sziasztok
na Máté ma megint taknyosabb... szegény kicsikém...
Melinda, anyukámék Telkibe költöznek ki egy kertesházba. már régi vágyuk volt. meg teljesen megértem, mert óriási volt az a lakás... elsőnek nővérem költözött el, aztán tavaly én majd ősszel az öcsém....
A másik kézlenyomatkészítő sokkal jobb. szval ne gipszeset vegyetek, hanem mindjárt nézem.... baby art a neve
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=jatek&submenu=ajandek&category=hobby&empty=1&productid=198049&pageno=1&whid=25
éz nem ragad rá a gyerek kezére és jobban is lehet nyomkodni. viszont tényleg alvó gyerekkel csináljátok, sokkal könnyebb
Szilvánusz:
nekem is fájt a torkom és egyik barátnőm épp járt patikában, hát megkérdezte hogy van-e olyan szopogatós bigyó amit szoptatósok is ehetnek de olyan nem volt. Azt mondta, hogy a strepsil meg ilyeneket nem ajánlja.... de kaptam valami torok-sprayt amihez aztán nem volt kedvem, mondjuk nagyban hozzásegített a mellőzéséhez,hogy abbamaradt a torokfájás. pár kanál méz illetve sok mézestea.
jaja itt van nálunk az EB, de egyrészről még pici Máté, a férjem nem nagy focirajongó (nemúgymintén

) illetve kicsit drágák a jegyek.... meg iszonyat hamar elkeltek.... szval én azt tervezem, hogy egyszer egy kivetitős nagy banzájra elmegyünk, a tó fellett is van egy nagy... csakhogy nem tudom Máté mit szólna a tömeghez....
elaltatás: tegnap volt itt egy kétgyermekes anyuka akinek a kisebbikje Máténál 3hétte fiatalabb, ő mondta, hogy szerinte szoktassam rá az egyedülelalváshoz.... de most még nem tudom, hiszen ahoz sírni kéne hagyni.... de vajon akkor mikor? én még nem szeretném ha álombasírná magát. én valahogy azt gondolom, hogy ha más nem, kendőben elalszik, de igazából kézben is, ha látszik hogy fáradt 1 perc ringatás és alszik. szval..... na nem szítom itt a vitát, csak magam sem tudom, a szívem azt mondja, hogy nem kell még a gyereknek magától elaludnia, azért vagyok neki én...
Panny, bocsi, ne értsd félre, nemakartam beleszólni, csak pont a felbüfögés miatt akartam egyszer én is a kórházban és ott mondták, hogy lehet de állandóra nem jó. nyilván ha nem így alszik végig akkor meg pláne nem szóltam
Mzx, soksok erőt még mindig az építkezéshez.... tuti tök jó lesz végre majd!!!
Mni, azért kapcsoltam be a gépet,hogy ne aludjak el szopi közben, mert mint írtam tegnap nagyon kevésszer evett Máté és azt akartam, hogy jól egyen. jól evett

de szerencsém volt mert utána visszaaludt és én is

8ig
szerintem is tuti lesz nekik ott fürdőkád a bababarát szállodákban szokott lenni. tényleg, visztek valakit vigyázni rá? vagy a szállodában lesz a muri és babyphon?
Potyka, oszegény.... nem semmi, hogy pocakosan még ilyen nehézségeket is ilyen strammul bírsz!
és ssszzzzuuuuuppppeeerr hogy nincs semmi cukrosbajod!!!!
hajrá, ez megérdemel egy csokit
Márti, ez merénylet volt.... főleg hogy én ma egy készen vett kaját terveztem megmelegíteni, hiszen Mátéval a pocakomon nem olyan izgi főzni, de hát .... szval nem finom, mert nagyon hagymás... én meg azt nem szeretem
szval írtó jól néz ki a pöri!!!!
és az ébredős képek, haláli.... ahogy tartja a kezét az orra elé

"hát én bolond, mit csináltam" kifejezés
Pumperka, tényleg nem merül el sosem? úgy kipróbálnám mégegyszer....
ja babaúszás, képzeljétek itt most kell jelentkezni a szeptemberi kurzusokra....
nekem tetszik ez a mosható pelus, de vajon mennyivel több macera? ki is kell vasalni? vagy azt nem kell? és kijön belőle a kaki folt??? mert nekem a pelusokból ruhákból csak akkor, ha azonnal utána kiöblítem....
és amúgy milyen volt a rendezvény??
Kikó, tessék többet írni, mizujs! hogy vagytok?
megyek, lassan felébresztem Mátét -ne értsetek félre, de a kendőbe a fél napot átaludná, viszont most szerintem szüksége van a tejcire.... ha kiveszem a kendőből felébred

igy keltem fel kedvesen....
vidám hétvégét!!!
Esztereu, Norco???