[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007 legaranyosabb babái - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

judit: mivel készültök a szülinapra? torta, ajándékok?

kia: Rékának 3 hónapos kora óta fájt az ínye, akkor kezdődött a fogzás és cak 9 hósan jött ki az első foga. 6 hós korától kezdve alig aludtunk, pár héttel előtte mielőtt kijött volna a foga, esténként 4-5x kelt, már teljesen kész voltunk. Aztán ahogy kijött a fog, átaludta az éjszakát, persze addigra már annyira rámkapott, h engem használt cuminak is este és 3 napig a férjem kelt fel hozá esténként. Volt is sírás, de leszokott az éjszakai kelésről!!

ettike:
na mi a tényállás???Sztem próbáljátok megoldani a helyzetet." Nem eszik olyan forrón a kását."-tudod!!!!!

Kép
gyanixi
 
 


judit: mivel készültök a szülinapra? torta, ajándékok?

kia: Rékának 3 hónapos kora óta fájt az ínye, akkor kezdődött a fogzás és cak 9 hósan jött ki az első foga. 6 hós korától kezdve alig aludtunk, pár héttel előtte mielőtt kijött volna a foga, esténként 4-5x kelt, már teljesen kész voltunk. Aztán ahogy kijött a fog, átaludta az éjszakát, persze addigra már annyira rámkapott, h engem használt cuminak is este és 3 napig a férjem kelt fel hozá esténként. Volt is sírás, de leszokott az éjszakai kelésről!!

ettike:
na mi a tényállás???Sztem próbáljátok megoldani a helyzetet." Nem eszik olyan forrón a kását."-tudod!!!!!

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!!!


Gyanixi!!!
Most hétvégén én készítek egy tortát s a nagyik biztosan jönnek, de a "nagy buli" július 27-én lesz, amikor is a keresztelővel, s apa 30. szülinapjával együtt üljük meg Bence első szülinapi party-ját. :)
Ugyanis elég nagy a család, s most mindent külön tartani kicsit körülményes lett volna, így együtt megoldjuk, kb. 25-30-an leszünk.
S legalább apa és fia együtt ünnepelhetnek, mindketten egy jelentős évfordulót!!! :)
A másik ok pedig az, hogy most jún 22-re már nem tudtam volna mindezt megszervezni, mármint a keresztelőt, mert a ház/lakás eladás/vásárlás miatt sok időm s energiám elment, így a pap bácsival sem egyeztettem még. :) Természetesen lesz ajándék is.

Boszi!!!
De igen, szívtam már el cigit, én is kipróbáltam, mint minden kamasz-szerintem. De nem fogott meg.Ez a bizonyos FEELING nekem nem volt meg. Csak a büdöset éreztem a számban, s semmi élvezetet nem nyújtott. Meg talán azért sem szoktam rá, mert nem is kávézok, így egyik sem kéri a másikat. :) :) :) Szerencsére. Apukám nagy cigis volt, egészen a 3. szívinfarktusáig, aztán letette, de sajnos negyedszer is volt neki, s átesett egy szívműtéten is ebből kifolyólag. Kávézott is, de ma már csak ezt a kutyulós 3 az egybent issza. Nekünk is mindig van itthon kávé+kutyulós is, de ha rajtunk múlna ránk savanyodna, mert a párom sem kávézik.Hálistennek.
Te tudod, még egyszer mondom én nem bántásképpen vagy beleszólásképpen írtam, csak elmondtam a véleményem-ritkán teszem egyébként, inkább magamban tartom, hogy ne bántsak meg vele senkit.De most úgy éreztem, hogy muszály kiírnom. :) :) :)


Sajnos nekünk is megy a hasunk, azaz "csak" Bencének!!!Ma voltunk dokinál, de reggel viszem vissza+ megyünk be a fertőző osztályra, mert délben vér foltok is voltak a Bence székletében,s ez nem játék!!!Szerencsére csak egyszer, de hívtam a gyerekorvost, s ő azt ajánlotta, hogy vigyük be egy tenyészetre.
Mindenkinek jobbulást aki kókadóban van!!! :)

Kép
Kép
judithappy
 
 

 
 

sziasztok.

Párom nem akar válni azt mondja szeret és hogy csak túl dramatizálom :? :? :? :? :? :? :? hát nem tudom ezen mit lehet túldramatizálni.
anyós dönt el mindent.Patrik bölcsibe megy szeptembertől(az már nem gond ám hogy a gyerek nem bírná,és a dadusok sem hintáztatnák fél-1 órát hogy aludjon.nem szól még ha kaki van és a dadusok nem figyelik mikor ki kakil.)legyen tesó(hát én most nem vagyok annyira bizti benne hogy kéne páromnak még egy pici.csak még bolondoabb lenne mert többet kéne Patrikkal foglalkoznia)menjek el melózni(igen én is szivesen elmennék de a gyereket nem tudom hova tenni+én azt vallom hogy a gyerek minnél tovább legyen a szüleivel.társaságban van eleget a játszin de ott is buta a kisebbekel.akkor mi lenne a bölcsibe??????)
szóval párom még anyuci picike fiacskája ami engem naggyon naggyon zavar.és nem lehet vele leülni megbeszélni mert csak az a jó amit ő és anyuci gondol.

engem teljesen máshogy neeltek mint párom.nekem megvan mindkét szülőm.őt anyja nevelte egyedül.nálunk nem volt az hogy apa haza ment és levitte a gyerekeket a játszira míg anyuka takarított pihent.nem volt az sem hogy anyuka azt mondta nem erre odafutottak apuhoz aki meg falazott nekik.1 szülő döntött mindenről,nálunk 2.és ezt nem lehet a mi kapcsolatunkba bele vinni mert nem hajlik rá.
nem vehetek ágyat PAtriknak magam mellé mert ne szokjon oda.én úgy vagyok vele hogy ha a gyerek így alussza végig az északát akkor aludjon ott.előbb utóbb ugyis magától átt cipelteti az ágyát a kisszobába.mi volt hogy 5 en aludnunk a nagyágyban és soha nem hallottam sem anyumtól sem apumtól hogy minek mert csak bnem tudod leszoktatni.
meg páromat az is zavarná hogy akkor nem tudna rágyújtani az ágyban.na bumm ott az erkély.amúgy is mindig szólok neki mert én nem csipem hogy a gyerek orra alá bagzik(cigizek én is de én az erkélyen.télen szoktam a reggel kávé mellé a konyhában de akkor is nyitva az ablak)
ő mindent megvehet magának de nekem kérvényt kell benyújtanom hogy a gyereknek vagy magamnak vehessek valamit mert az őőőő pénze :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mivel az én gyesem elmegy a nagybevásárlásra és pár számlára.onnantól nekem nincs pénzem csak neki.ez is azért mert náluk csak anyu pénze volt-nálunk meg nem volt ilyen hogy enyém tiéd.mienk volt mindig.

húúú jó sok lett :oops: :oops: :oops: :oops:

akit nem érdekel görgessen.
de ezek után szerintem igazam van.

Kép
Kép
ettike
 
 


szóval náluk nem volt hogy apuci figyelt a gyerekekre.elírtam bocs

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok,jó reggelt!:wink:

Na a mai program változott! :twisted:
Sógorom hívott tegnap este,hogy a másik sógor kitalálta,hogy ma ünnepeljük meg após szülinapját!
Még jó,hogy nem készültem be kajákkal! :twisted:
Délután 3-ra megyünk!
Ja és persze a húst is mi visszük,de vendégek vagyunk! :twisted: No komment.... :roll:

Ettike
elég szomorú hallani,amit leírtál. :roll:
Teljesen megértelek,s jogos minden szerintem,amit írtál. :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Nagyon klassz idő van! :twisted: Szakad az eső!
Remélem azért délutánra jobb lesz,mert marhára sok kedvem lesz akkor felmenni anyósékhoz,mert lejönni úgysem fognak értünk....
:twisted:

Többiek?

Judithappy sajnálom Bencét,remélem minden ok lesz! :wink:
Jobbulást nektek!!!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


sziasztok.

voltunk méreckedni.ééééés Patrik végre elétre a 10 kilót :lol: :lol: :lol: pontosan 1170gr és 84 cm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ugyhogy szerencsére nincs baja és amennyi kell neki annyit megeszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
úúúúgy örülök :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Drukk már nem kell semmihez,mert mára megjött,amit nem is bánok! :wink: Így a jövő héten el tudok menni nődokihoz HPV szűrésre.

A délután-este nagyon jól sikerült tegnap.

Sógorom(aki Londonban él) főzőtt kínait,s valami mennyei volt.
Rólam tudni kell,hogy sose ettem ilyet,s nem is vagyok oda érte,de ez nagyon ízlett! :P

Gabika kapott tőle szép macit,én meg Jlo GLOW parfümjét,ami még nem volt meg! :lol: Meg manit kaptunk.

Párom ugye ú pc-t fog venni,s gondolta megemlíti anyjának,hátha ad vmi kis manit neki. Hát kapott egy 20.000at,de csak kölcsön,mert nincs nagyon manijuk! :roll: Jelzem tegnap jött meg anyós új telója,ami több,mint 100.000 volt,s nem is akárhonnan,hanem Franciából,mert nálunk nincs olyan színben! :?
Jó mi?

Sógor még majd eljön hozzánk természetesen,mert,hogy ő fözött nem nagyon volt időnk dumcsizni.

Többség sörözött,pálinkázott. Én meg rávettem a sógornőm igyon velem pezsgőt,mert én azt szeretem. Ő ivott egy kicsit,én többet. Na olyan jó kedvem lett,s szédültem mint állat,s röhögtem! :lol: :lol: :lol:

Hát a fényképezőm meg persze pont lemerült,de a sógi csinált sok képet,amit majd átküld,de majd csak,ha már Angliában lesz,mert nincs itt a kábelja! :roll:

Gabika is jól elfáradt,mert ma 9-kor úgy kellett keltenem!

Többiek?

Ettike gratula a súlyhoz!
:P

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


ettike: gratula a súlyhoz, bárcsak már mi is a 10 kg környékén járnánk...
Tegnap csináltam Rékának zölborsófőzeléket, paszíroztam neki és megette.Úgy örültem neki!!Nálunk ez nagy szó ám!

Nekem most van a számban az ínyemnél egy hólyag szerű és baromira fáj, már 3. napja van ott, elég rossz. Öblögetek is de nem nagyon akar múlni, nem tudom mitől. Valakinek volt már ilyen?

Kép
gyanixi
 
 


gyanixi:

nekem is szokott lenni.hogy mitől nem tom de én gyakran vagyok csuszos is.nekem ált attól elmúlik ha naponta töbször megmosom olyankor a fogam és ott sem kerülöm el.fájni fáj de 2 nap alatt elmúlik ált.

Kép
Kép
ettike
 
 


ettike: köszi, már kettő van, remélem semmi komoly

Kép
gyanixi
 
 


Sziasztok!

Szeretnétek babátoknak egy igazán nélkülözhetelen kelléket?
Egy olyan takarót amit nem rúg le a sétánál, az autósülésben vagy alváskor?

Ami jó ha kéznél van vendégségben. Használható takarónak, hempergőzőnek vagy ágytakarónak.

Sőt! Te állíthatod össze, hogy milyen színű legyen milyen minta legyen rajt és még a babád neve is szerepel rajta?

Mi készítjük ezeket a névre szóló takarókat. Ölelni valóan puha, polár anyagból szimplán, duplán és egy különleges polár - pamut kétoldalú kombinációban.

Gyertek a www.gportal.hu/babatakaro oldalra és rendeljetek most 10% kedvezménnyel.

Üdvözlettel:Rempi
rempi
 
 


Sziasztok!!!



Nem voltam sajnos, mert kórházban töltöttünk 3 napot (szerdától péntekig) :(.
Ugyanis Bencus székletében volt egy kis vér kedden, s szerdán bevittük a fertőző osztályra, természetesen nem is engedtek haza. Hálistennek a kedélye ugyanolyan jó volt, mint azelőtt, mondták is a nővérkék, hogy ez a gyerek beteg????Szerdán kapott egy 500 ml-es infúziót, ugyanis nagyon nem volt kiszáradva. Eltávot kaptunk a szülinapra való tekintettel, de szerdán vissza kell mennünk egy kontrollra.
Hála azóta jók a székleteink, vér is csak akkor 1x volt.
Így a tortasütésem is elmaradt, de anyukám tegnap hozott Bencének egy dermesztett joghurtos gyümölcstortát, amiből ő természetesen nem ehetett. :(
Amúgy sem most tartottunk volna bulit, hanem majd júliusban apa szülinapjával+keresztelővel együtt.

Ettike!

Sajnálom!! :(
Egy gyerek egészséges neveléséhez valóban 2 emberre van szükség, még hozzá egy APUKÁRA és ANYUKÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Így a normális!!!
Az anyóst ki kellene zárni ebből az egészből!!!!!!!!!!!! :(

Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


judithappy:

BENCÉNEK NAGYON NAGYON BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!így egy nap csúszással :oops: :oops: :roll: :roll:

sajnálom hogy kórházban kellet lennetek :cry: :cry: de az a lényeg hogy semmi baja Bencének.nem viselte meg az idegen környezet????

Kép
Kép
ettike
 
 


Húúúúúúúúúúúú basszus nem olvastalak benneteket pár napig és mire jövök :( Ettike nem is tudom mit mondjak de szerintem ezek alapján neked van igazad bár én ilyen esetkeben meg szoktam hallgatni a másik félt is de mivel őt nem ismerem igy más a helyzet. elég érdekes amit tesz de ez csak tényleg annak köszönhető hogy anyuci pici fia :) de talán lenyugszotok és rendeződik minden ne add azért fel ilyen könnyen hiszen tényleg apukára is szükség van

Judit sajnálom hogy kórházba kellett mennetek remélem most már jobban vagytok.

Gyanixi:neked is jobbbulást páromnak szokoott ilyen lenni de pár nap alatt neki is elmúlik.

nika70
Salgótarján
 
 


jajja BENCÉNEK akartam még nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánni :):):):):)

Kép

nika70
Salgótarján
 
 


nika:

köszi.
párommal nem lehet beszélni sajna.én nyelek.
most megvagyunk egymás mellet.én a kanapén alszom Patrikkal ő meg az ágyon egyedül.nem hiámyzom neki.ez van.
egész nap nem látom mert meló utánn megy anyjához.tegnap is este 9 kor ért haza :cry: :cry: :cry: :? :? :? :?
már a huga is próbált vele beszélni de nem járt sikerrel.
talán most megnyukszik mert holnap megyek állást nézni.délután telefonos rendezvény szervezés.így többet kell Patrikkal lennie.sétálni vinni játszira és talán belátja hogy a gyerekneveléssel nem lopom a napom.nekem is jobb lessz mert lessz saját pénzem ami nem megy el rögtön hónap elején,így talán ezen nem veszekszünk majd.bár ahogy ismerem abból majd be akarja fizetni a többi rezsit és akkor megint csak az övé marad.na de neeeem.

Kép
Kép
ettike
 
 


ettike ne is hagyd magad :):):) nálunk amióta együtt vagyunk nincs külön pénz nincs olyan hogy én pénzem te pénzed :):):) mindenünk közös néha mikor mondom hogy a te valamid akkor rá is szól hogy nem csak az ővé hanem az enyém is :):)::)) remélem azért megoldódik nálatok a helyzet :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!


Köszönjük szépen a köszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!Aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!:) :) :) :)

Ettike!!!
Számomra is furi, hogy "én pénzem, te pénzed"!!!Nálunk sincs ilyen!!!Ti házasok vagytok???Mert ha igen, akkor pláne furi ez!
Vagy párod annyira nagyon sokkal többet keres nálad, s emiatt ő úgy gondolja, hogy ő a 100 %-os "családfenntartó" ?
Bizony pedig, hogy hatalmas munka a gyereknevelés. Nekem párom pl. alig bírja cipelni Bencét (holott nem egy gyengusz pasi), mindig kérdezi is, hogy én hogy bírom (pedig csak 9 kg). S bizony látja, hogy mennyi energiát+odafigyelést is igényel a gyerekkel való foglalkozás. Plussz ha jól veszem ki az írásaidból a háztartást is tisztességgel ellátod (főzöl stb.), akkor meg mi a baja????
Ne haragudj, hogy ilyet kérdezek, de nem lehet, hogy egy másik nő van a háttérben, s csak alibinek használja ezeket érveket/gondokat/sértődéseket????
Szerintem mihamarabb tisztázzátok a dolgokat, egy alapos beszélgetés talán megoldhatná a helyzetet!!!Akár addig Patrikot elvihetné a mama, hogy nyugodtabban tudjatok társalogni egymással. :)

Szép napot nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
judithappy
 
 


Judit: Utólag is Isten éltesse Bencét szülinapján!!!!Bocsi, h most írom, de a hétvége zsúfolt volt.
Visszaolvastam, de nem tudok reagálni!!Jó éjt!!

Kép
gyanixi
 
 


judithappy:

házasok vagyunk igen.hát ő többet kap sokkal.én a 38 at ő pedig 140-150 et.
a háztartást már triplán mert reméltem hogy ha mindig minden csilli villi qkkor nem veszekszik annyit.de nem jött be.
hogy megcsalna az kétlem.max a melóhelyén.(8 nővel dolgozik eggyütt)nem járkáll l hazulról.néha előfordul hogy soká ér haza pedig kocsival hozzák de ennyi.

mint már írtam nem lehet vele beszélni.már nem is erőltetem.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :lol:

Judit utólag is nagyon boldog születésnapot Bencének! :P Sajnálom,hogy kórházba kellett mennetek! :(

Ettike hát nekem is érdekes nálatok ez a pénzdolog.
Mi még nem is voltunk házassok,tehát én nem is kerestem semmit,de már akkor minden közös volt. Párom mindent megosztott velem,s ezt most is így van! Ő keres jobban,mint én,pláne én most még GYED-en is vagyok,de minden pénzét hazaadja nekem,nincs az,hogy nekem abból nem jár,mert ő többet kap! :wink:
Én is arra gondolok lehet más probléma is van a háttérban ezt meg kellene beszélnetek...

Na szóval akkor:

Hétvégén a párom is itthon volt,s elhatároztunk,hogy akkor szombaton kora délután kimegyünk a Margit szigetre.

Ezt már nagyon régóta terveztük,de csak most jött össze.

S hát nem is akármivel,hanem hajóval mentünk!:)

13:20-kor el is indultunk,mert 14-kor ment a hajó.

Az út 1:10 perces volt.

Szép nagy hajóval mentünk. Elsőnek szállhattunk be Gabikával. Na az én kis fiam is igazi kis élelmes,mert mikor a kapitány és a többiek elkezdtek kajálni,míg a hajó nem indult el.

Na kellett ennél több Gabikának. Rájuk kiabált,s mutatott,hogy neki is kell kenyérke!

Hát persze kapott is,csak kicsit kellemetlen volt nekem,de nem tudtuk mit tenni.

A Margit sziget nagyon szép,jó volt ott lenni,sétálni.

Majdnem 2órát voltunk ott,de majdnem mindent megnéztünk,amit csak tudtunk.

Gabika is nagyon jól viselkedett,nem volt nyögős semmit.

Vasárnap csak sétáltunk,s pihentünk,mert ne semmi ez a hőség már!
Őszintén szólva én nem is szeretem,ilyenkor vagy 10 fokkal kevesebbet szeretnék!

Hogy bírjátok a meleget?

Nálunk Gabik szerintem könnyebben bírja,mint mi!

Anyutól kapott Gombaház pancsolót,amit apja fel is fújt neki,s most minden nap abban pancsolt! Hogy élvezi! :lol:

Amióta ez a hőség van Gabika is 6-kor fent van már szegénykém. Ma is adtam neki reggelit,s visszafeküdtünk pihenni.
Gabika most alszik! :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Pár kép,de majd lesz videó is :lol:

Margit szigeti kirándulás

Kép
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Pár vasárnapi kép :P

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Gabika pancsol :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 



Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Sziasztok!

Vasárnap este jöttünk haza.
Az út egy kicsit érdekesre sikeredett.
20 óra után, Bp-től még kb 100 km-re tisztába kellett tenni Manót :lol:
Szegénykém feküdt egy asztalon az autópálya egyik pihenőjében... (de a lényeg, hogy 5 nap után sikerült neki egyedül..)

Jó volt egy kicsit otthon lenni.

Megnéztünk néhány házikót Nyíregyházán, de nem nagyon tetszettek - könnyűszerkezetesre vágyom - legalább megválaszthatom a kinézetét , a méretét, a felszereltségét...stb.

Apa 2 nap is bement a munkahelyváltás miatt. Sajna most nincs hely (minden üres helyen határőrök vannak :evil: :( ) , de azt mondták, hogy adja be az áthelyezési kérelmét, mert júliusban lesz állománytábla módosítás... "akkor rakják rendbe a létszámot".
Csak ez így elég ..., mert nem tudjuk, hogy mikor engedik el, mi legyen pl. a lakáseladással.... :?
...de majd lesz valahogy...

Levi is nagyon élvezte az utat, a vidéki levegőt.. mindent. :P
Jókat aludt.
Már rengeteget "beszélget", tegnap sikerült a 4kézlábra állás :lol:
Vasárnap 8930 gramm volt - már (szerencsére) lassabban hízik :P

Ahogy átnéztem minden gyerek szépen nő, fejlődik és egyre szebb...
Később visszaolvasok...
Még Brassóit kell csinálnom.. Apa 18 után jön.

Néhány kép:
Tölcsér:
Kép
Meggy:
Kép
Élvezi, hogy ül:
Kép
Játszik:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok lányok! :wink:

Én már 5 óta fent vagyok! Ez a meleg,s zajonganak is vmi géppel lent! :twisted: Gabika is 6kor kelt,most alszik. Már boltba is gyors leszaladtunk!

Ma 1000 a dolgom,mert 17-re jön a sógorom vacsira. Főzök,sütök,készülök nagyon,de közben vasalni és mosni is kellene,meg a paphoz is menni délután a keresztelő miatt igazolásért! :wink:

Kia gratula nektek a 4kézlábhoz,s milyen ügyesen is ül! Látszik,hogy nagyon élvezi! :lol:
Még mindig olyan szép baba,jó kis húsi,de ez a jó,kis harapnivaló! :lol:

Gabika tegnap a popsikrémmel mindenhol bekente magát+1 plüssét és másik játékát,míg 1/2 percre félrenéztem,s a krém nem is mellette volt. :lol: :lol: :lol: Nem tudom,de vhogy megszerezte!

Ma meg popsitörlőkendőket szerezte meg,s a felét kiszedte a zacsiból! :lol: Gondolhatjátok mennyire örültem! :shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Kia: te a meggyet lepépesítetted v hogy adod?
Tényleg, ki hogy adja a gyerkőcének pl a meggyet hogy meg is egye?Mert így símán nem gyere be Rékának...

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi én sehogy,mert Gabika fintorog tőle! Nem ízlik neki! De én simán akartam adni mag nélkül. :wink:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


ezt nézzétek meg.FELHÁBORÍÍÍTÓÓÓÓ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Zappe Gábor - gzappe@mail.index..hu
| 2008. 06. 16., 10:21 | Frissítve: 2008. június 16., hétfő 12:06

Adjon az állam még több pénzt, és még később kelljen visszamenni dolgozni, és akkor lesz az országban jó sok gyerek. Bölcsi nem kell, a gyerek maradjon az anyja szoknyája mellett jó sokáig - foglalható össze a Szonda Ipsos felmérésének lényege, melyet a Miniszterelnöki Hivatal megbízásából készítettek, és amelyet a Népszabadság [1] ismertetett.

Az eredmény igazából nem meglepő, legfeljebb szomorú. Mert mi sem egyszerűbb, mint kérni, kérni és kérni, ha meg a sok kérésnek általában kapás a vége, miért is tennének máshogy az anyák, bár a felmérés nem körükben készült, a biztosok az egész magyar nép véleményére voltak kíváncsiak. És a magyar nép a konzervatívnál is konzervatívabbnak mutatta magát.

a nőnek nem a játszótér és a cumisüveg a természetes közege A "gyerek maradjon minél tovább az anyja mellett" felfogás nem csak idejét múlt, de a gyerekre is káros, remek módszer arra, hogy jó sok antiszociális, kommunikációképtelen, de legalább elkényeztetett kisköcsög lepje el az iskolákat és játszótereket. Aztán meg mindent. Mellesleg az évekre otthon ragadó anyák tudata beszűkül, kapcsolatukat nem csak a munkahelyükkel veszítik el bepótolhatatlanul hosszú időre, hanem a világgal is, a játszótéri anyuka nem véletlenül lett külön kategória [2]. Ugyanaz a ruha ősszel és tavasszal, egy lazább nyáron, meg egy kabát télen.

Meg a sírás, hogy az állam nem ad eleget. De miért is kell három évig, lehetetlenül kevés pénzzel, havi bő húszezer forinttal támogatni valakit, hogy otthon legyen? Mert történelmileg így alakult ki, meg mert ezzel is el lehet takarni egy adag munkanélküliséget, és addig se önkormányzati segélyt kap az anya, hanem államit. Pedig nem jó senkinek, se anyának, se gyereknek, nekem, mint adófizető apának meg végképp nem.

De ha véletlenül valaki ezt megemlíti [3], azonnal gyerek-, anya- és magyarságellenes idegenszívű lesz, holott Európa fejlettebb részén évtizedek óta jóval rövidebb időre jár pénz [4], mert a nőnek nem a játszótér és a cumisüveg a természetes közege, hanem az alkotó munka. Amivel egyébként jóval többet megkereshet, mint a nyamvadt gyes.

Úgyhogy húzzatok dolgozni anyák, bármit is mond a magyarok többsége.

igen európa más részén rövidebb ideig vannak otthol az anyukák de az alatt a rövidebb idő alatt sem usznak el a rezsivel hogy legyen mit enni.és nyugodtan adják be bölcsibe a gyereket mert normális dadusok vannak és nem 4 dadusra jut 40 gyerek köztük akad járni,beszélni nem tudó is akire triplán kéne feigyelni.na és persze máshol ahol rövidebb ideig vannak otthol az anyák ott van elég bölcsöde.mert itthol még az ovikban is tömegnyomor van.

és ezt egy apuka írta :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: mert hogy ő adózik.bassza meg maradjon otthol a gyerekkel ő aztán próbáljon megcsinálni mindent míg anyuka dolgozik és akkor talán belátja hogy megérdemelnék az anyák a több pénzt mert nem a seggüket vakarják :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

bocs a nyers fogalmazásért de nagyon feldühített :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mi megvagyunk.párom még hüle de nem érdekel.ma voltam próba telefonáláson 30.-án hívnak.remélem felvesznek.
napi 5 óra 400 Ft-os órabérrel.1 hónapban 44000 körül jön ki.az meg azért jó.szerintem.

nekem nincsenek túl jó napjaim mostanában.össze vesztem legjobb bari nőmmel is.ő volt a hülye mert felhivott hogy párom segítsen neki mert kapott az eon tól egy 67000 ft-os számlát egyben egy kikapcsolási értesítővel(az éves elszámolót nem adták fel)párom mondja nem lehet már semmit tenni be kell fizetni.de hogy ő azt nem tudja.na erre párom körbetelofánlt akit csak tudott.másnap hivom hogy tényleg nincs semmi megoldás fizesse be.erre hogy az unokatesója le jön ide és megoldja neki.akkor miért nem neki szólt először.nekünk meg bafott szólni hogy mi van.
hozzáteszem álítólag havi 400,000 ből élnek.ebből asszem be lehetne fizetni.

na jól ki panaszkodtam magam.bocsi :oops: :oops:

Kép
Kép
ettike
 
 


gyanixi: Gergőnek kimagozva simán megy a meggy:):):):)

ettike ez a cikk nem semmi:) az meg senkit nem érdekel hogy ebből a gyesből adózol stb. sőt aki gyest kap dolgozott valamikor vagyis én igen szóval én kifizettem a rám eső részt rohadjon meg aki ezt írta de lehet az ő gyereke akinek ilyen apja van lehet hogy köcsögebb mint az aki a szeretett otthon melegében nő fel és abszolúte nem entiszocializáltak akik nem járnak bölcsibe hülyeség én sem jártam :):):) annó és elég jól ellavirozok az életben :):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok,jó reggelt! :wink:

Ettike nem semmi a cikk!:shock:

A tegnap esti nagyon jól sikerült,a sóginak minden nagyon ízlett,meg is lettem dícsérve! :lol:

A vacsora a következő volt: rántott csirkemell,sajttal töltött pulykamell,svájci csirkemell,rántott hagymakarikák és píritott krumpli köretnek.
Készítettem sajnos rudat és kráter sütit is nasinak!
Jókat beszélgettünk,sógi babázott sokat,jó volt!
Mai s jön majd estefele,hoz sok képet,s majd azt nézzük meg!:wink:

Ki kell használni az együtt töltött időt,ha már úgyis 3-án megy vissza,s ki tudja majd mikor tud legközelebb megint jönni! :roll:
Én már 6 óta fent vagyok,nem semmi ez a meleg,nehezen is bírom.
Ma is bikiniben feszítek itthon! :lol:

Párom és ikeröccse anno
Kép

És most:
Kép

közös

Kép

Nagybácsival:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kráter süti
Kép

Sós:
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszi: leírhatnád a kráter sütinek és a sósnak is a receptjét!
Hogy tudtad ezeket a kajákat megcsinálni Gabika mellett?

Kép
gyanixi
 
 


Gyanixi hát nagyon jó kisfiam van szerencsére! :lol:
Vagy játszott,vagy aludt,mikor ezeket csináltam! :P

Akkor írom a reciket:

Kráter süti

Hozzávalók:

* 9 dl tej
* 2 cs. vaníliás pudingpor
* cukor

Tésztához:

* 6 db tojás
* 25 dkg cukor
* 1 dl tej
* 1 dl étolaj
* 2 ek. kakaópor
* 25 dkg liszt
* 1 cs. sütőpor

Máz:

* 1 nagy pohár tejföl
* 3-4 ek. cukor
* 1 cs. vaníliás cukor

Először megfőzöm a pudingport a zacskón lévő előírás szerint, csak kevesebb cukorral. Hagyom kihűlni. (Ne kevergessük, hogy egyben dermedjen meg, így könnyebb lesz majd adagolni.)
A tojássárgáját a cukorral jó habosra keverem. A lisztet a kakaóporral, a sütőporral elvegyítem és a tejjel meg az olajjal együtt a tojásos masszához adom. A tojások fehérjét habosra verem, majd óvatosan a masszába forgatom.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelek, beleöntöm a tésztát és a pudingot vizezett kanállal egyenletesen elosztva a tésztába szaggatom. 200 °C-os sütőben megsütöm.
Közben a tejfölt a kétféle cukorral összekeverem, és a süti tetejét bekenem vele, majd pár percre visszateszem a sütőbe.
Megjegyzés: muffinformában is süthető, nagyon finom könnyű állagú süti és kiadós.

Sajtos ropogós



Hozzávalók:

40 dkg liszt

25 dkg Ráma margarin

2-3 evőkanál tejföl

10 dkg reszelt Ementáli sajt

1 púpos kávéskanál só

tetejére tojás, reszelt sajt, paprika, őrölt kömény

A lisztben elmorzsolom a margarint, hozzáadom a sajtot, sót, és a tejfölt, majd összegyúrom. 3 részre osztom. Hűtőben tartom, amelyikkel nem dolgozom. Egy nagy tepsi méretű sütőpapíron kinyújtom vékonyra. Közben alatta is lisztezni kell. Felvert tojással megkenem a tetejét és vagy reszelt sajttal szórom meg vagy szezámmaggal vagy fűszerekkel, de a sajtra is szoktam paprikát, őrölt köményt szórni. Sodrófával kicsit belenyomom a sajtot a tésztába, majd derelyevágóval vékony csíkokra vágom, majd egy szer keresztbe is. Megfogom a papír két átellenes sarkát, és a sütőlapra emelem. 200 °C-os sütőben megsütöm. Nagyon gyorsan elkészül. Nem szabad magára hagyni. Közben épp arra van idő, hogy egy másik papíron a következő gombócot kinyújtsuk. Ha megsült, hagyjuk egy kicsit hűlni, mer akkor könnyebb széttördelni a vágás mentén. A sajttól egyes részek kicsit összesülnek, de ha hűl, a sajt is keményedik és könnyebb széttörni.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszi: köszi a recepteket, vmikor kipróbálom, nagyon jól néz ki.

Kép
gyanixi
 
 


Tudja vki esetleg:



Ugye Németo.-ba mehetsz útlevél nélkül személyivel.

De Gabikának elég a lakcímkártya? Mert útlevele nincs!
:shock:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


Na neten tudtam júli 16-ra foglalni időpontot 11:30ra.

Hát remélem apjuk is kap szabit arra napra.

Még majd azt kell megkérdeznem,hogy akkor melyik Okmányirodába kell mennem,mert nálunk nem is 1 van,de neten csak a kerületet írta ki.

Én nekem 30 nap ügyintézést mondtak,ugyhogy szerintem sürgősségivel csináltatjuk meg,mert utána itthon se leszünk,nem tudná senki átvenni.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


boszi: sztem gyerekeknek kell az útlevél, mivel nekik nincs személyiük,ami ugye helyettesíti az útlevelet!!

Kép
gyanixi
 
 


sziasztok.

boszi:

jók a képek.a sütik írtó jól néznek ki.én is leírtam a recepteket:):):):)

én ma kukoricát főzök meg Patriknak gombát rántok.úúúúgy megkivántam a kukoricát hogy nem tudtam megálni hogy ne vegyek:):):):)

csajok az lehet hogy a gyószer abbahagyása miatt késik a mensim???ma 4 napja.de ugye az uccsó 14 napig tartott.már több mint 1 hónapja nem szedem a gyógyit,de annyit még véd nem hogy ne legyek terhes?????vagy nem???semmi tünetem nincs.(egyedül az hogy zabálhatnékom van egész nap de ilyet szoktam néha produkálni :roll: :roll: :roll: )
meg nem is nagyon voltunk eggyütt :? :? :?

erre már 4 napja olyan szar idő van.délelőtt megsülünk délutánra meg beborul és este meg vihar van.ma is már borul be.

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok!

Nálunk is jön a baba méghozzá 2 egyszerre, ikreket várunk.

Kép
Kép
bbeti
 
 


bbeti:

nagy nagy gratula a babákhoz.először nem tudtam ki vagy.Nikiről esett le:):):):):):):):)

Kép
Kép
ettike
 
 


Sziasztok lányok,jó reggelt!:wink:


Nem tudom,de én nem tudnám megtenni,ha 2 év után hazajön a gyerekem,hogy elmegyek nyaralni,s ott hagyom a legkisebb gyerekemmel:twisted: .Jó 3 napra őket is elvittték. De akkor is!
Most is csak azért jöttek haza,mert a legkisebb gyerek megy nyaralni az osztállyal,s el kell neki pakolni,aztén rögtön mennek is vissza,s csak akkor jönnek majd haza,ha a sógi megy vissza,hogy kivigyék a reptérre.:twisted: Itthon van 2 hete,de egyszer se találta ki anyós,hogy legyen családi összeröffenés. Mikor egyszer volt,azt a sógi és én szerveztük! Anyós nem fözött semmit.:twisted:

Holnap GYEREKSZIGETEZ-ni megyünk családilag!Jón a sógi,a sóginő és a kislánya és mi! Ha már anyósék nincsenek sose itthon,s nem szerveznek semmit,majd mi összetartunk,s szervezzünk! :P

Bbetti hatalmas gratula neked! :lol:

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület
 
 
 


wow bbeti: gratula:):):) nem semmi ikrek lesznek írjálmár mi van veletek? hogy viseled? és nikinek mondogatjátok már? család mit szólt hozzá? mármint hogy ikrek :)

Etti: lehet hogy most mégis babás lettél? tudod az hogy nem sokat voltatok együtt az pont elég egy babához :):):):):ja és a nagy zaba lehet baba is de én mondjuk mensi előtt eghy két nappal is nagyon zabás vagyok :):):):)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika
jól vagyunk, csináltunk egy lombik programot és ez lett belőle :lol:
köszi elvagyok, só nélkül kell ennem mindent mert különben rengeteg gyomorsavam lesz és kijön belőlem minden.
Niki nagyon anyás lett mostanában állítólag a kistesó jöttét megérzik a gyerekek.
A család nagyon örült, bár anyós azt hitte ez csak poén. Nagyon várom már a bébiket még nem tudjuk mik lesznek, csak a szüléstől félek nagyon nem szeretnék császárt pedig nagy rá az esély.

Kép
Kép
bbeti
 
 


nika:

megjött tegnap.én csak úgy is szoktam pár napig zabálni:):):):):):):)

bbeti:

húú só nélkül?????nem lehet túl kellemes.bár ha eddig sem nagyon sóztatok akkor könnyebb.

Kép
Kép
ettike
 
 


sziasztok.

ma voltunk bucsuzni.Patriknak nagyon tetszett.3 szor ült fel körhintára apával :lol: :lol: :lol: :lol: kapott buborékot fujó vonatot,tolós repülőt(ami rettentő hangosan csilingel:):):) )meg "horgászott"magának egy horgász készletet és eggy labdát,és apu lőtt neki egy nyuszis plüss kulcstartót.

most itt rohangál mesztelenül ki be az erkélyről mert tettem a kádjába vizet és hol abban ül hol áll melette és "horgászik"hol meg berhoan csurom vizesen :lol: :lol: :lol: :lol:

én meg ma este festem a konyhát.jó élénk narancssárga lessz:):):)

Kép
Kép
ettike
 
 


betti bevallom most hogy írtál olvastam a dévaisban mit írtál és tök jó hogy kettő megtapadt:):):) kívánom hogy nyugodt és egészségben erős 9 hónapod legyen és nem tudom mit kívánjak de legyen egy fiú egy lány mivel nem egypetéjüek :):):):):)

ettike akkor neked most nagyon összevissza van a mensid :) most állsz neki még festeni? nekem nem lenne már erőm ilyenkor hozzá :):):)

nika70
Salgótarján
 
 


nika:

hát igen eléggé összekavart a gyógyi:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(pedig előtte mindig pontos volt.

vezetem egy internetes naptárban hogy mikor vagyokbeteg ezek szerint:
Legrövidebb ciklus: 22 nap
Leghosszabb ciklus: 55 nap
Átlagos ciklus hossza: 28 nap

elvileg 28.-án volt ovulációm.ezzel szemben akkor betegedtem meg :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? :? :?

na de remélem most már lassan majd helyre áll és akkor nyugodt szívvel álhatunk neki a huginak.csak így szar mert ugye csak megszakítással védekezünk és ha pár napot késik akkor mindjárt azt hiszem hogy "becsuszott"

ja amúgy megbeszéltük párommal a dolgokat.jól lebaftam és kikötöttem hogy anyósnak nem mondhat semmit a terveinkről.most teper mint állat,virág,csoki,takarít...........kiváncsi vagyok meddig tart majd ez a lelkesedés :? :? :? :? :? :? :? :? (azt bevalotta hogy az ágyban a csikok végett nem kiván.hát baromi jól esett((inkább mikor nem vagyunk itthol kézimunkázik))én meg ezért vagyok tök ideg mertazon kattogtam mikjor csal meg,kivel és persze hogy folyton veszekszünk :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

konyha nagyon szép lett(ügyi vagyok:):):) )
1 óra alatt végeztem cakk pakk.mondjuk málunk a konyha 80%-a csempés szóval nem volt sok festeni valóm.viszont lefestettem a mennyezetet is:):):):):):):)az is szép narancssárga:):):):):)

Kép
Kép
ettike
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: