Jó reggelt

!
Tali, sajnos mégsem sikerül mennünk

, Bencének még el sem mertem mondani

. Apa ma elutazik Szlovákiába, holnap vágtázok a két gyerekkel suli után Pilisre ballagásra, aztán szombaton vágtázok haza évzáróra, ballagásra, még azt sem tudom, mikor...

. Ráadásul már napok óta kerülget az
idegbaj, tegnap ráadásul állva el tudtam volna aludni

, asszem ez a front rám sincs jó hatással...
Minden betegeskedőnek jobbulást!!!
Tegnap megpróbáltam kukoricalisztből babakekszet sütni, találtam egy receptet, de az én kekszemmel gyilkosságot lehetett volna elkövetni

. Nincs valami ötletetek?
Juba, az etetőszéket megint Teszveszeltem fillérekért a szomszég városból...kicsit varrni kellett, és szebb, mint újkorában

. Bencének is volt kis faasztal székkel, egymásra tehető, de azt kölcsönadtam, és úgy kaptam vissza, hogy totál át kellene húzni

. Na erre most se
lóvé, se idő...úgyhogy befektettem 575 Ft-ot egy "új" etetőszékbe, nagy tálcája van, be tudom kötni, és Panka nagyon élvezi

. Kis ideig még akkor is elvan bene, ha csak a konyhában vagyok...persze semmi extra, nem dönthető, meg ilyesmi, de most, hogy már ilyen nagy, nem is igényli szerintem. Viszont laposra csukható.
Én Bencével voltam úgy, hogy még WC-re sem tudtam tőle menni

. Pankát leteszem a földre, és szabad az út, gyerekbiztossá tettem a lakás egy részét, felszereltük az ajtóra a rácsokat

. Persze a múltkor tusoltam, közben folyamatosan verte az ajtót, és kiabált: "Ana, ana, ana!!" Nem tudom, ez tudatos e, de ezt a "szót" rendszeresen használja, főleg, ha nem lát, "anázik"

, és ha válaszolok, örömködve elindul felém

.
Mingyá jövök vissza...