sziasztok
szilde
nálunk az volt a problémám, hogy ritkán kakil és időnként nyálkásnak láttam. most is 2 naponta van. De azt olvastam(sok mindent elolvasok, majd nem jegyzem meg

, így csak félinfóim vannak mindenről

), hogy a fehér minibogyók benne a meg nem emésztett dolgok, ezek bizti azért nincsenek már, mert javult, fejlődött az emésztése. a zöldes színről meg vmi olyasmit olvastam, hogy az arra utalhat, hogy sok előtejet(asszem ez és nem a hátsótej) eszik a baba. de lehet, hogy hülyeség

. internetten olvastam, bizti vmilyen kérdez-felelek szoptatós lapon.na, segíteni nem tudtam

, de én tudom, hogy felületes vagyok. bocsi. de fényképet szeretnék Kevinről! meg lehet, hogy Hannára sem emlékszem

, így róla is!
vendégség jó volt

tényleg babázni jöttek. meg a nagynéném mondta az unokatesóimnak, hogy gyakoroljanak, meg milyen jól csinálják, és, hogy nem sokára nekik is kellene baba
hoztak ruhákat

ami aranyos dolog. de már anyáéktól is kapott Hédi, meg egy csomó van, mert mindenki hoz. még, jó, hogy mi keveset(mármint elég) ruhát vettünk neki. és kinőttük a legkisebbeket, amit megkönnyeztem

, me érzelgős hülye vagyok
virsliskifli: pizza tésztát csinálok(ebből a tésztából még lepényt is szoktam csilisbabhoz, meg gyroshoz ) : fél kg liszt, 4dl tej, 1 élesztő, só, 1 teáskanál cukor, 1dl olaj. mint a kelttészta,duplájára keleszt, kisdarabokat kinyújtok bele félvirsli, mustár, sajt(a párom még szalámit, erős paprikát rakat) beteker, és nagylángon megsütöm. mi szeretjük. meg bulikon szívja jól a piát
én is szeretnék kispasit is, de api nem szeretne másodikat
húúúúztam
toncsi