Sziasztok!
Bocs, hogy megint ilyen hektikusan, de el vagyok ismét havazva, ill. Ádámmal is problémáink vannak.
Eni, gratulálok, örülök nektek nagyon!
Durca, már tényleg hiányoltunk többször, jó, hogy ismét hallunk rólatok, gyere megint rendszeresen! A képeket mindjárt megnézem.
Borsa, ügyes lány Emma, csak győzd utolérni hamarosan.
Zsombinak nagyon boldog szülinapot, megértem én is, hogy azonnal lakmározni akart a tortából.
Kriszta, amikor írtad, hogy Manóka már lehet, h babázik, akkor azt hittem elírtál valamit. Megnéztem, és tényleg ennyire elment az idő. Ilyenkor én már Ádámoztam.

Olyan gyorsan eltelik ez a 9 hónap, neked is már csak 5-6 hét van hátra... hihetetlen...
Manóka, Banana, Judy, nagyon szorítok, hajráááá!
Veronikusz, de jó, hogy tud menni ismerősökkel. Nagyon sokat számít még az elején szerintem. Áki is barátokkal kezdte az ovit, és semmi gondunk nem volt.
Örülök az eredményeidnek!
A múltkor azért írtam, hogy Te egy hős vagy a szememben, mert én már tuti kiakadtam volna férjemre, de nagyon. Nekem nincs ennyi türelmem, s talán az empátiám is kevés. Nagyon nehéz lehet így neked, és a kitartásod, türelmed és megértésed miatt vagy hős nálam.
Gabó, Zsombor és a suli??? Sári? Régen voltál Te is, jelentkezz!
rólunk: Ákos megkapta az elsős bizonyítványt (tanító néni házhoz hozta, mert nem tudtunk elmenni az évzáróra

). 96%-os lett az eredménye, kiválóan megfelelt. Még jutalomkönyvet is kapott. Annyira büszke vagyok rá, hogy csak na!

Örülök, hogy itthon tudtam vele lenni elsőben, sztem a napköziben könnyen elkanászodott volna, ahogy ismerem a csibészségeit.
Azért nem voltunk évzárón, mert még év elején Áki keresztanyja megígérte neki (talán már írtam 1x), h ha jó lesz a bizi, akkor elutaznak Velencébe. Mivel a feltételek teljesültek, ezért 4 barátommal 13-án pénteken mentek el, s vasárnap már jöttek is haza. Nagyon jól érezte magát, sajna majdnem egész végig szakadt az eső, de nagyon sok élménnyel jött haza.
Ádi szintén kapott elriasztó beutalót a Szt. Lászlóba.

Már kb. 2 hete nagyon híg a széklete, s sok is. Úgy látom, hogy nem emészti meg a dolgokat a szervezete, szinte minden úgy jön ki, mint ahogy bement... bocs

Mellette túl sokat alszik. Este 12 órát, napközben 4 órát. Most Smecta-Normaflore-Normolyt-rízsnyák kúrán vagyunk. Holnap kell visszamenni a dokinénihez, valószínű, h gasztroenterológiai kivizsgálás lesz a vége. Én meg megint tele vagyok aggódással a CMV-je miatt (tudjátok a kapott vírus).
Kicsit naposabb napot kívánok! hali