A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Andi, gartulal a nagylányhoz! Köszi hogy leírtad a történéseket.
Legyetek nagyon boldogok, és imádjátok úgy Vikit, ahogy mi imádjuk Gergőt!! :D

KépKép
hene

nektek már jó csajok, egy napra nem lehet cserélni? Jó tudom NEM de akkor is én már nem akarom ezt az időszakot hisztis vagyok apa is elkerül mikor befordulok és inkább kizavar a teraszra levegőzni :lol: nem mindíg használ mit ne mondjak ez van...Várunk :roll: :roll: :? :roll:
tappancs28

Hene! Sztem úgy szeretjük Vikit, ahogy Ti Gergőt! :lol: Nem lehet nem szeretni őket!!

Tappancs! Nekem is voltak ilyen depis időszakok. Apa engem sem bírt már elviselni. Nagyon nehezen viseltem a terhességet, de még nekem is fura, hogy hiányzik néha a pocim. Amikor megtekeredik a belem, nem fáj, de még néha most is ráteszem a kezem, hátha rúg benne Viki. De ő már mellettem van, nem a hasamban. Érdekes, hogy hiányzik. Nem is gondoltam volna. Az tény, hogy jobb, hogy kézzel fogható a babám. :oops:

sz.andi

Tappancs, eljön a ti időtök is, és akkor nagyon jó lesz nektek is.
Amúgy ismerős az érzés, én is nagyon hisztis voltam már az utolsó hetekben.

Andi, én, mióta megszületett Geri minden este hason alszom. Nem tudom te hogy vagy vele, de én előtte is hason alvó voltam. És most nagyon élvezem! :lol:

KépKép
hene

Andi, most nézem, hogy pont 1 hét van a két törpe között! :lol:

KépKép
hene

Nálunk a tesók is nyávognak, hogy mikor születik meg picur mert a törpjük tele van a mamapingvin szereppel, hogy persze mert miattam nem megyünk nyaralni +strandra+stb... frusztráltak egy kicsit így nem bánnám ha enyhén előbb kibúja Dávid baja már nem lehet mert óriáska akar lenni így biztio súlyra jó lenne a többi meg már nem gáz ...na jó befogom és eldugulok mert jobb ha bent van eszemmel tudom de néha duzzogok mint egy gyerek ilyen az élet
tappancs28

Nálunk a tesók is nyávognak, hogy mikor születik meg picur mert a törpjük tele van a mamapingvin szereppel, hogy persze mert miattam nem megyünk nyaralni +strandra+stb... frusztráltak egy kicsit így nem bánnám ha enyhén előbb kibúja Dávid baja már nem lehet mert óriáska akar lenni így biztio súlyra jó lenne a többi meg már nem gáz ...na jó befogom és eldugulok mert jobb ha bent van eszemmel tudom de néha duzzogok mint egy gyerek ilyen az élet apa meg halgathat :lol:
tappancs28

Andi köszönjük a történetet! mégegyszer gratulálok Vikihez!
bencuri

bocsi kétszer ment el :oops:
tappancs28

Hene! Én is hason alvó voltam, alig várom, hogy ne fájjon a sebem. Bár már nem fáj, de félek ráfeküdni. Pedig ki akarom próbálni. :lol:

Tappansc! Én ugyanígy voltam vele. Szerettem volna ha hamarabb jön, mert igen nehezen viseltem a végét. Plusz, a dokim is azt itte, hogy nem várja meg a kiírt időpontot. De majdnem pontos volt! :D
Így utólag már mindegy, de tudom milyen rossz csak várakozni. Kitartás!

sz.andi

Mi lázadozunk Tappancs!? A többieknek meg már csak napjaik vannak. :lol:

Kép
dittke

Köszi szépen Bencuri!

sz.andi

Köszi szépen Bencuri!

sz.andi

A két picúrt meg összeadjuk, úgyis Gergő az idősebb. Ha csak 1 héttel is. :lol: Mind a kettő olyan gyönyörű!!!

Kép
dittke

Ez jó ötlet Dittke adjuk össze őket szép pár lesz belőlük idejük meg van megismerni egymást még elég sok, akár bölcsisként is kezdhetik a távoság nem akadály :wink:
tappancs28

Csajok ömlik a tejem kész vagyok és még mikor lesz hasznosítható :evil: :x :x :evil: :evil: :twisted: :twisted: :roll:
tappancs28

Úgy néz ki elaludt a törpém, így megyek fürdeni! Utána meg pihi!
További szép estét mindenkinek! :D

KépKép
hene

Az élet kifürkészhetetlen! :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
hene

Jó pihit Henne és jó fürdést én is megyek etetek+altatok legyetek jók sziasztok
tappancs28

Kitúrt a nagylányom, úgyhogy én is megyek!
Jó éjszakát, és szép álmokat mindenkinek. :)

Kép
dittke

Jó éjt Hene! Gyere mikor Gergő engedi! :D
és persze téged is várunk Andi!
bencuri

Andi:gyönyörűen leírtad,mégegyszer gratula :D

Ági:Tényleg még kicsit várnod kéne a szüléssel,de azérz harapd le a bölcsis néni fejét.

Kép
Kép
Kép
kike

Mi is megfürödtünk, most szépen fekszik az ágyikójában. Megyek én is, hátha sikerül hamar elaludnunk.
Jót röhögnék, ha tényleg Gergő udvarolna majd a lányomnak. :lol: Kicsi rá az esély!
Jó éjszakát mindenkinek!

sz.andi

Na, vagyok még én is kicsit.... megvolt a "nagygenerál" zuhi, hajmosi, borotválkozás, körömvágás.... :)

d.dodó

nicike, igen, két hete ő mondta, hogy ma menjek, mert ma benn lesz. és reggel láttam is, de nem ismert meg, elment mellettem és utána már nem is jött vissza...

tappancs, tényleg nagyon édik a gyerekeid. Az út meg nem semmi...

csajok, pont ez a bajom. Hogy mi a különbség mostmár hogy ügyeletesnél szülök-e vagy sem? mert ez a doki sem tud rólam semmit. Egyszer voltam nála, most lett volna a második alkalom. Ennyi erővel akinél múltkor voltam meg ma, már többször látott... De persze mivel ő meg nem a fogadott dokim, nem annyira foglalkozott a problémákkal, de még mindig jobban mint a többi (az eredeti dokimat leszámítva). És gondoljatok bele. Aki épp ügyeletes, az valaki másnak a fogadott dokija, akinek ugyanúgy a magánrendelésére jár. Csak most én azt érzem, hogy ablakon kidobott pénz lenne csak azért ennél a dokinál szülni, aki egyszer látott... És persze ha az ügyeletes úgy áll hozzá ugyanúgy kap majd, de most nem érzem hogy túl nagy különbség lenne...

andi nagyon köszi hogy leírtad a szülést! Bár tudjuk hogy mindenkinek más, de olyan jó olvasni őket. HOgy ki hogy élte meg meg ilyenek. És tényleg nagyon cuki kis bébid lett. :)

Na azt hiszem nekem mára ennyi. Megint túl kell lendülni egy mélyponton. De jó lenne már ha valami jó is történne mert kezd iszonyatosan elegem lenni...

Ja, amúgy az M5-nél az auchanban van egy gyógyszertár és kaptam minden homeós cuccot amit kerestem. Úgyhogy ha valakinek útba esik és ilyesmit keres... Nagyon jól fel vannak szerelkezve mindenből.

Jó éjt nektek!

KépKép
muffin

Jó Reggelt!

Hát először is még mindig 2in1 vagyunk! Én már úgy érzem hogy Szabi sosem lesz a karjaimban! Már alig bírok aludni és egyre türelmetlenebb vagyok bármennyire is tudom, hogy ezzel csak rontok a helyzeten!

10:30-ra megyek NST-re. Apával úgy egyeztünk meg, hogy viszem magammal a szülőszobás táskámat hátha maradni kell! Nem tudhatom mit mond a doki aki megvizsgál!

Andi! Engem is sikerült megsíratnod így korán reggel! A szüléstörténetedet nagyon szépen leírtad jó volt olvasni!
Mégegyszer Gratula a Szépséges Vikihez! :D

Hene! Gergő is tüneményes fiúcska! :D
Vendég

Jó reggelt babukám
ne légy ideges a pasik ilyenek mindíg megváratják a jó csajokat a hatás érdekében :wink: .
Tudom fogjam be és azt is tudom milyen tűkön üli és várni a csodát.Remélem ma már Te is átéled nem pedig csak ácsingózol utána . Nagyon együttérzek veled de ezt már bírd ki Te állsz a legközelebb ahhoz, hogy bébi legyen a kezedben drágaság.Kitartás!!!!!
tappancs28

Most már csak kidugja a kis nóziját ez a Szabi baba :P :wink:
tappancs28

Tappancs! Én már nem tudom, hogy mit higgyek, gondoljak de ez így borzalmas! Tudom hülye vagyok de lassan már ott tartok, hogy Szabi nem is akar Velünk lenni és ezért nem jön!
Ráadásul mostmár félek, hogy nehogy valami baja legyen! :oops: :cry:
Vendég

Nincs rosszabb a várakozásnál!
Vendég

Kicsike!
Nem vagy hülye hidd e én annak idelyén végig bőgtem ezt az időszakot és nálunk volt is probléma és mégse csináltak semmit.Viszont ne hergeld magad mert nagyon kifáradsz s mikr jön Szabika nem leszel a toppon . Én így voltam, mikor a fiamat a kezembe adták mégjobban bömbiztem napokon keresztül mondjuk már több tényezős ok miatt.Sajnos ha higadtabb vagyok jobban járok Ő is és én is.
Egy szép babó aki egészségesen fejlődik és oda figyelve van vizsgálva és semmi rendellenesség nincs ott igazából gond nem lehet.Ne is emészd ilyeneken magad mert akkor már megindították volna.
Sajna ezt írtam neked pü-be annak idején a kisfiúkat általában a nők túlhordják, hogy ez az időszak mennyi változó , nálam 3 nap volt van akinél 2 hét, barátnőnek 10-én kellett volna szülni és Ők is egyben szenvednek még gondolhatod....nem idegeskedj, bent nem marad :wink:
tappancs28

Bezsélgess vele sokat, de tényleg és kergesd el a rossz gondolatokat és próáld elképzelni a szülésedet, hogy milyennek szeretnéd átélni csak pozitívan s ez segít majd maga a születés is egy csoda de csak akkor tudod átélni annak, ha felkészíted a lelked az elfogadására és nemtömöd butus gondolatokkal magad, akkor egy gyönyörű élmlny vár rád hidd el.
tappancs28

Nem tudok mást mondani drágaság bízz abban a kis gyönyörűségben aki ott piheg a szíved alatt! Tudja Ő mikor kell érkezni csak anya nem tudja kivárni a percet, ahogy senki mert mindenki aggóüdik és lerágja kezét lábát a nyűg miatt az utolsó időben csak legyenek már együtt.
tappancs28

Tudom, hogy nem kéne ilyenekre gondolnom de már érzem, hogy nem vagyok önmagam! Mindenki jön a hülye ötleteivel, hogy sétálj, lépcsőz meg egyebek! Már napok óta mást sem csinálok és semmi!
Vendég

Babuli, nyugi. A számított időpont csak egy statisztikai adat, és biza benne van a 36 hétre született Bogáta is. Higgy magadban, és bízz a fiadban. Ha nyákdugó már lement (jól emlékszem?) az azt jelzi, hogy készülődik. DE napok lehetnek még hátra. Tényleg kitartást Neked. És én meg ne feldjem ezt majd visszaolvasni....

potyka

Drágaság magadra figyelj azt tedd amit úgy érzel neked jó, az, hogy mit mondanak mások egy dolog, én a fiammal 3 nappal szülés előtt a 4-es busz után úgy futottam mintha az lenne az utolsó és nem akartam lekésni a párom azt hittem agyonüt de nemtörtént semmi és többen vélni akarták, hogy hú...meg ha...és semmi.
Ha párod rávehető akkor azokban az időkben amikor veled van 2 munka között töltsétek együtt az időt sétával, beszélgetéssel, masszázsal...bármivel de ne a kicsi legyen a téma.Tudom ez nehéz de lazítanod muszály mert kifáradsz tényleg , ez a töltődés időszaka kell, hogy legyen, mert iszonyú energiákra lesz szükséged az első napokban ill, időszakban de ezt neked kell érezni mi esik jól.Picurt siettetni nem tudod úgy se, viszont neki a legjobb, ha mamája kiegyensúlyozott mikor először látja meg a napvilágot
tappancs28

Potyka! Igen jól emlékszel, hogy elment a nyákdugóm! Próbálok nyugodt maradni de egyre nehezebb!
Vendég

Szia Potyka jó reggelt :P !

Igen én is ontom az okosat de este az asztalba csapkkdtam már a fejem, hogy mit nem adnék egy nyákdugeszért :lol:
tappancs28

Szia Potyka jó reggelt :P !

Igen én is ontom az okosat de este az asztalba csapkkdtam már a fejem, hogy mit nem adnék egy nyákdugeszért :lol:
tappancs28

Az a baj, hogy Apának most a nyári szüneti menetrend miatt még kevesebb ideje maradt a két rész között így örül ha hazaér eszik egy fél órát pihen és már mehet is vissza! De talán ma a kórházi séta megteszi a hatását! Remélem!
Vendég

Az a baj, hogy Apának most a nyári szüneti menetrend miatt még kevesebb ideje maradt a két rész között így örül ha hazaér eszik egy fél órát pihen és már mehet is vissza! De talán ma a kórházi séta megteszi a hatását! Remélem!
Vendég

Haldoklik a netem most elmegyek mert mindíg elmegy a francba a hszm, majd jövök .
Babu kitartást :wink: szurkolok de próbáld kibírni ezt az időszakot
tappancs28

Nekem is szar a babanet! Alig bírok frissiteni! :evil:
Vendég

babu, teljesen megértelek hogy türelmetlen vagy!!! a helyedben én is az lennék (szerintem már így is mind azok vagyunk, de neked így a 40-en túl... :)
úgyhogy szerintem koncentrálj a mai nst-re és majd utána gondold ki a következő lépést. annál nagyobb örömöd lesz a pici fiadban minnél jobban várod :) és hidd el, mindenki szorít nektek hogy ne kelljen ma már hazahoznotok a kórházi cuccot :)

KépKép
muffin

jó reggelt :)

Babu, kitartás.Én két hónappal utánnad vagyok,mégis tűkön ülök,ugyhogy gondolom mit élhetsz át.

De Tappancs sorait olvasva meg olyan nyugalom lett úrrá rajtam,h felkelni sincs kedvem :)

Andi,nagyon szép a történet,és a kis Viki is.Mégegyszer gratulálok.

Muffin, sajnos igen csak reggel volt bent,álltalábanz ha az Ő betege vagy és a kórházba hív akkor 3/4 8 és 8 között hív oda.Azt nem mondta multkor h reggel menj?
Egyébként,mikor engem másodjára látott (előszőr az ambulancián,utánna behívott a kórházba labor beutalóért) nézett mint borjú az új kapura, mert azt se tudta kivagyok.Engem sem ismert meg másodjára.De a harmadik beszélgetésünk pl úgy zajlott h Ő hívott fel h nincs diétás nővér a kórházban,aludjak reggel tovább.
Gondolom idő kell neki még magában helyre rakja az embert.
Egyébként abban teljesen igazad van h több figyelmet kéne kapnotok,csak ennél a dokinál az a bibi h Ő ez miatt nem tud megjegyezni mert sajnos minden beteg és olyan babát akinél valami eltérést találtak hozzá küldik.És naponta több hasonló esettel találkozik.Mivel a kórházban Ő a legjobb UH spec,és mindenhez Őt riasztják,h nézze meg....Állapítsa meg....

nicike

Muffin! Remélem, hogy ma már tényleg történik valami mert ez így borzalmasan rossz! Legyen igazatok, hogy ne kelljen ma már haza jönnöm!

Nicike! Köszi! Igyekszem! Már amennyire lehet ilyenkor!
Vendég

ja, tegnap bevettem az első adag caulophyllumot. de vicces, hogy mindenhol más adagolást javasolnak mindenre. hát kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami jótékony hatásuk ezeknek az izéknek :)
amúgy pl az arnica-ról akartam kérdezni, hogyha esetleg valaki tudja, hogy valahol azt írják, hogy vasárnap 1x5 bogyó, de valahol azt találtam, hogy naponta ajánlott szedni, merthogy aranyérre meg viszérre nagyon jótékony hatást tud kifejteni (mármint megelőzheti hogy eldurvuljon a helyzet) valaki infó?

KépKép
muffin

Sziasztok,türelmetlen kismamik! :lol:
Babu:Én sem tudokmást mondani,mint a többiek-kitartás,szorítok hogy mostmár tényleg előbujjon a Kisfickó :D

Az én Babámmal nem tudom mi volt tegnap este,de épp hogy lefeküdtem legalább fél órán át,megállás nélkül-hát hogy mit is csinált azt nem tudom,de egyfolytában remegett a pocakomban-biztos boxolt :D De iába mentem wc-re,fordultam át a másik oldalamra,nem hagyta abba. :roll: Én meg csak lestem hogy mi is van :D

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin, a homeopátia is ÜZLET is, az tuti. Én a német vonalat olvasom, és ott nem javasolnak soha szert megelőzésképpen, indok nélkül, hanem az ADOTT TÜNETEK ALAPJÁN. Árnika pedig kifejezetten a hirtelen balesetek szere, erős vérzéscsillapító, csökkenti a traumát, a magashegyekben élő kis növény, és hegyi baleseteknél a sérültekkel szabályosan megetették régen, meg borogatást is csináltak belőle. Ergo én előre nem szedném, szülés megindulásánál, vagy közvetlen utána egy adag ha 200as. Ha 30as vagy kisebb, akkor mondjuk 3 napig napi 3x.

Caulophyllumnál is nagyon fontos a potenciál, az adagolás, én csak úgy nem kezdenék bele, elvileg alacsony potenciálban adják rendezetlen fájások, korai burokrepedés esetén négyóránként. De van aki akár 15 percenként is.

Naponta hosszú időn át EGYETLEN SZERT sem szabad alkalmazni, mert kiválthatja a gyógyszerképet, azaz nem csökkenti, hanem létrehozza, erősíti a problémát.

Tappancs, basszus, én is szülnék is, nem is, mennék is, nem is, de hol van még a negyven hét. Mióta ráadásul összezavartak azzal, hogy túl nagy, és előbbre hozzák az időpontot, egész zaklatott vagyok, hogy vajon ezt hogy kell értelmezni.

potyka

hol van mindenki? Ilyenkor már pörgés szokott lenni... :) hát nem hiába. látszik, hogy a nagy írósok közül vera meg ibm babáznak, viki fekszik, meg mindenki mindenhol... :) gondolom most eltelik majd egy kis idő amíg visszarázódik mindenki a hétköznapokba... :) bár így legalább kezelhető mennyiséget termelünk. :) na megyek gyorsan reggelizni mert nemsokára jön a tanítványom aztán addig még rendet is kell tennem...
Ja, és ma megyek forgalomból vizsgázni! Szorítsatok hogy nehogy valami bunkót fogjak ki aki meg akar szívatni, mert már csak egy hónapig érvényes az amcsi jogsim és ha most nem enged át nem tudom hogy fogok vezetni, pedig baromi nagy szükségem lesz majd az autóra. Úgyhogy mindenkitől kérem a drukkokat. :) (fél egykor lesz a vizsga, de majd szerintem csak késő délután jövök...
(csajok, nekem folyamatosan olyan érzésem van tegnap óta mintha kakilni kéne... remélem azért, mert a bébi nyom már ott lenn valamit hogy nemsokára kibújjon...)
Húztam. Majd jövök. Babukám, neked meg mennek a drukkok! :)

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: