Linocs, na én nem értem ezeket a Gézengúzosokat, ismerem a helyet, mert mi ott voltunk az ultrahangon, megkérdeztem őket én is, mondjuk én babamasszázs ügyben, akkor ajánlották a kádas dolgot ,mert az egyben van a babamasszázzsal
nekem is mondták a kádas foglalkozást, meg azt is, hogy oda 1-2szer szokták elvinni a szülők a babákat, meg azt is, hogy most nyári szünet lesz úgyhogy még nem tudják mikor lesz foglalkozás és majd felhívnak, ez volt múlt hét elején, azóta hívnak.
szóval most nem olyan szimpik
a szomszéd lánnyal elmennék a héten a másik helyet megnézni a rómain, de még konzultálok a gyerekorvossal, hogy Eszter mehet-e mivel még nem kapta meg a 3. havi oltásait
egyébként az említett szomszéd lánynak volt ilyen, mint amit leírtál Linocs, hogy napokig nem evett a baba mert fájt a torka és ugyanígy ki volt borulva, mert ő még cumisüvegből is próbálta etetni de azt nem fogadta el a kicsi, aztán neki is pár nap után újra evett
Szilvánusz, Eszter is köhög egy kicsit, meg többet tüsszög a normálisnál, aggódom is, ma megyek a gyerekorvoshoz megnézetni, úgyis kellett volna tápszert iratni, majd akkor meglássuk mi van nálunk is, amúgy mennék szerdán.
remélem jobb idő lesz addig, most olyan szeles...
Niki, várjuk a keresztelős képeket, biztos szép volt Lilla
mivel felmerült ez az egyházi esküvő kérdés, mondtam anyósomnak, hogy kérdezzen utána náluk, hogy kell-e, erre rögtön ráugrott, hogy hát végülis tulajdonképp akkor a keresztelő előtt össze is adhatnának mindket csak úgy egyszerűen... úgy tűnik zavarja, hogy pogány kapcsolatban élünk

mert nem volt egyházi esküvőnk...
nekem ugyan nincsenek terhességi csíkjaim csak cellulitisz, de a Vichy cucc amit nagyon reklámoznak (lipometric asszem) nem használt semmit, nem ajánlom