A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt csajok!

Hú tegnap reggel óta tele van a topi történsekkel ezt nevezem :wink: !

Ronix
Kitartás már nem lesz baj a kicsivel nyugi, reméljük minnél előbb túl lesztek a bajos nehézségeken lepényügyileg és ha kint lesz pinduri szépen hízásnak indul és hamarosan otthon lehettek.Biztos nem könnyű lelkileg, de kitartást nektek, sokat gondlunk rátok és apa is tiszta ideg mi lesz veletek.

Amikám
Végre befutó vagy Te is a szülőszobán ez igazán nagyszerű meglepetés volt (így korán hajnali 8.30kor :lol: ).Remálem azóta kibújt Áron baba mert kifúrja az oldalam a kiváncsiság az óriás után.
Hajrá Ami

Babukám
Próbálj meg megnyugodni , ne idegeskedj reméljük megindul Szabika is de az biztos, hogy itt az idő már a kezedre játszik, ha minden igaz ma este az én fogadott szülésznőm lesz nagyon ari és rendi, kérdezz rá mennyit szokták hagyni a bébuiket odabant Toldiék.Bocs napközben mész.... :oops:

Jeneik, Sziszka
Nagyon sok boldogságot és sok tejcsit a kisembereknek!

Marcsi
Gratula a lányok bizijéhez, jól nézel ki anyukám az tuti , büszkék lehetnek rád a családtagjaid :wink: a látogatókkal kapcsolatban nálunk is este 19 útán senki se teheti be a lábát, ha valaki ide pofátlankodik ahhoz apa van kiavarva az utcára.Így legalább hamar bekotor a családjához mivel még hüvi van este.

Wera
Örülök, hogy itthon vagytok tüneményes a kicsi lány mégegyszer gratula hozzá s remélem a pocid hamar rendbe jön és sikerül elfelejteni a rémségeket és csak a jó marad meg az emlékek közt.

Patr
Örülök, hogy minden sikerült úgy megélni ahogy szerettétek volna mégegyszer gratula nektek :wink:

Mi tegnap voltunk a szülésznénivel randizni, nagyon jó fej és szimpi nyílt nőci.Megmutatott mindent, beszéltünk sokat míg csinálta a CTG-t ahol minden rendben volt van méhtevékenység is rendesen :wink: igaz még időnk is van de ezt már jól értékelem akkor is. Mondta, hogy tapintás alapján is jó nagy a kölök gólya ....megmutatta az örzőt csaszi esetére stb..beírt foglalásra privát szobára is.Közben dokibácsit is elértük és hálistennek megint jók a vizelet és véreredmények, sőt a hüvelyváladék tenyésztés eredménye is negatív, így a Canestennel hiába szivattam magam 9 napig :x mondjuk inkább legyen körültekintő a doki mint nem törődöm így kisírtam, hogy a maradékot már ne kelljen elhasználni.
Jaj nagyon elrohant az idő mennem kell kaját csinálni mert kopog a szeme a családnak.
Óh és a szabadidős program egész jó volt tegnap.

Hétfordulósok gratula de most már tényleg megyek
jók legyetek pussz mindenkinek

Bocs ha hosszú lettem
tappancs28

Magdolnám örülök a cuki eredménynek csak így tovább
tappancs28

Még mindig várom a Babahíreket :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Hú három hetem van :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

De érzem is hogy már nincs sok hátra,annyira nyugtalanul alszok.
És lassan már le kell mondanom a reggeli tejeskávémról,mert egyre inkább nem bírja a gyomrom. :?

Kép
Kép
Kép
kike

De jól elvagyok itt magamban :lol: :lol:
Bár mennem kéne főzni.

Kép
Kép
Kép
kike

Húha, rám is millió dolog vár, de itt rágom a körmöm.

potyka

oha, nincs babahir:(
na mindegy, majd folyton lesem:)
Fogalmam sincs mit fozzek. Az ido vacak jocskan le is hult, de ez kicsit sem zavar, sot!
A napom a semmittevesrol fog szolni, meg hugom varasarol.....
JO program:)
Vendég

Jó reggelt!
Asszem reggel "megszökött" a nyákdugó! Vagy valami hasonló. De azonkívül semmi. Én még nem akarok szülni. Na megyek, és főzök tovább. Majd még bekukkantok.

Kép
dittke

Ditke:ez jó-megszökött :lol:
Akkor lassan már te jössz :D De ha te még nem akarsz szülni,akkor mehetek én? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Igen! Átengedem neked! Te 1 nappal előrébb vagy! :lol:

Kép
dittke

jó reggelt!

nincs babahir... :(

azt hittem lesz, mert elég későn keltünk nyusziapuval. tegnap ő is nagyon a monitorra volt tapadva itt a hirek hallatán :D

jaj nem is mondtam. tegnap volt itt az öccse és hozott Bencének ajándékot :D
nah jól le is toltuk. egy videokamerát hozott. persze nagyon örültünk neki, nah de ilyen drága ajándékot.
mondta hogy legyünk szívesek a szülőszobai eseményeket rögzíteni :shock: :? hát azt inkább nem, de amit majd utána ha minden rendben 2 órát együtt tölthetünk azt már igen :D
meg már a szülinapokat meg hasonló eseményeket :D :D annyira örülünk neki.

itt sincs valami szép idő. de legalább nem dagadt a bokám :D jót tesz neki ez a hüvös.

ma szerintem nem főzök. van krumpli + rántott husi. meg van tölti kápi amit anyósom csinált.

ugyhogy ma pihi lesz, meg lehet elsétálunk valamerre :D

nah megyek kicsit összerámolok és közben megy a drukk ezerrel +++++++++++++++++

Kép

Kép
timi1982

nah közben látom kike és dittke is nagyon finishelnek :D
nektek is drukkoljak? szeretnétek menni? ;)

Kép

Kép
timi1982

Ez nem ér! Ma ráérek és erre ma nem történi (egyenlőre) semmi! TEgnap meg este tizenegykor olvashattam vissza 4 oldalt és a renngeteg izgi történést! Híreket szeretnék!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Sajnos tényleg sokáig aludtam, már amennyire lánykám engedte, mert egy csomószor kezdett el vérezni az orra... :?

Az sms úgy 2 perce érkezett:

Sziasztok!
Még mindíg a szülőszobán! 8-kor volt a burokrepesztés, azt nem is éreztem, de mostmár nagyon fáj! Remélem, hamarosan jó hírekkel jövök! Egy biztos: ÁRON baba kinőtte a házat, úgyhogy ma el kell hagynia! Remélem mindenkivel minden oké!

szegény Ami! Remélem, mostmár gyorsan túl lesz rajta!
Vendég

Köszi az infót! Hát jól megszenved Ami is! De eddig lehet nem voltak olyan fájdalmasak a fájások. Innentől viszont kemény lesz! De kitartás, már nem sok van hátra!

Kép
szly27

huh lányok, ha mindenki ennyire megszenved majd a szüléssel...
remélem a táblázat vége felé belejövünk :D
én ugyis angyon a végén kullogok :D

Kép

Kép
timi1982

Én ma reggel egy borzasztóan kellemetlen szúrásra ébredtem. Olyan volt, mintha Emma a talpacskáját beletolta volna a hüvelyembe... Nagyon fájt... :shock:
akkorát ugrottam, hogy apára is sikerült a frászt hoznom.

Remélem, Ronixékkal is minden rendben van.

Amiéknak burokrepesztés után biztosan felgyorsulnak az események... :roll: :wink:
Vendég

Mária:köszi a hírt,megy a drukk Aminak!! :D

Timi:igen,én már szeretnék menni :D De biztosra veszem hogy Dominik baba még nem-sőt majd ráhúz :? -amilyen szerencsém van.
nem semmi ajándék egy kamera-gratula,nagyon rendi tőle. :D És bizony nagy hasznát fogjátok majd venni,nekünk már nagyon sok minden fel van véve-rátöltjük gépre,és rá lemezre.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Hát akkor AMI! ++++++

És Dittke Te is készülhetsz! Hajrá!

Kép
andkata

AMIIIIIII!!!!! De jó hogy benéztem! Futkos rajtam a hideg! Te is jó sokat szenvedsz, szegénykém! Remélem Áron babának sikerül aztán a jó utat megtalálnia és hamar kibújik! Annyira izgulok értetek! Mindent beleeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
Vendég

http://www.videoplayer.hu/videos/play/175791
http://www.videoplayer.hu/videos/play/175365

itt ha valakit érdekel,megtudjátok nézni néhány videónkat :wink:

Ezek az újabbak :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ami++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

http://www.videoplayer.hu/videos/play/74023
Ez még tavai évzáró az oviban-ez még annyira nem lett jó,még kezdő voltam-de ha ott oldalt rámentek arra hogy weisz.e videói-ott a többi.
:D

Kép
Kép
Kép
kike

hát kike remélem mi is hasznát vesszük.

egyébként párom utánanézett hogy mégis mennyi lehetett. simán üti a 100 fölötti összeget. és ő ugyebár nem is az eladási árat nézi mert, ilyen területen dolgozik és nettóban számolnak, meg beszerzési áron. tehát ha még ráteszem a különbözetet...
ugyhogy kicsit össze is szidtuk hogy miért ránk költi a pénzét.

Kép

Kép
timi1982

kike!

nagyon édesek a videok. krisi milyen kemény fickó. az egész falat elbontotta???? :)

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Milyen hírekre érek haza.... :D :D
Magunkról röviden: nagyon jól éreztük magunkat a Fertő-tónál! Ugyan fürdeni nem tudtunk, de jót vidámparkoztunk, sétáltunk, voltunk Fertődön, meg egy csomót Ausztriában. Isteni finomságokat vettünk ott, felfedeztünk egy fantörpikus bio termékcsaládot: joghurt, kenyér, gyümilé... még a vaskalapos bio-ellenes Apa is rácuppant :)
Nati is jól bírta, de szerintem tojik a visszafordulásra, így hát nem kínzom magam a kényelmetlen fordító-testhelyzetekkel. Apa sokat tehermentesített (a focimeccseket azért nézte).

Ami, nagyon drukkolok neked, hogy mihamarabb magadhoz ölelhesd Áron babát!

Wera, Nóri gyönyörűséges baba, remélem, minden rémségért kárpótol! Szerintem nagyon hasonlít rád!

Jeneik, nektek is gratulálok, a gyönyörű családhoz, és Dorka babához!

Titanilla, sok boldogságot nektek is ezzel a pici óriásbébivel :)

Sziszka, Isten hozta Lucádat!

Kisfókának is gratulálok! MIndenkinek jó egészséget, sok tejet és nyugis éjszakákat kívánok!

Ronix, nagyon drukkolok a legjobbnak!
És mindenkinek szorítok, akinek aktuális!

Ki lesz Ami után a következő?
Ma voltam a kis közértben vásárolni, és az eladólány szerint már nemsokára én is megyek, eléggé lent van a pocakom. Mondtam neki, remélem, hogy nem a próféta szól belőle, mert még legalább két hetet szeretném kihúzni, a kelengyével és a babasarokkal még sehogy sem állunk.

És a 38. héten lenne Otinak egy műtétje - sajnos nem ússzuk meg -, szerencsére csak endoszkópos, ha jól lenne, aznap haza is engednék, szeretnék még mellette lenni. Persze ha nem, Apa mindenképp ott lenne vele, de azért nyugodtabb lennék, ha egy kicsit Otit is tudnám kényeztetni.
Doktornénik, ez az a sding nevű valami, amikor a hólyag és a húgyvezeték találkozásához egy kicsi gumianyagot fecskendeznek, hogy a beszájadzás szűkebb legyen, és ne folyjon vissza a pisi.

Bocsi, de nem fogom visszaolvasni azt a 20 oldalt, ami a penzumom lenne...
Mennem kell, ebédkor olasz barátokkal találkozom, utána meg koncertünk lesz.
Sziasztok, mindenkinek a legjobbakat!

És ma léptünk a 35.-be!

Kép
Kép
bondi

Ami: kitartas, kuldok Neked sok erot! NEked most nagyon elkel!
Vendég

bondi!

örülök hogy jól ki tudtatok kapcsolódni. irigyellek is egy kicsit. épp tegnap ecseteltem nyusziapunak hogy jó lenne még egy hosszuhétvégét összehozni. de szerintem már semmi esély rá.
ahhoz nagyon meg kéne szerveznie a szabiját és a helyettesítését :(

hátha megfordul még a kis csajszi. van még egy kis ideje. és van olyan is aki szülés előtt közvetlenül fordul vissza. habár azt inkább már ne várja meg. előbb forduljon be!!!!
sajnálom oti műtétjét. reméljük tudod még egy kicsit szeretgetni, és nem csak apa lenne vele.

Kép

Kép
timi1982

kike: edesek a gyerekek! En nagy video ellens vagyok, de talan most hogy erkezik akismano a csaladban megengedemmajd hogy elovegye apa a kamerat:)
Vendég

Timi! Jó ajándékot kaptatok. Mi amikor Roli született, fényképezőgépet vettünk. Volt már, de az még nem digitális volt. Kaptunk kölcsön kamerát is egy időre, de aztán vissza kellett adni. Most vettünk múlt karácsonyra kamerát is, úgy hogy minden megvan az események megörökítésére. Nagyon jó lesz majd visszanézni, amikor már nagyobbak lesznek a gyerekek, meg nekik is, hogy ők milyenek voltak. Én is kíváncsi lennék magamra, de örülhetek, hogy képek vannnak.

Kép
szly27

Köszike. :D
Azért az egész falat nem,de most meg ásni is segített Apának,na meg füvet nyírni,nagyon szorgoskodik,szívesen segít Apának bármiben :D

Bondi:gratula a 35. héthez :D
mi is a baja Otinak?Bocsi ha már írtad,biztos elsiklottam fölötte.Szurkolok hogy jól bírja majd,és te is még mellette lehess.

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok, nagyon drukkolok Ronixnak, AMinak, de most már nem bírom magamban tartani: ne menjetek túl korán a kórházba. Anno a dokibácsim úgy fogalmazott, hogy mikor stabilan ötpercesek, és MÁR MEG KELL KÖZBEN KAPASZKODNI, akkor érdemes elindulni. EGyébként ha nem halad jól a vajúdás a kórházi felvételtől akár le is állhat, mert elterelik az ember figyelmét. És akkor a jól ismert történet folytatódik. Persze más a helyzet, ha VÉRZÉS van, vagy hirtelen nagymennyiségű magzatvíz. Ja, és a burokrepedést észre lehet ám venni, olyna pukkanás, roppanás féle belülről, majd meleg folyadék. Ha meg fogadtok szülésznőt, érdemes folyamatosan vele konzultálni. A doki nemigen tud mit mondani, na meg neki az a biztos, ha az ember lánya ott dekkol a kórházban. A szülésznp azonban aki valóban rengeteg szülést KÍSÉR ismeri a jeleket. Ő sztem tud segíteni abban, hogy mikor kell elindulni.

A normális fájások elviselhetőek. Az oxyval generáltak ugye egyenletes mennyiségű hormont adagolnak, ezért összefolynak, ráadásul bekavarnak a szervezetnek, felborul minden, és akkor az ember sírva könyörög pl. epidurálért, edáért. Ami ha lehetséges még inkább mindent összekavar. Úgyhogy bár tudom, mindneki türelmetlen, kicsit nyugi!!!!!!!!!!

Bondi, Ottinak csak jókat!!!! Nem próbáltátok előbbre hozni a beavatkozást?

potyka

Bondi- Csilla!

Hát nagyon örülök, hogy ilyen klassz pár napotok volt! Gondolom Oti is élvezte!
Akkor meg kell csinálni a műtétet végül? Ez legalább egy szupergyors eljárás, ha már muszáj...

Jajaj, most már szeretnék Amiről hallani vmit!

Jó nagyon takarítottunk apával, most mosom a pihenőszék, hordozó, pelenkázótáska alkatrészeit...Jaj, tiszta izgi 37 betöltött hét, hát már bármikor mehetünk!!!

Kép
andkata

Én most meglepődtem...

Reggel óta fájogat a pocakom, csak olyan lightosan, de most azt vettem észre, hogy sokkal lejjebb van, mint eddíg bármikor... :roll: simán befér a kezem a pocakom fölé, eddíg meg teljesen a gyomromban volt...
Ugye ez még nem jelent semmit?! :shock:

Én még nem mehetek!
Nekem sok időm van hátra!
Vendég

Kata!

Gratulálok a betöltött 37. héthez!!!

Valóban egyre többen lesznek már finishben... :roll: :wink:
Vendég

Szia Kata!
Gratula a betöltött 37. héthez!

Marcsi: csak nem? Mondjuk nagy baj már nem lesz de talán még 2 hetet maradhatna Emma baba is nem?
Vendég

Kata!

Nem, én még nem megyek...!!! Még nem mehetek. Az a két hét nekem még KELL. muszáj kibírnom... :? :roll:

holnap reggel doki. kíváncsi vagyok, mit mond... :roll:
Vendég

Meg különben is, Ami nekem küldi az sms-t...
Nem érek rá...
Vendég

[quote]M írta:eg különben is, Ami nekem küldi az sms-t...
Nem érek rá...

:P :P :P :P :P :P
Vendég

Csak küldené már.... :roll:

Kép
andkata

Sziasztok látom a helyzet változatlan sajnos.

Otika
szegénykém reméljük gond nélkül túl lesz a műtéten nem viseli meg nagyon.Sok erőt

Marcsi
nem mehetsz sehova! Mi is itt vagyunk nem engedünk :wink:
tappancs28

Aminak megy a drukk! Lehet, hogy már meg van a babóca?! :lol:
Én meg reggel óta tiszta ideg vagyok!!! :roll:

Kép
dittke

Reggel megjártam a boltot, nagybevásárlást tartottam. Azóta vasalok, hogy minden kilegyen. :roll:

Kép
dittke

Hú csajok, ennyi minden történt tegnap amig nem voltam itthon!!

Jeneik!
Gratulálok a babához!

Wera!
Gyönyörű ez a kis hercegnő!!

Ronix!
Kitartás....megy a drukk!!

Ami!!
Nagy-nagy drukk!!!

Marcsi!
Csak nem??? :shock:

Dittke!
Ugy látom neked is lehet drukkolni!! :)

Tök izgi!
Nekünk a tegnapi nap jól sikerült.....jól elfáradtam. Este adlig tudtam mozdulni. Sokat mozogtunk, beszélgettünk, a kaja is aránylag jó volt (bár a tavalyi ugyan ilyen nyári az szervezettebbnek tűnt nekem)! De összességében jól éreztük magunkat. És nagyon elfáradtunk, elálmosodtunk. 2-kor feküdtünk le, és 11-ig aludtunk. Éjjel mikor fel kellett kelnem wc-re, akkor alig bírtam kimászni az ágyból, fájt minden csontom. Most a szeméremcsontom fáj nagyon.....

d.dodó

Ami még nem írt.

Dittke!
Én is idegroncs vagyok... Nem bírok uralkodni magamon, csoda, hogy még nem zavartak el itthonról... :roll: Nem tehetek róla, egyszerűen úgy érzem szét.....az ideg... (bocsi... :oops: :oops: )

Mindenen képes vagyok felhúzni magam... apának is most szidtam le a buksiját... végzett a mosogató, kinyitottam, hogy jöjjön ki a pára, erre elkezdett rápakolni... nem zavarta, hogy a tisztára pakolja a piszkosat... :twisted:
Vendég

Még mindig semmi hír???

d.dodó

sziasztok!

Csak gyorsan bekukucskltam, mert nem vagyunk otthon!

Majdnem lemaradtam az eseményekről! Ami +++++++

Jeneik gratulálok!

Este megpróbálok jönni!

Addig is jó hétvégét mindenkinek!

puszi
bencuri

Még mindíg SEMMI!!!!!!

Szegény Ami! Jól elhúzódik neki is... Csak nehogy csaszi legyen...
6-ra megyek a tesómékhoz, ugyan ott is van net, de remélem, addígra meglesz Áron!

Hallod, kisfickó! Szűkös a hely! Indulás kifelé!!!!!!
Vendég

Emma ma olyan dolgokat produkál, hogy néha így nézek ki: :shock:
Remélem, megfordulni igyekszik... :roll:

amúgy sehol senki? Csak én tartom a frontot?!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: