A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Marcsi!
Én vagyok! Frissítgetek, olvasgatok!! Ma ilyen pihenős napom van. Ma apácska főz! :) Valami tejszínes gombaragut!

d.dodó

nálunk pedig még volt maradék...

holnap már én is főzök valamit, ha megjöttem a dokitól. Apa is, és én is pihengetünk...
Szerencsére már az eső sem esik, kisütött a nap! :lol:
Vendég

Mi lehet ronixékkal?

Lepényleválásnál meddíg lehet benntartani a babát?

Gondolom folyamatosan nézik a szívhangját... :roll:

már akartam kérdezni a dokinéniket, vagy bárkit, aki tudja...

Én mire szedem a Spiropentet?
Mert az szteroid, a tüdőbetegek eszik...
Vagy a babának eszem?
Hogy érjen a tüdeje?
Mondjuk holnap mindenképpen megkérdezem a dokit. Semmi jelentősége, csak kíváncsi vagyok.
Vendég

Itt hol kisüt a nap, hol ujra elkezd esni! :( De ilyen 10-15 perces váltásokkal!

Nekem amugy holnap 11:20-ra kell mennem a dokinőhöz.... szokásos vérnyomás, vizelet, vas, hemoglobin, suly, szívhang...stb....

d.dodó

Én reggel megyek a laborba az eredményért, utána pedig védőnő, doki... :?
Vendég

Ronix: hát igazán ehhez sem értek mert ez azért eléggé szülészeti kérdés, hogy mennyi ideig lehet benttartani. De józan paraszti eszemre hallgatva: gondolom egyáltalán csak akkor jön szóba a bentartás, ha csak valami kicsi (széli) leválás van. Súlyos esetekben úgy tudom azonnal sürgős császár, hiszen onnantól a baba vérellátása nem biztosított!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.24 17:36-kor.
Vendég

ehhez
egyáltalán
benntartás
Vendég

Köszönöm Kata!

Én is így tudtam, hogy a lepényleválással a baba vérellátása nem biztosított... Ezért is aggódom, de biztosan figyelnek rájuk, és jó kezekben vannak.
gondolom, amint kell, közbeavatkoznak...
Lassan amúgy letelik a 24 óra, amit úgy tudom, várni kell a tüdőérlelővel...
Vendég

már olyan sokszor akartam írni, hogy szerintem Sziszka kislánya stílusosan, boszihoz méltóan született péntek 13-án... :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,látom sokminden nem történt.Én viszont aludtam egyet-vagyis két órát.Kristivel együtt. :D De ugyanojan álmos vagyok,mintha nemis aludtam volna. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Próbáltam evés után egy kicsit szundítani, de nem ment....fáj a hátam meg a hasam is.....

d.dodó

Csajok, így fel van dagadva az alsó ajkam!! :shock: De hogy mitől???!!!

Kép

d.dodó

Dodó ez jól néz ki :o :shock:
tappancs28

Jó nagy a pangás itt így vasárnap délután...

dodó!
Nem tudom, mitől dagadt fel az ajkad. Talán közeleg a nagy nap?! :roll:
Vendég

Ami még mindíg nem írt! :evil:

Csak nem lesz ennek a szülésnek is csaszi a vége?! :shock: :roll:

Nagyon elhúzódik...
Vendég

Hát azért csak nam kerül Dodó még sorra korán lenne szerintem.Nem ?
Mondjuk baba szempontból már mindegy mert 37.héttől már csak gyarapszik azt meg kint is teheti de a fejlődésnek vége. De azért még jobb neki bent ha teheti .
tappancs28

hát persze Tappancs, de szülés előtt szokott változni az arc is... már akinek... :roll: szerintem is jobb annak a babának még bennt.
Vendég

Amikánk is megszenved Áronnal ezek nagyon rossz időszakok amikor nemtudunk semmit de csak nem engedik őt is oly sokáig vajúdni mint Werát.Vagy reméljük csk fáradt és pihiznek remélem. :?
tappancs28

Most megyek mert apa agyon csap, hogy itt ülök aludni akar és zavarom így kötelező alvás.Jók legyetek puszi
tappancs28

Én is ebben bízom, hogy csak pihen, és majd később jelentkezik, nem pedig a szülés tart ilyen sokáig.

holnap betöltöd a 36. hetet! :shock: :lol:
Vendég

Csak nem Tappancs?! Kettőt egy csapásra??? :wink:
Vendég

Tappancs!
Anya is a 37. körül szült mindegyikünket..... és tesóm is 37...éeg 36+2 és ilyenek.... szóval nem kizárt hogy nem huzom már sokáig.

d.dodó

Dodó:csak nem te is?Ez nem ér ám-előzni.
Most végeztem a mosogatással,két részletben kelett,mert majd leszakadt a hátam,ill.derekam.Mostanában sokat fáj,pedig eddig nem is éreztem szinte.Hát hiába,nehezedik a pocak :D
Viszont ahogyan észrevettem a tartásom szebb lett,akaratlanul is kihúzom magam ugye,nehogy orraessek.Egyébként nagyon görbén tartom magam.

Kép
Kép
Kép
kike

Hová tűnt mindenki???

d.dodó

http://kisskapu.homelinux.org/babas/korhaz.htm

Ezt találtam, érdemes elolvasni. Semmi hír????

potyka

sziasztok! Hú dodo nem semmi az ajkad. Nekem azt mondták ha dagad az ajkam akkor már nem túl sok van a szülésig. Tök furi, nemtudom mi összefüggés van a kettő közt. :)

Kép
linda24

Hu, ez azért durva, hogy még mindig semmi hír.....remélem nem csaszi lesz neki is a vége....

d.dodó

na itt vagyok, pötyöghetek tovább vége pihinek :lol:

Marcsikám
hát hová gondolsz persze ha belegondolok lehet, hohy kipróbáljuk háth BEJÖN :wink: :lol:

Semmi hír ez gáz ez nem ér

Dodó
persze vannak olyan hölgyek akik így ilyen tájban szülnek csak nekem aki mindíg túlhordja ez szinte felfoghatatlan ha őszinte lennék jövőhéten én is hátradőlnék s azt mondanám nemérdekel én most szülök és kész :wink: persze ez csak álom, de milyen jól hangzik Istenem....
tappancs28

Hahó csajok sehol senki?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
tappancs28

Sziasztok!

Hírek!

Ronix: " Sziasztok, még egyben, a lepényleválás csak részleges, míg jól működik, addig marad a helyén Réka, mert jó lenne kicsit híznia. Nem kelhetek fel, köszi aki szorított. "

Kép
szly27

Azért ez a részleges egész jól hangzik, drukkolok tovább.

potyka

szegény Ronix. Írd meg neki mindenki szorít és ez jó, hogy Réka baba még maradhat kicsit,mennyit kell híznia nemtudod? Remélem nem sokat mert gondolom ez is idegesítheti Ronixot,de megy a sok drukk neki++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++és kösznjük a hírt
tappancs28

Másik hírek!

Ibm:" Sziasztok! Apa és Anya legnagyobb örömére végre megérkeztem. IBM kisfia Áron baba vagyok, 4000g és 52 cm. Iszonyat nagy hangom van. Ha az apukám hazaér, kaptok Rólam fotót is. Köszönjük, hogy gondoltatok ránk! Hasonló kaliberű volt mint Weráé! Azt hittem belehalok! De nekem a spinál megváltás volt, pedig tudjátok mennyire féltem! "

Kép
szly27

Óh mit tettem bocsánat!!!!!!!!!!!!!!44 :oops:
tappancs28

AMIKÁM GRATULA AZ ÓRIÁSHOZ ÉS SOK TEJCSIKÉT ÁRONNAK!!!!!!
tappancs28

Tappancs! Már írtam vissza Ronixnak, hogy szorítunk. Gondolom addig várnak, amíg csak lehet és szigorúan ellenőríznek mindent. Ronix még dél felé írt, csak most jöttünk haza.

IBM-ről most kaptam az üzit. Mert Marcsi nincs gépközelben és átküldte nekem.

Kép
szly27

Ami! Óriási gratula Áron babához!

Kép
szly27

Szly ez csúcs komolyan mondom nagyon boldog vagyok ez leírhatatlan.Mostmár szegény Babunak kéne kiimátkozni a Szabikát és akkor tök jó lenne ez a hétvége
tappancs28

De ezek szerint Ő is csaszis volt ill. lett, jól sejtem?
tappancs28

Igen, szerintem is csaszi lett a vége! De gondolom már örült is, hogy végre vége.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Amikám!!! A kis szumóbajnok végre megérkezett... Nagyon nagy szeretettel gratulálok hozzá! sok-sok tejcsit, és szép egymásra találást nektek!!!

Véda
Vendég

Babu :P
Rajtad a sor, hogy megtörd a csaszis "átkot" :wink: És:
SZABI GYRE KI! SZABI GYERE KI!

Véda
Vendég

Hú, micsoda hírekre sikerült beesnem!

AMI, nagyon sok boldogságot, jó egészséget az új kiscsaládnak és soksok tejcsit Áronnak, hogy ilyen szépen nődögéljen ezentúl is!

És reméljük az ifjú apuka hamar hazaér és láthatjuk is a bébikét, rá is olyan kíváncsi vagyok.

Ronix, neked pedig továbbra is mennek a drukkok! Azért ez jó hír, hogy "csak" részleges a leválás, így orvosi ellátás mellett gondolom azért még kitarthatnak így együtt.

Milyen jó nagy már a babás táblink!

Kép
teó

Ami:hatalmas gratula a hatalmas Áron Babához!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kike

Gyönyörűen gyarapodnak a kicsik a táblán :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kicsit irigykedek,bár ki nem?Igaz? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Megvolt a vizsgálat! Méhszáj: 1111, Vizelet fehérje: negatív, Vérnyomi: az NST után 140/90. A doki szerint még akár ma este is talizhatunk a kórházban de egyenlőre nem úgy állnak a dolgok!

Hoztam képeket!
Kép Szabi sarok!
Kép Zenélő körforgó
Kép Szabi ágy Plüss békával! :D
Kép Mai NST-m ami után 140/90 volt a vérnyomim! Alsó sor a lényeg! 110-es fájásom is volt!
Kép 40. hetes Szabi-lak!

Szly! Erről beszéltem amikor írtam, hogy félek észre sem veszem ha indulni kell! Ezeket a fájásokat amiket az NST mutat nem éreztem! Olyan volt mintha Szabi mocorogna! :lol:

AMI!HATALMAS GRATULA A SZÉP NAGY ÁRON BABÁHOZ! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS EGÉSZSÉGET NEKTEK! ÁRONNAK RENGETEG TEJCSIT!
Kép Várjuk a képeket!

RONIXÉKNAK KITARTÁS! ÖRÜLÖK, HOGY RÉKA MÉG MARADHAT A POCIBAN!

Csajok! Mostmár tényleg nem ér megelőzni! Aminak azért engedtem az előzést mert már nagyon nehezen bírta! :wink:
Vendég

A tegnapi rosszalkodás után ma végre egészen jól eljátszottak egymással a gyerekeim :D :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu:Nagyon szép a Szabi sarok,meg csini a lakhelye is,szép nagy :D
Megy a drukk,hogy kibujjon onnan :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: