nicike, igen, két hete ő mondta, hogy ma menjek, mert ma benn lesz. és reggel láttam is, de nem ismert meg, elment mellettem és utána már nem is jött vissza...
tappancs, tényleg nagyon édik a gyerekeid. Az út meg nem semmi...
csajok, pont ez a bajom. Hogy mi a különbség mostmár hogy ügyeletesnél szülök-e vagy sem? mert ez a doki sem tud rólam semmit. Egyszer voltam nála, most lett volna a második alkalom. Ennyi erővel akinél múltkor voltam meg ma, már többször látott... De persze mivel ő meg nem a fogadott dokim, nem annyira foglalkozott a problémákkal, de még mindig jobban mint a többi (az eredeti dokimat leszámítva). És gondoljatok bele. Aki épp ügyeletes, az valaki másnak a fogadott dokija, akinek ugyanúgy a magánrendelésére jár. Csak most én azt érzem, hogy ablakon kidobott pénz lenne csak azért ennél a dokinál szülni, aki egyszer látott... És persze ha az ügyeletes úgy áll hozzá ugyanúgy kap majd, de most nem érzem hogy túl nagy különbség lenne...
andi nagyon köszi hogy leírtad a szülést! Bár tudjuk hogy mindenkinek más, de olyan jó olvasni őket. HOgy ki hogy élte meg meg ilyenek. És tényleg nagyon cuki kis bébid lett.
Na azt hiszem nekem mára ennyi. Megint túl kell lendülni egy mélyponton. De jó lenne már ha valami jó is történne mert kezd iszonyatosan elegem lenni...
Ja, amúgy az M5-nél az auchanban van egy gyógyszertár és kaptam minden homeós cuccot amit kerestem. Úgyhogy ha valakinek útba esik és ilyesmit keres... Nagyon jól fel vannak szerelkezve mindenből.
Jó éjt nektek!