Sziasztok!
Tényleg nagy már a türelmetlenkedés

teljesen megértem!
Csillala, gratulálok Bogátához, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Nicike, ne aggódj, az én lánykám a 32. héten fordult el fejvégűből farosba. A dokik azt mondták, még visszafordulhat. Elvileg az utolsó pillanatig, de persze vannak kockázati tényezők (nálam az előző császáros heg miatt a 37. hét közepéig engedik forogni, ha addig nem, akkor mindenképp vágnak). Ezt az orvosok tudják, tehát ne hagyd, hogy a védőnőd riogasson!
Képzeljétek, úgy érzem, mintha Nati megfordult volna tegnap. És szerintem eddig azért volt faros, mert tudta, hogy nekem kényelmesebb. Tegnap este óta viszont itt húz, ott feszít, éjjel pedig attól tartottam, hogy kapok egy váratlan szülinapi ajándékot, annyira nem volt jó sehogy a pocakomnak (igaz, Ottónak sem volt jó éjjele, csomót felsírt, végül közöttünk aludt. Lehet, hogy nőttek a csontjai). Most reggelre kicsit jobb lett.
Ja, igen... Szly, a táblázatban átírnád az életkoromat?

Köszi!
Hene, Gergőd gyönyörű!
Andi, köszi, hogy leírtad a történeteteket! Olykor kicsit vészhelyzetes volt - nem semmi, min mentél át -, de gyönyörű, és Viki csodaszép lányka!
Tappancs, szép család vagytok!
Kike, úgy látszik, a babák izgágáskodtak tegnap

az én lányom sem bírt magával. Tegnap este vagy félórán át csuklott, amikor már aludtam volna, és bármerre fordultam, nem bírta abbahagyni szegény...
Muffin, hajrá a forgalmi vizsgához! Ha meg mernek húzni, küldd be őket ide a fórumba, majd ellátjuk a bajukat!
Az I-es klinikáról: tesóm két hetet volt bent infúziókúrán, és a fogadott dokija egyszer sem nézett rá, az ügyeletesek passzolgatták ide-oda. Tegnap végre beszélt az orvosával, és kiderült, a dokija mindenről tudott, ami vele történt, csak valahogy ilyen béna a klinika szervezése, nem propagálják, hogy az orvosok közelebb kerüljenek a betegekhez. Néha felháborító volt, miket kellett csinálniuk tesóméknak. Képzeljétek, pl. a várandósosztályon a mamik maguknak csinálják a ctg-t, ráadásul úgy, hogy a tizenvalahány szobára (40-60 emberre) van három gép, amikért harcolni kell egész nap... Ezt csak azért mesélem el, mert talán az intézmény maga ilyen személytelen. Muffin, mindenképp harcold ki magatoknak a figyelmet!
Mennem kell, a lakás romokban, és a ma éjjel után kicsit parázom, hogy Natit ebbe a káoszba fogjuk hazahozni. Oti nagyon édes, már felajánlotta a segítségét

úgyhogy számolnom kell azzal, hogy dupla lassan fogunk mindent csinálni