetek alapján könnyebb kitalálni, hogy mi a baj. Főleg így, hogy ő még nem beszél. De szerintem nincs nagy baj. Legalábbis remélem!