A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok Mamócák!
Tegnap későn mentek el a Tesómék, nem tudtam jönni...
Szóval hiperjó volt a tali!!!!!! :lol:

Viranka szuperAnya :lol: kis Bálintja pedig édes kékszemű szőke hajú Kispasi - bocsi a cumikiszedegetésért :oops: (Nolka állandóan kiszedte a cumiját a szájából)
Meryke is nagyon kedves, gondoskodó Anyuci, a Bencuskával együtt, aki folyton "tömte" a Babákat bulátával :lol:, Máté meg nagyon dumás Kispasi, folyton beszélgetett :lol: - Tőle meg bocsi a hajtépésért (Nolka megcibálta egy kicsit :oops: )
Móni rajong a Lánykájáért, amit meg is értek, mert tüneményes Kiscsajszika, engem speciel megmászott amíg az ölemben volt, folyamatosan lépeget, ebből nemsokára futkosás lesz :lol:
Irina is szupermami, és nem is "paramami" :lol: (nem volt semmi milyen gyorsan elaltatta Ádót) Ádika meg szerintem egy Nobeldíjaskistudós lesz 8) Hihetetlen méltósággal szemlélődött, és nagyon cukin mutogatott, a játékokat pedig megfontoltan, óvatosan közelítette meg, biztos ami biztos :lol:

Képek: nem valami csúcsak, mert nem vakuztam...
:oops:
Kép Csúcs ez az etetőszék :wink:
Kép "Anya várjámá így nem tudom megfogni..."
Kép Ha Viranka nem mozdul, Bálint tuti bemozdul :lol:
Kép szöszmötölés
Kép "Mi az a szádban? Add csak ide!" Kép Ádika
Kép Bálintka
Kép Szöszke Bálint
Kép Nolka-Bálint
Kép Totál kidölt Nolka hazafelé :lol:

A videókat pedig töltöm fel, majd jövök linkkel :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mesi! No para! 8) Minden rendben lesz!!! Gyere amint tudsz, izgatottan várunk a hírekkel!!!

Sense! Mennek a drukkok Neked is!++++++++++++++++++++++++++ Pihizz amennyit csak tudsz :wink: és jól megtapad az a zsákocska :lol:

Regi! én is sajnálom, hogy nem tudtál eljönni :(
Meg mindenki nagyon hiányzott!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

talán 10mp után nem vág ki :evil:
tali jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó volt nagyon :)
Nolka cumit szedett,szemet fület tapizott,cserébe Bálint a száját térképezte fel 8) :oops:
Gréti és Máté kis szobacirkálók :)
képeket majd feltöltöm(AZT a kb 10dbot amit sikerült csinálnom)
S Irina tényleg nem paramami :) Ádó a megtestesült nyugalom :) NOlka mint egy kis buddha ,nagyon cuki élőben is :) (én iscsináltam vidiót róla majd 1* azt is feltöltöm)
Gréta már nem tiszta anyja és anyira hihetetlen hogy tud sírni állandóan mosolygott,kacagott :) Máté és Bence is nagyon aranyosak voltak :) süti naon fincsi volt :)
s ahogy elindultunk morgott kicsit majd bevágta a szunyát :)

és állandóan állni akar kicsipasim ha távolodok üvőlt :(

Sense jó h. jelentkeztél,már azt hittük baj van :oops:
Regi majd a legközelebbire,pedig Szelit is megszerettgeték volna atöbbiek :)
bár így Grétire jutó pasik száma 5 volt igazi kis háreme volt :)
Mesi mennek a drukkok :)

el is küldöm mert ha kivág akkor megtépetem magamat Bálinttal :?

KépKép
viranka

Tádámmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!

Kép 10+4
Kép 10+4

CRL: 39,7. A szíve meg mint egy légkalapács! Hallottam! :D
Minden rendben! :D

Lányok! Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a kistesótapasztó-energiákat!!!!!! :D :D :D

Pénteken megyek terhesgondozásra! Kezdődik! Labor, kiskönyv.... :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok,

szerencsésen megérkeztünk a nyaralásból, de sajnos azóta rengeteg rossz dolog történt, így nem tudtam jönni. :(

Sense:
gratulálok.

Emese:
részvétem a nagymama miatt és hajráá kistesóóó. :)

A tali biztos szupi lehetett.

Heni:
örülök, h minden ok már. még olvasni is szörnyű volt.

Mióta hazajöttünk azóta voltunk dokinál Marcival szerdán.
Lisztallergia szerencsére negatív.
de... :shock:
szójaallergiája van. :( így most semmit nem ehet amiben van szója.
és kérem szépen, szója mindenben van. :(
túrórudi, csoki, habtejszín, rengeteg felvágott, virsli stb...
nagyon megkell most néznem mindent.
valamint enyhe: paradicsom, hal és zeller allergia. Ezt direkben kell kerülni, de ha valamiben van egy pici azt eheti.
reménykedünk, h kinövi.

így Lilla kajája is elég sovány, ő sem ehet tej, tojás, liszt szója... min 1 éves korig, de inkább 1.5. tejet pedig 3 éves korig.

no, de nem panaszkodni jöttem ám. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Emese:
de cukkki. :) akkor most már hangos gratula Nektek. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni! Örülök, hogy jól telt a nyaralás. Az allergiákat meg talán Marci kinövi.... :roll: Reméljük!
Tegyél majd Lilláról fotókat, olyan régen láttuk!

Tali! Lányok... Baromi jók a képek, meg a videók!!!!! Már alig várom a következőt!!!!

És természetesen isten éltesse Nolkát és Bertust!!!!!

Sense! A dokim is azt mondta, hogy a szoptatás, és a terhesség nem zárják ki egymást. A Hugom addig szoptatott, míg Szonja le nem válaszotta magát, ez akkor volt, mikor Bendi 4 hónapos pocaklakó volt.
Csak a kettő nagyon megterheli a szervezetet, én meg baromi fáradt voltam/vagyok.
Sajnos jún. 11-óta nem szoptatok :cry: , a lelki oldala még nem zárult le sem nálam, sem Zsozsónál. De lassan ez is rendeződni fog...
A tejem csökkent, az utolsó szopinál meg már nem éreztem a tejkilövellő (vagy micsoda) reflexet.... A defektes ciciben szinte nem is volt semmi, a jóban meg talán 1 deci, így ez volt az utolsó alkalom.
Másnap még 2x fejtem, hordtam betétet, és szépen felszívódott... :cry:

De mindent Kistesóért. Meg persze Zsozsóért. :D Este rendszeresen a hasamon alszik el. Háát... nem tudom meddig... De ez olyan jó! :oops:

Ja, amúgy az UH-on Kistesó nagyon nyugis volt. (Ja! Gondolta a Nővére végre nem ugrál a hasamon, így bevágott egy nagy szundit. 8) )

Kép
Kép
Kép
gremese

Aztaaaaa Emese! DEJÓÓÓÓÓÓÓ! Hihetetlen, hogy milyen formás kis emberke már most :shock:
jajdejójajdejójajdejójajdejó hippiléhippiló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viranka! Igen megvan a nyoma Bálint térképezésének :lol:

Jaj igen és Meryke meggyes-diós sütije isteni volt! :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! Drága vagy! Köszönöm! :lol:
Aha, ez a Gyerök is tiszta Apja! Nagy a feje! 8) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Talis képek szuperek! :D Olyan kár, hogy nem tudtunk ott lenni. Szeli biztos élvezte volna a társaságot, meg én is! ;)

Jaj, szegény Taz Lilla... :cry: Bujjon ki hamar az a fogacska!!! Én is állandóan fel vagyok készülve egy-két ilyen sírásos éjszakára... :?

felébredt...

Kép

Kép
regcsiken14

Emese!Tiszta szívből gratulálok!!!!
Most már minden oké lesz!!Hihetetlen,hogy olyan picike és mégis mennyire látszik már a baba forma :shock: :D
Zsófika meg mint mindig egy kis gyöngyszem!!!

Hajni!Nagyon sajnálom Marcikát,nagyon nehéz lehet így etetni... :cry:
Reméljük,hogy azért elnövi és Lillával ilyen"gond" nem lesz!!!

Talis képek szuperek!!!(köszi Irina a gmailt :wink: )

Köszönjük a köszöntést!!!!

Most tépek mert apának dolga van Bertus meg...
De késöbb még jövök és megmutatom mit alkottam ma :D (kaja)

KépKép
juba

BETEG BABÁK ANYUKÁI, KÉRÜNK HELYZETJELENTÉSEKET!

Lányok, töltöm ám fel az ígért képeket a gmailre, de vmiért veszett lassan megy... meg folyton hibaüzenetet küld, ha 2 képnél többet próbálok egyszerre feltölteni...

Bongyikám, nagyon sajnálom, hogy betegeskedtek, gyors gyógyulást kívánok Zitusnak és Ákosnak!!! Mit tudsz nekik adni ilyenkor? Nekem gyerekként folyton hörgőgyulladásom volt, mindig kaptam penicillininjekciót (de ez ma már szerencsére nem divat, mármint, hogy azonnal injekció).

Regi: remélem, nincs semmi komoly gond a kocsival! (Tipp: nálunk a fékpofák zörögtek úgy, mintha acéldrótot evett volna a kocsi, iszonyú hangja volt... mindez egy nyaralás előtt 1 nappal! De szerencsére gyorsan cserélhető.)

Ágica: ne vádold magad, a babák nem egyformák. Ádin látni, hogy nem bírja az ültetést, hamar befárad a derekánál a gerince (kipuklisodik). Ma voltunk harmadszor dévényen, hát ma valami tün(d)eményes gyógytornásznőt fogtunk ki (mindig ahhoz kerülünk, akinél épp üresedés van, mert vki lemondta -- ez van a teltház miatt), már ahogy a gyerekekhez nyúl, az valami csoda! Üdvözli őket, elmondja nekik (halkan, rájuk nézve), hogy pontosan mit fog velük csinálni. Le voltam nyűgözve, egyszerűen imádja a gyerekeket, de annyira! :-)

Anitja, szerintem szuperek a képeid és a videók is, köszi őket nagyon! Én el voltam Tőletek mind varázsolva, de persze főleg a babáktól ;-) Nolka valami zabálnivaló a hurkás lábaival és azokkal a hatalmas szemekkel, Grétike egyszerűen csodaszép -- és ahogy az emberre tud nézni: elbűvölő, Bálint tüneményes volt a tejfelszőke hajával és a huncut mosolyával, Máté pedig édes-tündér kispasi volt (meg nem mondanám, hogy kisfiú, ha nem tudnám...).

Gremese: hah, annyira megható az uh-fotóidat nézegetni, és főleg azt látni, hogy már babaformájú a Csöppöd! Zsófi egyszerűen gyönyörű, nem tudom, hogy csinálja, hogy egyre szebb! És annyira változik, egyre nagylányosabb!

Hajni: nagyon nehéz lehet Neked és a kicsiknek az ételallergiával együttélni, csak becsülni tudlak érte! Bízzunk benne, hogy tényleg kinövi Marci és Lillus.
Egyiptomi beszámolót kérünk szépen majd (én képet is okvetlenül!).

[/b]

Kép
Kép
irina

Mesi!
:) :) :) de jó :) első fotók ketteskéről :)
Zsófi első képen naon komoly :) mintha feltupírozott paróka :wink: ) lenne rajta :)

Hajni!
Marci élvezte a nyaralást?allergia :evil:
Lilláról is légyszi majd tegyél képeket :)
Bálint csupán tojásfehérje,tej,búzaliszt stb....

Anitja!
:oops: pedig levágtam még a körmét is :shock: mond meg neki h. soksok gyógypuszit küldök neki :wink:

Timi!
első munkanap hogy telt?

Bongyi!
honnan a csudából szedtek ennyi mindent össze :shock: mostmár gyógyuljatok mán meg!!!!!!!!!!!+++++++++++++

s ritka alkalmak egyike mind2 alszik már este 8kor :lol: olyan jó :)

szép nyugodalmas estét,éjszakát :)

KépKép
viranka

Csajok, nem hajlandó feltölteni a képeket a gmail (csak kettőt engedett napközben). Majd holnap próbálkozom még.

Viranka: gratulálok a nyugodt estéhez! ;-)

Jó éjt!

Kép
Kép
irina

Most csak azért néztem be, hogy mizújs volt az UH-n Mesinek és GRATULA csodaszép kismanó :) egész ember szerű :)

Nálunk nagyon anyaaaa van, ma sem sok esélyem van olvasni. És a szívem szakad, de anyai megérzés, hogy a lányom elkezdte elválasztani magát. Soha nem harapott meg eddig, de a múlt hétvégén elkezdte. Szépen rászóltam, hogy ez fáj, ő persze megsértődött és sírt..de estére el volt felejtve. Most viszont tegnap is megharapott reggel én szépen elmondtam neki, hogy ez fáj nekem. Aztán este nem volt hajlandó szopizni először. Meglátta a cicit és sírni kezdett, de aztán mégis ráfanyalodott és szopizott. Ma reggel megint megharapott, rászóltam megint sírt és este is sírt. Próbáltam simogatni, meg mondani neki, hogy nem haragszom rá és cicizhet csak ne harapjon meg, mert az fáj nekem. És az ölembe vettem erre rám nézett és tudtam, hogy nem rendesen szopizni fog hanem harapni fog. Csajok láttam a szemében, hogy packázik velem. Szépen mondtam neki, hogy harapni nem szabad, mert fáj. Volt még pár próbám mindig megharapott az utolsó meg már tényleg jó nagyra sikeredett. Szóval szopi nélkül aludt el. Pedig lett volna rá lehetősége, hogy cicizzen és tej is volt.....

:( meg a harapás is :( de hát egyszer tudtam ennek is eljön az ideje.

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok lányok!

Jaj Emesém, olyan jó hogy végre ismét aktiv tagja lettél csapatunknak, annyira örülök neked, veled, a picurnak a hasadban, meg persze az aranyhajú Zsófikádnak:-)
Visszapörögtek bennem az emlékek az UH láttán, milyen pici volt és mekkora lett:-) és még mekkora lesz:-)

Hajni szegény Marcikád:-( Örülök, hogy jól telt a nyaralás, kérünk pár képet.

Szuperek a talis képek, sajnálom, hogy nem mehettem el:-(

Heni
KépKép
heni81

Mesi! De jó az UH fotó!!! :D Zsozsó is egy tündér!

Még akartam reagálni, de mire vissza tudtam ide ülni, elfelejtettem... :oops:

Képzeljétek, kicsit meleg volt a tápi, és mire visszahoztam az üveget, Szeli már nem kérte, így benyomott helyette egy alma-banán-babakekszet... És már a múltkor is megszívtam, csak akkor az etetőcumit cseréltem közben. Lehet, hogy lassan ő elhagyná az esti cumis kaját és inkább kanalazna???
Volt így már valaki???

Na, megyek pihizni!
Jó éjt!

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi: Annyira edes a kistesoka! Na es persze zsozsoka is! Hanyadik napon csinaltad meg a tesztet? mar en is alig vaom, h ne jojjon meg 8) (irj mar legyszi pu-ben egy emailt, akarok irni neked vmit-munka ugyben)

tali: hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm elso tali amibol kimaradtunk es nagyon nagyon sajnaljuk! :? szuperek a kepek, es milyen jo volt a picuroknak egyutt! (a mamiknak is persze!)

Kép

Kép
mmarica

Ja igen! Hajni! Fotót Lilláról! Az allergiát nagyon sajnálom... :cry:

Bongyi! Mosmáaztán gyógyújjatok meg!!!!!! :(

Nagyon kevesen voltatok a talin, ez így nem lesz jó! A következőre muszáj lesz nagyobb létszámot összekovácsolni!!!! ;)

Ráadásul nálam maradt így a tea meg a mécsesek... :?

Irina! Apa rossz olajat tett a kocsiba, és ezért nem működött jól a szervó (nem szakértek, de megkérdeztem), ma volt a szerelőnél, ki is cserélték az olajat!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Emellett a hír mellett aztán nem lehet elmenni szó nélkül. :wink: :lol: Emesém! Üdvözlöm a kis emberkét!!!!! Percekig csak néztem a fényképeket és elmorzsoltam néhány könnycseppet. Olyan béke és nyugalom sugárzik a képekről.... Csodálatos.
Zsozsó meg megint annyit változott, kész hölgy. Imádom a rengeteg szőke hajával, az okos tekintetével.

Lányok, akik a talin voltatok Ti is egy kis békés szigetet varázsoltatok magatoknak, legalábbis a képek nekem erről szólnak. Nagyon szuper lehetett, lélekben veletek is voltam kissé, nagyon sajnálom, hogy most sem tudtam menni, de tudom, hogy lesz még alkalmam találkozni veletek. A képek, a hsz-ok alapján mindenkire nagyon kíváncsi vagyok. Néztem a Ti és a gyerekek arcát, mindenkiből csak úgy sugárzott a nyugalom, a szeretet, a vidámság. Jó tudni, hogy a világban vannak még ilyen emberek.

Bongyikám! Bár tudnék segíteni, hogy véget érjen ez a kálvária. A legközelebbi talin majd ráolvasunk a gyerekekre. :wink: :wink:

Fleur! Jaj, Drágám! Nagyon sajnálom, ami történt. Mind a betegséget, mind a harapdálásokat. Hátha csak átmeneti ez az állapot. Bercó is harapdált az egy fogával is, rászóltam, de ő csak nevetett a dolgon, de nem állandósult szerencsére.

Hajni! Nagyon nehéz lehet most Nektek, de én is bízom benne, hogy kinövi a gyönyörű fiacskád.

Oó, nem akartam hosszú lenni, de látom, már megint nem sikerül. Pedig inkább pihennem kellene. A tegnapi nap jól telt, majd teszek fel képet, bár nem sok van, az öcsémnek kellett volna fényképeznie, de csak lustálkodott. Bercót minden érdekelte, szépen kibírta, hogy megkereszteljék, csak utána kezdett nyüszizni, kivittem a templomból, sétálgattunk, elaludt a kocsiban. Tegnap reggelre kibújt a következő fogacskája, de nem ám alul, ahol vártam, hanem felül. Dávid szerint már tud majd szotyizni. :wink: :lol: De úgy gondolom, nem ez az egyetlen, amelyik készülődik, uis olyan nyűgös, sírós, amilyen egyáltalán nem szokott lenni, csak a fogacskájára tudok gondolni, jó kis éjszaka elé nézek.
Dávid meg hajnalban indul Balatonboglárra a területi tornára, így korán kell kelnem, hogy elkészítsem a kajáját.

Hirtelenjében ennyit, igyekszem holnap jönni. Pusszancs MIndenkinek!
dmaggie

Maaargit!

No, lemaradt:

Isten éltessen minden ünneplőt! A szülinapos Regit, a hófordulós Péterkét, Bertust, Nolkát!
dmaggie

Közben volt ébredés, tehát szopi, zuhanyoztam és ott alakult a kérdőjel. :oops:

Fleur! Nem lehet, hogy kistesót érez Lilla?????? Emese is pont akkor panaszkodott, hogy kevesebb a tejcsije, amikor..... Vannak olyan babák, akik elutasítják a cicit, ha megérzik, hogy egy új élet növöget a mamában.....?????? No, nem akarom beléd beszélni, de nagyon jó lenne. :lol: :lol:

Már megint
dmaggie

Napsugarast :)

Fleur!
vegyél tesztet :) Maggienak igaza lehet :) :wink:

Maggie!
Dávid kosarazik?nem emlékszem mit sportol :oops:
de jó h. Bercó élvezte :) éjszakátok remélem jó volt :)

Marica!
hogy sikerült a hétvége?Linikéről képet nem tennél?olyan rég láttuk :roll:

Bálint már visszaaludt,Míra még alszik idilli állapotok :)

KépKép
viranka

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viranka

a többit -ha ki lesz javítva a piros szem- felteszem gmailre :)
szép napot :)

KépKép
viranka

Virágos jó reggelt mindenkinek, Lányok!

Fleur: őszintén sajnálom a harapásdolgot... ilyenkor jut eszembe, hogy a szoptatási tanácsadók (egy bizonyos típusa) mindig mindenre tud megoldást (most ironizálok), kíváncsi lennék, erre ugyan mit mondanának.
Ami a "nem" megtanítását illeti: az ember gondban van, mert a baba elneveti a dolgot, és úgy nehéz komolynak lenni (a szüleim is elnevetik rendszeresen a "nem, nem"-et, ha Ádi tiltott dolgot akar megszerezni, szép kis meló lesz tényleg megértetnem vele, hogy amit nem szabad, azt nem szabad).

Regi: örülök, hogy oké a kocsi! :-)

Maggie drága, kérünk szépen keresztelős képet! Nagyon örülök, hogy jól sikerült a nagy esemény és hogy Bercó ilyen jól viselte!
Hát igen, a babamamatalin Anitjából és a helyből is csak úgy áradt a pozitív energia, így hát adva volt a jó hangulat. ;-)[/b]

Kép
Kép
irina

Viranka, köszi a képeket, nagyon jók! 8)

Kép
Kép
irina

Emese, veled kell, hogy kezdjem! De jó, hogy feltetted ezt a képet (UH), annyira jó látni, olyan megható! És nagyon örülök, hogy minden rendben, "hallani" a megkönnyebbülést a "hangodból"!
A szopi elhagyása nekem is mindig nehéz volt lelkileg, pedig elég sokáig húztam mindkettővel. Most meg sokkal nehezebb lesz, ( remélem, hogy még nagyon sokára jön ez el), mert most tudom, hogy már ez az utolsó.....De neked most tényleg ilyen szempontból a tesó fontosabb, Zsofkának íg is nagyon szép, hogy csaknem 10 hónapig adtál tejcsit!
Milyen nagy lány Zsófika! Nekem még mindig olyan furcsa, hogy egy babának ennyi haja van, az én kis opaszomhoz képest tiszta hajasbaba!

Ünneplőkről megint jól lemaradtam, de talán a tegnapiakat még nincs késő köszönteni!

Bertuska! Boldog hófordulót szépségem!
Kép

Nagyon jók az újabb taliképek, mindjárt megnézem a videókat is!

Jajj, Hajni, ez az allergia dolog nem hangzik túl viztatóan, tényleg, szója szinte mindenben van!

Juba, na hol van, hogy mit alkottál tegnap?

Irina, nagyon jól esik az együttérzésed! szerencsére van többfle hörgőtágító, akár szirup, akár kúp, csak mindig az a problémám, hogy stresszelek rajta Ákosnál, mint egy hülye fülelek, hogy vajon sípolva lélegzik, vagy nem, aztán a végén már mindent sípolásnak hallok! Amúgy így három gyerekkel én már kisebb betegségeknél nem is szoktam orvoshoz menni, meg ha megállapítható, hogy vírusos betegség, de mivel Ákoskám ilyen alkat, nála nagyon hamar, akár órák alatt kialakulnak szövődmények, ezért szeretem, ha orvos is látja.
De tegnap megnyugtatott a doki! Délután már szépen felszakadt a köhögés is, és doki szerint nincs a hörgőkkel most semmi gond!
A tüneményes dévényis hölgyről eszembe jut az előző doktor nénink, aki sajnos nyugdíjba ment. Ő a már pár hónaposan adott sok-sok szurinál csinált így, mindig elmondta, hogy kicsoda, mi fog történni. Márminthogy a babának mondta el, és aztán mindig előre bocsánatot kért, mivel egy icipicit fájni fog!

Egyébként a sok nyavalyás betegséget mind Levi hordja haza az oviból.....

Fleur, ez tényleg nagyon rossz lehet. Elvileg van olyan is, hogy szopási sztrájk, amikor egy-két napig nem hajlandó enni ciciből a gyerek, de fogalmam sincs, hogy az ennyi idősen lehet-e vagy csak kisebb korban, én még ilyen sztrájkkal szerencsére nem találkoztam. De rád is érvényes, ami Mesire, nagyon nagy dolog volt eddig is szoptatni a Lillát, és örülj annak, hogy ilyen sokáig sikerült!

Heni, magatokról most nem is írtál!

Maggie! Tud szotyizni.. :lol:

KépKépKép
bongyi

Sziasztok!

Nagyon szépek a képek. :)

Én is dobok fel párat. :)

Kép Ál a baba. :)

Kép :)

Kép

Kép Így iszunk egyedül. :)

Kép És,, ilyen színü a szobánk,no meg én most. :D

Főzés után bekapcsolom a notit,azon van a többi kép.Beniről onnan rakok fel párat. :)
varga tünde

Fleur: :( harapdálások! Elválasztás :( Ez az élet rendje! Kistesó? Lehet? Tervezitek?

Bongyi: Jaj...Gyógyuljatok meg!!!!!

Mesi: Édi az UH képen a kistesóka, és Zsófi...hát valami tünemény!

Sense: Nemsoká te is ilyen képpel jösz? :wink:

Hajni: Jaj annyira sajnálom a csöppet, olyan rossz neki hogy nem ehet "bármit" DE Ki fogja nőni! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képet, beszámolót a nyaralásról!!!!!

Bertusnak és Nolkának utólag is Sok Boldogságot!

Mi nagyon jól vagyunk!
tegnap mértem 7660g....eszik sokat és rengeteget mozog, már pár másodperce megáll kapaszkodás nélkül, tolja a bébitaxit egyedül, pici ujjával mutogat, pápázik, ja és a bújkálás a székek asztalok alatt....olyan aranyos ahogy megtanulta hogy van ahol le kell húzza a fejét....napró-napra mennyit fejlődnek és mennyit megértenek....már sokszor csinálja amit mondok, dudál ( ahintán ) integet...meg tudja mi fog történni és már előre kacag.... továbbra is hihetetlen nyugodt, kiegyensulyozott és VIDÁM baba! annyira imádom hogy folyton vigyorog!!!!!

bocsi majd elcsöppentem! :oops: :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde: DE édesek a képek!!!! :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok,

Csak gyorsan bekukkantottam.

Hát jobban van Robesz jó a kedve, eszik, a kakija is teljesen rendben van, már nem szedi sem az antibiotikumot, sem a köptetőt. Viszont esténként belázasodik. Így most vizeletet néznek nála. Remélem semmi baj nem lesz, aggódom egy kicsit. Tényleg Irina, nálatok volt, hogy Ádinak vizeletet kellett leadni, hogy volt az a zacskós dolog, leírnád, ha tudod.?!

Minden ünneplőnek sok-sok boldogságot!
Minden betegeskedőnek jobbulást!

A tali képek nagyon jók, de kár, hogy nem lehettünk ott, de legközlebb megyünk!

Emese, de szupi, olyan jó volt nézni az Uh képeket! Gratulálok!
Sense, minden rendben lesz!+++++++++++++++

Fleur, Lillácskának sok-sok puszi, megszűnik ez majd, Robesznak is volt ilyen időszaka, elmúlt.

Most megyek, a kőművesek nem fejezték be a munkát kint (terméskövet raknak fel az ablakok, ajtók köré, falat javítanak, házat festenek kívülről), mert ugye vasárnap nem jöttek, így hát esténként csinálják, kicsit kivagyok kint kupi, pedig már olyan rendben volt a kert, és most sokat is vagyunk kint, na remélem egy-két hét és túlvagyunk ezen is.
Bocs, hogy csak magunkról írtam.

Amint jobban leszünk, jövök.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Éljen a kilenc hónapos Bertus!

Fleur, K.Timi: Örülök, hogy jobban vannak a gyerkőcök!:)

Hörcsög: Ildike hogy van? :roll:

Bongyi: Sajnálom, hogy megint betegek vagytok :( Valamikor volt szó a Lenkei féle vitaminról. Én kb. másfél éve adom Bencének és azóta, ha volt is beteg egyszer-kétszer, egy-két nap alatt láz nélkül lezajlott. Szerintem próbáljátok ki, ha még nem próbáltátok. Most már a Duna Plazanál is van boltjuk. Hátha ....

Anitja: Nagyon jók a képek!:) Kidőlt Nolka csúúúcs!:D Olyan édes, gyömöszkélni való kispasi!:)

Süti receptet mindjárt írom és küldöm a gmail-re!

Mesi: Annyira meghatóak az UH-s képek! Gyönyörű kis Élet növekszik Benned!:D És Zsófi olyan szép, nagy lány már!:)

Hajni: Sajnálom, hogy ez a fránya allergia így megkeseríti az életeteket, de bízzunk benne, hogy hamar kinövik! Várjuk a képeket! :wink:

Fleur: Sajnálom a harapást :( Ma reggel elfogadta?

Mmarica:
Tényleg rakhatnál képet Linikéről, olyan rég láttuk! ++++, hogy hamar a pocakodban legyen a kistesó! :wink:

Viranka: Végre kipihented egy kicsit magad :) Tök jók a képek:)

Tündi: Nagyon szépek vagytok! És milyen ügyesen áll Domi is! :)

Regi: Nálunk még egyáltalán nem igényli Máté vacsira a kanalasat, most hármas tápszert iszik, viszont azt már főzelékes cumival adom neki és így három-négy perc alatt megissza. Olyan jó még így esténként összebújni :oops:

Jövő héten már megyünk nyaralni, úgyhogy most mosok, vasalok, meg próblom még beszerezni a hiányzó cuccokat pl. egy normális fürdőruhát. (olyan minden hájat elrejtő, tökéletes alakot csinálót 8):lol: )

Sok puszi!:)

KépKépKépKép
meryke

Nektarin: Jobbulást Robesznak! ++++++++++

KépKépKépKép
meryke

No megjöttem.

Köszi lányok.. :)

Meryke: baromi nehéz jó fürdőruhát találni. Én is már mióta keresek,de vagy drága ami tetszik vagy nincs méretben. :shock:
Jó nyaralást :) ,irigyellek érte :oops: .

Rakok fel akkor Beniről képet.
Kép Beni. :)

Kép Ketten. :)

No most megyek rendezkedni,nem akar aludni a fent említett nagyfiam.. :roll:
varga tünde

Meryke! Engem nagyon érdekel ez a Lenkey vitamin. Mit adsz, mi a neve pontosan? És mikortól lehet adni gyerekeknek??? Anyut kértem, hogy nézzen utána, mert szokott ezekről olvasgatni, de szerintem elfelejtette... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

bocsánat, Lenkei... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Meryke! Az a baj a fürdőruhákkal, hogy ami mindent takar, abban - én legalábbis - úgy nézek ki, mint egy bálna. Szóval én inkább a kétrészesre szavazok továbbra is. Most fogyózok (megint, már harmadszor... egyszer majdcsak lemegy az a sok felesleg), hogy beleférjek abba, amit tavalyelőtt vettem... Talán nyár végére, vagy jövő nyárra sikerül is... :lol:

Szerintem csak elcsesztem az esti cumizást azzal, hogy ki-be rohangáltam az üveggel, mire beállítottam a jó hőmérsékletet... :oops: Majd jobban odafigyelek, és szerintem megmarad ez. De simán benyomta a gyümit egyébként, és úgy aludt el! :D

Tünde! Aranyosak vagytok a fotókon! Jó merész színt választottatok, de megmutathatnád egészben a szobát, hogy lássuk az összhatást! ;)

Robesznak továbbra is jobbulást, és minden beteg babócának ++++++++++!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Dobok szülinapos fotókat :D:

Kép
(kicsit úgy állok itt, mint aki hátra akar esni... na, mindegy)

Kép
Jól eljátszottak a gyerekek! :)

Kép
"Jééé, neked ott mennyi fogad van!" :)

Kép

Kép
regcsiken14

És egy fogas kép:
Kép

befejeztem... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Honlap: http://www.drlenkei.hu Én most a csokis rágótablettát adom Bencének. Máténak majd augusztusban gondoltam elkezdeni a folyékony verziót, mondjuk jó drága, de remélem sokáig elég, majdnem egy liter.:shock:
Amúgy én is a két részesre szavazok! :) Én is fogyózok egyfolytában, de pár hete stagnálok, úgyhogy ma elkezdtem keményebben tornázni, olyan jól esett! :D

Tündi: Igen, nekem is nagyon nehéz találni, azért van egy tartalék két részesem, ha nem jön most össze, de az egy kicsit nagy, mert még tavaly a nagy pocakommal is belefértem.
Tök jók az újabb képek is!:) Amúgy majdnem szemben leszünk Bfüreden :)

KépKépKépKép
meryke

Jaj, de tündéri Szelina! :D És milyen gyorsan kijött az a két fogacska, nem rég törtek csak át ...
Nagyon helyesek vagytok a közös képen is :)! Na szép is lett volna, ha a tortával hátraesel :shock: :lol:

KépKépKépKép
meryke

Halihó!

Hááát az éjszaka nem volt semmi. Szerencsére sírás nem volt, csak sok-sok ébredés. Nemrégiben vettem észre, hogy ismét kibújt egy fogacska, de még mindig nem alul, hanem ez is felül, mégpedig a bal kettes. Ennek a gyereknek eddig csak balon van foga. :shock: :lol: De továbbra is nyüszi, nagyon fájhat neki, olykor még szopizni sem akar. :cry:
Viszont ma megint megette a főztömet. Majd elalvás előtt azért volt szopi is.

Viranka! Dávid kézizik, átlövő, ami a magasságával ne is csoda. Most csak cserének vitték, de legalább így is tagja a 14-es keretnek. :D Mondjuk szerintem nem viszik túlzásba az edzéseket itt, bár jó edzője van, de ő inkább az öregebbekkel foglalkozik, az ifi és a serdülő csapattal, velük szép eredményeket érnek el, hamarosan Dávid is ennek a csapatnak lesz majd a tagja. (Éppen most nyertek országos döntőt)

Mit ne mondjak, Neked is jó érzéked van a fényképezéshez. Isteniek a képek. Gergő is megszakértette, :lol: neki is nagyon tetszettek. Szerinte is tündéri minden kisbaba. :lol:

[b]Irina
, majd később bekapcsolom apa gépét, onnan szoktam feltenni a képeket, meg oda szoktam áttölteni. Én is imádom az ilyen embereket, mint a gyógytornászotok. Én is ezt vallom, hogy a gyerekhez beszélni kell, el kell mondani mindent. A kisebbekhez is le szoktam guggolni, hogy szemmagasságban legyünk, úgy beszélek hozzájuk. Egyenrangú félként kell már most kezelni őket.

De jó, hogy ilyen szépen halad Ádám, hidd el, hamarosan ledolgozza a kisfiatok a "lemaradást".

Bongyi! Így van ez, (ahogyan Anitja is írta) az anya tud mindent a legjobban. Én is elkezdem általában a terápiát, amire a dokibá általában csak rábólint. Sajnos nem emlékszem, de gondolom ez volt az első év az óvodában. Talán közhely, de ez így szokott eltelni, a következő már lazább lesz.

Tünde! Egyszerűen meg kell zabálni a fiaidat! Domi milyen ügyes....! :lol: Nekem nagyon tetszik a fal színe.

Kaqk! Csöpögj csak nyugodtan. Szép is lenne, ha egy ilyen kis tündértől nem ájulnál el, ráadásul milyen kis örökmozgó lehet.

Nektarin! Robesznek mennek a +++++++ enerdzsik.

Meryke! De jó Nektek! Bár a munka része :twisted: . Őrület, hogy mi van nyaralás előtt, ettől már csak a hazaérkezés a fárasztóbb. Hova mentek? Fürdőruha..... Ne is mondd. Én is bajban vagyok, annyira megnőttem, főleg mellben, hogy kiesik mindenből a cicim. :twisted: A fogyimmal én is csak nagyon lassan haladok.

Regi! Hú, de jól néztek ki! Szelitől meg mindjárt én kezdek csöpögni. Én is akarok egy kislányt!!!!!!!!!! (Ezzel viccelődtünk pénteken a mhelyen. Kérdeztem Gergőt, hogy szeretne-e még tesót, elgondolkodott, majd rávágta: igen, fiút. )

Én mondjuk nem tudom, hogy miben különbözik ez a vitamin a többitől, de szerintem bármelyik megteszi. Egyszer azt hallottam orvosoktól, hogy a Vitacolan bizonyult a legjobb roboráló szernek. Csak most sajnos hiánycikk. A mi dokiánk szokta ajánlani a pilivitaplexet is, de azt sem lehet kapni. (De majd megvizslatom a linket is!)

Jaj, még el kell mesélnem, hogy mit csinált a hétvégén a kismanó. Szombaton, amíg én pakolásztam, apájával meccset néztek, Gergővel játszottak. Amikor Gergő elindult a szobája felé, a kicsi torka szakadtából kiabált utána, hogy babababa. Ezt többször is megismételte.
Engem is kiosztott. Szintén apával lementek hintázni és közben észrevette, hogy terítem ki a ruhákat a teraszon. Azt a veszekedést nem tettem zsebre, a Kedves meg is jegyezte, hogy vagy menjek le, vagy bújjak el, mert bírja hallgatni a kajabát. :lol:

Már megint jó sok lettem. Pusszancs
[/b]
dmaggie

Köszi a tippet, Meryke! Rá is kerestem, pont ezt a csokis rágókásat néztem ki! Te ezt adtad hosszabb távon is?
Ha rájössz, melyik fürdőruha rejt el mindent és csinál tökéletes alakot, velünk is oszd meg a titkot.....

Tünde, de jó, hogy jelentkeztél, nagyon ügyes Domi!

Kaqk, csöpögj csak, ez így van rendjén! Ja, most látom, Maggie is ezt írta....

Nectarin, remélem, Robesszel minden rendben lesz, ha egyre jobban van, akkor már csak nincs nagy baj! A gyogyitárban van speciális vizeletgyűjtő zacsi babáknak, ilyet szereztél, ezt kell használni?

Regi, de gyönyörű Szeli.....

És most nem menekültök, jönnek a képek!

Először a kis királylányról néhány:
Kép Kép Kép Kép Kép

És akkor persze a fiúk:
Kép Kép Kép

és egy közös:
Kép

KépKépKép
bongyi

Sziasztok Lányok!

Na haragudjatok, olvasó üzemmódban vagyok, de valami megütötte a szememet és muszáj írnom (bővebben talán este, igyekszem nagyon!!!!)

Lenkei vitamin: NAGYON NÉZZETEK UTÁNA, mert most van ez a vitamin-botrány, biztos hallottátok. A teljes dobozokat nem mutathatták a tv-ben. Csak annyi látszott, hogy "DRLE...", és baromi érdekes, hogy egy Lenkei akárki nevű pasit szólalattak meg, aki hebegett, habogott, meg ááá, nem is 100x-os, max 60-70x-es a bogyók vitamintartalma a megengedettnek... (nem emlékszem a pontos számokra, csak hozzávetőlegesen, de a lényeg kb. ez). Légyszi nézzetek utána, nem vészmadárkodni akarok, sőt bemocskolni sem szándékszom senkit, de a Gyergőceink megérnek egy utánajárást, szerintem.

Este próbálok jönni, sok puszi, Pocaklakóknak és Betegeskedőknek meg főleg! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

A Meryke által is megadott honlapon írnak erről a botrányról is, állítólag ez a két éve vagy annál régebben kiadott termékekre vonatkozik.....

KépKépKép
bongyi

Nektarin: Jobbululást robesznek!!!++++++++++++++++

Bongyi: szupik a fotók, nagyon édesek a gyerekek
na holnap töltök fel pár friss képet!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: