A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Blue!
Én 3 éve injekciós "fogamzásgátlok"...most megint azt szeretnék!!!
ha gondolod leírok mindent....csak ma volt a temetés,kicsit magamba vagyok fordulva,,,,késöbb írok...
Vendég

Mi is kismozdulunk holnap!
Férjem rokonaihoz megyünk,de csak itt helyben!
Ma is kint voltunk vagy 4óra hosszat,szerintem ezt megtehetjük máshol is...nem??

Ezek szerint csak mi nem híztunk még?
Végül is csak 11 naposak vagyunk...de még 15 dkg hiányzik a születési súlyból...
De remélem majd hurkásodik azért mert nekem eggyik gyerekem sem volt hurkás,és most nagyon szeretném :lol:

Márti:jól látom kis vörös haja van a kisfiadnak?
Kitől örökölte?Nagyon édi és ő már valóban hurkás :lol:
Vendég

[quote="gigaboszi"]
írta:
gigaboszi
Mi már bejelentkeztünk 2009 nyár-őszre a Kaáliba... :wink:

Nem semmi vagy!!
de ez az utolsó ugye???
Vendég

KUKKK

Kata&Milán

oszman777

Hali---Ho

Kata&Milán

oszman777

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213892561.8913
.gif[/img]
Hadd mutatkozzak be?!!!
LÁSZLÓ MILÁN ZALÁN vagyok.
2008.Junius 14.-én 15:50 kor megszülettem.
Méreteim: 50 cm,és 4140gr.

Jol vagyunk,és mosmár ithon.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Szia Oszman!
GRATULÁLOK!!!!!
A képet, ha kérhetjük, akkor újra!!!
bszilvi25

Oszman - gratulálok a nagyfiúhoz! :lol: A képet próbáljátok meg újra légyszi! Kíváncsiak vagyunk nagyon!

Gigi - ezeket mi is be szeretnénk adatni a Picurnak!

Manka

Kép

Kép
mankabi

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213893137.9771
.jpg[/img] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213893166.3687
.jpg[/img] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1213893188.3146
.jpg[/img]

Kata&Milán

oszman777

ohhh,nem ment át.

Kata&Milán

oszman777

Kép Kép Kép Kép

Kata&Milán

oszman777

Oszmann! Hatalmas Gratula Milánhoz! Nagyon Édes!
Vendég

Oszmann és Milán! Sok boldogságot nektek! :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Oszmann: Isten éltessen benneteket!!!!!!!
pironya

[quote="gigaboszi"]F írta:gigabosziogamzásgátlás
Nem tudom... nekem arra nincs gondom...

Gigi, ennyire nem lehetünk rokon lelkek! én Apához iratkozbam be ugyanekkorra. :lol:

Oszman: nagynagy gratu! :)

Bari: Milán ma reggel 9 és este 6 között csak addig volt idebent, amíg evett és tisztába tettem. szóval ha jó idő van, akkor hajrá frisslevegő és napsütés! 8)

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:21-kor.
pironya

Oszman

Gratulálok!

Kép
Vendég

Pironya! Írtam Neked egy kicsit feljebb ! :D
Vendég

39+4 Kép
bszilvi25

[quote="bárány"] írta:bárány
[quote="gigaboszi"]
írta:
gigaboszi

Nem semmi vagy!!
de ez az utolsó ugye???

Attól függ, hogy sikerül... ha ikrek lesznek, akkor megállunk...
(van 9 fagyi-babánk, és van még 3 finanszírozott lehetőségünk...)
Vendég

Gigi! Focicsapatra gyurtok? :wink:
Vendég

[quote="babuli"][ írta:babulib]Gigi! Focicsapatra gyurtok? :wink:

Áááááááá... nem... elég lesz egy kosárcsapat :wink:
Vendég

Oszman: gratula.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Az se rossz! :D
Vendég

lenne egy intim kérdésem: mennyi ideig normális, hogy vérzik az ember szülés után?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:22-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:22-kor.
pironya

[quote="andóca"]l írta:andócaenne egy intim kérdésem: mennyi ideig normális, hogy vérzik az ember szülés után?

10 nap után már nem igazán jó... :cry:
Vendég

http://hoppa.ltime.hu/_baba&mama/vedooltasok.html

A pneumococcus-elleni szeptembertől ingyenes lesz a 2 éven aluli gyerekeknek...
(mostanában 3 kisgyerekről is hallottam, akik pneumococcus okozta agyhártyagyulladás miatt halt meg... ezért nem várok szeptemberig...)
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:23-kor.
pironya

Pironya: Babuli már igy is késésben van a beszámolóval! :(

ment pü!
bszilvi25

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:23-kor.
pironya

Hali csajok!

Klassz pocikat láttam.Nekem is hasonló.Majd dobok holnap képet.

Pironya:jó nagy a hasad,de még mindig csini vagy.
Szilvi:te szintén.
Nem akartok megszülni? :oops: :wink:

Ma a doki néni itt volt és "hozzájárult",hogy mehessünk sétálni ezerrel,de sok ember közé ne vigyük!Igy elmentünk anyósékhoz "falura" és sétáltunk meg egész du. az udvaron voltunk és ALUDTUNK!

Kép
melike

Sziasztok!

OSZMAN HATALMAS GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pironya, Szilvi csodaszép a pocakotok. (na meg persze Ti is) tényleg irígy vagyok :roll:

Csiri: ha kipihizted, túltetted magad...... várom az irományt, nagyon érdekel. De tényleg ha csak lesz időd.

Gigi: Sok sikert a következő babaprojekthez :P Rátok is irígy vagyok :roll:

Bari: Semmi gond, hogy nem hízik még Dávid :wink: Hiszen eddig hízlaltad a drágát :P :P Gondold csak el, napi 1 kg nektarin + csavarós fagyi....... és még sorolhatnám. Az a gyerek már jólakott előre 1 évre :wink: :wink: (jól látod, tényleg vörös a haja. Apa vörös hajú. Nem akartam nagyon, hogy örökölje, félek, hogy sokat fogják cikizni érte. Sebaj, megverek mindenkit helyette :wink: ) De dokinéni azt mondta, hogy nem biztos hogy ilyen marad a haja színe. De hamár a haja színét örökli, akkor kötelezővé teszem, hogy a szeme színét is örökölje :wink: Zöld! Szép zöld :wink:
bluebox

Móni: Köszönöm, hogy felirattál. Képzeld ma volt a védőnő nálam, én is rákérdeztem :P Július 21-én jön vissza a csajszi. Edina, vagy valami E betűvel kezdődik a neve.
Mi is megkaptuk a papírt, beutalót a csípővizsgálatra. Meg az UH-ra. Jó tanács, a Táncsics utcai rendelőbe nem mind1 hogy kihez kérsz időpontot. A védőcsaj megmondta a dokinő nevét, akihez kérjem az időpontot. Sajna a másik dokinéni, kicsit felületesen vizsgál. Ha még nem kértél időpontot, akkor szólj leírom a másik dokinő nevét. Vagy lehet hogy Te már kértél???? Húúúúúúúúúú azt hiszem Te már kértél időpontot. Akkor egyeztetünk nevet :wink: Persze, ha szeretnéd.
bluebox

Pironya! Nem örülnél ha együtt szülnénk? Legalább lenne ismerős a kórházban! :D :wink:
Vendég

[quote="gigaboszi"] írta:gigaboszi
[quote="andóca"]l írta:andócaenne egy intim kérdésem: mennyi ideig normális, hogy vérzik az ember szülés után?

10 nap után már nem igazán jó... :cry:

Én még mindig vérzek. Mit csináljak? Mondjuk repedtem belül is... Lehet, hogy attól van a vérzés? Nem akarom, hogy valami baj legyen!!!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

......
pironya

Andóca - én is vérzek még, vagyis inkább barnázás.........mint mikor vége felé van a menszi.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Jó reggelt!

Nemsokára indulunk a kórházba Apával, szorítsatok, hogy ne szadizzanak meg nagyon
(mint tegnap).
bszilvi25

Sziasztok!
Ma jön haza a nagyfiam :lol: De nagyon sír azt mondja,hogy ilyen jól még soha sehol nem érezte magát!Sanyi csak vele foglalkozott egy csomót kirándultak vácon,nagyokat sétáltak,nagyon el lett kapatva...

Vérzés:én még nem sokkal vagyok túl a 10 napon de még van...nem sok csak ligh-os de betét kell még!

Piri szokásodhoz híven a fürdőben :lol: De mostmár légyszi menjél szülni :lol:

Szilvi szorítok!

Márti szerintem is ari a kis vörös haja...nagyobbnak olyan csibészes lesz föleg ha lesz hozzá egy kis szeplő(én a szeplőket imádom,a férjem tele van vele,remélem dávidnak is lesz)
Kép
Vendég

Szilvi: szoritok!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 11:24-kor.
pironya

Bari!
Ez a Dávid legény nekem bejönne vejnek.... :wink:
Csak a leendő nászasszonnynak (aki Te lennél :wink: ) kicsit kevesebbet kellene paráznia az elkövetkezendő 18 évben...

Bszilvi!
Sok sikert a kórházban!!!! :wink:

Pironya!
Te nagyon rávagy kattanva a "fürdőszobás kismamafotókra" :lol: :lol: :lol:
(kerestem a wc papír gurigákat a fotón,mint a munkahelyi budiban,de semmi.... :shock: :lol:

Andóca!
Én kb 8 napig véreztem,utána tisztaságibetéteztem folyamatos folyásom volt,most pár napja kicsit megint vérzek mintha enyhén megjött volna...(eltelt 28 nap a szülés óta)...
ma reggel megint csak folyás...

Blue!
Mint írtam és gyógyszerérzékeny vagyok,pszihésen is irtózok a tablettáktól és ezért szuris fogamzásgátlóztam évekig...3 havonta kellett mennem,mindig a mensi ideje alatt kellett beadatni...NAGYON ERŐS,JÓL GONDOLD MEG!!!!
Hízni nem híztam tőle,viszont teljesen felborította a hormonháztartásomat,volt,hogy 2 hetente mensiztem!Amikor tudtam,hogy bébit akarunk,kérdeztem a dokit,mennyi a tisztulási idő!!!!általában 1 év,annyira erős!rögtön abba is hagytam az injekcióztatást és 7 hónap múlva estem teherbe,nekem annyi idő alatt tisztult ki!
Én most is ezt szeretném!
Jöv héten megyek dokihoz,akkor megbeszélem vele a részleteket,mert nem tudom szopi alatt lehet-e...szerintem nem,mert megváltoztathatja a tej ízét és a bébi nem fogja elfogadni...
Ha kérdésed van,írd le éás meginformálom a dokit... :wink:
Vendég

Bari: Dávid nagyon cuki.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Köszi a dicséreteket csajok,Dávid nevében is!
Tényleg úgy néz mint aki ért is valamit...ezt a dokinéni is mondta :lol:

Csiri nekem is nagyon bejönne menynek a kis Zoé,de én a világ leghülyébb anyósa leszek :lol: állandóan a nyakán fogok ülni a gyerekeimnek...főleg a fiaimnak :twisted:

Ha nem vagyok indiszkrét:mennyibe kerül az a szuri?
Vendég

jó reggelt :)

Bari: húú nem semmi a kislegény, hamar össze kell hoznunk Apával egy kiccsajt, és lehet jönni udvarolni. ;)

vérzés: én kb 1 hétig véreztem, utána elég volt a tisztasági betét, de még most is csordogál valami, ami nem fehér, de nem aggódom. azt mondta a doki hogy akár 3 hétig is vérezGEThet az ember, nem kell aggódni. ha vérrögök vannak benne napközben (mert reggel felkeléskor ugye normális), vagy bűzös, akkor van csak baj, akkor fel kell hívnom és megnéz.

hajszín: az öcsémnek kb 2 éves koráig szőke göndör fürtjei voltak, most meg dús, sötétbarna haja lett. a göndörség megmaradt, és vastagszálú is a mázlistának. én meg örököltem anyu szögegyenes, vékonyszálú haját.... :roll:

csúfolás: szerintem ha nem a vörös haj miatt, akkor más miatt csúfolják majd a gyerekeket. kis gonoszak néha, szerintem mindenbe bele tudnak kötni, amibe akarnak. egy számukra viccesnek tűnő vezeték-, kereszt- vagy becenév, szeplő, hajszín, elálló fül, vicces ruha, akármi - fölösleges ezen aggódni. engem is csúfoltak anno általánosban, a vezetéknevem miatt. (Mészáros :arrow: szaaros szaaros méészaarooos). :roll:

Piri, Szilvi: nagyon csinik vagytok. akár hiszitek, akár nem, kicsit azért irigykedem... :oops:

mia_snow

Köszi mia már úgy dagad a mellem a büszkeségtől!! :lol: :lol: :lol:

Tényleg irigykedtek a kismamáinkra????? :shock:
olyan furcsa hiszen most hagytuk abba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nocsak, én a laptetőn? szerintem ilyen se vót még :D

[quote="bárány"]. írta:bárány..
Ha nem vagyok indiszkrét:mennyibe kerül az a szuri?

dokinénkink azt mondta hogy a rotavírusos az 2x18 000 ft. :shock: mondjuk azt mondom hogy nyilván megéri, százszor inkább, mint az őssejtes dolog, szóval mi belevágunk. :roll:

mia_snow

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: