A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Titi! Nagy gratula a nem kicsi kispasihoz! Sok boldogságot, egészséget és tejcsit!!! :D :D :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin! Ez kínzásnak minősül ugye tudod! :wink:
Vendég

igen, tudom :lol:

KépKép
muffin

Magdinak is akartam egy biztató drukkot küldeni, hogy ne kelljen inzulin neki!!!! +++++++++++++
hajrá, Magdi, minden rendben lesz!!!!

KépKép
szkagi

Hú Titi, ez igen, gratulálok Levi babához, stramm fiatalember, sok-sok tejcsit nektek!

az 56-os cuccok rá biztos nem lesznek jók.

Szegény Magdi, akkor lehet, hogy a cukra miatt nagyobb Liza baba?
Pedig nyilván ő is volt terhelésesen, dehát úgy látszik, ez a fránya cukor később is romolhat?!

Tényleg Niciki, nekem azt mondták, 7-ig jók az értékek, meg ezt is olvastam mhol, kicsit mintha túl szigorúan vennék ott, ahova te jársz. Nekem most utoljára asszem 6.3 lett és meg lettem dícsérve.

Sziszka már hol tarthat napokban, 40+4 körül talán. Reméljük, Muffin sms-ére jelentkezik.

Kép
teó

Szabi baba, legyél jó fiú és indulj el kifelé!
Ne kéresd magad, már nagyon kiváncsiak vagyunk Rád!!!!
Meglásd, itt kint is jó!!!!

KépKép
szkagi

hát igen babuli, mostmár kezdhetnéd egy kicsit határozottabban rábeszélni a kisfiadat hogy itt mindenki kíváncsi rá... :)

Épp most néztem, hogy titi ma lenne kereken 38 hetes. :) kicsit legalább javítja a statisztikát. :)

KépKép
muffin

Hú, Nicike, bocsi, nem akartam a neved átalakítani, nálam ez úgy látszik a félreírások hete! :oops:

Kép
teó

én meg várom haza apát... elvileg négyig tart a munkaidő, de fél hatkor hívtam, és még csak akkor indult. mondtam is neki, ha hazaér jól megharapom... De talán mostmár nemsokára hazaér. Aztán meg jönnek át apósomék.
Előtte meg lehet hogy átugrom a szomszédba és szedek egy kis cseresznyét. Roskadásig van a fájuk és mondták hogy menjek nyugodtan bármikor. Lehet, hogy most bármikor van??? :D

KépKép
muffin

Na, szóltam, hogy július 1-jétől megyek szülési szabadságra. Örültek!!!! (merthogy onnantól már nem kell kifizetni a béremet, és épp most lett a színház önellátó...)

Kezdhetem én is visszafelé számolni a munkában töltött napokat!
(a szülésig meg azt szoktam számolni, hogy hányszor kell még takarítanom :lol: - bár most kissé megzavart az új környezet, és ma csak a fél házat bírtam kitakarítani egy délelőtt. Úgyhogy szombaton is takarítok, a maradékot!)

KépKép
szkagi

Szkagi, Muffin! Hangosan felolvastam Szabinak az üzeneteket hátha hatással lesz RÁ! :D
Vendég

Muffin, a bármikor az leginkább most van!!! Fuss :lol: :lol: :lol:

KépKép
szkagi

Igen,igaz,nincs még összepakolva a cuccom,hétvégére összekapom magam,és utána már tényleg jöhet :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Babuli, helyes!!! Reméljük, hallgat a jó szóra!

KépKép
szkagi

Sziasztok!

Nagy-nagy gratula Titinek nagyon sok egészséget kívánok nekik!! Szép nagy fiatalember lett Levente :)

Szegény magdolnam neki is kitartást, és biztos hogy jövőhéten már hazamehet szegényke!

Én nemtudom mi van ma, de olyan ramatyúl érzem magam, itt fáj, ott fáj, alig tudok menni, feszül a hasam, szóval ez szörnyű!! :twisted: Nemtúl korai ez?????? Vagy a fronttól lenne? Azért még nem szeretnék most szülni, még legalább 3 hetet bírjak ki!!

Kép
linda24

Sziasztok!

Jardina vagyok az ÉLETERŐÉLETFOGYTIG topikból.

Én úgy tudom, hogy a kapor nagyon jó hatással van a cukorbetegekre. Itt a szezon - lehet szórni salátára, kapormártást készíteni... Bio boltban kapható kaportabletta....

Gyertek kicsit olvasgatni a fent említett topikba! Sok hasznos infót találtok....

Üdv

Jardina
jardina

Linda,
biztosan ez az idő az oka,
és holnapra jobb lesz!
(nekem a bal lábam zsibbad, na meg gondolom, dagad is :? )

KépKép
szkagi

Linda! Mikor változott meg a neved? Iwiwen láttam!
Vendég

Lányok! Viki üzeni, hogy itthon lesznek hétvégén mert sajnos teljesen kinyílt a külső méhszája és ágyhoz van kötve! :cry: Aki szül küldhet Neki SMS-t.
Vendég

Micsoda????????
Miért ma készült dr-hez vagy ez most hogy jött?
Jaj! Nekem meg iszonyatosan feszül a hasam,megyek visszadőlők,majd benézek!

Kép

Kép
ibm

Amikám! Ennyit tudok amit leírtam! Nem tudok róla, hogy dokihoz kellett volna mennie!
Vendég

Babuli! Tegnap írtam át, a baba miatt esküdtünk meg, mert mindenki azt mondta hogy az apasági nyilatkozattal nagyobb a cécó! Egyébként is szerettünk volna esküvőt már így 6 év után, de ez csak polgármesteri hivatalba volt, aztán egyszer majd bepótoljuk! :lol: "remélem"

Kép
linda24

szkagi hát remélem igazad van! De a derekam is nyilalgat jobb oldalt ilyen volt vagy szokott lenni valakinek?

Kép
linda24

Viki drágám! Szegény Te, pedig még odébb van a Te időd! :( :(
Kitartást! És pihenj sokat!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Titi! Hatalmas gratula a hatalmas babához!

Kép
szly27

Viki! Pihenj sokat! De vígasztalásul mondom, hogy nekem a 22. héttől nyitva van. És meg is van rövidülve.

Igaz mostmár azon szurkolok, hogy had nyíljon csak, azt sem a szülőszobán kell megszenvedni. Az enyém most cx 1222.

Magdinak drukkolok, hogy ne menjen fel a cukra és mihamarabb hazamehessen!

Kép
szly27

van itt valaki aki tud valami nyugtatot mondani arrol hogy majdnem negyszeres a vizelet uledekben a feherversejt?
Ez mitol van? Fertozes?
NAgyon beszartam mi ez! Eddig nem volt nekem ilyen, es a mostani leletemben is minden mas eleg jo, csak a szokasos verszegnyseg.
ok, holnap orvossal kezdem de addig is szetvet az ideg!
Vendég

Titinak gratulalok a kispasihoz!
Vendég

oha szegeny Viki, pedig o is egy dinamikus mami, nem lesz konnyu fekudnie ilyen hosszan!
Bar az is ugaz amit szly ir, hogy tobben hetek ota igy vannak, es megis gyonyoruen vegig csinaltak! Hajra Viki!Nezd a jo oldalat, babanetezhetsz jo sokat :D
Csak ne depizz be! Tudom az mennyit art! Hajra! Mi itt vagyunk Veled!
Vendég

jajj ne, mar senki nincs itt?

marad a neten valo olvasgatas...
Mindenutt fertozest ir, de hat nincs semmi tunetem!
Meg minden mas ok a vizletben. Mi lehet ez?
Vendég

én még vagyok egy kicsit!! Ahhoz képest, hogy szinte egész éjjel nem aludtam.... és délután sem, még nem vagyok álmos!

Anyjuk!
Milyen volt a költöi est??

Viki!
Kitartás!!

d.dodó

dori: jo volt csak kevesen voltunk:(
Vendég

Mary!
Kár! :( Szegény Tomi... anya is sajnálta, de hát nem tudott volna senkivel felmenni....főleg igy hétköznap... azt mondta még azt sem tudja holnap el tud e menni Kalocsára, mert asszem reggel 4-kor kéne indulnia.....

d.dodó

Sziasztok!

Titi még mindig nem irt, biztos azért mert úgye császár utáán 24óráig nem lehet felkelni, szigorú fekvés! Még szerencse h a szülésznő elmondta úgy örülök, megörülnék h nem tudnánk semmit!

Viki kitartás!

Csajok nekem azt mondta a doki az egy ujjnyira, h csináljak mindent és akkor szépen kinyilik, jó nagy séták, stb......

Magdinak is drukk!

Sziszkáról még mindig semmi hir? !

Muffin ablak nyitva! :D
bencuri

bencuri!
Hát Sziszkáról még semmi hír....én is ezt furcsállom... szegényke....

d.dodó

anyjuk én ugy tudom hogy ha valamilyen fertőzés van akkor van a vizeletbe fehérje. De a doki biztos többet tud neked mondani, esetleg elküld majd kivizsgálásra.

Kép
linda24

Jó éjt mindenkinek!!! Remélem tudok is aludni, nem ugy mint mult éjjel.....

d.dodó

[color=darkred]Titi: hatalmas gratula! Tudtátok, hogy ilyen óriás babyt hordozol? Még jó hogy ma kibújt![/color]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.24 17:15-kor.
Vendég

sziszka még mindig nem válaszolt. szerintem lehet, hogy jó lenne ha írna neki más is, nem tudom...

viki, ne ess kétségbe, tényleg sokaknak már régóta nyitva van. pihi és minden oké lesz.

na most megyek én is aludni. jó éjt!

KépKép
muffin

Hát ma sem igazán tudtam aludni..... azaz 3-ig igen, addig elég jót szundítottam. De akkor kimentem wc-re, és nem bírtam visszaaludni.
3:18-tól pedig fájásaim lettek... elkezdtem nézni az időt.... baromi rendszertelen (11perc, 12 perc, 5 perc, 11 perc, 6, 10, 14, 2, 11, 13...... és még mérem) de folyamatos. Hát majd meglátjuk mi lesz a nap folyamán! Mert ezekből van amelyik tök rövid volt, de van "maratoni" hosszuságu is....

d.dodó

Jó reggelt!

Csak nem Dodó!?? (mondjuk már nem olyan korai de talán még egy két hetet rábeszélheted hogy maradjon. (nem ér ennyit előzmi! Szegény Sziszkát hadjátok had jöjjön)

Viki: ez a fenti rád is vonatkozik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne ijedj meg! Mindn rendben lesz! Pihizz sokat! Azért ha van kedved írd meg, hogy mi történt! Tegnap eredetileg nem akartál dokihoz menni, nem?
Vendég

Betöltöttem a 37. hetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Itt a finish! :P :P :P :P
De azért jó lenne ha még pont 2 hétig húzná! Mert akkor megy a férjem szabira! Juhééééééé!
De legalább egy hétig, mert akkor ügyel utóljára! Amúgy meg a nagy családi megegyezés hogy 4.-én jöjjön (ami a kiírt napja) Bár ahogy telik az idő, lehet, hogy én ezt az utolsó hetet megvétózom! :D
Vendég

Jó Reggelt Kismamik!

Még mindig egyben vagyunk és Szabi abszolút jó érzi magát odabennt!
Képzeljétek rekordot döntöttem amióta átköltöztünk mert fél10-től fél7-ig aludtam egyhuzamban ébredés nélkül! :D

Linda! Akkor ez a Tiétek! Kívánom, hogy Legyetek Nagyon Boldogok!
Kép

Anyjuk! Van olyan, hogy a fertőzést nem veszed észre! De amúgy középsugaras volt a vizelet? Mert Nekem egyszer amiatt lett rossz, hogy nem volt középsugaras!

Már izgulok, hogy mi lehet Titivel és Sziszkával!

Dodó! Hová siet a gyerkőc szólj Neki, hogy még sokan vannak előtte! :D

Vidokata! Gratulálok a 37. héthez! :D
Vendég

Babu: te is mehetnél már, bizony!
Csak én szegény Sziszkát már úgy sajnálom!

Linda: hát gratulálok sok szeretettel!
Vendég

Sziasztok!
Kata:gratula a 37-hez,meg nekem is :lol: :D

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó:Talán csak jóslók,báár....
azért megy a drukk,bár jó lenne tényleg ha még egy kicsit bennmaradna. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt :)

Látod Muffin a sote necc cukor betegség téren, Magdolnámnak se mehet 6.5 fölé mert inzulin lesz a vége neki is ha nem áll be :cry:
Akkor Én mit szóljak a 6,8 7,3 7,5-ös mérésekkel :shock:
Azért is gáz ha igy fölmegy mert a baba sok cukrot kap, ettől nagy Magdolnám babája is ,és ha megszületik, kinnt jóval kevesebb cukrot kap mint mikor a pociba volt és nagyon össze esnek szülés után.

De nem értem ezt a cukorbetegséget nem vették nála észre? Annyira rá vannak kattanva pedig h nekem a 22 héten kiszúrták.

Ha jól emlékszem labort is mondott a doki, de azt is elfelejtem amit 10 perce mondanak,ugyhogy Én hétfőn reggel még rácsörgök h akkor reggel menjek vagy du,és akkor ugy megyek Én is ha nem kell labor.

nicike

Sziasztok!

Minden hétfordulósnak gratula!
Nekem is :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma megint ctg-re kell mennem+dr-hez 8:30-ra!
Úgy utálom már!
Mindig bízom benne,hogy a következőre már nem kell mennem,de most úgy tűnik sose lesz vége! :cry:
Ráadásul el is aludtam,nem volt túl jó éjszakám és miután Apa elment olyan jót aludtam!

Babu! Hú de irigy vagyok!
Ekkorát aludni!
Tegnap este még átnéztem a szülőszobai csomagomat is,hogy majd tudjam mit hova raktam,de semmi!
Pedig fájdogált este a hasam!
Tuti nem volt még olyan hogy benntmaradt????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodó??? Helyzet???

Sziszkáról mostmár tényleg jó lenne valami hír!

Megyek eszem valamit aztán készülődök!

Kép

Kép
ibm

Titinek gratula a hatlamas babához!!!! (toxémia miatt csaszizták?)

Dodo, ezek inkább jóslók, nyugi. :lol: Bármi lehet belőlük. Pl. amaradhat is a baba a helyén.

Kike, nem arról volt szó, hogy Te túlhordós vagy? :lol: Azért drukkolok, én is inkább terminuson túl, de ez alkalommal azért szívesen hamarabb lepakolnék. Pláne ha visszajön a kánikula.

Ma lesz a cukorterhelésnek eredménye, gondoljatok rám. Mert én pl. befeküdni tuti nem tudok.

potyka

Vidokata! Sziszka szülhet előttem Én Dodónak írtam, hogy még várjon! :D

Kike! Gratula a 37. héthez! :D

Ibm! Biztosan nem marad bennt! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: