jó reggelt ismét
tegnap amúgy csak 4szer evett a fiatalúr, szval most kivételesen örültem a hajnali kelésnek meg hogy már megint itt ücsörgök. merthogyaz előző hsz természetesen szopi közben íródott
ott tartottam, hogy Feri, tök jó a cikk amit írtál!!!!
Tündérmanó, Réka milyen huncutul tud nézni...
Pumperka, igen várom már, hogy menjünk. kicsit tartok a hosszú úttól, meg előre látom milyen zsúfolt programunk lesz és attól is... de várom már. nekem nagyon hiányoznak az otthoniak, család... barátok... néha szokott kicsi honvágyam lenni de még nem vészes. azért ami itt nagyon jó, a nyugalom... ésa csodásan friss levegő...
hihetetlen a lebegős kép... kipróbáltuk mi is, azaz mégsem tljesen, valahogy mindig el akart merülni a feje...
Márti, hogy sikerült a pörkölt?
Cicuka, ez szuper hír, hogy ilyen jól fejlődik Kristóf!
azt én is akartam írni, hogy Máté messze földön híres kisangyal, de félóránál többet ő sincs el egyedül, mondjuk nem mindig veszem ki utána, inkább játszom neki/vele
Anita, Tifani az oldalán alszik? nekünk itt azt mondták az nem tesz jót a gerincének...
Juditkecskemét megy a drukk mára +++++++++++++++
szia Melinda!!! már hiányoztál ám!!! tök ügyi nagylányod van!
tök jó, hogy elmúlt a köldöksérv
Linocs tök jó, hogy adios terpeszpelus!!!
aztamindenit, Laura már 4 hónapos!!! woooowww képeket kérünk!!!!
Szilvánusz, jobban vagy?
Petra(DorkaBoroka)mama, naggyon tuti a 3akislány kép!!!
Eszterxx

én szoptattam olyan korán, de szegényTe... MINDEN ELISMERÉSEM A TIED!!!
olyan jó hogy újra vagy! csak mintha mostanában Patival taszítanátok egymást... Patiiii kukucs gyereelő
és Zsu, Jim?
Csujzi, Tand miújság veletek, rég hallottunk felőletek!
ja nem írtam a legjobbat, azuram megcsinálta a tvt most már a földi adók is bejönnek véégre nézhetjük az EBt...

de sajnos csak félidőig jutottunk, mert utána végre hajlandó volt picit felébredni...
meg még azt akartam írni, a talp-kézlenyomat készítőről volt itt szó múltkor. mi akartunk venni, aztán végül nem találtunk akkorát, amekkorába mind2 keze lába belefér és azurmnak az nem volt jó. de most lesz a szülinapja -remélem nem olvassa ha igen Marci tessék majd meglepődni

- szval vettem egyet kipróbálni. hát igaz alvás közben javasolják és én egy tök nyugis éber állapotban csináltam, de a kicsi kezét nagyon nehéz volt. nem is sikerült rendesen. vettem is mégegyet, hogy alvó gyereken megpróbálom újra....
vidám napot!