Sziasztok!
Hello Vera!
Már kezdtelek hiányolni, azt hittem megint sokáig vagytok vidéken.
Nem irigyellek, hogy Márk ilyen keveset alszik, éppen elég lehet beosztani az idődet, hogy mindent meg tudj csinálni otthon.
Nagyon édes a kisfiad, eszméletlen husis, de ne törődj senkivel, csak etesd!
Most egy kicsit megtapasztaltam én is hasonló helyzetet, mint a tiéd.
Lilike 2 napja nagyon nyűgös, igazából nem tudom, hogy mi baja lehet, bár szerintem több dolog is együtt.
Már 2 éjjel is 3-4szer cicizett, tegnap este fél 9-kor elaludt, majd 10-kor ordítva ébredt, 11-kor cicivel aludt vissza.
Utána 3-kor 5-kor és 6-kor is evett, majd 8-ig visszaaludt.
Sokat pukizik és úgy veszem észre fáj olyankor a pocija. 2 napja nincs kaki, lehet, hogy ez zavarja.
Napközben tegnap képes volt 1,5 óránként enni! Aztán egész nap el lenni böfi nélkül, majd este fél 11-kor az apja vállára tett egy méretes adag túró állagú böfit, ami után ugye megéhezett.
Ma a 9 órai reggeli után kiadott ismét egy nagy adagot, gondolom az éjszakai mohóságnak volt az eredménye, azóta csak levegő jött.
A másik ami miatt gondja lehet, hogy úgy veszem észre elkezdett fogzani. Két kis púp van alul az ínyén, kidomborodik belőle, eddig tök sima volt neki. ÁLlandóan oda tömködi az ujjait, így nyomkodja, reszelgeti vele az ínyét. Reggeltől estig folyik a nyála, és mindent megenne, ami az útjába kerül.
Állandóan éhesnek "tetteti" magát, aminek aztán a hasfájás a következménye.
Most is éppen ül a székében és egy lenyelt böfitől köhög, majd jókat csámcsog rajta....
Minden adandó alkalommal hasrafordul a szőnyegén, majd természetesen nem tud visszafordulni, aminek őrületes bömbölés az eredménye.
Szóval elég összetett nálunk a probléma forrása
Talán a mai napunk és éjszakánk jobb lesz.
Ölbe is sokszor kívánkozott a napokban, úgyhogy biztos valami nincs rendben, meg nagyon keveset is alszik napközben.
Ma mondjuk délelőtt aludt 2 órát, ez az előző 2 nap után nagy teljesítmény volt.
A legújabb mániája az, hogy a feje fölött, vagy előtt lógó tárgyakat elkapja, majd egyszerre a szájába akarja tömni és ha nem ér el odáig, akkor iszonyatosan dühös lesz és elkezd ordítozni, jelezvén, hogy azonnal vegyem le és adjam oda. Majd amikor odaadom, akkor össze-vissza üti-vere vel a fogínyét, arcát, stb. és akkor meg azért sír

Nagy most a káosz a kis buksijában....
Ma megyünk jógára, talán ott egy kicsit majd ellazul a drágám.
Ja, és most hogy ez van, elkezdtem aggódni, hogy van-e elég tejem. Gyorsan elkezdtem szedni a more milket, meg az urticát, hátha ez a baj.
De nem hiszem, mert amikor ma is evett, alig győzte nyelni és utána folyt ki a száján.
Ilyen "vészhelyzetben" mindig befurakodik az agyamba a gondolat, hogy kevés a tejci.... de aztán gyorsan el is hessegetem (ahogy Meri is szokta....

), nehogy a gondolatból tény legyen....
Zsu!
Nagyon jó ez az angyalos, már ismertem, de nekem is sikerült elbőgnöm magam rajta..
Nem néztétek kedden az RTL-klubon a dr. Adison című filmet? Nem vagyok egy nagy tv-néző, de az ilyen orvosos sztorikat szeretem és végre volt is időm megnézni. Volt benne egy annyira szívszaggató történet, hogy tulajdonképpen a film felét végigbőgtem.... a lényeg az volt, hogy 2 babát születéskor elcseréltek, az egyik beteg volt, az ő apja vetemedett a cserére, a másik egészséges. EGy genetikai vizsgálaton kiderült, hogy a beteg kislány szülei nem is a szülei, megkeresték a másik babát, vissza kellett cserélniük. Olyan fájdalmas volt nézni, teljesen átéreztem, amit ilyen esetben érezhet egy anya. Na de nem akarlak titeket szomorítani, de ha már sírásról beszéltünk...
Megyek, mert folytatnom kell a tanulást, kedden vizsga...
Szép napot!
Kata
egy-két kép:

kikészültem a keresztelőn...

csinos vagyok?

így szeretjük egymást...