Szössz: Köszi a biztatást! Ez most nagyon jól esett!
Szőlő: Nálunk is anyukám inkább pénzt adott, amiből meg tudtuk venni a pelenkázós kiságyat, ruhákat, stb. Anyóséktól meg mi se kaptunk semmit!!!!
Felesleges ajándék meg nem volt szerencsére eddig, bár egy játék kukaék lett, mert engedte a színét… Amolyan kínai minőség volt, tiltólistás…
Nici: Nagyon kellemesek lehetnek a reggeli ébredezések nálatok! Én is valami hasonlót szeretnék majd kialakítani.
Kiscica: Sajnálom ezt a drámát most körülötted!
Emi: Utólag olvastam, hogy visszamész majd dolgozni, azért a párod lesz otthon…
Lolka: Sajnálom a hasfájást!
Nici: Az arany szerintem is érdekes, de a 75 év az 75 év. Az én mamám is annyi és állandóan agonizál.
Pl a hasfájásánál már azt mondta, hogy nehogy kórházba kerüljön a pici…
Ők már ilyenek, nem emlékeznek a sajátra. Én csak nevetek rajta. De akkor is gondolt rátok!
Zorróné: Nagyon jó kisfiad van! Én is örülnék már egy átaludt éjszakának! És tök jó, hogy minden rendben van Benivel!
Szössz: Nálunk is volt egy idő, amikor egy nap egy kaki volt. És a tápszertől! De ez lehet természetes is. Ugyanis a védőnő szerint van ilyen leállás a csecsemőknél! Szerintem ne aggódj, bár én is aggódtam. Mi tornáztattuk! A hasához nyomtuk a lábát (le-föl-le-föl) és közben törölgettem a popsiját a törlőkendővel. Az egy kis ingert keltett és jött a kaki! Persze nem egyből (kb. 20-30 perc). Mindamellett nagyon szereti a kis lurkó!!
Ha nagyon nem akarna kakilni, akkor meg gyógyszertárba lehet venni LAEVOLAC laktulóz 134 g szirupot. Ebből 5ml-nek a felét rakd bele teába és itasd meg vele. Nekem ez nagyon bejött. Vagy próbáld meg a kamillateát. Nem szabad sokáig áztatni (elég két-három perc). Mert sok áztatás után már károsak lehetnek a kamilla kiázott hatóanyagai. Az a lényeg hogy sok cukrot rakjál bele, mert az is meghajtja. A védőnőm azt mondta, hogy legjobb reggel éhgyomorra és kb 30-40 ml itass meg vele!
Remélem javulni fog a helyzet!!!
Foci: Nem tudok hozzászólni, nem szeretem! Inkább vízilabda vagy kajak-kenu! A Forma1-et meg egyenes gyűlölöm!!!!
Zsúszófi: Azta micsoda játszótér!
Litu: Merre vagy???

Dédinél csak ez jutott
Ilyen ügyes vagyok
Ezt neked!!! Megy ez egyedül is!