A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ról lemaradtunk, de 2009-ben tuti szülünk

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de úgy döntöttem, hogy 3 oldal végigolvasásához nincs energiám, meg aztán az ötödik hozzászólás után rájöttem, hogy szita az agyam... :?

Olyan érdekes lett a görbém.... Ciklus első felében 36.2-36.-5 ig terjedően ugráltak a hőim, mióta megvolt a tojcsinyák, meg a középidős fájdalom (szándékosan nem irok pé-t) azóta 36.5-36.6. Már hét napja és följebb nem megy. Pedig a korábbiakon eddigre már minimum 2 olyan napom volt ahol 36.7 fölé ment a hőm... Hipotherm vagyok.... :shock:
Jónáskor össze voltunk veszve, de a talán pé nap környékén is, úgyhogy mindkettő ugrott.

Kép
kislibus

Kedves Mónika.
Nekem eddig mindíg pontosan jött meg.
Bár most késett. Ami nem jellemző rám.
Volt egy halvány pozitív tesztem. De sajna mégis megjött. Az volt az első hónap védekezés nélkül. De nem számoltam, nem hőmérőztem. Semmit sem csináltam.
Azt hittem, olyan könnyen és elsőre sikerül
Csak sajnos mégsem úgy van. :cry:
10.-én megjött. Azóta olvasok, kutatot, mérek, figyelek...
Majd elválik. De tényleg pé érzés és páfrányos. ill Jónás nap is 19 én van.
picimami

Végülis, ha nem késett volna, akkor most lenne a pé-m, ha 28 napos ciklusom megmaradt volna, az elmúlt hónapban.
Most már értem. :oops: :D :shock:
Bocsi.
picimami

Sziasztok!

Megjöttem. Anyósom altatja Benit. Reggel pedig megy haza. :D
Voltam műkörmösnél, vettem beninek két hosszú ujjú pólót, egy rövidnadrágot, és egy hosszúnadrágot. És most vettem magamnak is is három nadrágot: egy rövidet, egy halászt, és egy hosszút... :D Nem is tudom mikor vettem utoljára ruhát magamnak. :roll: szóval egész jól alakult végül ez a nap.

Gabi!

Türelem! hamarosan eljön a Ti összebújásotok ideje is! És már nem is kell sokat várni.
Szabi jó! :D :D :D Bár én erre nem igazán irígykedem, mert már több mint két és fél éve nem dolgozom. Legalábbis nem munkahelyen. :D

Picimami!

Halvány pozitív teszt... Hány napig tartott a mensid? Ugyanolyan volt, mint máskor? Mennyi a hőd mostanában?

Kislibus!

Nem szép, hogy nem is olvasol vissza! :D :D :D
Úgy látszik ez a hónap ilyen a hő szempontjából. Az enyém ugyan alapból magasabb, de egész hónapban 36,6-36,7°C volt. És ez már a 23. CN. :shock: De még várok. Lehet késői PÉ is...

Többiek hova lettek megint?

Nócika!

Mit mondott a dokibácsi?
Vendég

Arwen!

A kimaradt mensi első napján már lehet pozitív teszted. De ha van türelmed, akkor várj még 2-3 napot!
Vendég

Sziasztok!

Cat! Sajnálom, hogy ilyen anyosod van, de az enyém hol ilyen hol olyan! Szoval velem írtó rendes nem értem miért és a sosogornömmel meg olyan dettoban mint a tied! Szoval nem tom miért de ez van! Az anyosválasztással meg sajna elkéstél egy ici-picit! De talán tuléled! Nos voltam reggel dokikánál, de az én hibámból potyára! Mert elnéztem kicsit, hogy ma délután van! Szal ez van! Majd holnap! Még egy éjszakányi para jön! :roll: :twisted: :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika!

Sajnálom a dokit! :(
Anyósodnak örülj! Szerintem sokat jelent, ha jóban vagytok!

Az enyém ma este az mondta a fiamnak, hogy ha közelebb költöznénk hozzájuk, akkor gyakrabban jönne. Nagy önuralomra vallott, hogy ne mondjam ki amit gondolok... :twisted:
Vendég

hellóhelló!
Piroska beállított mégiscsak...a 30. napon...13 éves korom óta még sosem volt ilyen...mármint hogy ennyit késett volna...fura

sebaj :D :D :D

Kép
arwen***

Sziasztok.
Jó reggelt mindenkinek.

Cat!
5 napot késett. És kevesebb volt mint szokott.
Tegnap alacsonyabb volt.
36.5 vas
36.8.hétfő
36.6 tegnap
36.6 Ma
picimami

Anyós... :twisted:
Borzasztó...
Az enyém tuti egyedül marad. Én nem bírok már toleráni neki.
Amúgy ma nagyon szomorú vagyok.

Arwen, nagyon sajnállak.
Majd legközelebb.
Múltkor sajna én is így voltam
picimami

Jó reggelt!

Végre nem ébredtem a legkorábban! :D

Arwen!

Nem is tudom mit mondjak a pirire... Hiszen ti még későb szeretnétek, tehát örülök, hogy végül megjött. :D
Ne aggódj a késés miatt! Lehet a fogyókúra miatt is.

Picimami!

Miért vagy szomorú?
Eddig hogyan védekeztetek? Hormonális fogamzásgátlóval, vagy más módon?

Nekem még ma is 36,6°C. Nem akar feljebb menni. De talán egy késői pé lesz, és akkor is jöhet a baba. :D
Vendég

Jó reggelt Cat!

Én kb. 2003. tól nem szedek gyógyszert.
Eddig, óvszer vagy megszakítással védekeztünk.
Azért vagyok szomorú, mert sok dolga van apának. És kevés időnk van most egymásra.
:(

Én épp számolgattam, ha nem késett volna 5 napot, akkor mostanában lehetne a pé-m.
Ciklus szerint 26-án lesz.

Mi jót csinálsz ma?

Puszi
picimami

Picimami!

Azt kell mondanom a ciklusodra, hogy fogalmam sincs miért alakult így. Rá kell jönnöm, hogy nem véletlenül tanulnak annyit az orvosi diplomáért, és nem véletlenül vannak mindenféle más módszereik a megfigyelésen kívül. :)
Persze azt is bele kell kalkulálnunk, hogy a női test nem óramű. Ne várjuk el azt a pontosságot! Lehetnek néha eltérések. :wink:

Apának nálunk is sok dolga van, de én már kezdek beletörődni. :(
Mivel foglalkozik a párod?

A mai napra nem terveztem semmit. Beni felébred, (remélhetőleg csak fél 9 után...), aztán reggeli, és kimegyünk játszani. Mára újra jó időt mondtak. Azt pedig még meglátom, hogy délután elmegyünk-e vásárolni. Attól függ Beni mikor ébred fel, és Apa mikor ér haza.

Te mit csinálsz ma?
Vendég

Lehet, hogy Beni bekavar a mai programba... Úgy hallom ébredezik... :roll: :)
Vendég

Cat!
Igen, ebben igazad van. Most inkáb figyelek és rábizom magam a természerte.
:)
De ha évekig működött a 28 napos ciklus, miért változik meg, ha már babát akarsz....
érdekes

A párom vezető egy cégnél, nyílászárük gyártása, forgalmazása. Eléggé összetett feladat.
Duplán kívánja őt...

Én ma dolgozom, 14 óráig.
Majd megyek anyukám kertjét megrohamozom, friss zöldségekért.
És főzni szeretnék valami finomat.
Majd lehet én is szétnézek Egerbe... kellene pár dolgog.

Igen remélem szép idő lesz. Itt már alakul. Süt a napocska. :D :lol:
picimami

Sziasztok!

Anyós:
Nagyon sajnálok mindenkit, aki nincs jóban az anyósával! Az én anyósmom MINTA ANYÓS!!!!
Nem tudom, sokan azt mondják, hogy csak a 250 km teszi, de szerintem nem. Ha mi együtt laknánk, akkor is imádnám és ő is engem. ő nem szól bele semmibe, max tanácsot ad, de azt is csak finoman, szóval én összetehetem a 2 kezem!!!

Apa hiány:
Szerencsére nálunk ez most normalizálódott. Eddig apánk Nyíregyházán dolgozott (az ország másik felében), így elég keveset tudtunk együtt lenni (minden téren), most szerencsére már max a foci áll közénk. :roll: :lol:

Nekem ma is és holnap is suli lesz. Sőt holnap vizsgázok is! Úgyhogy drukkoljatok!!!!

Én ma vagyok a 30.napon, és ha ezt a ciklust is 35 naposnak veszem, akkor ugye még elvileg 5 nap és meg kellene jönnie pirinek. A ma reggeli hőm is 36.3 lett. 1x keltem Danihoz és az is hajnali 2-kor vol (igaz akkor elmentem pisilni is), a hőmet pedig a szokott időben 6.30-kor mértem. Vagyis nagyopn úgy néz ki, hogy a hasi görcsölések a mensit jelzik nem a babót. Mára a derekam is fájdogál kicsit. Amúgy semmi mást nem érzek, sem mellfeszülést (nekem ez mensi elött is szokott lenni), viszont nem tudom, de valahogy úgy látom, mintha a melleim nagyobbak lennének. Nem fájnak, nem feszülnek, mégis, mintha nagyobbnak látnám őket.

Többiek?? Hogy álltok???
Kinek kell még szorítani a zebrás tesztért????

Lehet, hogy bolond vagyok, de úgy gondolom, hogy ha most sem jött össze babóka, akkor várhatna egy kicsit... Mondjuk augusztusig. Danival is akkor lettem terhes és láss csodát 4 nappal az én és a férjem (merthogy a párommal 1 napon van a szülinapunk) születésnapja után bújt ki a drágám!! Így legalább az egész család egykupacban ünnepelhetné a szülinapját!

Kép
oriandy

Picimami!

Mindjárt vége a munkának! :D
Mit főzöl majd? Kitaláltad már?

A szervezeted pedig képes azt produkálni bizonyos szintig, amit nagyon szeretnél. Ha babát, akkor késik pár napot, hogy reménykedhess. De ha lett volna baba, akkor nem kevesebb, hanem több lett volna a piri és sokkal erősebb! Tehát a szervezeted szerintem csak azt jelezte, hogy vette a célzást, és tudja mit akarsz. Meg is kapod, ha eljött az ideje. :D :D :D
Ugye milyen jó magyarázatot agyaltam ki?

Párod az építőiparban dolgozik? Nem irígyellek. Alkalmazott, vagy saját cég? Nekünk az egyik barátunknak van nyílászárókat forgalmazó cége. De ők nem gyártanak.

Ha mész Egerbe, akkor érdemes benézni a Jeans Clubba. Most vannak leértékelések. Én hétvégén vettem egy pár pólót itthonra. :D

Andi!

Téged viszont irígyellek az anyósodért! Nekem is ilyen kell!!!! :oops:

Apa hamarosan teljesen a tiétek lesz. Nem tart olyan sokáig már az az EB. Már csak 7 meccs, és közben lesz pár nap szünet is! :wink:

Milyen vizsgád lesz? Nagyon szorítok!

Fel tudsz tenni görbét? Hanyadik napon ment le PÉ után a hőd? És csak egy napra?

Ha nem most jön a baba, akkor tuti következő hónapban, mert akkor nem akarod majd annyira... :wink:
Vendég

Cat!
Íme a görbém:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 33600_.png

Nem tudtam mérni minden nap, és a 2 pirossal jelzett sem hiteles.....

Kép
oriandy

Andi!

Nem akarlak elkeseríteni, de ez nekem is úgy tünik, hogy meg fog jönni. Kb. 4-5 nap múlva. De ne legyen igazam! (Bár azt általában nem szeretem, de most kivételt teszek...)
Vendég

Cat!
Te olyan aranyos vagy, és megnyugtató dolgokat tudsz írni.
Máris jobban vagyok.
Tudatosult az agyamban, hogy nem akarhatom ilyen görcsösen.
Már a párom is figyelmezetett.
Úgyhogy elkezedem kényeztetni magam. És őt.
A bibi meg majd jön, ha úgy érzi.

Nem a mi cégünk, de maximálisan teljesít benne. És szereti nagyon.
De ígérte most vége a hajrának. Több idelye lesz rám.
:D
Andi!
Én is irigyellek az anyósért.
Én is akarok aranyosat és kedveset.

Cat! Nem szeretem a jeans clubot.
xs méret vagyok, és ott nem nagyon találok...
De a magenta és persona, az jöhet.

Mit főzök?
Palacsintát sütök, és borsó levest.

Ti jártatok kinn a jó időn?
Puszi
picimami

ja Baba amit írni akartam...
picimami

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d ... 33600_.png
Az enyémre is mondasz valamit ?
Cat!
picimami

Picimami: az én párom meg beépítő:):) műanyag nyilászárókat épít be :):):)Nem kell nekik beépítő csapat ?:):):):):)

Én most úgymond leszarom hónapot fogok tartani :):):):) a zárt topikban ketten is úgy lettek terhesek hogy egy hónapban csak egyszer voltak együtt apával és sikerült az egyiknek úgy hogy előtte 9. inszeminációra sikerült a kislánya :):):):):de most elvileg hosszú hónapom lesz így lesz időnk apával akciózni főleg hogy szerintem amint elmúlik a mensi egből ráugrok apára biztos ami biztos :):):) és 2-3 naponként nyúzom majd :)

nika70
Salgótarján

Picimami!

Köszi! :oops:
Palacsintát nekem is küldhetnél. És borsó levest is! :)

A Jeans Clubban is láttam XS méretet. Bár gyorsan letettem, mert rám max. 12 évesen lett volna jó. :oops:

Délelőtt voltunk Benivel szomszédolni. Csúszdázott és gyurmáztak is egy kicsit. Na meg az elmaradhatatlan homokozás. Délután pedig bementünk busszal Pestre. Imádja... :roll:

Szerintem még nem volt Pé-d ebben a hónapban. Úgyhogy hajrá kényeztetés! :D :D :D
Mindig ugyanabban az időpontban méred? Bár lehet, hogy nem mindenkinél számít, de nálam szerintem óránként 0,1°C eltérés van.

Nika!

A párod vállalkozóként szerelne be ablakokat? Mert akkor én lehet, hogy tudnék neki néha munkát szerezni. Csak alkalmazottat nem akarnak felvenni, mert ugye soha nem lehet tudni, hogy mikor kell dolgozni.
Hajrá "leszarom hónap"!!!! Kívánom, hogy sikerüljön!
Én ezt csak azért nem csinálom, mert most például, hogy tudom, hogy nem volt még pém, nem izgulok azon, hogy terhes vagyok-e. A mai hányingerre, hátfájásra és mindjártmegjön hasfájásra már rég azt mondtam volna, hogy a terhesség jelei, ha nem tudnám, hogy jelenleg esély sincs rá.

Beni ma egy kicsit bágyadt volt és nyűgös. Estére felment a láza 38,6°C-ra! Fogalmam sincs mi lehet vele. :shock: De most várok pár napot. Februárban amikor először volt életében 38°C fölötti láza, másnap már rohantunk az orvoshoz. Ő pedig azt mondta, hogy ha várunk még 2-3 napot, akkor a tünetek alapján könnyebb kitalálni, hogy mi a baj. Főleg így, hogy ő még nem beszél. De szerintem nincs nagy baj. Legalábbis remélem!
Vendég

Nócika!

Mi volt az orvosnál?
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Kiestek a portugálok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Szép reggelt MIndenkinek.
Mónika!
Remélem jól eltelik, a "leszarom" hónap. És pozitív-ként végződik majd.
Melyik megyében beépítő? És melyik cégnél van??
Lehet tudnak róla beszélni a fiúk.
Az én párom is elját beépíteni is. Kell a plussz lóvé...

Cat! Szívesen küldenék neked kaját...
Jól sikerült, mert minden elfogyott. Még az öcsém is benézett.
Megérezte az illatot...
Nem voltam egerben végülis.
Annyir ruhám van hogy nem férek tőle.
De én ilyen shoppingolós vagyok.
Apáztam... :oops:
Hazajött időben. Még meglepi sárga dinnyét is hozott nekem.
Szóval már boldog vagyok ma reggel...
Mégha elkéstem is. :D :D :D :D :D :D :D
De megérte.

Puszi mindenkinek.
És szép napot.
Beninek jobbulást.
A környékükön, a kicsiknek, hasmenéssel és hányással jár ez a lázas kezdet.
Remélem Beni átvészeli.
picimami

Jó reggelt!

Már péntek van! :D :D :D Holnap nem dolgozik Apa. :D :D :D

Picimami!

Remélem az apázásnak meg is lesz az eredménye! :wink:
Azt elfelejtettem tegnap írni, hogy nekem a többiek hívták fel rá a figyelmemet, hogy nem jó minden nap együtt lenni Apával, naponta többször pedig teljesen felesleges. A kiskatonáknak nincs elegendő idejük a regenerálódásra, és teljesen hatástalanok lehetnek. Ideális 2-3 naponta. (Mi a kétnaponta verzióra tértünk át. :oops: )

Nem tudom mi van Benivel... Éjszaka felébredt, ha jól emlékszem, de annyira kómás voltam, hogy Apa ment át hozzá. Még mindig ott van, elfelejtett felkelni. :shock:
Vendég

Cat!
Igen végre péntek!!!
:D :D :D :D
Hétvégén mi sem dolgozunk.
Pihenés lesz.

Én is remélem meg lesz az eredménye.
A Jónás napot kihagytuk. :cry:
Így most pont regeneráltak a kisfickók. :roll: :twisted:

De még van időnk "apázni". :wink:

Szorítok Beniért. Ne legyen beteg. és szép hétvégétek legyen.

Ma még nem tudtam hőmet mérni...
Amúgy nem tudom, mindíg ugyan abban az időben.
Valahogy nem megy, nem olyan az időbeosztásom.
picimami

Picimami!

A 4. oldal aljára tettem fel egy cikket, hogyan kell végezni a hőmérőzést! Olvasd el!
Azért mondom, mert az az egyik alapfeltétel, hogy azonal ébredés után kell, mielőtt még felkelnél az ágyból!

Ha kimaradt a Jónás nap, akkor jó lehet pé-kor!
Vendég

Picimami!

Most újra megmértem.
1 óra 20 perccel később, pisilés miatt egy órája felkeltem 3 percre, de amúgy fekszem és a laptopot bizergálom, és így 0,15°C-t emelkedett a hőm. Lehet, hogy csak én vagyok enniyre érzékeny, de az biztos, hogy mindenkinek változik bizonyos mértékben. Ezért kell közel azonos feltételeket teremteni minden nap.
Vendég

Cat!
Nagyon köszi, a hasznos infót.
Ezentúl akkor megpróbálom úgy mérni,
Reggel szoktam, de pisi után, kinn a fürdőben..
:roll:
Most majd jobban figyelek rá.
Csak apa nem érti minek méregetek. :oops: :P
Dehát ez van.
picimami

Catherina: Szabina is felkelt éjjel. lehet nem bírják a gyerekek ezt az időt. egyik nap 20fok van és eső másik nap meg forró nyár. A gyerekek egyébként is érzékenyebbek erre.

Kép
csucsu05

Csucsu!

Szerintem is lehet az időtől. :( Én is nehezen viselem, de Beni az utóbbi 1-2 hétben nagyon hisztis tud lenni, és az alvásai is rapszodikusak. Olyan jó lenne egy frontmenetes 2-3 hét!

Apa már felkelt, és azt mondta, hogy Beni kb. egy órája ébren volt, de amikor látta, hogy Ő is visszaalszik, akkor aludt tovább. Kaptam ajándékba egy óra pihit. :D
Vendég

Rám nem hat az idő..
Én mindíg aludnék.
De ma reggel én is fölébredtem. És nem hagytam apát sem. :twisted:
Cat!
Nagyon kedves a férjedtől, hogy figyel rád, és hagytak pihenni.
Így mégszebb napod lehet.
picimami

Picimami!

Igen, nagyon kedves férjem van! :D :D :D
De most lehet, hogy az is közrejátszott, hogy tegnap este meccset néztek a szomszédokkal, és közben lecsúszott pár sör és whiskey... Ezt próbálta szerintem kipihenni.
De már zuhanyzik, és hamarosan indul dolgozni. :(
Vendég

Cat!
Örülök neki, hogy kedves és aranyos.
Mi együtt néztük a meccset.
Igaz én elaludtam... Ő meg néztett. Reggel mesélte.

Mi együtt indultunk dolgozni.

Lehet hamarosan indul, de most itt volt még veletek. :D
picimami

Sziasztok!
Itt vagyok újra, leltározni voltam. Estére meg már hátam közepére sem kívántam a monitort. Igyekszem vissza olvasni mindent, amiről lemaradtam.

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Cat: igen van egy háromfős csapatuk egy bt-n keresztűl dolgoznak az egyik tag a háromból ő neki van a bt-je hála istennek most van azért munkájük de ez még igy is csak heti 3-4 nap de a maradék napokra vállalnának munkát most dunakesziről kapják a munkákat. ők is mérik fel de hogy mindig legyen munkájuk nem ártana egy másik forgalmazóval is beszélni :):):) majd megbeszéljük :)

Gege is ébredezik mostanában de szerintem a foga miatt :):):) olyan jókat tud amúgy aludni :) csal reggel korán már 6-kor fent van és ha apa dolgozik akkor ez eléggé rossz nekem mert nekem is kelnem kell :):):) de ha itthon van apa akkor én még visszaszoktam aludni :):)

nika70
Salgótarján

Az amcsi, a francia és a cigány beszélgetnek a feleségeikrol
Mondja az amcsi:
- Amikor az én drága Jennym lovagol, a lábait a földön húzza. Na persze
nem azért, mert olyan kicsi lova van, hanem mert olyan szép hosszúak a lábai.
A francia:
- Reggel a tenyereimmel átölelem a kedvesem derekát, felemelem, megpuszilom,
leteszem és elmegyek dolgozni.
No persze nem azért, mert olyan nagy lapátkezeim vannak, hanem mert
a kedvesemnek oly karcsú a dereka.
A cigány:
- Amikor reggel elmegyek dolgozni, ráütök a feleségem seggére, a segge
megrázódik, de amikor hazajövök munkából, a segge még mindig rezeg.
No persze nem azért mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan gyorsan
hazajövök a munkából...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok

ne haragudjatok, de nekem már élni is nehéz, nem hogy bármi mást azon kívűl. :evil: :evil:

néha jövök, olvasok pár hozzászólást, aztán ennyi.
kész vagyok, de hagylak benneteket a nyavajgásommal. Mindenkinek drukk a teszthez.
nekem szerdán mindent rendben látott a doki, volt szívhang.
na!
felkelt a kisebbik fiam :cry:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! én ezt nem bírom! :cry:

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Kitartást mindenhez :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Nyavalyogj csak nyugodtan nekünk :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Asiye: Gratula szivhanghoz:):) Fáradt vagy gondolom meg úgye az idő is rátesz.
Sebaj vigasztaljon az ez egy átmeneti állapot:)

Kép
csucsu05

Csajok, most néztem, hogy hétfőre 36 fokot mondanak :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kuzsanna: Igen én is hallottam de azt is hogy keddtől megint kicsit hűl az idő. Az a baj, hogy nem folyamatos az időjárás és ez a szervezetre sincs jó hatással.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Beninek nem múlt el a láza, és nagyon nyűgös. De egyéb tünet nincs. Eszik ahogy szokott, inni talán egy picit többet is.
Dokinéni szerint van valami vírus, aminek semmi más tünete nincs a lázon kívül. Azt mondta legyen itthon sok, lehetőleg kétféle lázcsillapító, igyon sokat, adjak neki C vitamint és ha van Oscillococcinum.
Délelőtt volt egy kis természetes lázcsillapítás is, játék a medencében. Inkább hideg, mint langyos volt a víz. Ezt élvezte. :D

Asiye!

Jó, hogy néha felbukkansz! Hallottad te is a szívhangot? Olyan jó neked! Én még a fáradtságot és a hányingert is irígylem! :D
De hamarosan elmúlik. Max. pár hét. csak erre gondolj!
Amúgy meg nyugodtan panaszkodj! :wink:

Zsuzska!

Üdv újra köztünk! És most már pihenj egy kicsit!

Nika!

szólj,ha érdekel a lehetőség, akkor én is megkérdezem, hogy mi az aktuális helyzet!

Picimami!

Neked mindjárt kezdődik a hétvége! :D
Én nem alszom el a meccseken. A férjem annál inkább. :roll: :D
Vendég

Csucsu: Hül, de így is 30 feleltt marad.... legalább is amin én nétztem délelőtt...

Cat: Pihenni nagyon is fogok.... szombaton medencés kerti party, délután meg megyünk le a Balcsira és csak héfőn fogunk vissza jönni :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Lányok!

Már harmadik napja fáj a derekam. De most már iszonyatosan. Meg fog jönni? És mi lesz az én saját, különbejáratú pémmel? PÉ-t akarok!!!!! És ha már az van, akkor jöhet a baba is!
Ugye nem akarok túl sokat egyszerre? :D :wink:

Zsuzska!

Jó szórakozást Neked!
Egy kis hancúr a Balcsinál? :wink: Lehet, hogy összejön a baba is! Szorítok!
Vendég

Hát igyekszünk mindent megtenni az ügy érdekében :lol: :lol: :lol: :lol:
Már ma elkezdünk ügyködni a dolgon, pláne, hogy szedem közben a Clostyt is és már most fájdogálok.... biztos többen vannak most :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Amúgy nem kérsz sokat :wink: :wink: :wink: :wink:
először pé, utána baba..... pont ennyit kérek én is :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: