A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Meglett kozben minden hianyzo dolog, amit kolcson kaptunk: mozes, kad, nekem a korhazi csomagomba meg nehany dolog...szoval elvileg apa papucsan kivul es kajan kivul minden megvan!
Vendég

Viki: koszi az infot.
Remelem hamarosan halljuk a jo hirt, hogy minden ok a babyvel is vele is!
Nameg latunk fotot!
Nori valami tunder! Ezt az uj kepet is muszaly voltam megmutatni ferjemnek annyira zabalnivaloan edes!:)
Vendég

Én asszem mindjárt eszem,meg még beraktam egy mosást!
Mindennap mosok,hogy apa nehogy tiszta ruha nélkül maradjon! :lol: Tök hülye vagyok!
Aztán Jön Anyu is lassan,igaz csak 1-2 órára,de addig lezuhanyzom meg megmosom a hajam,mert ha nincs itthon senki nem engedik!!!
Úgyhogy ha nem jön senki akkor büdös maradok!!! :lol:
Aztmondja Apa olyan kétballábas vagyok még az hiányzik,hogy elzúgjak és ne legyen itt senki!!
Hülye nővérem eljátszotta 9 hónapos terhesen akkora hátast dobott a fürdőszobakövön ahogy kiszállt a kádból!
És csak a csattanást hallottuk,persze be nemtudtunk menni,mert bezuárta!!!!
Ne én ebből kifolyólag nem zárom magamra az ajtót!
A bejáratit is csak úgy,hogy kiveszem a kulcsot!!! :lol:
Jó hülye vagyok mi???

Kép

Kép
ibm

Ami! Engem lassan Apa szed ki a kádból! Ne is zárd Magadra az ajtót! Nem vagy hülye csak elővigyázatos! Látom Rád is vigyáznak rendesen! :D

Viki! Dehogy gond! :D
Vendég

Ígérem este amikor megjön Apa,megszeretgetem,meg miegymás :lol: Rendes ő,tudom én,csak néha ő is besokallhat.

Ibm:most akkor miért is drukkoljunk?hogy jöjjön,vagy ma ne jöjjön Áron baba? :lol: :wink:
Már miért lennél hülye?Csak elővigyázatos,ami kell is :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Látod Babu is ezt írta,úgyhogy úgy is van :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Én már nem is emlékszem mikor kádaztam utoljára. Max. a kádban térdelve zuhizok.

Ami!
Tényleg jó, hogy vigyáznak Rád! ;)
20150601134430

Én eddig a sarokkád sarkán ülve zuhanyoztam,mert hogy ott ülve kényelmes!
De 2 napja visszatértem állva a zuhanyba,így hamarabb végzek!
Kicsit kicsi a lyuk a kabinon,de azért még beférek!
Ülve már nagyon összenyomom a hasam,nem kényelmes!
Igaz már sehogy sem az!
És megáll a víz a nagy kufferem alatt!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

Este 8-ig kb. ne,aztán jöhet!

Köszike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hozok hammot!

Kép

Kép
ibm

Én meg a kádban állva zuhizok!

Na megyek potyázok egy kicsit anyuéknál, mert nem főztem semmit. Ma annyira jutottam, hogy beraktam a mosogatógépet, meg felsöpörtem és felmostam. Mindegy, éhen nem halunk. Apának van a hűtőben kaja.

Sziasztok!

Kép
szly27

Viki! Én is zuhanyozok csak kádban és ráadásul a Tesómnál magasabb a kád mint amilyen a Miénk volt és ez egy kicsit szokatlan!
Vendég

Sziasztok gyors kukk és sipircelek mert párom itthon van és megyünk szervízbe stb...

TITI +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Teo
tegnap delelőtt csinálták meg és most maradt abba az eső és nagyon ramaty az út de annyit mondott a polgármester, hogy fogjam be! Egy ideig így lesz míg Dávid megszületik aztán ráborítom az asztalt :twisted:

Babu
Nincs mit szülésznővel randizom a szülőszobán szombaton

most rohannom kell Sziszkáról nincs valami hír csajszikák?
tappancs28

Ibm:okés,akkor este 8-ig nem,utána pedig hajrá-bujj ki! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

hát az nem jó nicike... teljesen megértelek... amúgy én is hétfőn megyek hozzá mondjuk én a kórházba. te? addig meg kitartást. tuti ha annyira nagy gáz lenne azért mondta volna hogy menj be. de amúgy mennyi a magas?

az én dokim azt mondta, hogy menjek szülésire úgyogy én hétfőtől azon vagyok. nem tudom, hogy az miért jó amúgy.de még a melóhelyemen nem adtam le, úgyhogy nem tudom hogy kell...

én meg végre összeszedtem magam annyira, hogy rendbe raktam a konyhát, aztán leszedtem a ruhákat a teregetőről (amik tegnap ugye már megszáradtak de aztán jól el is áztak...) meg úgy rendet raktam a lakásban. ja, meg beindítottam még egy mosást és újra átválogattam a bébi ruhákat úgyhogy ma mosok még három adagot. (egy világos, egy sötét meg egy lepedős takarós mindenes... :)

Úgyhogy most kicsit jobban érzem magam ha apa hazajön nem azt látja, hogy rohan minden. Azért majd még igyekszem valamit megcsinálni, de olyan jólesik a döglés is... Igazából a fűnyírás zavar a legjobban. Mármint hogy nincs megcsinálva... De majd az is meglesz valamikor...

Kösz hogy megnyugtattatok hogy nem én voltam bunkó... (mert azért tudok az is lenni ha kihoznak a sodromból... :)

remélem bencurinak sikerül bejutni titiékhez és tud képet hozni.

én meg írtam sziszkának, mert mindenki kérdezgeti hogy kinek fog írni, meg hogy mi lehet vele, úgyhogy vettem a bátorságot... írtam neki hogy csak annyit üzenjen, hogy egyben vannak-e még. Úgyhogy most várom a választ. :)

KépKép
muffin

En is kadban allva zuhizom, beguggolni, terdelni mar nincs hely:)
De nem zarom be az ajtot, potn azert barmikor be tudjon jonni ferjem ha valami kell. Most hogy keso este on csak haza mar nem mindig tudom megvarni a zuhannyal, de a hajmosast, borotvalkozast mindig olyankorra teszem, amikor itthon van.
egyreszt rettegek a gaztol, masreszt ha segitseg kell, keznel legyen:)
es elkezdtem jo ideje azt is hog napkozbenre a bejartai ajtot nem zarom. A folyoso ugyis zarva, de ha ne adj Isten tortenik velem valami es ordibalok, igy be tudnak jutni a lakasba.Tudom tulparazok mindent, de igy biztonsagban erzem magam!

En ma mar pucca vagtam a lakast a vedono miatt- jo oszinten majdnem mindetn apa csinalt- mosnom ugyan kene, de elfogyott a mososzer :oops:
Vendég

en nem tudom mi van ezzel a babanettel, de ossze vissza vacakol. Hol nem ir, hol kesve ir, hol ugral le fol a mezo...
Vendég

osszeraktam a kanapet- ma egy ismerosunk el tudta hozni- de egy csavar nem megy bele :twisted:
No mindegy hatha ferjem bele tudja tenni. Most ennek az akcionak koszonhetoen megint ugy nez ki a szoba mint egy haborus ovezet, mert ugye most megint nincs mindennek hely...na egyszer csak vege lesz!
Vendég

Na..készül a vacsi! :) Ma már mást nem si csinálok... kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz!

Anyjuk!
majd teszel a kanapéról képet?

d.dodó

Utolértelek benneteket, végre.
De mit is akartam írni????

Ja, igen. Ronix, Emlékszem erre a névre, ilyen nevet nem felejtek el. Oprea Valériát valamelyik Kata ismeri, és ajánlotta, úgyhogy biztosan tud neked segíteni. (számomra totál lényegtelen dolgokat simán megjegyzek :oops: )

Muffin, szerintem te tök normálisan írtál az alapítványnak, és felháborító, ahogyan válaszoltak! De szerintem valami kis titkárnő-ügyintéző lehetett, remélem, akik a gyerekekkel foglalkoznak, ennél megértőbbek!
És hétfőn akkor te tgyásra mégy, ha jól értem. Majd megírod, hogy hogyan kell csatolni ezt a nyavalyás gondozási könyvet? Nyilván nem kell elküldeni az eredetit, hát akkor mi a fenébe írja a dokim utána, hogy mi az ábra???

Július 1-től mennék tgyásra, és remélem, 28 napon belül akkor már meglesz Nándi. Most pedig (mint látjátok) szabadságon vagyok :? na mindegy, ez van hát bejárok július 1-ig is.

Nóri baba gyönyörűséges, Viki is imádnivaló!!! Büszke anyukák lehettek, Wera és Andi!!!

Viki, jó a pólód, nagyon tetszik!!!! És a hasad nagyon édesen kicsi!!!! Egyidősek vagyunk, és az enyém... hát az sem férne rá egy fényképre egyben!!!
Ma láttam valahol a mérleget, de rá se hederítettem. A mérőszalagot meg nem is láttam, úgyhogy nem foglalkozom a méretekkel! Majd holnap a doki megnézi a bébit, a többi meg nem érdekel.

Kike, jó hogy apjuk ilyen gyorsan észhez tért, úgy látom, jóféle legény! :D Az enyém férjemnek elég hajm,eresztő ötletei vannak: most épp kitalálta, hogy komposztálót akar csinálni - a nem túl nagy kertben. Kettőt, mert szerinte egy nem elég (eddig még kertünk sem volt). Akinek van, vagy találkozott már komposztálóval ( :lol: ) az megírná, hogy nem büdös-e? Merthogy tíz méterre lenne a konyhaablaktól meg az összes ablakunktól... (ott már vége is a kertnek)
ja meg fáklyát akart venni, én mondtam, hogy a gyerek(ek) miatt inkább nem kéne, a lányunk így is eléggé kerge, nem kellene felgyújtani semmit. Hát másnap meg is vette, hogy az kell. Még jó, hogy napok óta esik.
Ja, meg tegnap állatira nagy vihar volt, villámlott meg dörgött, hát megkérdeztem, van-e villámhárítónk... nincs, mondta, de nem is kell, mert nincs messze a templom, ami jó magas (kb 500 méter). Hát én ehhez túl beszari vagyok.

jújdehosszúlett :oops:

KépKép
szkagi

mindenki lelépett :cry:

Titiről, sziszkáról ezek szerint még mindig nincs hír.

Én majd csak sms-t tudok küldeni, mert nincs fényképezős telefonunk... Egyelőre a fényképezőnk is sztrájkol, de azt apjuk biztosan nem hagyja a szülésig így.
ja. és még mindig se telefon, se internet otthon. Úgyhogy amíg jöhetek dolgozni, addig nem is olyan rossz!

KépKép
szkagi

Én vagyogatok! Frissítgetem az oldalt, csak senki nem nagyon irogat!

Amugy itt megint ugy néz ki, hogy mindjárt esni fog az eső..... és most valahogy frontérzékeny lettem.... megint fáj a derekam, a szeméremcsontom, minden.

d.dodó

Én is vagyogatok! :D

Próbálom a fiamat rávenni a kijövetelre! :D
Vendég

en most lepek, mert zuhany, aztan leletek, aztan koltoi est...ha onnan hazaertem meg benezek talan.
HAn em akkor holnap. Holnap nyugodt napom lesz:)
Remelem!
Vendég

hát tényleg nem nagy a forgalom... bezzeg amikor egész nap nem tudok jönni... na mindegy. :)
sziszka még nem válaszolt, de remélem minden rendben velük...
most megyek azt hiszem ebédelek egy kicsit. :)

KépKép
muffin

Anyjuk!
Tamást üdvözlöm!! ja, és sikert a költői estjéhez!! :)

d.dodó

Muffin! Jó étvágyat! :D
Vendég

sziasztok!

megjöttem, nem lehet bemenni igy a babát se láttam!Titi se irt még, a szülésznőtől tudom h 4550g és 55 cm Levente! ha ponosabbat tudok jelentkezem
bencuri

bencuri!
Hú, akkor jó nagy babája lett Titinek!

d.dodó

De addig is nagy Gratula Titiéknek!
bencuri

Hűha-az aztán a Fiatalúr! :shock:

Kép
Kép
Kép
kike

Gratula Titinek!!

Kép
Kép
Kép
kike

Muffin, azt mondta a doki 6 fölé ne menjen.Reggelire ettem egy fél almát és kapásból 7,3 lett a cukrom :shock:
De melette meg egyek mert ha nem...stb....stb... :twisted:

Én is a kórházba megyek mert engem meg fenyegetett h befektet inulinozni.Te mikora mész?

nicike

Bencuri! Köszi a híreket!

Gratula Titinek az Óriás Levihez!
Vendég

Jelentem és fürödtem és hajat mostam,de már egyedül is vagyok!
Illetve veletek!

ASZTA!!!!!!!!!!!!!!! Mekkora baba!!! Nagyon kíváncsi vagyok a fotóra!
A másik kis szummós!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem csoda,hogy nem akart már benntmaradni ez a Levibaba!!
Köszönjük a híreket!!

TITI!!!![b]

Kép [/b]

Na ezt megírom Werának is!!!

Kép

Kép
ibm

Titi, nagy-nagy gratula a nagyfiadhoz! Remélem, hamarosan már személyesen is tudsz jelentkezni! Addig is pihenj, mi türelmesek vagyunk (most már, hogy tudjuk) :D

De jó, hogy ma is van egy baba, úgy örülök!!!!

Titi, és még a statisztikát is javítottad, ahogy kértem! Köszi!!!

Ki jön most, lányok? Holnapra ki is íratkozott fel? Épp ráérek extra drukkokat küldeni. (csak iszom egy kávét, hogy el ne felejtsem, kinek is kell :oops:
Babu, Ibm, Szly?
Sziszkának abszolút szorítok, vajon miért nem ad hírt??? kicsit aggódom

KépKép
szkagi

Gratulálok Titinek!l

Hatalmas baba lett Levente!!!

Én ma nem vagyok valami jól... :? Gyalog jöttem haza a suliból (most volt a reneszánsz előadás), és annyira szúrkál "odalenn", hogy néha majd betojok...

Úgyhogy most pihi...
Amúgy a gyerekek nagyon ügyesek voltak! :lol:

Most ne haragudjatok, nem reagálok senkinek, hulla vagyok.
Vigyázzatok magatokra!

Pusssz..
Vendég

nicike, én még nem tudom. de szerintem nem reggel, mert most reggel mentem és ott töltöttem a fél életem (5 órát voltam ott) múlt héten meg amikor délután mentem, akkor csak másfél órát kellett várni. Úgyhogy szerintem most is majd egy felé megyek.

Szerinem a 7,3 még nem annyira vészes. Nem túl jó, de azért ne ess kétségbe. A barátnőmnek 11,5 a cukra és nem kap rá inzulint. Úgyhogy ne aggódd túl magad. Hétfőn minden kiderül. de remélem nem kell befeküdnöd. Ha esetleg neked nincs még meg hogy mikor mész, mehetnénk egyszerre. Amúgy andkata is oda jár, csak nem a mi dokinkhoz és tegnapelőtt órákon át egy helyen várakoztunk és nem tudtunk beszélni mert nem tudtunk egymásról. :)

titinek meg gratula! Nem semmi méretű a fickó... mi lett volna, ha még kivárja a két hetet? :shock:

remélem sziszka meg azért nem reagál mert épp szül vagy valami...

KépKép
muffin

közben megvizsgált a doki 1 ujjnyira vagyok még csak nyitva azt mondta csináljak mindent és akkor meglesz a baba mielőtt ő elmenne! Bár a ctg egy darab fájást se mutatott!
elégé fáj is h megvizsgált!

Azt is mondta a szülésznő, h nagyon kis hurkás Levente! És Titi úgy sirt mikor meglátta! :D
bencuri

ja és a másik topikból tudom, hogy magdolnamat nem engedik ki hétvégére sem, úgyhogy kicsit maga alatt van. de más hír nincs róla egyenlőre.

KépKép
muffin

Szkagi! Én már ma is mennék, de Szabi vétozza a dolgot! Jöhet az EXTRA DRUKK!
Vendég

Gratulálok Titinek!!! :lol: Szép nagy baba lett! :lol:

Kép
dittke

hát babuli, az tuti hogy nem lesz egy kapkodós gyerek... :) bár ebből a topikból egyik sem a jelenlegi állás szerint...

KépKép
muffin

idézet a másik topikból:
Magdi most írt: 200gr szénhidrát terápiára fogták,6,5-ig mehet fel a cukra, ha 10 nap alatt nem áll be diétával akkor inzulin lesz.. és éhes nagyon..

KépKép
muffin

Jaj istenem!!! :wink:
Milyen boldog lehet most Titi,én is sírni fogok!!!
Most is mindjárt sírok!
Gondolom milyen kis hurkás lehet!!! :D

Bencuri! Én már lassan 3 hete 1 ujjnyira vagyoknyitva,igaz nem is csinálok semmit,dehát nem bírok!!!

Muffin! Köszi a híreket!

Szegény Magdi!
Azért jó lenne róla is többet tudni!
Meg persze Sziszkáról!

Na most én is megyel eldőlők,mert már nagyon fáj a derekam!

Addig jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Sajnálom szegény Magdit! Jól megkínozzák megy Neki a Drukk, hogy ne menjen fel a cukra! :D

Levi baba biztosan ennivaló hurkákkal rendelkezik! :D

Én is nyitva vagyok 1 ujjnyira és a méhnyak is 2-es!
Vendég

Nos,én nem bánnám ha megszülnék már :oops: Holnap úgyis belépek a 37.hétbe,innen már jöhet. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Csajok! Annyira akar már Mindenki szülni! Én meg itthon ülök amikor Én vagyok soron! A végén Én szülök utolsónak! :evil:
Vendég

babuli, megy a drukk, remélem, érzed!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kike,
nem azt írtad, hogy még nem vagy összepakolva? Ezt tudja ám Dominik is, még megvárja!!! Tessék pakolni! :wink:

KépKép
szkagi

Szkagi! Néha fájdogál a hasam de ez egy hétig is eltarthat! Nem tudom mi lesz így! Szabi bennt akar maradni! :shock:
Vendég

és hát ha már átkalandoztam, olvasgattam is egy kicsit. És épp valaki császármorzsáról írt... és hát annyira megkívántam... mindjárt felteszem a receptesbe a receptjét (egyszerűsített fajta, kb. öt perc alatt kész... :)
Kép

KépKép
muffin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: