Nyugodj meg, hülye emberek mindenütt akadnak. Talán csak nem tehetnek róla, hogy ilyenek,így születtek. Rossz karmával.
Én a rizst úgy csinálom,hogy kevés olajat melegítek, rá a rizst és kicsit átpirítom. Ha ez megvan, felöntöm vízzel úgy, hogy olyan két ujjnyira legyen a rizs fölött, megsózomés rá a fedő. Amikor felforrt,akor takarékra teszem a lángot, a fedőt pedig picikét az edény szélére, hogy ne fusson ki. így fúzöm tovább, de nem sokáig, csak addig,amíg a tetejéről a víz el nem fő. Akkor lekapcsolom a gázt, a rizs tetejét átkeverem és ismét befedem a fedővel, hogy még puhuljon a gőzben. Tehetsz bele egy fej hagymát is, jó íze lesz. Van aki sárgán szereti, akkor körit tegyél bele. Főzés közben nem szabad keverni és levenni a fedőt sem, mert kásás lesz.
De lehet, hogy a Zsuzsinak jobb receptje van.