A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Vagyis nem...
Kedden a betöltött 29 hét lesz...szerdán kezdem a 30.-at....)

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Szilzi

Jó étvágyat...:)
Azért nézz be ha tudol még ma...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Vagyis ez már a 29 hét több mint közepe a mai nap...
Remélem nem voltam nagyon zavaros...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na mindenki elment innen????????????

Kép

Kép[/
tancsu

hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

rezeg, rezeg, rezeg,rezeg....
Mintha msn-en lennénk...:P

Kép

Kép[/
tancsu

Na én tényleg itt lettem hagyva magamra....:(

Menek elvonulok én is...:(
Cupp mindenkinek, szerintem később még felnézek, hátha jár erre valaki...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na, megint akkor voltatok, amikor én nem. Benó, máskor csörögj rám! :wink: Abból tudni fogom, hogy jönnöm kell. Ha tudok bekapcsolódom. Jó? :D
flóra 11

Jelentem én ma takarítottam, vasaltam,elraktam a ruhákat. Főztem, mosogattam, nagy gyereket összepakoltam,elment koleszba. Kisgyerekkel tanultam, és a rengeteg fényképet mind megycsináltam a gépen. Még fel kellőket rakni a netre,de mind elő van készítve.
Huh..., sok volt!
flóra 11

Csajok, kezdek izgulni a holnapi doki miatt! :roll:
flóra 11

Gondolom ma már nem jön senki. :( Kár. :(
flóra 11

Flóra, ne tessék izgulni a doki miatt!!!!!!
Királyfi most ment el dolgozni, kicsit netezek, gondolatelterelés végett!
Szóval ülök a labdámon és kezdek nagyon izgulni, rezek a labda alattam!
1.Mit csinálok ha mégse lesz bent a doki?
2.Mit fog szólni ha meglát?
3.Mit fog csinálni ha meglátja a lyukas hasam?
4.Mi lesz velem ha ot elkezd nyulkálni? Be fogok csinálni!
5. Egyedül kell mennem!
Végül is ketten megyünk a majré meg én!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Flóra,nagyon ügyes vagy! Kicsit nem figyelsz és mennyi mindent meg tudsz csinálni! :D

Tancsu sajnos nem tudlak vigasztalni mert Gergő még két hónapig nyomni fog! De a labdán és a hintaszékben ellazulhatsz!!!!

Szilvi! Örülök hogy nem tudsz nélkülünk lenni!!!!!!!!! :D

Benó szépek a sütik!

Timi gyere sűrűbben!

Évi jöhetnél már!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

A fogam már megmostam, ha ordítok akkor a fogam vakító fehérsége miatt a doki nem fogja látni hova kell nyulkálnia! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Szép reggelt...:D

Zsuzska és Flóra:nyugi a dokik miatt, nem harapják le a fejeteket....
Az endokrinológus megvizsgál, max vérvételre és pisire küld el, a hugom is jár hozzá fél évente kb...
A lyukas hasat meg lehet hossz összeölti, de akkor úgyis kapsz szurit.......
Tehát nyugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gondolatban veletek leszek...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Timi

Jöhetel tényleg sürübben, persze csak ha van kedved....:)

A fiam már most hiányolja a Te kis csöppségedet...:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Zsuzska

Milyen szinü a labdád???
Az enyém világoskék....nem tetszik a szine, de csak ez volt..:(

Kép

Kép[/
tancsu

Teljesen elfelejtek szinesen irni...:)

Ma megirtam a kaja-megrendelésünket, leadtam, bár alig láttam még ki a fejemből...:P

Fél2-re megyek tornára, aztán az OTP-be, majd levezető séta haza....:D

Kép

Kép[/
tancsu

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

78 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Húúú...

Na erre a pánikra ennem kell..:P

Majd jövök később...

Cupp...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Kedves Lányok!

Nagy drukk nektek a dokiknál! :D :D :D :D Tancsunak igaza van, minden rendben lesz, megenni nem fog egyik sem, ők vannak értünk! :D
Tancsu, te meg ne izgulj Gergő megszületése miatt, hidd el, biztosan nagyon szép élmény lesz. :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Sziasztok,

lehet, hogy már túl is vagytok a dokin Flóra és Zsuzska? Miattatok néztem be, mennem kell apuhoz dolgozni! De majd jövök!
Gondolok rátok! :wink:

Puszi

Kép
szilzi

Helló, helló! Most is csak beugrottál? Láttam, hogy írtad, hogy júl. 26. nem jó? Előtte egy nappal? Tehát júl. 25? Vagy hétköznap? Vagy nem tudom. Mi meg nem hiszem, hogy tudunk menni Szlovákiába, Gy. azt mondta, ő nem tud elmenni, az biztos, én meg nélküle nem nagyon szoktam. Vagyis nélküle nem megyek. Nem tudom, mi legyen, találjunk ki valamit.

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Benó, ha itt vagy, gyorsan írd le,hol is vettetek telket?
flóra 11

Már megtaláltam! :D Köszi!
flóra 11

Itt vagyok, de nem gyorsan: Adonyban.

KépKép
benó

Bocsi, pont akkor írtam, mikor már megtaláltad. Miért kellett?

KépKép
benó

Mi volt a dokinál?

KépKép
benó

Na,ha már itt vagyok,akkor írok is. Voltam dokinál.

Vagyis kezdem azzal,hogy ma reggelre megjött a pirim. De valahogy fura. De a hasam az fáj tőle.

Na és a doki: Korán odaértem,így elsőnek bevett. Vettek vért,ebből kivizsgálják a hormonszintet. Aztán ultrahangon megnézte a doki a pajzsmirigyemet. Azt mondta, hogy úgy néz ki krónikus pajzsmirigy-gyulladásom van. Szép nem? Fő, hogy évek óta kérem az itteni doktornőt,hogy vizsgáljon ki,de mindig az volt a válasza, hogy nem lehet, mert túl drága a kivizsgálás. Na puff. :evil:
flóra 11

Azért kellett,mert az apuval beszélgettünk rólaés meg akarta nézni térképen,hogy hol van. Aztán megtaláltuk.Perkáta ugye? Adony mellett. Legalább én is megnéztem, hová kell majd mennünk. Remélem eljutunk. 8)
flóra 11

Mitől van ez a pajzsmirigy-gyulladás? Melyik orvos volt ez? Az endokrinológus? Ultrahanggal hogyan lehet látni a pajzsmirigyet? Milyen ultrahang (hasi vagy hüvelyi)? Mit kell ellene tenni (a p.gy. ellen)? Milyen doktornőt kértél régóta? A háziorvost?

Már szünet van egyébként, ugye?

KépKép
benó

Most akkor már cisztád is van és pajzsmirigy-gyulladásod is, vagy mi van? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Basszus! :evil: Mi a következő lépés?

KépKép
benó

A dokinak elmondtam, hogy rendszertelen lett a ciklusom az utóbbi időben és hogy babát szeretnék. Azt mondta, hogy a két dolog lehetséges, ami miatt rendszertelen a ciklusom. A túlsúly vagy a pajzsmirigy. Viszont a túlsúlyomat a pajzsmirigyem okozza, tehát mindenképp azt kell rendbehozni, szerinte akkor le is fogok fogyni.
flóra 11

Igen, Benó. Cisztám is és pajzsmirigyem is. :(
flóra 11

A háziorvosomat kértem,de már évek óta, mert volt idő,hogy normálisan fújtott a pajzsmirigyem. De a házidokimat biztos le fogom cserélni, mert most már pipa lettem rá.
flóra 11

A pajzsmirigyemet nézte uh-val, ez nem hasi, nem hüvelyi volt,hanem nyaki. Kép
De marha jót nevettem Benó,mert elképzeltem,hogy hüvelyen keresztül egészen a nyakamig vizsgál,mindent átvilágítva. :D :lol:
flóra 11

Bocsánat, én már csak ilyen hüvelytájékon tudok gondolkozni. :lol:

KépKép
benó

Na, szóval azt mondta a doki,hogy ad majd a pajzsmirigyemre gyógyit, azzal 6-8 hét alatt rendberak,aztán kezdhetem tervezni a jövőt. Vagyis a babát. Mert most lehetetlen,hogy teherbe essek.
flóra 11

Egyébként nekem sem jutott eszembe, hogy máshol is csinálnak uh-t. :lol: Ilyenek vagyunk,erre vagyunk beállítva, jó mi? :D
flóra 11

Most még nincs semmi gyógyim,mert meg kell várni az eredményeket. Ezek kb. három hét múlva lesznek meg. Kaptam időpontot,amikor el kell majd mennem, ez július 23. Akkor kapok gyógyit. Onnantól két hónapig még nem lehet baba, sőt, azt mondta,ha már jók lesznek a hormonok, akkor is még meg kell várni egy ciklust,és aztán lehet.
flóra 11

Jaj, Flóra, én azt gondolom, hogy nagyon is megérte elmenni ehhez a dokihoz (az endokrinológus volt, ugye?), mert legalább tudod, hogy mi van veled. Te mit gondolsz? Kép

KépKép
benó

És akkor most miből tudta, hogy ilyen bajod van? Vagy csak gondolja?

KépKép
benó

Mesélta, hogy volt egy pácienseilyen problémákkalés a bigyó szedése után egy hónappal mosolyogva jött,hogy babás. Ő mondta neki,hogy korai,el is veszítette a babát,mert szerinte és gondolom igaza van,felkell készülnie az egész méhnek, az izomzatának,meg mindennek,át kellállítani a hormonháztartást és ha felkészült a befogadásra,akkor lehet.
flóra 11

Sziasztok

Cupp.:)

Kép

Kép[/
tancsu

Flóra

Igy a rossz hir is jó hir, mert tudod mi a bajod, kezelhető és még lehet majd baba a pocakban...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon megérte. Megnézte az uh-t,ott látott elváltozásokat a pajzsmirigyen. Azt mondta,hogy mindkét oldal meg van nagyobbodva. Megfogta a kezem, karom, megnézte a hasamat. Azt mondta eléggé hideg vagyok, tehát ezek olyan tünetek, hogy valószínűleg alulműködik a pajzsmirigyem.
flóra 11

Megjöttem!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Na én most néztem szülésvideókat....
Annyira nem is durva...na persze nem mind...:D

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tancsu!

Igen, ez a doki biztatott, hogy rendbe tud szedni. Végre valaki. :)
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: