A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Voltam NST-n! Minden ok! Voltak méhösszehúzódások is! A dokim nem lesz a hétvégén4 Így ha csütörtökig nincs semmi, Csütörtök reggel 7:30-ra kell mennem. Előkészítenek és szülés! Én nem bánom, Roli is így jött, indított volt.
Olyan izgi!

Babu Drukk+++++

Kép
szly27

Sziasztok!
Most jöttem meg....jó, nem ennyi ideig voltam a védőben, de beszaladtam a nagy áruházba... és milyen jól tettem, mert az egyik cipőboltjában eszméletlen akciók voltak.... volt olyan asztal ahol 49 volt a cipő (igy válogatni kellett) volt olyan amelyiken 99, meg 149...szóval jó akciók voltak. Vettem is egy kis nyár vászoncipőt....49 koronáért... (nincs 1500Ft) :).

Na, de védőnő..... hát jövő hétfőre "visszatapsolt" (ha még egyben leszek). Mert a hsmagasság (azaz hivatalos néven fundus) nagyon sokat esett a görbéhez képest, amin lennie kéne az értéknek.... bár azt mondta teljesen lent van a feje, valószínű már beilleszkedett. És ami a másik dolog, ami arra utalhat, hogy nincs sok (ugye azon kívül, hogy ennyi jóslóm van), hogy a szívhang eddig "nyugalmi állapotban" 148 volt, ha aktívkodott, és épp rugkapált, akkor 152. Na most az aktívkodós volt 136. Azt mondta már kezd lelassulni (ja, amugy az érték 120-ig okés), lehet már készülődik! Vasammal sem volt megelégedve, 117 vol, és azt mondta 130 fölött lenne ideális. És a vérnyomásom is magasabb volt, mint szokott lenni eddig 110/60 volt, most 120/80.

d.dodó

Szly! Nem semmi akkor csütörtökön már Te is babázol! Tényleg izgi!
:D
Mostmár tényleg bele kell húznom! :wink:
Vendég

Dodó! Az NST-n már Szabi Szíve is csak 120 és 135 között mozgott! 2-szer ment fel 150-re! Akkor már Neked sincsen sok hátra! :D
Vendég

Ha nem bánjátok, teszek egy képet a cipőről... :)

Kép

d.dodó

babuli!
és csomó ideig nézett szívhangot mire megtalálta... tök elbujt..meg tök lent találta csak meg!

d.dodó

Dodó! Szupi a cipő! Nekem is lennt volt tegnap már szinte feküdnöm kellett a fotelban! :lol:
Vendég

huh dodó!

akkor lehet már neked is ++++

szly!

és ez a csütörtök már tuti? mármint ha addig nem lesz semmi. akkor csütörtökön babáztok?
milyen izgi lehet igy előre tudni...

Kép

Kép
timi1982

lányok!

nekem még mindig a bordáimmal játszik. habár nekünk azért még bőven van időnk!
játszon is velük, csak óvatosan. néha nagyon tud fájni és nyomni és szurni és áááá

Kép

Kép
timi1982

babuli!
nekem alapból feküdni kell, csak felhuzott lábbal....és igy is nagyon lent találta meg....

d.dodó

jah egyébként elment a szaki.
az ebéd is kész lett közben, és még a páromhoz is elmentem meleg kajával :D még semmit nem kellett melegíteni.
be is hammolta. igaz a sütit azt meghagyta későbbre mert azt már nem birta magába tuszkolni :D :D
remélem nem indítja be nála a szülést :D :D :D palacsintát kapott. turósat és kakaósat 8)

Kép

Kép
timi1982

dodó!
tök cuki a cipő. de neked nem bujik ki belőle a lábad? én ilyet nem tudok felvenni csak ha van pántja. ha csak igy van mint a tiéd akkor nekem a lábfejem kibujik. nem tartja meg.
idióta lábam van 8)

Kép

Kép
timi1982

timi!
nekem nem...én tudok menni az ilyen cipőkben...már van egy durva vászon, ilyen kekizöld, az is ilyen fazonu...csak ezt talán több fajta ruhához fel tudom venni mint azt

d.dodó

Dodó! Nálunk ülve csinálják! :D

Timi! Ügyi vagy, hogy vittél Apának hamit! Rendes asszony! Bencének üzenem csak óvatosan a bordákkal még szükség van rájuk! :lol: :lol: :lol:
Gátmasszázs megvolt? :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok!

Először is, sok-sok boldogságot a babákhoz Ami, Csilla, Ronix!!Remélem nem hagytam ki senkit! Ha mégis, akkor nagy bocsika!

Annyira hiányoztok! Nem tudok a gép elé ülni, mert szegény babám nagyon hasfájós. Tegnap pl. összesen vagy 2 órát aludt. Éjszaka az jó, de nappal nagyon szenved a kis drágám. Annyira sajnálom őt és nem tudok neki segíteni. Már vettünk cseppet a hasfájásra, remélem az segíteni fog!
Szeretnék jönni és Veletek együtt izgulni a babákért és a mamákért, ahogy Ti is tettétek, mikor én voltam a soron, de nem tudok. Ha elalszik Vikim, akkor én is gyorsan ledőlök, hogy tudjak aludni egy picit.

Most éppen alszik, de már nagyon jönnöm kellett!

Remélem ezentúl többet fogok jönni!!

Megyek, megjött apa, hozott jégkrémet!

Ja, és a farkaséhség és a kívánósság elmúlt, mint akit elvágtak! Már 12 kg-ot fogytam!! (Mondjuk annak a fele víz) De legalább kezd emberi kinézetem lenni! :D

sz.andi

Andi! Remélem hamar elmúlik Viki hasfájása! Ronix még nem szült! Te is hiányzol Nekünk de érthető hogy sok a teendőd Viki körül!
Vendég

Timi! Ha addig nem indul meg, akkor tuti csütörtökön meglesz!

Kép
szly27

Sziasztok! Visszaértem az ultrahangról!
Elvileg minden rendben! Mondjuk leletet nem kaptam mert óriási volt a felfordulás, így súlyt sm becsültek (a BPD-t és Fl-t megjegyeztem ezt tudom ez alapján legalább nőtt múlthéthez képest) de annyit mondott a doki, hogy nem lesz óriásbaby és nem baj ha vettem 56 és esetleg 50-es ruhát is. Szerinte 2500 és 3000 gramm közt fog születni!
ugyan a múlthéten 2700 grammot mondtak, hogy anni volt de most se több 2800-nál szerinte.
Meg mostmár mennem kell minden héten ultrahangra (flowmetriára) mert egy picit aggódik, túl gyors a szivecskéje.
Ha úgy lenne ahogy írtátok, hogy akinek lemegy 120-130-ra a freki az mehet szülni, akkor az enyém bentmaradna örökre!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szly: az jó ha már így tudod, hogy csütörtökön babaázás! De jó neked!
Na mégegyet megbeszéltünk a dokival, hogy ő (hála) max egy hétig enged túlhordani! Szóval nekem is van legaalább egy végső időpont de nem is ez a lényeg, hanem hogy én félek a túlhordástól!
Vendég

Vidokata! 1 hete még Szabi szívecskéje is 150-160 körül mozgott! A 3 kg-os baba teljesen szupi súlyú szerintem! Én 3150grammal születtem! :D
Vendég

Andi: olyan jó hogy írtál! Elmeséled a szülést majd ha lesz erőd?
Vendég

babuli!

gátmasszázst megpróbáltam. mikor már hazaértem nyusziaputól is :D
egyedül csináltam.
hát jelentem hogy aki neki akar fogni az kérje meg apuci segítségét.
egyedül nekem nem ment :(

ugyhogy megvárom vele nyusziaput.
azt hogy koncentráljak arra hogy az ujjam bemenjen olyan mélyre meg lazuljak is... hát nem megoldható.
az meg nem sokat segít ha a felszínét tágítom. az menne :D
de hát kicsit mélyebbről kéne azt a tágítást csinálni!!!

Kép

Kép
timi1982

Vidokata! Miért félsz a túlhordástól?
Vendég

babu: tudom, ahogy "öregszenek" azért lassul a frekijük (remélem neki is fog) egyenlőre inkább 160 felett van nagyrészt!
Vendég

Timi! A szaki nem akart segíteni? :wink:
Vendég

meg se kérdeztem. 8)

Kép

Kép
timi1982

Timi! :lol:
Vendég

Ami, Csilla! Nagy-nagy gratula!!!!! :lol:
Nemrég értem haza, csak bekukkantottam. Megyek ebédelni. A hasam fájdogál, doki azt mondta, méhszáj még jól tart. ( az mit jelent neki?)

Kép
dittke

Dittke! Számot nem mondott?
Vendég

Timi: nekem nincs is nagy pocom de lehet én el se érek odáig! :P
Babu: nem pontosan tudom! Nekem nagyobb félelem mint a koraszülés (pedig ritkábban történik baj, mint a piciknél) hogy mi történhet nem részletezem, mert hülyeség itt ijesztgetni egymást!
Mindenkinek szép egészséges babája lesz! csak én egy kicsit paramami vagyok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.24 17:49-kor.
Vendég

használja egyáltalán valaki ezt a masszázst? vagy csak én vagyok ilyen hülye hogy alkalmazni akartam. és béna is mert nem megy :shock: 8)

Kép

Kép
timi1982

Nem mondott számot. Asszem. :roll: Nem vagyok nagyon képbe két napja. :oops:

Kép
dittke

Timi! Én nem használom, de nem hülyeség szerintem! Nem vagy béna csak nagy pocival kicsit nehézkes a dolog!

Vidokata! Ne legyél paramami! Szerintem minkettőnek ugyanannyi a veszélye!
Vendég

Sz. andi
de jó hogy jöttél, kis törpénél próbáld masszírozni a hasikáját az megnyugtatja és lazítja is van baba masszázs krém+kazette+dvd6+könyv+stb érdemes utána járni mert így hosszas leírni mit tegyél de nálama fiam volt iszonyú hasfájós és megkönnyebbült és megváltónak számított a masszázs.Vagy van kismama és baba masszázs amit nálunk pl:védőnő tart és ott kortársakkal is ismrkedsz picurt is leköti a sok hang stb.. ilyenre meg a lányommal jártam de bejött nekünk

Dittke
én már azt hittem a kórházban boldogítod a dokit :lol:

Szly
mázlista én úgy szeretnék ilyet hallani a szülészemtől Babuval az élen,de enkünk ez nem adatott meg és most nagyon irígy vagyok :wink:

Dodó
akkor érted is izgulhat az ember lánya , helyes.Mennjetek csak így lekötjük magunkat az aktuális szurkolássqal aztán egyszer csak rohanunk mi is :lol:
tappancs28

Vkata! Persze, leírom, már el is kezdtem, ha készen vagyok, csak bemásolom. Már nem sok van hátra. Igyekszem! :)

sz.andi

sziasztok,
találtam az előző oldalon egy táblát, sok-sok új (számomra új) babával :D
Gratulálok Sziszkának, Ibm-nek, Csillalának, nagyon sok tejecskét és minden jót kívánok!!!!

Most pedig elkezdek visszaolvasni, pénetktől.... talán a végére sem érek.

Remélem, az egybemamik is jól vannak! 8)

KépKép
szkagi

Vidokata
ne félj a túlhordástól próbálj meg mmásra gondolni mert beprogizod az agyad erre és tényleg így jársz.Nincs értelme

Timi
nálunk apa szívesen csinálná de én elkergettem, hogy hagyjon engem békén mert megjárja.Persze jókat röhög rajtam mert lassan a legnagyobb élvezet, hogy egyik oldalról a másikra forduljak :lol: . Konkrétan 1 négyzetcenti nincs ami ne szúrna lüktetne fájna stb..
tappancs28

Sz.Andi
balról jobbra lassan finom körökkel kell masszírozni finoman a köldök körül és magán a hasfalon, amíg nemesik le a csonk addig természetesen ne hasznáklj olajat meg ilyeneket csak finoman a kis bőrét
tappancs28

Dodó cipi jól néz ki de, nemtudom milyen viselet lehet, mert nekem 45-45.5 a lábam így ilyenekre alapból rá se nézek csak sportcipi, vagy pacsker és szandál(sport változat)
tappancs28

Feljöttem s megint eltűnt mindenki szörnyűek vagytok komolyan :(
tappancs28

Tappancs! Én vagyok! :D
Vendég

Sziasztok!

Én vagyok..! :wink:

Szly!
Az szuper, hogy legkésőbb csütörtökön babázol!!!
Az én dokim is ilyen... Amikor ma a befektetésről beszélt, tudtam, hogy olyasmire gondol,hogy akkor indít. A másik kettővel is így volt...
Tehát túlhordani én sem fogom! :lol:
Vendég

Hát ilyet!

Most vettem csak észre, hogy az utolsó kockába ugrott a babám...!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

T.Maria! Gratula az utolsó kockához! :D
Vendég

Na összedobtama a kaját! Tészta lett végül, sonkás gombás olajbogyós csak úgy ex has! Ahogy jött. Belekóstoltam, szerintem fini de megvárom a férjem majd együtt eszünk!
Vendég

Vidokata! Olajbogyó nélkül jöhet! :D
Vendég

Tényleg Marcsi: neked olyan kockás és beléptél az utolsóba!
Téged is irígyellek ha ilyen a doki!
Vendég

babu: nem szereted? Mi nagyon, mindenre tennénk legszívesebben! De még nincs benne, akkor küldök! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kata! Nem szeretem! Nagyon keserű! Köszi! Ajtó nyitva! :D
Vendég

Kata!

Engem az anyósom készít a sírba tenni, hoigy miért engedem, hogy megindítsa.
Szerinte rá kell bíznunk magunkat a természetre, az tudja a dolgát... No de ezzel én csak részben értek egyet!
Nem inítana, ha tudná, hogy éretlen a baba. Szerintem. Volt egy kismami a legutóbb, könyörgött neki, hogy indítson, már csak egy hete volt a kiírásig, és a doki elutazott, de nem csinált semmit, mert picinek találta a babát, amúgy meg minden rendben volt.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: