A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

kike: nekem csak egy csomaggal van, sot abbol is hianyzik 2 vagy 3 db.Lehet nem eleg?
Vendég

Kike én még nem vettem, mert idáig azt mondták adnak bennt , de mondta a szülésznő, h azért érdemes néhányat bevinni biztos ami biztos!
bencuri

más lányok, ötlet apa nagyon köhög és semmi nem használ! Valami jó ötlet ami felszakitja neki! Szegény majd meg fullad! :(
bencuri

hagymahejj tea, mentolos inhalalas, borogatas mellkasra, MEZESPALINKA! NAlam az a befuto, es a legfinomabb is mind kozott:)
Vendég

Én úgy tudom nem adnak,legalábbis eddig nem adtak,pedig bizony kelleni fog.Nekem 30db-os van,szerintem azért ennyi nem kell,de egy-bár lehet hogy kelleni fog,persze minden a vérzés erejétől függ,de én viszek sima éjszakai betétet is.

Előnyben vagyok,mert a Papa is azt használja,így nincs rá gondom,ő receptre kapja.ez 5 cseppes,a legnagyobb 8.Talán ez az 5 cseppes is elég lessz,ha nem hát majd viszek több cserebugyit.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Sziszka üzent, hogy péntek 13-án megszületett Luca baba. 3600 grammal és 53 cm-el. Simának indult, de csaszi lett a vége!

Isten hozott Luca Baba!
20150601134430

Nekem a csüt. orvosi vizsgálaton kiderült, hogy a külső méhszájam nyitva van. Szigorúan feküdnöm kell.

Laci baba jól van, 2600 g körül van, magzatvíz mennyiség is oké.

Megyek is vissza vízszintesbe, mert Apu Laci hajcsárkodik mögöttem. Puszi Mindenkinek!
20150601134430

sajnos van egy olyan erzesem, hogy a mi kis dragank visszamaszott a neki oly kellemes, de harantfekveses pozicioba :cry:
PEdig ugy megdicsertem, vagy 2 hetig "jol" fekudt....
de most ujra a koldokomben erzem a fejet :evil:
Vendég

Viki: vegre hallunk Rolad!
Es raadasul meg jo hireket is hoztal! MArmint Sziszka babaja! Gratulalunk neki! Pentek 13 :lol:

Neked meg kitartas a fekveshez. Sok jo filmet, fincsi eteleket es apatol babusgatast!
Laci baba nem sem lesz kispasi....:)
Vendég

Viki:köszi a híreket,pihengess csak tovább :wink:

Sziaszkának,és Luca Babának hatalmas gratula! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziszka!

Szívből gartulálok a "kis" Luca érkezéséhez!!!
Szép nagy baba lett! :lol: jó egészséget, sok örömet kívánok a kis családnak!!!

Viki!
Köszönjük a jó hírt!
Pocak-Lackó szép méretekkel rendelkezik!!!
Reméljük a méhszáj miatt már nem lesz semmi gond! (tuti, hogy nem lesz)
Azért csak pihenj!!!
Vendég

Sziszka Gratulálok Lucához! :D
Sok boldogságot és egészséget és tejcit!
Isten hozott Luca-baba! Már nagyon vártunk! :D
bencuri

Viki, pihenj! Vigyázz magatokra! Reméljük semmi gond nem lesz ha sokat pihizzel! Azért néha jelentkezz ha tudsz!
bencuri

SZiasztok!

Végre újra itthon! :D 4 évnek tűnt ez a 4 nap a koriban... amúgyis mintha más dimenzióban lettem volna.

Még nem olvastam vissza, de tudom hogy izgultatok értünk, mindenkinek köszönet! :wink:

Látom Sziszka is hasonlóan járt mint én... remélem azért nem szenvedett annyit :?

Sziszka - gratulálok Luca babához, sok boldogságot és mielőbbi hazatérést kívánok nektek

Nekem még vissza kell rázódnom a hétköznapokba, lelkileg nem vagyok épp toppon, de van egy gyönyörű tündérem, aki minden átszenvedett percért kápótol. Annyira imádom... egész nap csak bámulom, nem bírok betelni vele! :D

Mindjárt jövök a képekkel!

Mindenkinek további kellemes hétvégét! Hamarosan jövök újra.

Cuppa
Vendég

Szia Vera!

De jó ezek szerint hazaengedtek titeket! :D
Mégegyszer gratula!
Várjuk a képeket!
Pihenj és ha Nóri és időd engedi jelenkezz! :D
bencuri

Jaj de jó, mindjárt látunk Nóri baba képeket!

Sziszka, nagyon nagy gratula ehhez a már most igen anyás kislánykához, jó egészséget nektek és sok finom tejcsit!

Viki, pihenj sokat!

Kép
teó

JAjj de jo! VEra ujra itt!
De jo hogy hazaengedtek Titeket!
MAr kellett valami extra jo mara mert ronix miatt izgulunk, ennyi izgalmat nem bir el most a mi hiperezekeny lelkunk:)
Helyette akkor kapunk kepeket amiken pityereghetunk.....:)

Most kezdodik az igazi kozos eletetek! Olyan izgi!
MAjd ha van idod irj soka sokat, milyen a kis hercegno....................
Vendég

Veraaaaaaaaaaa!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajjdejó, hogy otthon vagytok!!!!!!!! :lol: :lol:

végre valami jó hír is jut mára!!!!!

Hogy vagytok?
Ha tudsz, mesélj!!!!
Vendég

Szia Vera,de jó hogy ismét itt vagy :D :D

Nagyon sok boldogságot a kis Tündérkével! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Wera! De jó!
Örülök,hogy hazaengedtek és várjuk a fotókat!

Sziszka! Hatalmas gratula a kis Luca babához!
Mostmár tényleg én jövök!!! :lol:

Ronix! Kitartás! remélem minden rendben lesz!
Nagyon szorítok!

Csajok! Kérem én is ad rukokat!
Görcsölgetek és úgy tűnik rendszeressé válik a dolog!
10-15 perc!!!! :shock:
Izgi!
Remélem folytatódik!
majd jelentkezem!

Kép

Kép
ibm

na neee! Erre az en idegrendszerem nem volt felkeszulve, ennyi izgalom egy napon! :lol: :shock: :? :D :) :( :o
de Ami Neked ertetek mindent!
HAjra!
Vendég

Ibm:hajrá,mennek a drukkok....lessz mégegy Babánk??Tényleg izgi!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ami!

Tőlem mennek......++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hajrá Áron baba!!!
Ügyesek legyetek!!! :wink:
Vendég

SZISZKA GRATULÁLOK, ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!

Szegény Ronix remélem hogy minden a legjobban alakúl!

Egyébként az én barátnőm 32 hetesen szülte meg a babáját, és amikor a súlya elérte a 2700 grammot, akkor engedték őket haza. De az ő babájának se lett semmi baja se hála istennek. Ugyhogy Ronix is jó kezekbe van.

Egyébként ha a külső méhszáj nyitva van, az még nem jelent semmit se? Mert nálam is tegnap derült ki hogy nyitva.

Kép
linda24

Hú, Lányok...
Csak kapkpdom a fejemet!

Ronixnak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De azért ez már valóban jócskán a 34-35.hét. Tüdőérlelő nélkül is jól tudnak már ilyenkor boldogulni a babák, persze vannak KH-ak ahol még protokoll, és a biztonság kedvéért adnak szteroidot. Katák majd megerősítenek - vagy cáfolnak :oops: - de szerintem tutira nem lehet gond a tüdejével. Persze a méhlepény ne váljon le, mert az valóban tragédia, és csak sürgősségi csaszi lehet életmentő. De erre ne is gondoljunk! Nagyon szorítok értük. (Súlyra már csak kevés KH-ban figyelnek hazaadáskor. Ha szépen eszik, és minden rendben vele, akár 2200 grammal is hazaengedik. Ez nagyon gyerekorvosfüggő.)

Marcsi :P
Nagyon jól nézel ki a képen, és büszke lehetsz a családdra. Valahogy annyira lejön a képről az "összetartás".

Muffin :P
Málnalevélteát napi 1-2 bögrével érdemes inni. Én napi 1 bögrével iszom, de erősebbet, azaz 1 EK-nyi a teafű benne. Van, aki higítja 1 literre. De szerintem jobb az 1v. 2 bögrényi menyiség. A homeosból Szly-féle módon - is - lehet használni, de én pl. csak Caulophyllumot használok - és Lilunál is csak azt használtam, napi 1X5 golyócskát. Szülésre mindenképp érdemes bevinni. Homeopátiás oxytocinnak is hívják :wink:

Viki :P
Köszönjük a Sziszka híreket! Irány vissza pihizni, és nyugi, pocak Lackó nagyon jól érzi magát, ez bizti!!! Remélem, mihamarabb felkelhetsz!

Sziszka! Gratulálunk a kis Luca babához! Jó egészséget, és sok-sok tejcsit!!!

Wera :P
De jó, hogy otthon vagytok!!! Várom én is nagyon a képeket! Amég én írok, már biztos feltetted. Úgyhogy gyorsan abba is hagyom! Az első napok kimerültségén, összezavarodottságán ne csodálkozz. Anya lettél. Hamar elmúlik ez az állapot, és minden a helyére kerül :wink:

(Csak halkan jegyzem meg, hogy ismét övekedett a csaszis anyukáink száma, és talán Ronixnak is csaszival fejezik be. Persze, biztosan megvan az oka mindegyiknek, és nem volt más megoldás, de ilyen nagy arányban azért tényleg elgondolkodtató :roll: )

Véda
Vendég

[quote]n írta:a neee! Erre az en idegrendszerem nem volt felkeszulve, ennyi izgalom egy napon!

ha-ha-ha!!!
Anyjuk!
Nem semmi vagy.... :lol: :wink:
Vendég

teó, nem írtam belvárosi patikát, szerintem csak azt, hogy benn a városban... :)

akkor úgy néz ki, hogy ronix csúnyán beelőz... Ennyire nem akartunk senkit siettetni. :( én is remélem, hogy már elég fejlett ahhoz a bébi hogy ne kelljen oxigénre tenni. Szorítunk nekik ezerrel!

csajok, én is 2200-zal születtem és nem volt semmi gond. :) Sőt, olyan erős szervezetem van, hogy soha semmilyen betegséget nem kaptam el. :)

sziszka most megnyugtatott. :) Gratula nekik! :)

VERA!!!!!!!! Üdv újra közöttünk! :)

ibm, hajrá!!!!!!!!!!!

nekünk meg jelentem, terasz kész! És nem esett. :) Úgyhogy mostmár csak össze kell pakolni és megyünk át a férjem főnökéékhez egy kis lecsópartira. :)

Majd este még benézek. Remélem addigra ibm küld valami infót és gyönyörűséges NÓri babáról lesznek újabb képeink. :)

KépKép
muffin

Bencuri! Gratula a 39.héthez! :D

Muffin! Hát nem semmi, hogy Te még bírsz füvet nyírni!

Szegény Ronix! Nagyon szorítunk és Veletek vagyunk!

Kike! Én Tena Ladyből Extrat vettem 5 cseppes és 20db-os!

Vikikém! Köszönjük a híreket! Pihenj sokat! Szabi még nem akar előbújni! Jó nagy fiú lesz Poci Laci is! :D

Hatalmas Gratula Sziszkának és Luca babának!
Kép

Wera! Nagyon örülök, hogy már otthon lehettek! Nagy puszi Nóri bugrinak! Nagyon csini csajszi! Mielőbbi regenerálódást Neked! Várjuk a képeket és ha lesz időd akkor a beszámolót!

Ami! Hatalmas DRUKK NEKTEK!
Vendég

Ibm hú ez izgi. Szurkolok neked.

Olyan jó, mostmár minden napra várható egy baba!! :lol:

Kép
linda24

hát igen, a császáros arány sem túl jó, meg az sem, hogy szinte mindenki az utolsó napig húzza, vagy még azon is túl... remélem mi majd javítunk a statisztikán. :)

KépKép
muffin

Ami, most látom, hogy közben írtál... ÓÓÓriási drukk, és szorítás, hogy ez már AZ legyen, de ígérd meg, megfogadod Potyka tanácsát, és nem sietsz nagyon a kórházba! (Szerintem ráérsz 5 perces erős fájásokkal menni :wink: Főleg, ha közel a KH.)

Véda
Vendég

Linda! Az óvatosság nem árt de ha csak a külső van nyitva az nem gáz!

Muffin! Ügyesek vagytok! Jó partizást Nektek!
Vendég

Linda!

Nyugi! Külső méhszáj nekem a 16. héttől van nyitva...
Szly-nak azt hiszem a 22-től...
Mindkettőnknél a méhnyak is megrövidült akkor, cx 2100-as.

Semmi gond sem lesz. már készülődik a tested, ha fáradt vagy, pihenj!

Muffin!
Örülök, hogy termékeny volt a hétvégétek!
Mostmár te is lazíts kicsit, mert még attól is elfáradok, hogy elolvasom, mi mindent csináltál!!! :wink: :lol:

Véda!
Köszi! :wink:
Vendég

Mindenki megy szülni Én meg itthon ülök! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kicsit elmegyek a gép mellől és milyen hírek fogadnak :lol:

Sziszka Gratulálok és mihamarabbi felépülést kívánok!

Wera! Örülök hogy hazaengedtek! Akkor ma lesz az első éjszaka? De jó nektek! Várjuk a képeket!

Ibm! Drukkolok, hátha végre kibújik Áron baba. Igazán kíváncsi vagyok a méreteire!

Kép
szly27

Babuli:nyugi,mostmár biztos te is beállsz a sorba :D :wink:
Csajok,nagyon beindultatok az írással,nem győzök olvasni,és frissíteni. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Már nem tudok nyugodt maradni! :oops:
Vendég

csodálkozol kike?

el sem merek innen menni...

Mindjárt hozok egy kis pocornt, olyan izgi....
Vendég

Babuli!
Te pedig beszéld meg azzal a rettentőlusti szabival, hogy irány kifelé!!!!
Vendég

T.Maria! Szabi tojik a fejemre! Csak tudnám mi lesz így később! :cry:
Vendég

Nem tudja valaki hanyadik oldalon volt a kismamis táblázat? Ki kéne nyomoznom, hogy Luca hány hétre született!

Kép
szly27

Kép

Kép
Vendég

Ez jó :lol: :lol: Popcornozzunk :lol:
Én se megyek el innen,közben a tesómmal irogatok skyp-on,miközben félig van csak bepakolva a cuccom,mert nem lehet a gyerekektől,mivel Apa dogozik,ezek meg érzik a frontot,vagy tudom is én.

Babu:pedig sokmindent nem tudsz sajna csinálni,inkább pihenj mert fárasztó lessz a szülés. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Babu!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meséljek? :wink: nekem már van egy kamaszom... :roll:
Vendég

Vera:nagyon tündéri Nóri baba :D :D

jajj,én is már úgy várom a pici Fiamat. :D

Kép
Kép
Kép
kike

de akkor lehet, hogy könyörögni fogsz Szabinak, hogy maradjon odabenn... :roll:

Vera!!!
Gyönyörű Nóri!!! :lol: :lol:

Én is szeretnék már babázni... :oops: na jó, még ráérek egy kicsit... :roll:
Vendég

AMIIIIII! MOST LÁTOM MIT ÍRTÁL!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Tudod! Sokkal-sokkal jobbat kívánok!!! :wink:
Vendég

Wera! Nagyon édes Nóri! Hasonlít Emmára! Nem? Vagy lehet csak a haj teszi!

Kép
szly27

Wera! Nóri baba egy tündérke! Szabit majd ráküldöm! :D :wink:

Kike! Bár tudnék pihenni de éjszaka is alig alszom! :(

Marcsi! Tudom milyen lehet Én sem voltam könnyű eset! :wink:
Vendég

Kép

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: