Nagyon be vagytok indulva. Felétek is rossz az idő?!
Barbamami!
Nagyon sok boldogságot kívánok. Majdnem hanyatt estem, amikor visszanéztem milyen tortát sütöttél az esküvői készülődés és a kórházazás közepette
A dobrev ügy tényleg elhangzott, volt is egy magas röptű vita egy ellenzéki és egy nem ellenzéki képviselőnő között...Hát azt hiszem csak azoknak az érveit nem veszi senki figyelembe akik érintettek.
Én pl azért nem tudtam visszamenni amikor 6 hónapos volt a kislány, mert ha visszamegyek akkor nem kaptam volna még gyes-t, mert csak a gyerek 1 éves korától lehet gyes mellett dolgozni. Viszont a gyes folyósítása védi meg az anyukát a gyerek 3 éves koráig a rendes felmondástól. Mivel az én státuszomra betettek egy ejtőernyős volt államtitkár helyettest, aki utált és félt tőlem mint ördög a szentelt víztől, ha visszamegyek másnap montak volna fel. Így kellett várnom még fél évet otthon.
Én azt támogatnám, hogy aki vállalja vagy vállalnia kell, hogy pici (5 éves kor alatti gyerek mellett) is visszamegy, azt legalább a gyerek 5 éves koráig ne lehessen csak úgy kienni. A gyerek kora legyen ami tilt és ne a gyes. Vagy mi értelme van a gyes és a felvételi többletpontnak? A tandíjmentességnek volt, de annak, hogy könnyebben bejut de nem végzi el valaki, annak megint semmi értelme szerintem. Vagy ha veszek egy autót (7 személyeset) mert nem préselhetem be a csapatot egy kispolszkiba, ha igazolom, hogy 4 gyerekem van az illeték ne legyen már annyi, mint aki azért vesz ekkorát, hogy a haverokat is el tudja időnként vinni a telekre...
Biztos vannak még egyéb szempontok is és persze szerencsés vagyok, hogy a gyerkeim nem sokat betegek.
Alziza!
Parázni én is parázok-nyugi. Szerintem mindenki, csak van aki nem vallja be
A sógornő ügyhöz meg annyi a commentem, hogy sokszor sajnálom, hogy nincs a közelben se nagyi, se a testvéreink, de tutira megbolondulnék, ha egy faluban kellene velük laknom, vagy egy utcában. Én nem tudom milyen nagyi leszek, lesz vagy 1000 unokám, de próbálok majd pártatlan maradni.
Na itt ma nincs ovi, úgyhogy megyek szórakoztatni a fiúkat.

[/url]

[/url]

Úgy jellemeznélek, hogy interkontinentális egyéniség vagy! Szerintem igazán kiérdemelnél egy ország kormányzását, olyan könnyedén és derülátóan irányítgatod a családod, hogy bámulatos! 200 km oda 200 km vissza, elomdhatjuk, hogy nincsen kilóméter hiányod!