Sziasztok! Előkerültem, de a tegnapi végigolvasás nem ment!
Először is óriási gratula Titinek hatalmas Levi babához! Reméljük hamarosan szopizni is jól fog!
Potyka! Gratula a cukorhoz!
Kata! Ez is egy rekordgyorsan növő pocak igy a végére! Szép! Én ma nem birok takarítani, ilyen se nagyoon volt, hogy nincs erőm a teendőkhöz...
Babu! Én még mindig drukkolok Szabinak!!!
Muffin! Sajnálom a nagybátyádat! Jaj szegény és most mi a következő lépés? Én CTG-re sajna most szerdán megyek, pedig jó lenne találkozni! Viszont lehetséges variálni, ugyhogy ha az azutáni hetet mindketten 2in1 leszünk, megyek akkor amikor Te...hamár úgyis ott kell rostokolni, legalább jó társaságban tegyük

Neked nem mondott Fekete, mikor tervezik a császárt?
Olyan jó lehet a sok jó élmény a tanítványokkal! De biztosan azért mert nagyon jó kapcsolatot sikerül velük kialakítanod...
Magdinak kitartás a kórházhoz!
Marcsi! Gratula! Neem semmi két lány!!! Nem tudom válaszoltál-e, lehet hogy igen, szóval neked tudok majd mms-t küldeni, ugye?
Viki! Azért hallunk Rólad majd, ugye? Tuti nem lesz baj!
Én tegnap este azt hittem megyünk. Már értem, mikor Ami a deréklfájásról beszél. Szóval a leány egész nap kezelhetetlen volt,. olyanokat feszített, hogy már fájt és este meg rámjött egy izzasztó, erős fájdalom, nem birtam kiszállni az autóból....Végül felhívtam a nőgyógyászom is mert megijedtem és végül abban maradtunk, hogy valószínű a fejét feszítgette a medencében és ez fájt ennyire. Mára elmúlt, szerencsére. Olyan nagynak érzem már....
Na, eldugultam, megyek parfét csinálni!
Sziasztok!