Riddencs
Igen,a papírforma szerint mostanság kellett volna a lányoknak kibújniuk,de ők máshogyan döntöttek.
A TOMMI-s cumisüveget már újszülött kortól is lehet használni,de ahogy Szanet is írta,a NUK is nagyon jó.Ráadásul a NUK-nak nagyon jó puha a cumija.
Tegnap fikáztam az AVENT-os üveget,erre nem abból esznek szívesebben a lányaim?
Lanyané
Szerintem neked fájásaid vannak!Én anno belevágtam a közepébe.Nem apróztunk holmi 10perces fájásokkal,rögtön 1percesekkel kezdtük.Nem volt semmi.És tényleg olyan,mint amikor meg akar jönni,csak sokkal fájdalmasabb.
Szanet
Utólagos boldog névnapot kívánok neked

Jó fej csajaid vannak
Van,hogy nekem is sírnak evés után,de nálunk ez azt jelenti,hogy éhesek még.Ma pl.130-at ettek délben,és Száva még mindig evett volna,de nem mertem többet adni neki,így is kb.50-80 lenne az adagjuk
Egyébként azt szoktam csinálni,hogyhha tovább húzzák,mint 4óra,akkor evés előtt elkezdek fejni.Aztán ha nem végzek,akkor folytatom evés után.Muszáj kifejnem,egyrészt mert szerencsére legfőképp ezt eszik,másrészt,mert majd szét durranok
Fanni
köszi
Szamy
Simán van esély rá,hogy megmondják a nemüket.Nekem a 12.héten már megmondták.Mondjuk szerintem baba és doki függő a dolog
Binyek
Bírd ki még egy kicsit!MUSZÁJ
Én 107cm-es haskörfogattal menetm szülni,12kg-ot híztam és 5nap után egy deka felesleg nem volt rajtam.Jó,mondjuk ez nem csak ezen múlt.Rohangáltam,mint egy mérgezett egér,mert a lányok ugyan Kecskeméten születtek,de nem volt hely a koraszülöttön és elvitték őket Pestre,én pedig amint lehet,mentem utánuk.
Tontica
Jobban van már a család?
Adatok:2008.05.14.
35.hét
császár
Száva-1950g-43cm
Noa-1970g-42cm
Kórház:Kecskemét,majd Pest
Mi kell még?
Tücss
Mi Herqules Twin Raptor Spin babakocsit használunk.Imádják a lányok.Teljesen vízszintesig lehet dönteni és újszülött kortól használható.Itt meg tudod nézni:www.minimano.hu
Nagyon könnyű vele közlekedni,baromi strapabíró,ugyanakkor könnyen kezelhető kocsi.Mi nagyon szeretjük.