Hanzika! Én csak alkoholmentes sört iszom, sokan esküsznek rá, én meg nem tudom, az biztos, hogy Miksa még nem maradt éhen. Fitolac teát ittam egy napig, attól viszont fájt a pocója, és máshol is olvastam már, hogy a tejserkentő teákkal nagyon kell vigyázni, mert nem minden baba bírja. Még a kórházba hozott egy rokon Milupa teát, húú, az nagyon finom volt, kéne is venni, csak mindig elfelejtem mondani az embernek. Tán csipkebogyó, feketeribizke, vagy valami ilyesmi, lehet hidegen és melegen is inni. A hatást nem igazán tudom, mert nagyjából akkor ittam, amikor elkezdett amúgy is sok tejem lenni
A homeobogyót nem próbáltam. Lánok, nem jó nekünk az a 3 óránkénti kaja. Miksának túl sűrű, úgy tűnik. Még 2 órával evés után is jött föl neki tejcsi, de néha még az orrán át is! Tegnap úgy megijedtem, hogy megfullad, negyedóránként járkáltam a kiságyhoz, nem jött-e föl valami. Állandóan dugig van így a gyerek, úgyhogy én most hagyom ezt a dolgot, maradunk annál, ahogyan kéri, betartva azt, hogy nem lépjük át a 4 órát. Az elején még írtam, hogy kis patikamérleg, ugyanannyit eszik összességében, mint korábban. Hát most már nem: sűrűbben is lenyomja a nagy adagokat, mert mohó, és ha egyszer eszik, akkor eszik rendesen
úgyhogy nap végére jóval több jön ki. Volt, hogy egy százassal is. Manó! De most már túl vagytok a megpróbáltatásokon, így akár az alkoholos sört is kipróbálhatod!
Nildikó! Vigyázz magadra, mindig csak ellenőrzött területre ülj!
Vigasztalásképpen mondom, hogy anyukámat egy megvadult ló borította fel egy száguldó hintóval 2 héttel a születésem előtt! Mármint hogy világos legyen, ő ült a hintón, ölben a tesóm. Repült 9 métert, de elég jól megúszta, és meg sem születtem ott helyben
Kriszta! Minden ok? Még egyben?
szirom

Úgy értem hogy 20 ml-ból nem lesz 2 dl max mondjuk lehet hogy felviszi 40-50 ml-re. Pl a tesómnak mindkét fiánál rengeteg teje volt, dőlt belőle, és ő is mondta nekem hogy miket igyak ami neki bevált de nekem nem lett tőle tejem.