Tündi!
Kicsit megkésve ugyan, de Isten éltesse sokáig a lánykákat!
Juci!
Mielőbbi gyógyulást Dorkának! Remélem már jobban van. Voltatok ma saját dokinál is?
Lili!
Együttérzek veled, nekem is nagyon fáj a derekem, pedig nálunk még "csak" 5 kg környékén vannak a gyerekek. Kiderült nem véletlenül, kezdődő gerincsérvem van. Most járok csonkovácshoz hetente egyszer, de egyenlőre még nem sokat javult a helyzet, igaz még csak kétszer voltam. Az a gáz, hogy nekem a lábamra is kisugárzik, ezért nem tudok a bal sarkamra ránehezedni, így viszont a térdem is nagyon fáj, mert teljesen abnormálisan megyek, hogy a sarkamat tehermentesítsem. Kabaré amit előadok. Lépcsőzésnél minden fokot dupláznom kell. Á, nem vagyok lassú. Törpék biztos tudják, hogy "rokkant" vagyok, mert azóta sokkal többet kell járkálnom velük. Van a szomszéd társasházban egy tornaterem, ahol gerinctornát is tartanak. Fogalmam sincs róla milyen az, de lehet, hogy ki kellene próbálni. Te nem tudsz egy órára elszabadulni valami ilyesmire?
Tonti!Édesek a gyerekek, főleg ahol egy rakáson vannak. Szuper, hogy bevált az új bébiszitter.
IKRES TALÁLKOZÓ????? Én erről lemaradtam. Lehet még csatlakozni? Nekem Bp. a legjobb, de a Balaton környéke is jól hagzik, ha a többségnek az a megfelelőbb. Bár én még sajnos nem vagyok strandképes (szerintem legalább két évig nem is leszek

Mostani állapotomból kb. annyi idő kell majd, hogy egy kicsit szintre hozzam magam.) Van valaki, akinek szintén nehezen ment le a poci? Az enyém még mindig kb. akkora, mint az 5. hónapban volt.
Ha mégis Bp., akkor esetleg szóba jöhetne az az ovis megoldás, ami a BMC topiktalikra már bevált. Juci, szerintem te tudod mire gondolok, talán már voltál is ott. Én még csak olvastam róla.
Köszi mindenkinek a kép dícséreteket. Ha nem baj akkor mára is van néhány a kedvencek közül.
Csendespihenő:
Teljes az egyetértés.
Vagy mégsem??