A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Titi irt: nem érzi túl jól magát a vérnyomása még mindig nem akar lemenni, hányingere van és kotyagos! Levi nem igen akar még szopizni sokat alszik, de bizik benne!
és csajok becsaptalak titeket mert 56 cm a nagyfiú! Bocsi Szly h javitanod kell a táblázatot!
bencuri

sziasztok!
Egy rohadt gyors bekukk, lopjuk a netet :-D és nem nagyon tudok visszaolvasgatni sajnos. íúgy hiányzik a topik :(
Nem akarnak 7végére hazaengedni, de az egyik jófej nővérke nagyon küzd értem, hogy legalább csak a szombati napra hagy menjek haza.
Kaja:
annyira nem vészes, ettem mondjuk már jobbat is, mint itt..... ja és iszonyat kevés :S úgyhogy ettől szédelgek egy picit.... majd beáll mondják... Hát remélem mert kb 8 napja van már csak neki és inzulinra meg nem nagyon szeretnék fanyalodni. Tudjátok ha 10 naPON BELÜL nem áll be akkor elvileg végig kórház inzulinnal.... íúgyhogy most minden lelkierőmet össze kell szednem. a gyerekemért mindent!!!!!!
Nagyon jófej szobatársaim vannak! íés ez nagyon sokat dob. íhála égnek az egyik csaj tvt hozott be és nem uncsizunk. Minden nap ctgzni kell. Lizus nagyon lusta kishölgy. Reggel 5kor és este 10kor lehet értékelni a mozgását.....

Ja... ma kíváncsiság kedvéért evés után reggelire 1 órával megszurattam magam, hogy használ e a diéta és már nem 8.3at mértek, hanem 6.4et úgyhogy a lelkierőmen nagyot dobott!!!

Puszi mindenkinek
magdolnam

sajnos a másik telóm otthon maradt (a férjem mondta hogy irt a Dodó smst)
Köszi!!!!!
magdolnam

NEm tudok sajna visszaolvasni! Aki megszült annak gratulálok. Gondolom Wera megszült? Valaki egy nagyon gyors összefoglalót tud tartani?
magdolnam

annyira édes volt az előbb az egyik kis tanítványom. most másodikos és ugye február óta nem én tanítom őket. És napok óta nyúzza az anyját, hogy hívjanak fel mert nagyon hiányzom neki és beszélni akar velem. Annyira cuki volt, majd megzabáltam. Aztán beszéltem az anyjával is, nagyon aranyosak voltak. Jólesik amikor így gondolnak az emberre. :) Vannak olyan tanítványaim is, akiket négy évvel ezelőtt tanítottam a suliban és még mindig felhívnak hogy mi van velem. :)

Amúgy meg végre sikerült képeket csinálnom a kiságyról, meg a kádról meg a pelenkázóról, mindjárt lekicsinyítem és felteszem őket.

Közben meg fő a túrógombóc. :)

KépKép
muffin

Szia Magdi!

Mindenki aggódik értetek, reméljük nem kell inzulin!

Werának és Titinek született meg a babája!

Sziszka kórházban nem akar kibújni a gyerköc!

A többi pingvin, az itt-ott fájon kivül elég jól megvan! :D Úgy gondolom!
bencuri

szia magdolnam. igen, vera megszült, 26 óra után végül császár lett. Titi toxémia miatt tegnap megszült, szintén császárral. Sziszkáról még mindig nincs hír. Azt hiszem a többiekről tudsz. most várjuk, hogy babuli meg ami menjenek. :)
Neked meg megy a drukk hogy sikerüljön levinni a cukrodat és ne kelljen benn maradnod.

KépKép
muffin

akkor mostmár dupla infó :)

KépKép
muffin

szerintetek az hogy van, hogy ma vagyok 37 hetes, és 23 nap van hátra? Akkor 40+2-ig számol? Mert ugye 3 hét az csak 21 nap lenne... Vagy akkor ez most hogy van?

KépKép
muffin

Muffin, de édes a kissrác, olyan ritka az ilyen! De az ilyet olyan jó hallani! Gondolom, h nagyon jól esett! :D
bencuri

na kész a takarítás is!

Szia Magdolnam, jó hogy írtál!

Muffin: gratula neked is a 37. héthez! Ez tényleg jó kérdés? 3 hét az 21 nap! De nézd meg az én vonalzóimat is mind akettőn betöltött 37. hét és a hátralevő napok száma nem egyezik. Ki érti ezt??
Vendég

Muffin a 22-öt még lehet, hogy érteném (talán beleszámolja a mai napot is de a 23???) és nekem is az egyik lilypie-os! :P :P
Vendég

Magdi! Örülünk, hogy hallunk rólad. Szorítunk, hogy ne kelljen inzulin. Azért az jó, hogy jó szobatársaid vannak, nem úgy mint Marcsinak volt.

Marcsi! Nagyon okos lányaid vannak! Gratula a bizijükhöz!

Muffin! Én sem értem teljesen ezeket a vonalzókat. Ugye én írom a táblit és két kismamának, aki aegy időre van kiírva sem egyformát mutat a vonalzója! De mostmár nem foglalkozok vele, írom amit a vonalzó ír.
Aranyos a kisfiú aki felhívott. Na nálunk ilyen nincs, örüljek, ha esetleg köszönnek az utcán! Indiánok szegények!
:lol:

Reméljük Nórinak hamar lemegy a hőemelkedése!
Katák! Ez mitől lehet? Lehet hogy a kórházban fertőzést kapott? Vagy esetleg szülés közben? Mostanában nálunk is sok baba kap fertőzést.

Itt olyan eső volt!! :shock: Sok árok kiöntött és a víz a házak alját mosta. Nálunk szerencsére nem, viszont a folyosó beázott. Az benne a leggázabb, hogy a plafon is tapétás, így még nem elég a vakolatot helyrehozni, de még tapétázni is kell!

Kép
szly27

Szly: nem valószínű a kórházi fertőzés, mert az még nem jelentkezne. Sajnos inkább a méhen belül illetve szülés közben. A hosszú vajúdás erre hajlamosít. (ha a burok már megrepedt, vagy repesztették) és ez sokáig így van. Reméljük nem komoly!
Vendég

na, elmosogattam....most még 2-től mosnom kell, aztán még a pörit odatenni főni!

Még egy ilyen hülye időjárás....nem is csodálkozom, hogy ennyi fájásom van. Előbb még szakadt az eső, dörgött, villámlott, most meg hétágra süt a nap.

d.dodó

szly, sajnálom hogy beáztatok...

a túrógombóc nagyon fincsi lett. :) (bocsi)

amúgy én el vagyok kényeztetve ilyen szempontból, mert nagyon jó a kapcsolatom a szülőkkel is meg a gyerekekkel is. Volt pl. olyan, hogy már két éve nem abban a suliban tanítottam amikor az egyik gyerek szülei felhívtak, hogy jöttek kifelé a suliból és arról beszélgettek hogy mennyire hiányolnak. :) Meg volt olyan is, hogy családi síelésre hívtak, meg pl. a kiskádat is az egyik tanítványoméktól kaptuk (a kissrác már 10 éves, de megtartottak mindent, és úgy gondolták, hogy nekem szeretnék adni. :) Szóval ilyen szempontból tökre jólesik hogy ennyire értékelnek. (Bár mivel az egyetlen eszköz manapság a tanárok kezében az, hogy a szülővel jó kapcsolatban legyen és ezt a gyerek is tudja, én erre ezerrel rágyúrtam és meg is volt/van az eredménye. :)

igen, ezek a vonalzók tényleg érdekesek. de ezeket a babákat úgysem érdekli... :)

KépKép
muffin

dodó, azért mennyire furcsa, hogy nagyjából mindig olyan az idő nálatok mint itt... Pedig van párezer kilométer távolság... :) Csak érdekes.

KépKép
muffin

Muffin! A túrógombóc az fini. Én most Pulykahusit főzök Uncle Bens édes savanyú mártással és rizzsel. Ezért kellett zuhogó esőben a Tescóba mennem!

Kép
szly27

ja és a képek... Mindjárt kicsinyítem őket. :)

KépKép
muffin

hmmm. szly, az is nagyon fincsi. Én már régóta ennék, de a férjem nem... azért lehet, hogy valamelyik nap csinálok, és akkor ha már eléteszem csak nem áll neki mást csinálni... (Bár nem lennék meglepődve) valamelyik este is úgy volt, hogy rablóhúst csinálunk, de aztán elmaradt, másnap este meg nekem nagyon fájt a lábam úgyhogy mondta hogy ő majd megcsinálja. De mivel ő éppen akkor már nem akart azt enni, ezért inkább kétféle húst csinált... Azért nagyon cuki volt, mert szeretem amikor kreatívkodik a konyhában, mert élvezi is meg nagyon finomakat szokott összeütni. :)

KépKép
muffin

muffin!
Hát azért nem... mert pl tavaly mig otthon negyven fokok voltak nyáron, itt pulcsiban, esőkabátban és gumicsizmában jártunk egész nyáron......
Most meg 4-5 hét óta most a héten esett először...amugy dög meleg volt, és tópartra jártunk hétvégéken.

d.dodó

Kimma! Majdnem elfelejtettem! szuper a babakocsi és a színe is nagyon tetszik!

Kép
szly27

és akkor itt vannak a képek.
Az egyik a kiságy a szobában, aztán van egy a kádról meg a pelenkázóról. A vicces az, hogy a kád meg a pelenkázó elvileg egybe volt, és olyan felnyitható fajta, hogy a pelenkázó alatt van a kád. Csak az pár mm híján nem fért be rendesen a fürdőbe, viszont a pelenkázót én úgyis a komódra szerettem volna, úgyhogy szétszereltük, és rátettük a komódra. És olyan, mintha erre tervezték volna, nem? :)

Kép
Kép

Kép

KépKép
muffin

na jó, nem a tavaly nyárról beszéltem, hanem az utóbbi pár hónapról. :) amikor itt kánikula volt, te is írtad, hogy mentek strandra, amikor meg itt esett az eső, akkor nálatok is legtöbbször. Csak felfigyeltem rá, hogy milyen sokszor van hasonló idő. Persze tudom, hogy fokban azért valószínű általában el vagytok maradva. :)

KépKép
muffin

Muffin! Nagyon jók a képek! Milyenkis helytakarékosak vagytok! Ti oldalról fogjátok pelenkázni,meg öltöztetni a babát?
Mi szemből csináltuk Rolival és már csak így esik kezemre. Pedig oldalról praktikusabb, mert nem rúg bele mondjuk a melledbe a baba, vagy kismamaként a hasadba, nálunk most ez megy. De azért már egész jól megtanulta, hogy anyát nem rugdossuk. Pedig kapott Jázmin egy két fenékberúgást Rolkótól az biztos!

Kép
szly27

muffin!
nagyon jó képek!! És tetszik a lakás is (már amennyi látszik belőle) főleg a színek, és a mosdókagyló!

d.dodó

Potyka! Nagyon örülök a hibátlan cukor eredményednek! Juppi :D

Ibm! Örülök a jó CTG-nek! Nekem azt mondta egy ismerősöm, hogy tutira 13-án szülök! Erre mondtam Apának, hogy benne vagyok mert éjfélig már csak 11 óra van hátra! :D :D :D Az Én dokim szerint túlhordás lesz! Remélem nem lesz igaza! Nórinak jobbulást! Nagyon várjuk Őket! Rendi vagy, hogy Magad elé engedsz! Mehetünk együtt is csak induljunk már! :D

Muffin! Gratula a 37. héthez! :D A kisfiú nagyon ari lehetett! A lilypies vonalzók meg vannak kergülve! Szupi a kiságy, a kád, és a pelenkázó is a komóddal együtt! :D Nagyon szép a házatok is! :D

Marcsi! Gratula a lányodnak a bizihez! Nagyon ügyes!

Sipiné! A zárt méhszáj nem jelent semmit a szülés szempontjából! :lol:

Kimma! Szupi a babakocsi! :D

Bencuri! Szerintem Szabi beragadt! :shock: :shock: :shock:
Titinek mielőbbi jobbulást és a Babucinak sok tejcsit! :D

Magdolnam! Örülök, hogy legalább a szoba társak jók ha már a kórház nem az! Szorítok, hogy hétvégére haza mehessetek!

Szly! Sajnálom, hogy eláztatok! Az édes savanyú nagyon fini! :D
Vendég

hát igen, a lakás az tényleg olyan lett amilyet szerettünk volna. :) A mosdókagyló meg nagyon vicces. Rohadt drága volt, de első látásra szerelem... Csak amikor használni kell akkor jöttünk rá, hogy azért annyira mégsem tuti. :) Kicsit nehéz takarítani, meg nem olyan praktikus. Mindenesetre szerintem megint ezt választanám mert azért lehet használni, és továbbra is nagyon tetszik. :) Szóval érted. :) A hozzávaló szekrény meg vicces volt, mert a boltban is lehetett hozzá kapni, több mint 200.000 lett volna (a tükrös rész nélkül), erre az egyik asztalos unokatesóm megcsinálta 30.000-ből a tükrös résszel együtt... Vicces, nem? :)
Na most azt hiszem eldugulok, mert az egész lap csak rólam szól. :)
szly, igen, próbálunk helytakarékosak lenni, mert egyenlőre a tetőtér nincs kész, így csak egy szobánk van, úgyhogy ki kell használni minden m2-t... :)
Az oldalról pelenkázás meg meglátjuk hogy fog menni. Végülis ha nagyon nem okés, oda tudok állni a végéhez is. :)

KépKép
muffin

Babu, lehet h irtad, de nem emlékszem!? Jóslófájásaid vannak?
bencuri

Babuli! Amikor meglátom, hogy te vagy az utolsó hozzászóló, mindig gyorsan feljövök, hogy nem-e azt írod, hogy indultok a kórházba!

Kép
szly27

babuli, én is remélem, hogy nem lesz igaza a dokidnak! Mármint túlhordásügyileg...

KépKép
muffin

Kimma. jó a kocsi!

Muffin: nagyon szép a lakásotok! Nekünk is olyan komódunk van a hálóban csak végig tejüvegesek a fiókok. Nem is gondoltam rá, hogy azon lehetne pelenkázni! Mondjuk nálunk nem fog a hálóban aludni, mert akkor apa nem fog aludni, attól félek, az pedig végzetes lenne.
Vendég

Muffin! Ha még nem öltöztettél és pelenkáztál kisbabát, akkor mindegy hogy honnan fogod csinálni, mert akkor ahoz szoksz hozzá és úgy fogod megszokni.

Kép
szly27

Bencuri! Nagyon ritkán keményedek és fájdogál a hasam de ezzel még hetekig is el lehetnék! :evil:

Szly! Bár már írhatnám de egyenlőre semmi előjel! :cry:

Muffin! Hát azt Én is remélem!
Vendég

Ja és ha orvoshoz mentek is sokkal könnyebb, mert ott nem tudsz az ágy végéhez állni. És amúgy is sír a baba, kapálózik. Bénáztam eleget az orvosnál öltöztetéssel !

Kép
szly27

Akkor két napod van Babuli, ha nemakarod túlhordani!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szly27

Szly! Nagyon nem akarom! Már csak az a kérdés, hogy Szabi mit akar!
Vendég

Tegnap nem kaptad el apát? Vagy az sem használt? Bocsi ha indiszkrét vagyok! :oops:

Kép
szly27

Nem kaptam el mert a két rész között az okmányirodában csücsült 3 órát! Este amikor hazaért hulla volt! A két rész között szokott aludni egy másfél két órát! Ez tegnap kimaradt neki! Mondtam Neki, hogy ma nem ússza meg! Nem tiltakozott! :D
Vendég

Mi az hogy két rész?

Kép
szly27

Apa buszvezető és olyan buszon van ami csúcsidőben jár! Reggel 6-tól 9-ig és Du. 2-től este 8ig! 9 és 1 óra között itthon szokott lenni de tegnap a lakcímbejelentést intézte! :(
Vendég

Aha! Így már értem!

Kép
szly27

Mi ez a nagy pangás ma itt lányok??? Alig vagyunk! Pedig még nincs is igazán hétvége....

d.dodó

hát babuli, az nem lehet könnyű munkabeosztás. én pl. ha kimarad órám napközben, akkor utálok újra elindulni... meg szegény akkor így jó későn végez, hiába kezd korán...
vidokata, nálunk az a mázli, hogy a nappaliban is olyan a kanapé, hogy kényelmesen lehet rajta aludni (mielőtt ideköltöztünk az volt az ágyunk) úgyhogy ha nagy a gáz, akkor apa ki tud jönni. de amúgy neki szuper az alvókája... :) és nekem abban a komódban vannak a bébi cuccok... aztán remélem mire kinőnénk a helyet, elkészülnek fönn a gyerekszobák. :)

KépKép
muffin

tényleg babu, téged nem akart az orvos jó alaposan megvizsgálni? :)

KépKép
muffin

Én vagyogatok,olvasgatlak titeket,csak nagyon fáradt vagyok.Apa elment dolgozni,én meg nadjábból megcsináltam mindent,csak még mindig nem pakoltam el-nem megy ez nekem,pedig már a Nővérem is mondta hogy itt lenne az ideje.Szegény mindig azthiszi mikor hívom,hogy jön a baba :lol: És bizony már mindenki kérdezgeti mennyi van még hátra,és hogyan bírom. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok Csajok!

Bocsi a belekottyért! :oops:

Mindig olvaslak Titeket,és hát irigylésre méltó "kis banda" vagytok!! Írni nem szoktam (pedig én is nemsokára szülök) mert annyit termeltek állandóan hogy csak na. :lol: Így a háttérből drukkolok mindenkinek.
Továbbra is kitartást kívánok!

A vonalzónk pedig úgy működik,hogyha például azt írja ki hogy 36hét 6nap,akkor másnap fogod betölteni a 36-ik hetet és akkor kezded meg a 37-et. Tehát mikor kiírja hogy 37+0 az nem azt jelenti hogy betöltötted a 37-et hanem akkor kezdted meg. És ez tényleg így van. Én rákérdeztem a dokimnál meg a védőnőmnél is mert én is össze voltam zavarodva hogy akkor most hogy is van.

A babákhoz pedig Gratulálok!! Tüneményes mindegyik!

További gondtalan pocakosodást!

Üdv.

Bocsi mégegyszer hogy "belepofáztam". :oops: :D
csipcsab

Sziasztok lányok!

Titi, gratulálok ehhez a hatalmas babához!!

Én már hulla fáradt vagyok, ahhoz képest, hogy két tanúval, öt perc alatt akartuk lerendezni az esküvőt, eléggé kinőtte magát!
Most már úgy néz ki, hogy mindennel készen vagyunk!
Csak szurkoljatok, hogy jó idő legyen!

Kép
Kép
patr

Muffin! Az biztos, hogy nem könnyű és néha Ő is nagyon utálja de ebben van aránylag elfogadható fizu!
Nem akart megvizsgálni mert az Én dokim most nem dolgozik a másikat meg különösebben nem érdekli az Én nyügöm! Megnézte az NST-t és megnyomkodta a hasamat! Ráadásul még azt is megkérdezte, hogy miért nem a saját dokimhoz megyek! Kérdeztem tőle, hogy hogyan menjek hozzá ha nem dolgozik!
Vendég

Szia Csipcsab:nincs miért bocsánatot kérned,gyere nyugodtan és mesélj magadról :wink:
Örülünk ha többen vagyunk,igaz csajok? :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: