A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Le van fagyva megint a babanet, de azt nem tudom a zene miatt-e, mert közben elromlott nálunk a hang a gépen, úgyh felőlem már zenélhet. Csak ne fagyasszák le a rendszert.

Wera, ez a kiscsaj tündéri, mutattam férjemnek, azt mondta, ő is ilyen kis formásat szeretne.

Köszi a SOTÉ-s tippeket, szorgosan jegyzetelem a neveket, remélem, sikerül nekik találni vkit, akiben igazán megbízhatnak és nem utolsósorban szakmailag is a topon vannak.

Muffin, te még miket bírsz csinálni! Én ma a boltból alig bírtam hazabotorkálni, vhogy úgy fáj a hasam, már azon gondolkoztam, megkérek egy autóst, dobjon haza, de aztán hazabotorkáltam, de tényleg utolsó erőimmel.

Ági, tényleg írták többen ezt a vacogást, most már akkor értem, hogy néhány kórházi listában külön kiemelik a zoknit nyárra is a szülőszobára, ha így fázhat az ember ott.
A medence tuti ötlet, biztos fog neki örülni Szonja!

Kép
teó

Sziasztok!

A gyerekem a változatosság kedvéért alszik :D

Wera, ránézek Nóri babára és GYEREKET AKAROK!!!! :D
Vasárnap fogtam egy volt kórustársam 7 hónapos babáját, aki szintén cukorfalat volt, és ugyanezt gondoltam: az ember ránéz és megkíván egy gyereket - persze, hogy röhögtek rajtam, amikor ezt mondtam :)

Véda, sajnálom a streptót, ne aggódj, biztosan minden rendben lesz!

Kike, remélem a bosszúságon kívül semmi gond veletek, és az az elmozdulás csak egy tévedés!

Marcsi, óriási a pocakod!

dodó, jobbulást! Vagy menj szülni, ha szeretnél :)

Timi, sajnálom a víz-dolgot, meg a szomszédok okozta bosszúságokat!

Ági, köszi, hogy próbálkozol a jó időnél :)
Jó lesz Szonjádnak az a medence!
Én is ki vagyok bukva azon, hogy a gyerekek "butáznak", a gyerekemet mindig izzítom, hogy válaszolja rá: az buta, aki mondja. rá is kérdeztem az óvónéninél, hogy ez valami rituálé-e a csoportban, de mondta, hogy ő még nem is hallotta játék közben, talán csak az öltözőben lökdösődésnél mondják egymásnak, és akkor is csak azért, mert hallják a nagyobbaktól. Szóval szerinte ettől nem kell félni.
Mindenesetre arra jó, hogy legyen egy adu a kezünkben, ha épp fékezhetetlenül rosszcsont a gyerek: butaság ezt meg azt csinálni :)

Örülök a híreknek Vikiékről!

Mennem kell, meg kell csikiznem a gyerekemet :D

Kép
Kép
bondi

Nem tudom valaki szandekozik e meg kismamarucit venni, de a c&a ban van vasar es jonehany kismama ruha is le van arazva, felso 2500.
Mondtam is jokor, en mar nem vagyok hajlando venni! Unom mint a rossebb hogy minidg ugyan az a 3 nadrag es 4 felso van rajtam, de ez van.
MAr csopog a nyalam a "normalis" ruhak utan, amibol szerencsere:) muszaly lesz ujat venni, mert a regi merettol jo tavol leszek.

Itt is ugy zuhog hogy csak na!
Meg jo hog ma ismet grillezni keszulunk:)
Vendég

Muffin: gratulálok a vizsgádhoz, a papír miatt meg ne aggódj, türelmi idő tényleg van. Ha nagyon nem találsz időpontot, nálunk a X. kerületben egy-két nap múlvára mindig lehet foglalni a neten a magyarorszag.hu-ról.
És hihetetlenül tevékeny napod volt, le a kalappal!

Kép
Kép
bondi

A vacogás, lehet nem a hideg miatt van, hanem a spinális érzéstelenítés hatása szokott lenni, meg ha valaki sokat vérzik, akkor is szokott ilyen vacogás rátörni de persze sokminden mástól is lehet!
Vendég

Teó, a sotén nagyon sok a jó szakember. Szerintem rengeteg orvosnál nagyon jó kezekben vannak ott. Egy nagyon aranyos szülésznőt ajánlott nekem a dokim.De kedden megyek a dokihoz,ha gondolod megkérdezem h van-e ott orvos aki erre specializálódott.(?)

nicike

Sziasztok,végre ismét itthon,nagyon hulla vagyok :? Fáj mindenem,lábaim,miegymás.
De Domi baba jól van,most tökéletes volt a szivecskéje :D Haskeményedések közben is voltak,de a lényeg hogy minden OK.
Köszi mindenkinek a szurkolást......azért remélem nem csinálja ezt meg velem minden héten,mert kikészülök.
Most megyek kicsit pihizni,vagyis pázlt kirakni Apával,meg a gyerkőcökkel,aztán mennek aludni,és végre én is :)
Holnap nem ígérem hogy nagyon leszek,mert nem lessz ovi,de pénteken jövök,és tracssolok veletek.Addig is legyetek jók,szép álmokat mindenkinek. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

csajok, Kriszta egész nap nem jelentkezett!!

d.dodó

sziasztok!

Kike!
Örülök, hogy minden rendben van!
Tudod, Szly miatt holnap be kellene nézned, mert újra lesz babánk...

Nekem már megint fájogat a hasam... :? ez mostmár mindíg így lesz?!
Pedig még szedem a magnéziumot is, holnaptól pedig már nem... Mi lesz akkor? :shock:

Még ki kellene teregetnem, meg a csomagomat sem fejeztem be, de nem sok erőm van hozzá.
Csak aludnék... :roll:
Vendég

A didergés a jól haladó vajúdás jele a Bába válaszol szerint. Emlékszem én is vacogásra, hidegrázásra. Mondjuk spinál miegymás nyilván rá is erősít.

Marcsi, normális ha keményedik, így gondoskodik a méh izomzata a jobb vérellátásról.

Wera, csodaszép ez a kislány. Tiszta anyja biztos :lol: :lol: :lol:

potyka

Mária:köszi hogy szóltál,átsiklottam felette :oops: Megy a drukk Szly-nak :D

Holap bekukkantok :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Már megint sikerült jól felhúzniuk. Hülye upc-nek január óta dupla csekket fizettem, mert mindig azt küldtek. Aztán márciusban már tele volt a törpöm velük, és amikor áprilisban tripla csekk jött ki, akkor felhívtam őket. (persze előtte emailt már küldtem, de válasz nem érkezett) akkor mondtam a csajnak, hogy már olyan túlfizetésben vagyok, hogy júliusban lenne esedékes a következő csekk. Erre májusban kiküldtek egy felszólító levelet, most meg a behajtócégtől jött levél, hogy átadják ügyvédnek a dolgot, mert tartozásom van. És ilyenkor ne robbanjon fel az ember? Tuti hogy vannak egy csomóan akik nem követik nyomon és befizetik szépen a csekkeket. De nálam rosszal kezdtek. Van egy ügyvéd tanítványom, lehet hogy azzal küldetek mostmár válaszlevelet hogy menjenek a francba. :twisted:

KépKép
muffin

Hát, nincs túl nagy pörgés ma sem itt...

Szly!
Nem tudom, jövök e még ma, de a holnapi napra hatalmas drukk neked és Jázminnak!!!
várom az üzenetedet! holnap csak 4 után megyek el itthonról, akkor sem hosszú időre!

Minden jót!!!
Vendég

Elég lightos a forgalom, így délután ami azt illeti!

Írtam Krisztának sms-t de még nem válaszolt! iwiw-en sem járt 11.-e óta!

Szly: drukk drukk! És akkor holnap most mi lesz? Beindítják vagy császár? (amúgy biztos írtad már de miért is pont holnap, van valami oka???)
Vendég

Sziasztok lányok!

Szly

Miattad jöttem vissza :wink: , szeretném, ha tudnád nagyon fogunk a családal együtt drukkolni, hogy a kisbabódat minnél előbb karodban tarthasd.Reméljük minden fájdalom nélkül történik a születés, mihamarabb jöhettek haza és rengeteg tejecske legyen a kicsikének,hogy gyarapodjon szépen>Minden szépet és jót nektek és ma éjjel próbálj pihenni még egyet a nagy esemény előtt.
Puszika és kicsi pocójára is egy hatalmas pusszancs előre is :wink:
tappancs28

Sziasztok
Szly:holnapra nagy drukk!!! :lol: De jó lessz már neked holnap ilyenkor!
Wera: annyira szép az a kislány!
Tita: tényleg kis szumós, de nagyon formás a fiad! :wink:
Bencuri: Gratula Szonja babához!

Kép
dittke

Lányok! Nagyon köszönöm a drukkokat! Izgulok kicsit! REmélem azért tudok aludni.

Vidokata! Ha minden jól alakul, nem császár lesz. Megrepeszti a burkot, felrak egy méhszájtágító tablettát és megy minden magától. Legalábbis Rolinál így volt.

Majd valaki írja a priviket légyszi, ha születnek babák!

Ma már nem leszek!

Mindenkinek minden jót! Majd egyszer csak jövök!

Kép
szly27

Jó éjszakát Szly! Holnap már a babócával alszol! Külön! :lol:

Kép
dittke

Sehol senki? :cry:
Akkor jó éjszakát mindenkinek! :)

Kép
dittke

Hát mindenki nagyon eltűnt!
Akkor jó éjszakát!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!

Szly!
Neked külön kívánok szép, babás álmokat!!!
Vendég

szly!

holnapra mennek a ++++ és a csíííí!

hát bennem nem áramlik a csííí!a mai napomon felbuzdulva nyusziapu kitalálta hgoy felvidit. elvisz fagyikelyhezni.
hát fél órát vártunk hogy felvegye valaki a rendelésünk. persze senki nem tette meg, igy felálltunk és eljöttünk.... :twisted: :twisted: :twisted: :x :x :x

ugyhogy most inkább megyek és lefekszem, fejemre huzom a takarót.

puszi lányok!
jó éjszakát!!!!!

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Először is Teó! Hajdú Júlia remek kardiológus, ez így van és gyermekgyógyász is. Ha nőgyógyászt szeretnétek, akkor a Sziller István, akit személyesen is ismerek remek szülész és nagyon kedves, előzékeny ember is, viszont docens, elég nagykutya. Beke Artúrról szintén nagyon jókat hallottam, ismerősöm is szült nála. A tesómat pedig Csaba Ákos operálta, nagyon rendes volt vele és ő hozzá fog járni. Genetikus és mondjuk le van harcolva, de eddig csak jó tapaszalat volt vele ( egyébként az egész Heim Pál hozzá jár- felesége ott dolgozott- mondjuk rajtam kívűl...)...
Az én szülésznőm irtó szimpi, megnyugtató jelenség, a tapasztalatokról majd utólag beszámolok...de remélem ( szerintem) jó lesz:D

Wera
! Annyira gyönyörű!!!!!!!!!! Remélem a tej dolgok is rendeződnek!

Kike
! Örülök, hogy minden ok!

Szly
! ++++++++ De jó Neked!

Timi
! Holnapra jobbat!

Kép
andkata

Nálam ma CTG rendben, múlt heti labor tökéletes, méhszáj változatlanul semmi. Leányzó becsült súlya 3560 gramm :roll:, BPD is jó nagy... Remélem a valós kevesebb kicsit...

Láttam az arcát, annyira édes volt, kicsi praclija a fejecskéjén volt :)
Aztán egy idő után eltakarta az arcocskáját :) Olyan jó lenne már látni!

Ma még beszereztük a nőgyógyász ajándékát. Eredményes, szép nap!
:D :D :D

Kép
andkata

hát látom nem sokan vagyunk, visszaolvasgattam kicsit, most meg elmegyek alukálni, vagyis előbb megnézem a hősöket. Jóéjt mindenkinek!

Kép
linda24

Jó Reggelt Mindenkinek!

Szly! Hatalmas DRUKK Nektek!

Ma nem leszek csak este! 10:30-ra megyek a kórházba NST-re! Utána Anyósomékhoz megyek mert a körzeti doki 4órától rendel! Elhozom a TP-s papírt feladom a postán és csak utána jövök haza! Este hívom a dokit, hogy akkor most mi legyen az Én ragaszkodó kicsi fiammal!

Muffin! Nem semmi, hogy mit megnem engednek maguknak ezek a cégek!

Vidokata! Várjuk a híreket Krisztiről remélem válaszol!

Andkata! Gratula a jó eredményekhez és a szép mérethez
is! :D

Marcsi! Gratula a 36. héthez! :D

Timi! Gratula a 35. héthez! :D

Teó! Neked is Gratula a 35. héthez! :D
Vendég

Sziasztok!Jól kifáradtam tegnap,majdnem úgy aludtam,mint a bunda-kivéve ugye hogy fel-fel keltem wc-re.És persze hogy megint este nem bírt leállni a Babóm.Úgy beindult,hogy majdnem szétrúgta a berendezést :lol: Lehet hogy át kell állnom éjszakai bagoly módba ha megszületik :roll:

Szly:Megy a hatalmas drukk!!!!!Te ma már Babázol :D

Babuli:megy a drukk NST-re,és hogy Szabi baba mostmár tényleg kibujjon.

Gratula a hétfordulósoknak! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Köszi szépen! Reméljük, hogy Dominik csak odabennt éjszakázik és ha kibújik akkor éjszaka aludni fog! :D
Vendég

Jó reggelt!

Szly: ezt már biztos nem olvasod de gondolok rád erősen!

Hát Babu: rád is ami azt illeti! Mostmár mond meg a dokinak hogy.... irgum burgum ő is drukkolhatna4

Marcsi: de jó!!!!!!! Betöltötted a 36. hetet!

Teó, Timi: nektek a 35.-hez gratula!
Meg mindenki másnak is aki hétfordulós!

Én ma megint szinte semmit nem ludtam! :( Ráadásul elkezdett ott lent szúrkálni és a pocakom is folyton keményedett! ) de lehet a felét mégiscsak álmodtam, már nem tudom. Mindenesetre mikor lefeküdtem biztosan fájdogált!
Ja és kiderült, hogy pénteken mikor ügyel a párom, a szüleim és az öcsémék is leutaznak a Balcsira! Csak ne akkor akarjon kibújni!!!!!!
Vendég

Babu:igen,én is ebben reménykedem :)

Megyek,sütök kenyérkét,meg valami ebéd is kéne.

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti: írt! Jól van csak lent maradt a nagyszüleinél, vasárnap jön haza! De jól van!!!
Vendég

Kata! Köszi a DRUKKOKAT!
Örülök, hogy Kriszti jól van! :D
Majd átadom a dokinak az üzenetedet! :D
Vendég

Sajnálom, hogy rosszul aludtál! Drukk, hogy Dóri megvárja amíg van otthon valaki Veletek!
Vendég

kike: a mi babonk is ugyan ezt jatsza velunk, este kb 8tol nincs megallas.....de olyan szinten hogy szisszegek, ugralok...parom meg persze roghog, hogyde jo, lattad mekkorat rugott, hogy atment atuloldalra....hat igen nem csak latom de erzem is. Es imadnivalo, mikor ferjem kivulrol nyomogat- hogy jatszon a lanyaval- a gyerkoc belulrol valaszol:) Hat hogy a legalso bordam nem orul ennek az az egy fix.
Es mar en is sokszo rgondoltam erre, hogy mi van ha ez a kibujas utan is megmarad, hogy az ejjel lesz a buli idopont....amugy is olvastam szeretik a napszakokat pont felcserelni.

t.Maria: en is feltem attol mi lesz abba kell hagyjam a magneziumot. es nalam nem romlott semmit a helyzet. Jo estenkent foleg mikor lefekszem van kb egy ora mikor ugy erzem itt a veg, ugy feszit, gorcsol, faj....tudom is en, de napkozben nem kemenyedik tobbet vagy erosebben, sot komolyan a 16ik het ota most van a legkevesebb gorcsom.
de mint valaki irta is Neked, csak edzest tart a mehed.
Mar "orulni" kell ennek a fajdalomnak! A veget jelzi, azt kesziti elo!:)
Pihizz sokat, ha megy!

Szly: amennyire jo lehet egy mutet, annyira fajdalommentes, gyors es jo kimenetelu szulest kivanok! Es gyonyoruseges egeszseges csemetet. A kistesohoz is nagy szeretetet es turelmet!
Varunk vissza!
Vendég

Sziasztok!
Gratula a hétfordulósoknak!

Szly!
Mára megy neked a hatalmas drukk!!

Babuli!
neked is drukkolok, hogy Szabib baba ugy döntsön, most már megnézi a kinti világot is :).

Én ma egész jó aludtam! De itt megint elég esős idő ígérkezik! :( Ma főznöm nem kell, mert van maradék, csak mosnom kell!!

d.dodó

Jajj ma jonnek anyosek-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Az eg ydolog hogy emiatt takarithatok, pakolhatok, serenykedhetek a konyhaba, elvileg szivesen csinalom, de az hogy nekem itt kelljen majd jopofiznom bologatnom es turnom anyos balfekkerdeseit es hassimogatasta- na ezt neeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

szoval nem igen hiszem hogy leszek. elmegyunk boltba, aztan nekiesunk a lakasnak, ablakaot is kell mosni, meg sutni valami sutiket kesziteni szendvicseket...
Na mindegy , azert majd be be nezek!
Mindenkinek szep napot!

Sajna visszatert a nagy meleg:( Pedig hogy elveztem ezt a kis hust, meg ha sokat zuhogott is.
Tegnap megint grilleztunk, erre lejott a szomszed, hogy ur isten eg a lakas, vagy mi....bolondok- ferjemmondta neki, ha a lakas egne nem csirke illat lenne:)
Vendég

Babuli :P
Na, akkor először jól félreértettük egymást :lol: De most már mindketten képben vagyunk :wink: Akkor jó dokijaink vannak :D Szorítok a mai NST-hez!!! Szabi a héten biztos előbújik :D

Vidokata :P
Nem, nincs olyan betervezett programom már, ami miatt várni szeretnék a szüléssel. Egyszerűen csak annyi, hogy nem vagyok türelmetlen, jól érzem magam testileg-lelkileg, és nagy izgalommal, és örömmel, de nyugodtan várom, hogy majd egyszer beindul a folyamat.
(Kozmetikusnál, fodrásznál is voltam már 8) )

Szly :P
Gondolok ma rád! Kíváncsi vagyok nagyon Jázmin babára! (Bár, azt szomorúnak tartom, hogy a doki a privát programja miatt indít be egy szülést, ráadásul alapos orvosi indok hiányában...)

Hasfájós, derékfájós, rosszulalvós kismamiknak poci-derék-buksi simi, és sok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Véda
Vendég

Jó reggelt!

Babuli, te még mindig itt?? :shock: :D

Szly, gondolok rád, kívánom a legjobbakat, és várjuk a híreket!

Vkata, látom, te is készülődsz már testben-lélekben :)
Köszi a híreket Krisztiről!
Már csak a többiekről kellene hallanunk...

Nagy mulasztásom pótolom:
Patr, nagyon-nagyon sok boldogságot nektek utólag is!!!

Kike, örülök, hogy Domi baba remekül van!

Timi, sajnálom a fagyit!

Muffin, sajnálom, hogy ennyi bosszúságot okoz a upc :roll:
Moss be nekik egy nagyot!

A lánykám nagyon lájtosan virgonckodik, olykor egy-egy rúgás vagy kitüremkedés, de inkább lustálkodik. Picit aggódom, ha meg tudom oldani, ma elmegyek dokihoz. Azért is, mert egy bizonyos ponton mindig befájdul a hasam, ha sokat ácsorgok vagy megyek. Tudom, másnak sokkal több nyavalyája van, de nem emlékszem, hogy Otival ilyenem lett volna...

Lassan felkeltem az ifjúságot, mert mennem kell korrektúrázni.

Szép napot nektek, aki szeretné, annak babaesőt!

Kép
Kép
bondi

Mi holnap akarunk grillezni! De ha ilyen idő marad, akkor mi is csak az erkélyen fogunk.... azaz nem is holnap, hanem holnapután! Bár párom holnap is itthon lesz, mert itt a szombat nagy ünnep, és már előtte nap sem kell bemenni. Szombaton van az év leghosszabb napja (Midsommar) és itt ilyenkor nagy bulik vannak városszerte! De szerintem mi csak itthon "bulizunk".

d.dodó

Tegnap megrendeltem a suttogot. Olvastam mar es nagyon tetszett, ugy dontottem olyan konyva mit jobb az adot szituan ujra meg ujra kinyitni.
Nem tudom, amugy meg mindig nem sikerult eldontenem, milyen, vagy kell e egyaltalan mas gyrmekgondozasos, neveleses konyv...
Az a baj, imadom a konyveket, de hat olvasni ugysem nagyon lesz idom:)
Lehet inkabb jobb ha konyvtarba beiratkozok....Nem tom! Akonvesszekrenyunkon ugyis veges a hely!

JA igen a C&A ban babaruhak is vannak. Bodyk, kisfelsok 600 ft, rugik kb 1700, kiskardik, kabatok is...meg van nehany nayri darab is. csak ha valaki meg vasarolgatna! En mar nem vettem csak nezegettuk oket. BAr egy teli garnituraval nagyon szemeztem, de azt meg lehet mivel ugyis nagy meret, lehet jobb csak akkor megvenni, ha mar tenyleg tudjuk hogy lany.

De olyan szornyu hogy mindenutt elkezdodek a learazasok, ez nem er!
En azt szerettem volna ha a learazasban vehetek nehany darabot magamnak....de hat honnan tudjam most mi lesz jo augusztusban...........Pedig micsoda alom cuccok vannak( foleg igy a 9 honap eleg korlatozott tara utan), de hat felprobalam valamit is, es neztem hogyde hat fogalmam sincs, ez has nelkul hogy fog kinezni. Ugy megszoktam ezt a pocakos letet, hogy el sem tudom kepzelni, milyen lesz nelkule:)
Vendég

tenyleg akkor az ikeaban is "buli" lesz, ha valakit erdekel:
MIDSOMMAR
PROGRAMOK az Örs vezér téren
Június 19. PÉNTEK:
Ajándék lufi gyerekeknek
midsommari virágkoszorú készítés az aulában: 15.00-19.00

június 20. SZOMBAT:
Kalandpálya és ügyességi játékok az áruház előtt és az
áruházban. Ajándék lufi és sütemény a gyerekeknek.

június 21. VASÁRNAP:
Ajándék lufi gyerekeknek
midsommari virágkoszorú készítés az aulában: 10.00-29.00

Szombaton és vasárnap minden 15.000 Ft felett vásárló vendégünk egy alkoholmentes koktélra az aulában.

Mindhárom nap látványfőzés a konyhabútor osztályon.
Svéd tradicionális ételeket készítünk:
Svédrákos-pesztós tészta
Svéd paradicsomos-vodkás hering
sör különlegeség,
bodzaszörböl mentás citromfüves hűsitő,
hideg svéd gyümölcsleves és különbözo száraz kenyerek,
kekszek.

Speciális Midsommar menü az étteremben:

Lazackrém leves rákdarabokkal: 295,-

Svéd paradicsomos hering és héjában sült burgonya friss lila hagymával: 795,-

Héjában sült burgonya kéksajt öntettel és lila hagymával 345,-

Földieper vanilia krémmel 15,-/dkg

Anyira nem nagy durranas, sot semmi kulonos akcio nem is lesz:(
Pedig van meg nahany aprosag amit be kell szerezni, de akkor legalabb tudom most hetvegen ne menjek:)

Amugy Dori itt is "unnep" jo nem olyan nagy, de tartjak, igaz ettol penteken dolgozni kell, csak hat jun 21 a muzeumok ejjszakaja, meg tobb egesz ejjeles program is van.
Iden sajna mi is csak itthonrol elvezzuk....szerintem. BAr a Teklanak elmeny lenne( ha nem tud hazamenni)
Vendég

HA esetleg valkinek van energiaja, ideje...programm van boven:)

http://www.muzeumokejszakaja.hu/me.php
Vendég

Dodó! Remélem Én is , hogy mostmár kiváncsi lesz és előbújik!

Véda! Sikerült kibogozni az összekuszált szálakat! :D Köszi a drukkot! Remélem igazad lesz!

Bondi! nem szabadultok Tőlem! Én meg Szabitól! :D :wink:

Anyjuk! A barátnőm 6 hónapja szült de még most is keresi a pociját! Szerintem egy darabig Mi is keresni fogjuk! :D

Apa az előbb hívott és közölte, hogy jó lenne ha már szülnék mert Nagyon kiváncsi a kisfiára! :D Mondtam Neki, hogy Én is kiváncsi vagyok Rá! :wink:

A biztonság kedvéért a csomagomat ma is viszem mert ugye csak későn jövök haza! :D

Ha tudok akkor jelentkezek napközben de ez nem biztos!
Vendég

Babuli: hajra a kiscsifiunak, hogy legeyn kivancsi mi van idekinn!
Vendég

Csak itt olyan érdekes, hogy az a koszoru amit csinálnak, és utána felállítanak, az olyan mint nálunk a májusfa állítás! Gondolom itt is lesz a főtéren. Bár amilyen ramaty idő lesz, nem hiszem hogy sokan lesznek. Egyben reménykedem, hogy julius 19-20-21-én jó idő lesz, mert akkor lesz a városunkban a Vízesés napok, ami tavaly nagyon jó volt. Ki tudnánk sétálni a babával, meg a barátnőmék is átjönnének a babával (ő egy hónapja szült). Akkor nagyon sok program van, meg kirakodó vásár, meg 2 óránként megnyitják a mesterséges vízesést...stb.

d.dodó

hat akkor te tenyleg igen hamarossanra tervezed a szulest, ha 19en mar setalni akartok:)
Vendég

Véda d. : megértelek, igazából én is nagyon szeretek pocakos lenni (az alvásproblémán kívül) semmi panaszom sincs és még türelmtlen sem vagyok annyira mint gondoltam, hogy leszek!
Én is rendbe raktam magam: szőrtelenítés, pedikür, manikür (persze csak házilag) de nehogy már úgy kelljen kórházba menni! :D

Anyjuk: anyós: gondolj bele, hogy neki ugyan olyan unokája lesz a kicsi mint a te anyukádnak és a fia hasát mégsem simogathatja :lol:
Én úgy vagyok a hassiomivel, hogy eleinte kicsit zavart de arra gondoltam, ha ezzel örömet okozok bárkinek is.... nekem meg nem olyan nagy áldozat. (annak idején én is mindig úgy be voltam sózva ha valaki a környezetemben pocakos volt és jól esett volna ha valaki megengedi!)

Tényleg Patr. is hol van?? Ő mintha írta volna, hogy miért nem lesz egy darabig nem???
Vendég

Anyjuk! Köszi! Neked pedig kitartás az Anyóshoz! Én ma a doki után Anyóséknál leszek de mi jóban vagyunk! Nem macerál és nem kérdez hülyeséget! :wink:
Vendég

Anyjuk!
Miért, ha jó idő van, akkor pici babával is lehet már sétálni!!

d.dodó

HAt en anyosommal- mint az mar kiderult- nem vagyok joban a palfonon vagyok a marhasagaitol, egy percre nem tudja befognia szajat, egy hiszterias idegbeteg:(

JA es anyukam veletlen sem simogatna a hasam!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: