Úgy veszem észre, mintha kicsit nyugisabb is lennél a tápikával kapcsolatban. Tök jó!
Nagyon tutik a képek. Főleg az apát és a hangfalakat hallgatom
kaja-mennyiség,ehhez nem tudok hozzászólni. 150gr/kg-ezt mondják. de én amikor mondtam a dokinőnek, hogy ennyit eszik kb., akkor csak forgatta a szemeit, hogy az legyen a max.
Na, most meg a mérleget vissza is adtam, így nem tudom mennyit eszik, hízik. Meglepő módon tök jól tűröm, nem nagyon hiányzik...Daninak meg főleg. Annyira utálta, hogy sokszor hisztizett már rajta, vagy leakarta kalimpálni magát róla. és persze pontos súlyt nem tudtam már mérni...
kiscica,szép adagokat eszik Maszat
találka,ikea: ha jó az idő, a park is jó hely. a szopi szoba jó (kipróbáltam már), csak meleg van benne, ordít a zene és sajnos egyszerre egy mami tud szopiztatni.
nem vesz levegőt,Dani állandóan félrenyel. Rengetegszer. Nálunk az az ijesztő...
Tim,Annyira jók a grimaszos képek Bálintról. Mi van a fogaival, jönnek?
pumpi,sajnálom ezt a "megváltozott dolgot". nem lehet, hogy idővel és sok "edzéssel" "visszaáll"?
a végleges fog.gátlás szerintem teljesen oké ha már nem
gondolkozol több gyerekben.
amúgy valószínű én sem kerülöm el a műtétet. méh-szájseb. de hogy pontosan az hogyan zajlik...még nem tudom. de amíg szopiztatok, addig inkább elkerülném. (P2-es lett a rákszűrésem, szóval talán késő őszre elhúzhatom.)
ercsi, egyre több ilyen "kései" kelés lesz, ahogy növekszik a baba!
Dani is nagyon alvós az elmúlt 2 napban. Bár mihez képest. Mivel ő alig alszik nap közben. így furcsa, hogy 2x2 órát alszik most nappal.
Celesztina,Gratula Julinka 1 hónapjához.
mi elég sokat beszélgetünk, ha éppen nem depizek...amúgy nekem inkább az a bajom, hogy a szülés után hihetetlen szerelmes voltam a páromban, ami mostanra kicsit csökkent...
bcg oltás,tök ronda, hatalmas dudor. ki fog ez valamikor fakadni???
Szőlő,spanyoloknál:Torress. Tuti (csak fiatalka
Nagyon szép mazsi!!!
marjan,látom Ti is vetettek egy babát
emi, gyakrabban is jöhetnél, annyira el vagy tűnve...
kistesó?
C. Ronaldo
Kiscica, ne bőgj!!!!!(Tudom, könnyű mondani.) vigasztaljon, hogy nekem is nagyon gyagya az anyósom...
Teganp meg ma is jött 1-1 barátnőm. Azt hiszem ez kell, hogy helyre jöjjek!!!