A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Csajok!!!
26 baby?
Nem semmi.
Gigi! olyan hasznos dolgokat linkelsz be,de sosem birok itt hasszu távon űlni,és elolvasni. De majd szopcsis tanácsot tőled kérek. Mennem kell. :)
18:30 kor voltunk egy gyors bevásárlást lebonyolitottunk. 15 percest. A hasam aljába 5 ször,5 percenként ugy bele nyillalott. Azt hittem ott szarom össze magam. Komoly volt.
Nyillalgat azota is de nem olyan vészesen. Mentem zuhizni,aztán pihi. Ki tudja mi lesz még itt.
Grat az uj babykhez,nagyon sok van már. Főlleg fiuk.

Kata&Milán

oszman777

Olyan jo nektek csajok kik tul vagytok már ezen az egész szűlésen,és már a karjaitokba tarthatjátok a babyt. :D

Kata&Milán

oszman777

Oszman, én tényleg hálát adok a jó Istennek, hogy itt lehet már velem a kicsi fiam és tudom, hogy egészséges! Főleg azok után amit 18 hetesen mondott a doki nekünk, hogy beteg lesz a babám.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hát igen, az én lányom ver mindenkit súlyban... Na hát igen, meg is éreztem szülésnél... De nem baj, az a lényeg, hogy egészséges!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Még mindenki alszik? Mi mindjárt indulunk a dolgainkra.
Oszman! Tegnap este nekem is nagyon fájt a pocim. Biztos, hogy az időjárás miatt....... (már direkt figyelem)
Vártam, vártam, hátha történik valami, de NEM!!!
Ma reggel pedig mondtam a kicsimnek, hogy akkor jön, amikor Ő akar, én (MI) nagyon várjuk!!!!

Na sziasztok, du. jövök majd!!!!

Addig aki akar és tud, rakjon baba képeket!!!!!!!
bszilvi25

Betti most írt: még nem szültek meg.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok kismamik!
Mi még mindig 2in1, de én nagyon jól elvagyok ebben az állapotban, persze már nagyon várjuk a kis lurkót! Ránk semmilyen front nincs hatással. :lol:

Nagyon szép babáitok vannak!

Körkérdés: valamelyikőtök használja a "Suttogó-módszert?"
Gigi, ha jól emlékszem, te igen. Én most tartok a könyv végén, de nagyon tetszik. Aki tud, írna róla véleményt?

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Tényleg nem semmi a 26 baba.És a fiú-lány arányok!
De mindegyik gyönyörű!

Felénk olyan szar idő van,majdnem hideg.Olyan kár.

Többiek hogy vagytok?

Kép
melike

Kép kaja után

Kép
melike

Kép

nem nagyon v an időm írni mer Dávíd csak sír sír sír és éjjel is sír... :twisted:

most kaptunk görcsoldót hátha a hasa... :shock:
Vendég

fejtem 10 grammot nagyon izlett neki...de ciciből nem akarja mert akkor csak felidegesíti,hog alig alig jön,én a 10 grammot 1 órán át fejem :twisted: nem tudom meddig fogom csinálni :?
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 15:48-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 15:49-kor.
pironya

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 15:49-kor.
pironya

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés:
Dorci baba elég nyügike, egyik éjszaka ilyen-másik olyan. Volt olyan is, hogy 12 órán át alig aludt, azt is csak rajtam, máskor meg négy óra után úgy kell felébreszteni. Ja, és jelentem tegnap reggelre leesett a köldökcsonk, nagyon szép a helye.
Szerintem kicsit hasfájós. Tejem szépen van, általában 60-70 grammokat szopik.

Ja, a táblázathoz adalék, sima szülésem volt. Kettőkor repesztettek burkot, 19 óra 07 perckor megszületett kicsi csodánk. Nagyon boldogok vagyunk!!!!

Mindenkinek sok puszit és jó babázást!!!!! A várandósoknak könnnyű szülést!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja, egy sztárfotó: :)

Kép

Nehéz az élet :D

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok lányok!

Van egy szusszanásnyi időm így gondoltam írok egy pár sort.
Marcika nem igazán enged géphez ülni, azt hiszem fáj a pocak sokat, és az lehet a gond. Egy órát alszik és sírva ébred, majd megnyugszik és visszaalszik még egy órára a jobbik esetben, vagy máskor ébren marad.
Én nem tudom másnak is sokat van ébren a babája? Van úgy hogy két szopi között nem hajlandó elaludni, csak nézegelődik, mondjuk nem sír csak szemléli a terepet. Remélem nem gond ez!

Gratulálok az új babákhoz, amíg nem voltam!!! Lassan mindenki túl lesz a szülésen! Kitartás még a hátralévő napokra a pocakosoknak!!!
És még nagyobb kitartás a babásoknak!!! :D
ancsika82

Bárány te milyen görcsoldót kaptál, vagyis a pici a pocifájásra?
ancsika82

Ancsika:csak annyi van ráirva,hogy görcsoldó..naponta max4 szer!
Mert ezt a patikában keverték...sajnos semmi neve nincs!
Még nem használtam mert azt mondta a dokinénink,hogy figyeljem meg,hogy a napnak mely szakában a leg nyugtalanabb és akkor adjam.
Hát én este fogom adni majd meglátjuk milyen lesz
Vendég

De Dáviddal az is a baj,hogy nagyon nehezem böfög,vagyis elalszik kaja után és az istennek sem jön ki a böfi,aztán álmában meg jön a tápszer orrán száján ahogy fekve böfög!
Vendég

Sziasztok csajok!!!!

BÁRÁNY,BOGCSA!!!!
A babáitok GYÖNYÖRŰEK!!!!!!!!!!!!(mint mindenkié ebben a topikban :wink: )

Kaptam ma 1 szabad délelöttöt,csavarogtam egy kicsit...persze magamnak akartam venni 1-2 dolgot,erre csak a bébinek vásároltam...de nem bírtam otthagyni...úgyhogy én továbbra is járok a kinőtt/hízott ruháimba,csak jól álcázom :wink: 8)

HASFÁJÓS ANYUCIK!!!!!!!!!!!
Tegnap este vettem ESPUMISAN cseppet ZOÉNAK és TELJESEN ELMÚLT A HASFÁJÁSUNK!!!KOPP-KOPP-KOPP!!!!!!!!!!!!! :shock:
1050 FORINT és úgy megy el tőle a szél,hogy csak na!!!!!!!
(remélem nem szokik hozzá a hasa és folyamatosan hatni fog...)
Minden szopi elött adok belőle egy kiskanállal és tuti jó!!!!!!!!!!

BLUE!
Köszi a tippet! :wink:
Az INFACOL-t akartam először venni,de állítólag pont elöttem vitték el az utsót!!!!
Vendég

BARI!
Most akkor mi a helyzet a szopival?Írtad,hogy fejni tudsz 10grammot(ha jól emlékszem)...akkor lenne ott több is!!!igyál radlert!!!!(alkoholmentes sör+7up vagy sprite)Én eddig utáltam a sőrt,de most csak úgy itatja magát és "ömlik" a tejem!!! :shock:
Vagy maradsz a tápszernél?
Vendég

[quote="bárány"][ írta:bárányimg]
nem nagyon v an időm írni mer Dávíd csak sír sír sír és éjjel is sír... :twisted:

most kaptunk görcsoldót hátha a hasa... :shock:

Ugye mondtam én,hogy visszasírod még azt az időt amikor csak aludt a pocidban és nem volt ilyen élénk... :wink: :wink: :wink:
Vendég

Vagyunk mi is, csak eszkimósat játszunk... a fűtés bekapcsolásán gondolkodom... :cry:

Almaani
Suttogó... én nem egy az egyben alkalmazom, hanem egyes részeket...
(nálam speciális Gigi-módszer van... mindenből azt, ami tetszik... :oops: :wink: )
Az nagyon jó, hogy az első pillanattól kezdve legyen napirend, hogy szoktassuk úgy a gyereket, hogy az ágyában aludjon el, ne ölben...
Vendég

[quote="ancsika82"] írta:ancsika82n nem tudom másnak is sokat van ébren a babája? Van úgy hogy két szopi között nem hajlandó elaludni, csak nézegelődik, mondjuk nem sír csak szemléli a terepet. Remélem nem gond ez!

Amíg nem sír, addig én nem foglalkozom azzal, hogy ébren van, vagy alszik éppen...
(bár nálunk alakul az, hogy kiságy=alvás)
Vendég

Csiri de irigyellek én egyenlőre az utcára sem merek kilépni...esküszöm semmit nem ment le a hasam..már 2x bőgtem is!!
De a gyerek a fontos tudom,mégis most is könnyben van a szemem ha magamra nézek..

Tej nekem rengeteg van csak nem lehet kiimátkozni...se nekem se Dávidnak nem sikerül!
De megint fejtem 10-et.
Kb ennyit tudok két evés között...hát remélem immunanyag jut egy kicsi dávidnak!!ha már enni nem elég :?
De a mellem egyre jobban fáj szóval még valammeddig birom aztán borogatás,hogy elapadjon
Vendég

Csiri az ujszülötteknek is adható????
Vendég

Nálunk a kiságy használaton kivül van,a férjem szerint el is kéne adni úgy is velünk alszik...ami baromi kényelmetlen de én friss császárral nem fogok 3 percenként az orditó gyerekhez felugrani!
Elég még fekvő hejzetben is felemelnem egy éjszaka 50x
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:25-kor.
hékás

Hékás még nem adom föl...masszirozom ezerel de már beszarok úgy fáj...és akkor csak olyan sugárban jön mint egy vékonyka hajszál...az eggyikből inkább mint fél hajszál :?
Pdig sok van benne azt érzem meg látványos is..

Mindíg mondom Dávidnak kaja elött,hogy itt az előétel :lol: :lol:
nagyon szereti
Vendég

bari!
Ne irígyelj,én is azt hittem az első napokban,hogy úgy maradok....pocakosan,kismamaként kinézve fogok tovább élni világ életemben ....De napról napra alakulok....

nagyon rossz az elején,én is megkönnyeztem az első heti szoptatásaimat,de azóta "megedződött" a cicim...szerintem NE ADD FEL!!!!!!!!!!!!

Mi az első héten úgy oldottuk meg az alvást,hogy a babakocsit odatoltuk az ágyunk mellé és abban aludt,amíg nem tudtam a sebtől ugrálni...és a második héten már a saját szobájába aludt,amikor "ugrálóképesebb" lettem...
Vendég

ESPUMISAN újszülötkortól adható!!!!!!!!!!!De a csepp és nem a gyöngy :wink:
Vendég

Újszülötkortól=újszülöttkortól :oops:
Vendég

[quote="gigaboszi"]Vagyunk mi is, csak eszkimósat játszunk... a fűtés bekapcsolásán gondolkodom... :cry:
quote]

Gigi!
DETTÓ!
És ma délelőtt kiskardigánt kerestem Zoénak és az egész városban NEM KAPTAM!!!!!!Mindenhol a nyári kánikula cuccokat rakták ki a hűvösebb időre valókat eltökítették!!!!! :evil:
Vendég

nem akarok bepofatlankodni, ideje olvaslak Titeket, no meg gyonyorkodom a babakban( de mi juliusra varjuk a gyermekunk) ....
Szoval csak csirri- birinek mondom, hogy ha van NAlatok valahol C&A vagy Zara ott van kiskardi, sot eleg vastag. Onnan tudom tegnap majdnem en is vettem. c&a-ban 1700 korul van es van olyan is ami kiskabatra hasonlit, olyan pluss kivulrol, es van ami kotott kivulrol, zaraban kiskabat is van, a learazott olyan 2500.
Csak gondoltam hatha segitseg!

Mindenkinek sok oromet a kis tunderekhez! Meg ha sokszor nehez es faraszto is!
En is mar nagyon tartanek ott!!!!
Vendég

sziasztok,

ma majdnem egész nap kint voltunk a levegőn. éjjel viszont szinte semmit nem aludtam... van egy áldott jó fiam, aki végigalussza az éjszakát szinte, este 11kor letesszük, menetrend szerint 3-körül kel, negyedóra alatt cumisüvegből megissza a lefejt tejet, majd alszik tovább reggel 6ig. na de a szomszéd az elmúlt éjjel HAJNAL 4IG bömböltette a zenét, igazi tuctuc, a gyerekszoba van a szomszédtól a legtávolabb, de tisztán hallottam hogy milyen számok mennek. a 3 órás etetés után már sírtam az idegtől. ma apa átmegy és helyrerakja őket. :twisted:

alvás-ébrenlét: nálunk kb 3 óránként van kaja, reggel pl 150-et evett! :shock: még én is meglepődtem, ennyit még sosem cicizett. amúgy 80-90-eket eszik napi 6szor, és kb negyedóra alatt beszipkázza ezt a mennyiséget. a reggeli adag szokott nagyobb lenni, tegnap 120, ma 150... ki tudja mennyi lesz holnap? lehet fogadni. :lol: szóval kajcsi után tisztába tevés, kicsit meztelenkedik is, egyre jobban élvezi. aztán 1 órán át nézelődik, aztán kb 2 órát alszik. magától kel kaja-időben. nappal a babakocsiban van, jobbára a teraszon (mint pl most is), és csak éjszaka tesszük a kiságyba. sosem kell elaltatni, elalszik magától. és sírni sem szokott, max akkor ha fürdetés közben már nagyon nem bírja cérnával, mert utána van kaja, és néha nincs türelme kivárni. olyankor olyan mohón szopik, csodálkozom hogy nem fullad meg szegénykém a tejtől. közben szörcsög, hallom ahogy mozognak a belei, fujtat, és szinte beleremeg, úgy szívja a cicit. :D

mia_snow

visszaalakulás: + 15 kg-ból már 8 lement... ha lemegy a maradék 7 is, akkor kezdhetem az alapból rajtam lévő zsírréteg ledolgozását. az a tervem hogy minden nap körbesétáljuk vörösvárt. vagy esetleg fel dobogókőre.... :roll: :D

az a baj hogy a tréninggatyákon és a bikinin (megkötős ;) ) kívül szinte semmi nem jön rám, de ma anyukámtól szülinapi-előlegként (júli 4-én lesz) kaptam egy nagyon jó kis nyári gatyót, halásznadrág-féleséget. tökjó színe van, és feljön a seggemre. és be is tudom gombolni. :D

mia_snow

Hali!

Nekünk is fájdogál a pocink.Infacol-t írt a doki néni,remélem használ.Viszont a barátnőm meg szerintem azt használta amit Bari és azt mondta nagyon jó.

Csiri:de jó neked,hogy már tudsz ennyit kimozdulni.

Mia:neked nagyon jó kisfiad van,semmi gond nincs vele.

A kilóim szépen mennek lefelé,még 14ből 6-7 van rajtam.

Kép
melike

ANYJUK!
Köszönöm!El is megyek a C A-ba séta gyanánt ha hazajött a párom...Ez a lehetőség ki is ment a fejemből,mertmég csak nemrég nyílt itt Egerben és kiesett a mai útvonalamból!!!!(Sajna Zara nincs!)
még egyszer KÖSZI!!!!

Mia!
Pilisvörösvárt körbesétálni vagy fel Dobogókőre....veled tartok,csomagolok 3 napi hidegélelmet...Te állod a bébik kajáját(írtad,hogy van fagyasztva tejcsid sok) Én meg a pelusadagot...(most kaptunk a déditől pár csomaggal) :wink:
Vendég

Melike!
Lassan már Ti is kitudtok mozdulni....vagy Te még nem szeretnél????Bár olyan tré idő van....

(Tudod mi jutott eszembe,hogy mind a ketten hétfőn szülnénk kiírás szerint :lol: 8) :wink: )
Vendég

Csiri:dehogynem!Nagyon szeretnék már,csak olyan bizonytalan vagyok,hogy mikor van jó idő.Még ki sem tettem az erkélyre sem. :oops:

Nekem is sokszor eszembe jut,hogy még hétfőn szülnék. :lol:

Kép
melike

melike!
Én azért az erkéllyel a helyedben már próbálkoznék,ha sétálni nem is mered még kivinni...majd meglátod milyen jót fog tenni neki a friss levegő!!!!!!Úgy fog aludni,mint a bunda... 8)
Vendég

Na itt vagyok. Hát? Nem lepődnék meg, ha ma megszületne a lányom.
Egész nap fáj a pocim, és a derekam is majd leszakad... :cry: :cry: :cry:
Majd meglátjuk!
Köszi a képeket! (aki rakott)
bszilvi25

SZILVI!!!!!!!
NAGYON SZORÍTOK ÉRTETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Köszi Csiri! De én már nem tudom, hogy mi van. :roll: :roll: :roll:
Lehet, hogy a front ez is?? Soha nem fájt még igy egész nap, max este, amikor egész nap mentem apával... (mint ma is) De ma már reggel óta fájogat. Hol jobban hol kevésbé.
Kereslek ám!!!!
bszilvi25

SZILVI!!!!!
BOCSI!!!
PONT MOST NEM TUDOK MENNI MSN-RE,MERT NEM ENGED BELÉPNI.... :evil: :evil: :evil:
DE NAGYON SZORÍTOK!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 14:25-kor.
hékás

Peti fotók: :wink:

Kép Kép

Igaz hogy még ezek a kórháziak, de még a fényképezőgépről nem volt időm feltölteni a képeket... :?

BARI, ne add fel, én sem teszem, nekem sincs 10gramnál több tejcsi, tápszerrel pótoljuk a hiányt, de azért a cicilést nem hagyjuk ki egyszer sem. Muszáj szopiznia, különben nem ered meg a tej...
csipisz

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.19 15:50-kor.
pironya

Köszönöm a gratulációkat!
csipisz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: