A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

sziasztok!

Megjöttem a fogdokitól, végre minden oké, mostanában nem megyek ismét...
Már csak egy megsárgult tömést cserélt ki hátul, úgyhogy most minden pikk-pakk odabenn.
Nem mertem egyedül elindulni, mert nagyon vacakul voltam, görcsölgetett a hasam, úgyhogy magammal citáltam apát is, ettől ő nem volt túl boldog...
De a lényeg, hogy letudta, és a pocakom is lenyugodott kicsit, most nem fáj.
Valószínű, hogy valamilyen front lehet, és én azt érzem, mert olyan fura tegnap este óta...

Szly!
Persze, küldhetsz nekem üzenetet! Szívesen továbbküldöm a többieknek!

Én kinek küldhetek majd?
Szeretnék majd küldeni képet is, aki tud fogadni mms-t, annak.

Remélem, még nem aktuális, de néhányszor már eszembe jutott, és nem kérdeztem meg. :roll:

Kike!
Sajnálom, hogy visszacitáltak, de inkább nézzenek meg kétszer feleslegesen, minthogy gond legyen... :roll:
Drukkolok, biztosan minden oké! :wink:

Most megyek, majd estefelé még benézek!
Vendég

Muffin! Gratulálok a vizsgádhoz!

Babu! Hátha ez a kis izgalom beindítja Szabit! VAgy haggyunk már az ilyen hozzászólásokkal?!

Nem nagy ma itt a forgalom, látszik, hogy nem kell izgulni jelen pillanatban senkiért.

Ronix sem írt tegnap se és ma se, így biztos változatlan a helyzet.

Kép
szly27

Babukám, ez a Szabi fiú is jól bebetonozta magát! :lol: De ne aggódj, hamarosan eljön a Te időd is! Addig meg pihenj, mert utána nem fogsz! :wink:

Kérdeztétek Maverick-et. Utsó híreim róla a múltheti sms, amit Marcsival továbbíttattam nektek. Szerintem írt volna ha kibújnak a csajok, de ha a héten nem jelentkezik, mindenképp rákérdezek a hétvégén!
Vendég

Wera! Nagyon aranyos pofija van Nórinak! Olyan hihetetlen, hogy holnap már én is a kezemben tarthatom a kislányomat! Nem bánnám, ha már holnap este lenne!

Marcsi! Akkor majd küldök neked képet is. Elméletileg én is tudok képet feltölteni a telómról, csak még nem próbáltam, de minden megvan hozzá. Úgyhogy ha már itthon leszünk és születik Emma, nyugodtan küldheted nekem.

Kép
szly27

Vera!

Ez a kislány GYÖNYÖRŰ!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A szeme pedig pont olyan, mint a tiéd! :wink:

Elhiszem, hogy nem tudsz betelni vele!

(Olyan tejgyűjtője az Aventnek van. Én sem láttam igaziból, de a márciusiaknál Panni használta...)
Vendég

Oké, Szly!

Én még úgysem megyek... :roll:
Bár Vera kislányát elnézve, akár indulhatnánk is!
:wink: :lol: :lol:
(De nekem még van időm...)

Jó neked, holnap már Te is babázol! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi mindenkinek a drukkot,és igazatok van,inkább nézzék meg mégegyszer minthogy baj legyen.
Majd este hatra érek csak haza,jelentkezem mi volt.

Vera:nagyon tündéri Nóri baba! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vera!

Utánanéztem, Avent tejgyűjtő kagyló a pontos neve.
Vendég

Wera! Nóri bugri még mindig egy tündér! :D

Szly! Ne is mondd mert éppen most idegesített fel a munkahelyemről a fönök titkárnője aki az előbb hívott! Mire is közli velem, hogy kéne Június 1-ig a táppénzes papírom! Ami Június 1-ig le van adva! Erre Ő, hogy de akkor kell a többi mert már azóta eltelt két hét! Mégis, hogy a picsába amikor közben elköltöztünk és ráadásul a doki azt mondta, hogy Ráér a szülés után! Amúgy meg minden órás vagyok! Esetleg megszülök útközben! :evil:
Vendég

Marcsi! Örülök, hogy túl vagy a fogdokin! :D
Vendég

Babuli :P
Szerencse, hogy az egyik barátnődé ilyen orvos? Ezt nem értem :roll: Ezek szerint te nem szeretnéd, hogy a tied is ilyen legyen? :roll:

Wera :P
Gyönyörű a kis Nóri ezzel a sok hajjal!!! :D

Szly :P
Gondolunk rád holnap!!!

Aki szeretne, az szüljön!!! Ma egész jó hűvös van hozzá :wink:

Véda
Vendég

Előttem már nem vagytok sokan: Babuli, Szly - csak holnapig -, és talán Maverick...
Én nagyon jól elvagyok ebben az állapotban, úgyhogy, aki utánam jön (Vidokata, Muffin, Kike, Andkata), engem nyugodtan beelőzhettek, nem haragszom :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Kike :P
Most nézem a CTG-s papírodat. Nekem legalább 5 ilyen "elmozdulás" van mindegyiken! És éreztem, ill. hallottam is, hogy elmászott a tappancs alól, és folyton újra kellett keresni a szívhangot. De ezekről mondjuk én tudtam, nem tudom, nálad mi lehetett. Persze leginkább ez a valószínű, hogy elmozgott onnan arra a pár másodpercre. Sajnálom, hogy mászkálnod kell, mikor ilyen fáradt vagy már :(

Véda
Vendég

Véda! Ha jól értelmeztem amit írtál akkor azzal volt a gondod, hogy kézzel tágítja a méhszájat! Hát meg mondom öszintén nem szeretném ha kézzel tágítana mert a barátnőm elmesélése alapján rohadtul fáj!
Vendég

wera!
Gyönyörű kislányotok van!! :)

Nekem a derekamba beállt egy folyamatos görcs...olyan mint mensi előtt....

d.dodó

Véda! Most elolvastam újra amit írtál és egy kicsit összekutyultam a mondatokat! Az Én dokim szerencsére nagyon normális és eszében sincs fájdaslmat okozni a betegének! Ha megvizsgál akkor is mindig mondja hogy próbál óvatos lenni de lehet hogy egy kicsit fájni fog! A barátnőmé viszont kézzel tágította a barátnőmet mert nem tágult!
Vendég

Dodó! Megállás nélkül görcsöl? :shock: Nincs közte szünet?
Vendég

ajjajj, Dodó!
Ez nem hangzik túl jól....

Nekem Emma most a gyomromban van... :?
Felettébb kellemetlen...
Vendég

babuli!
A hasam nem, csak a derekamnál...

d.dodó

Dodó! Értem, hogy nem a hasad de ez akkor is nagyon rossz lehet! :?
Vendég

babuli!
Hát eléggé..... főleg hogy még a konyhában is kellett tevékenykednem (vacsit főzni) de most hogy leültem sem jobb.....

d.dodó

Dodó! Küldök rá Gyógysimit remélem elmúlik tőle! :D
Vendég

Kicseréltem a vonalzómat.

Anyának már NAGY POCAKJA van... :wink:
Vendég

T.Maria! A múltkori képen is nagy volt már! :wink:
Vendég

Megmutatom:
köldök feletti magasság: 116 cm(!)

Kép
Vendég

Most ekkOra!
Hova nő még?! :shock:
Vendég

Már a terhesgatyóm is lepereg a pocakomról...
Elő kellett kotornom ismét a bandázsomat.
Vendég

T.Maria! Nagyon csini a pocid! :D Nekem is kell bandázs mert különben kint van a gatyóból a pocim!
Vendég

halló,
nahát, micsoda hírekre jöttem!!!!

Bencuri, gratulálok Szonja babához!!!! Nagyon ügyesek vagytok, ilyen gyorsan kibújni! Tényleg irigylésre méltó!!!!

Wera, Titi, köszönöm én is a születéstörténetet, mindkettőt megkönnyeztem... olyan megható, bár tényleg nem volt könnyű egyikőtöknek sem.

Köszi, hogy a babázás mellett szakítotok ránk is időt, tényleg jó olvasni a ti tapasztalataitokat. Nekem is, legalább újra felidézi bennem, milyen is volt a kicsi Szonjával... és milyen lesz most :D

Ja, Szonjácska (a sajátom :lol: )... tegnap a bölcsiben fellökött egy kislányt, aki kisebb nála :shock: hú, nagyon elkeseredtem. Mondtam is neki, hogy szomorú vagyok, mert amikor vele csinálta ezt valaki, arra nagyon mérges voltam - ezen szerencsére elgondolkodott.

Ma egész délelőtt a telefonszerelőt vártuk Szonjával, aki elég későn jött, úgyhogy ma nem is ment bölcsibe, csak gyorsan átzsuppoltam a nagyihoz, aztán be dolgozni (meg hozzátok!!!!).

És micsoda hírek fogadtak!!! Köszi, Bencuri!!!

És hajrá, Szly!!! Gondolok holnap rátok!!!

Kike, ne keseregj az nst miatt, tényleg jobb, ha még egyszer ránéznek, csak legyen rendben. Látod, Titi is maga szólt, hogy mérjék meg a vérnyomását. Ha nem szól, észre sem veszik, hogy gond van :shock: ????

KépKép
szkagi

Amiék mikor jöhetnek haza?
Vendég

Dodó,
azt vettem észre, hogy napok óta olyan tünetekről írsz, amik a "mindjárt szülök" kategóriába tartoznak. Nem????
csak nem :D :D :D

Tegnap éjjel nekem úgy eleredt az orrom vére, ahogy soha (ez lett az orrfájás vége :? ), le kellett mennem férjecskéhez meg a focimeccshez, nehogy egyedül ott kinyúljak vagy megfulladjak. Aztán nem lett semmi, untam a meccset is, a vérzés is csillapodott.
Nándika viszont időnként focizik odabent a húgyhólyagommal, nem semmi kölök!!!! Majd bepisilek :roll: !!!

Titi, sajnálom, hogy Olivér közben megbetegedett, és nem tud veletek lenni. Ha megkérdezhetem, mit hozott végül a kistesó Olivérnek? Mi még mindig nem vettünk semmi ilyesmit, de már kaptam ötleteket itt a többiektől 8)

(most telefonált a férjem, hogy tényleg megvegye-e azt a felfújható medencét, ami le van értékelve és én kinéztem... 50 centis víz, az már jó, nem??? Szonja imádná, tudom. Lehet, hogy elkényeztettem és elkényeztetem ezt a gyereket??? :oops: De hát imádom, ez van :oops: )

KépKép
szkagi

Dehogy kényezteted el! Ez még nem az a kategória...

A medencének pedig biztosan örülni fog!!! :lol:
Vendég

Agi!
Bármi lehetséges.... a védőnőm is azt mondta hogy szerinte nem bírom még 3 hétig...na de majd kiderül!!

Hu csajok, ugy besötétedett....mindjárt nagy vihar lesz!

d.dodó

Szkagi! A medence szerintem is jó ötlet! Szonja biztos nagyon fog neki örülni!
Vendég

nah lányok én is itt vagyok!

le is nyugodtam, nagyjából...

védőnőnél nem volt semmi kül. annyi hogy nem is az enyém volt :twisted:
szólt-e előre?!?!?! nah mindegy.
ez is rendes volt, de hát olyan csipi-csöpi nyalikázós. mindegy.
+11,5 kgnál tartok. nem is rossz... annyira... mintha kétszer ennyi lenne.

aztán esett az eső. vagyis még mindig... nah ne akarjátok megtudni! a vadi uj erkélyünkön állt a víz, és meg vödörszámra meregettem a balkonos korlátból. ilyen hülye beton korlát, kialakított balkonos mélyedéssel. a virágjaim álltak a vízben. van vízelvezető, persze nekünk be van tömve, mert az erkély belseje felé vezeti a vizet és nem kifelé :twisted: :twisted: :shock: :shock: ez milyen megoldás?!?!?!? idióta panel...
nah szóval 10 l-es vödörrel fordultam vagy 5-6 alkalommal. utána belefáradtam és felhivtam nyusziaput. jött haza és próbálta megoldani, persze nem sok sikerrel.

aztán legurultam a közösképviselőnkhöz és elkértem a házfenntartók telefonszámát. mikor 4 éve beköltöztünk ugyan ilyen problémánk volt. igaz akkor még nem volt a balkonban virág és nem verte ki a földet virágostul a víz, nah most igen.
meg akkor saját költségen tettünk fel előtetőt. de most a redőny miatt le kellett venni.
szóval most majd rittyentünk nekik jó kis levelet, hiszen a tetőről a vízelvezetés az ő feladatuk lenne.

most szerencsére elállt az eső, és kezd sütni a nap.

persze az erkélyünk totál káosz. a szép frissen festett fal elázva, a szőnyegünk (kintre való) tocsog a vízben. nem lehet kimenni. a szekrény is szerintem elázott egy kicsit :twisted: :twisted: :twisted:

bocsi hogy hosszura siekredett de el kellett mondjam, ki kellett adjam magamból.

nah most kicsit megint pipa lettem. mindegy ááá :twisted: :twisted:

és erre jött még az is hogy az idióta alsószomszédunkat kiengedték a gyogyóból és tegnap ő is fárasztott egy fél órát hogy miért is kellett befeküdnie, és hogy valaki direkt vitette el a mentővel meg rendőrökkel, meg hogy még mindig gázszag van nála (hozzáteszem távhőnk van :D)
és hogy .... szóval lökte a rizsát rendesen.

Kép

Kép
timi1982

a medence szerintem is csucsszuper. én is elfogadnám :D

apósomék a hétvégén vettek a kisunokájuknak :D (első unokájuk lesz)
azt mondták jó lesz jövő nyárra. addig remélem azért kipróbálják mikor én is ott vagyok és legalább a lábam beletehetem :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Timi! A védőnő modjon le! Az alsó szomszédot vitesétek vissza! Sajnálom, hogy káosz van az erkélyeteken!
Vendég

Timi!

Nem semmi napod volt... sajnálom!
Most nincs itt Viki, úgyhogy én írom helyette: Áradjon szét benned a Csííííí.... :wink:
Vendég

Na, a "jóslatom" bejött...szakad az eső! :( Fiuk biztos hogy uton vannak éppen hazafelé!

d.dodó

Köszi, Marcsi,
azért az is eszembe jutott, hogy ha beleülök, akkor az már nekem is nyakig ér... (csak hogy jövök ki belőle? :oops:
na meg nyákdugó nélkül én már inkább csak zuhanyozom, de ami késik, nem múlik!)
Hátha a medence meghozza a napsütést!
Bírom ezt az időt, de azért mégiscsak nyár van, nem? Nem száradnak meg a ruhák, amiket kiteregetek...

Lányok, Vikinek meddig kell feküdnie??? Mikorra hívta vissza a dokija? Tud róla valaki valamit? Meg hogy mennyire van nyitva a méhszája?
Meg Kimma is régen írt, na meg Kriszti is. Mi lehet velük?

Indulok haza, szedem össze a rosszcsontot (ma ezzel lepett meg: "Verekedős vagyok" - na, eddig nem volt verekedős, de ma ezt már nem merném határozottan cáfolni. De VAJON hol hallhatta ezt????
Megjegyzem, így lesz tényleg verekedős, hogy valaki ezt kategorikusan kijelenti róla....) Azt is úgy utálom, amikor kijelenti valaki egy gyerekre, hogy "buta vagy"! Felmegy a pumpa bennem, azonnal!!!!! Attól még, hogy butaságot csinál, nem buta!!!!!!

KépKép
szkagi

Szkagi! Sajnos nem tudok Vikiről semmit!
Vendég

Timi,
nehogy már 10literes vödrökkel rohangálj!!!!!!!
Húde irgumburgum!!!! :evil: :evil: :evil:
Inkább hívd a tűzoltókat!!!!!

A szomszéd mellé vitessétek be a házkezelőséget is :wink:

Megrendeltem a nyarat, Medárdnak annyi! Holnaptól elővehetitek a bikinit 8)
vagy nem :roll:

Most pedig hazaevezek az autóval valahogy :D

KépKép
szkagi

jah és mondjam még azt is hogy a másik szomszéddal is összerugtam a port?
van egy fogyatékos fia. begyűjt minden fémet, vasat, alut mert ... nem tudom miért... gondolom pénzért leadja a méh-ben.

szóval az előtetőnk aluból volt.
mikor csinálták a redőnyt, levették és mivel a lakásban nem fértünk kitettük a hosszu folyosóra.

párom jön haza, kérdezi hova tettük. mondom a folyosóra. azt mondja ott nincs.

átmegyek a szomszédhoz hogy tud-e róla valamit. a pasi mondja hogy nem, ő most ért haza munkából. a 4 gyerek plusz az asszony is otthon van. kérdezi őket. az összes lapít, nem tudnak róla.
mondom ok, akkor bocsi a zavarásért.

erre 5 perc mulva jön a pasi sűrű elnézések közepette hogy hát ott volt náluk az erkélyre kirakva.

kérdem én, akkor a 6 emberből 5 miért lapított hogy nem tud róla???? :twisted: :twisted: szegény pasit kiosztottam aki nem is tehet az egészről mert ő dolgozott.

Kép

Kép
timi1982

Írtam Vikinek ha válaszol hozom a híreket!
Vendég

babu, köszi, sajnos sejtettem...
(az jutott eszembe, hogy ha Szabi baba fázós kiskrapek, megvárja, amíg melegebb lesz? Úgyhogy jöhetne az a jó idő, igaz? 8) )

Szinte minden szüléstörténetben volt, hogy vacogott a szülőágyon aki szült... vagy az nem a hideg miatt volt?

KépKép
szkagi

Timi,
majd Bence bosszút áll - jól leordítja a fejüket :D

KépKép
szkagi

Viki írt! Jövö kedden mennek a dokihoz! Sokat keményedik de jól vannak! Mindenkit puszil!
Vendég

Viki írt! Jövö kedden mennek a dokihoz! Sokat keményedik de jól vannak! Mindenkit puszil!
Vendég

Először is Muffin: gratulálok! Végre vége! Tényleg energikus egy csaj vagy!

Wera: Nóra baba annyira tetszik, hogy eddig mindenféle időpontokat mondtam, hogy meddig ne jöjjön Dórikánk de most, úgy szeretném én is én is!
A Brendonban lehet kapni Avent tejgyűjtő kagylót, én már láttam olyat! (biztos máshol is van)

Ági: a medence szerintem tök jó ötlet, csak legyen már hozzá egy kis nyári idő!

Dodó: nekem is nagyon úgy tűnik az egy-két napja tartó panaszaidból, hogy valószínűleg beelőzöl pár embert!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Véda: még dolgod van, vagy csak tetszik a kismamaság azért nem sietsz??? Amúgy én péntekig tényleg nem szeretnék de esetleg a jövő pénteket is megvárhatnánk (jó lenne ha a Férjem már szabin lenne) ő persze pont a betöltött 40. héten szeretné de ez nem kívánságműsor, túlhordani meg én nem szeretném!
Vendég

Na, nem is tudtam, hogy a fiuk ma kocsival mentek be, igy meguszták a megázást! :) Pedig jócskán rázendített!! Vacsi elkészült, ugyhogy ahogy párom felérkezik a boltból eszünk! De szerintem este még benézek!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: