A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

sophie. köszi a beszámolót, gondoltam,hogy nem fognak nagy újdonságokat mondani, meg azért a szülészet látogatáson és a szülésznővel, meg dokival történt beszélgetéseim során is ugyanezekről volt szó nagyjából eddig. De hátha tudnak még valami újat is közölni, ezért sosem árt odafigyelni :)

sajnálom, hogy leszidott a dokid a súlygyarapodás miatt. Én is 8-9 kg plussznál tartok és nekem is csóválta a fejét, hogy azért esz sok. Hát nem tudom, minden ismerősöm azt mondja, hogy egyáltalán nem látszik rajtam, hogy sokat híztam volna, sőt.
Na mindegy, ezeknek a dokiknak ez a mániájuk úgy látszik. De inkább legyenlelkiismeretes, mint hogy lekakkantsa mi van veled.

mazska: mostanűban nekem sem jó sehogyse semmiylen pózban otthon. Mindig ficergek össze vissza, mert nem találom a megfelelő kényelmes pozíciót a kanpén, meg az ágyban sem. Itt melóhelyen is csak szenvedek a székben....de már csak másfél hét, hál istennek :)
lei

Zsofi!

Mi is 5000,- előleget hagytunk a babágyra. De tényleg úgy van, ahogy Mazska mondja. Egy csomó mindenre elcsábultunk mi is, úgyhogy jóval többet költöttünk a tervezettnél. Persze ezeket a dolgokat vhol úgyis be kellett szerezni...

Hrk!
Sajnos ez a szép fürdőszoba csak ideiglenesen a miénk, ugyanis a pécsi albink fürdője. De tényleg szép. Bárcsak már ott tartanánk, hogy kész a házunk, és annak a fürdőjében fotózkodok. De ez még nagyon-nagyon messze van. Kedvelem a kis panelunk fürdőszobáját is, de ez azért más...

panna1

barbi: nem vagy semmi ezzel a 20 kg cipekedéssel!!! nekem az uram azt sem engedi, hogy egy jól megrakott teli szatyrot megemeljek...nem hogy 15-20 kg-kat. Azért tényleg észbekaphatna a férjed, hogy 7-8 hónapos terhesen nem a Te feladatod lenne ez. Meg amúgy is, téged kéne kényeztetnie, nem elvárni, hogy rohangálj az ő ügyeit intézni....szégyeljje magát!! Irrgum-burrgum!! :evil:
lei

Ma én is teljesen kész vagyok a melegtől. Pedig nincs még kánikula, mégis olyan hülyén fülledt az idő.

panna1

Barbi! Kitartást neked!

És mondd meg a férjednek, hogy kíméljen már végre egy kicsit téged, különben bosszúból egész nap emlegetni fogjuk, ő meg majd csuklik mint az őrült! :lol:

panna1

Hello lányok!
újra van végre gépem potom 12000ért tápegységet kellett cseréltetni. Ez most úgy hiányzott mint mókusnak az erdőtűz. Visszaolvasóba rakom magam. :wink:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Na tessék, zuhog az eső. Biztos közeledik Barbi!

Egyébként nem is köszöntem meg a székrekedés elleni tippeket. Igazándiból mindegyiket ismerem, mindegyiket csináltam, de sajnos az én szervezetem olyan, hogy fittyet hány az ilyen dolgokra. Sajnos aranyér fronton egyre rosszabb a helyzet. Nem tudom mi lesz így velem, de már azt is hallottam, hogy ha nagy a vész, akkor nem is engednek természetes módon szülni. Jól be is paráztam.
Látjátok, nekem nem szúr semmim, remekül alszom, nem vizesedek, nekem az aranyér jutott. :(

szuszu

Szuszu lelkem!

Nagyon sajnálom, hogy neked is kijutott a zaccosabbik végéböl. Talán még addig megnyugszik a tetthely egy kicsit!

Én most éppen szuszogok, közben a párom mindig a kezembe nyom valamit, hogy ezt is egy kicsit, meg azt is egy kicsit még ha megcsinálnám, de se tej, se felvágott, se liszt, hogy kenyeret tudjak sütni nincsen itthon, gyümölcsröl már nem is beszélve. Nem volt energiám még egyszer zarándokolni, ha már kétszer voltam.

Elhoztam a 20 kg kötött cuccot, egy akksit és 60 liter (!) motorolajat. Utóbbit már nem babakocsival, hanem megkértem a segítökész barátunk feleségét, hogy vigyen el autóval, de elötte begyüjtöttük az ö 3 kisgyereküket, babáztam is egy kicsit.
Tejre meg dobozokra ma már nem futotta. Az autóról semmi hír, a párom már beállította a gépet a bérautóra, he nem kerül hír egy órán belül. Akkor viszont mi maradunk, nem is bánnám, viszont két hét múlva tutira jövünk, mert a program még egyszer ugyanaz lesz.
Amíg ö odavan, addig is annyi a házi feladatom, hogy kész se leszek vele, mire félálomba hazakeveredik.
A ded meg akkorákat nyom rajtam, hogy már attól félek, leesek a székröl. :)

Megyek, mert még inni se értem rá!
Esöt küldtem azért, meg hát hátha jövök mégis!

Barbi
Vendég

Sziasztok!
Végre van időm egy kicsit leülni a gép elé, mozgalmas napunk volt nekünk is.
Panna: ha a holnapi vendégeket le tudnád rézni, akkor csak Szekszárdig kellene megoldani az utat, innen hozni-vinni tudnánk! És elég sűrűn vannak buszok is! Gondold meg! Ha el tudnál jönni, összehozzuk!
Niky: üdv itthon :)
Barbi: tényleg nem semmi a férjed, kicsit jobban is kímélhetne, az enyém nagyon vigyáz ránk, és olyan jól szokott esni a figyelmessége.
Szúrás, nekem a hasam alját szokta szúrni időnként, de ha nagyon óvatosan próbáljátok, arrébb lehet tolni :) Nekem többször sikerült már.

Zsófi: én 12 kilónál tartok, tegnap voltam a dokimnál, semmit nem szólt rá, és mindent a legnagyobb rendben talált.

Nagyon jók a pocakfotók, én a Bálna típushoz tudok csak csatlakozni, bár én sem vagyok vékony alkat, de magasnak magas vagyok, 178 cm, mégis nagy a pocakom. Kép

<
sziszka78
Tolna

Hahó csajok!
Átböngésztem a táblázatot és rájöttem,hogy én vagyok a legöregebb!Úgyhogy innen csak "Csókolom"-ot köszönhettek!!! :lol:

Ma voltam délután a kórházban SOS,mert tegnap reggel óta nem éreztem az egyik bébit!De szerencsére nincs semmi baj,csak lustálkodik a kis drága! :wink:

Sziszka!
A te arcod is elég jól megváltozott a terhességgel.Azt szokták mondani,hogy akkor lány lesz a baba!
Nekem is már olyan széles lett az orrom,mint egy bantu-négernek! :P

Niki!
A Barnabás nagyon szép név,nekem is tetszik!Csak nekem az 1. nagy szerelmemet hívták így és Mikim nem örült volna,ha a fiát így hívják. :roll:

Zsófi!
Ez a toxémia-para mostanában kezd hihetetlen méreteket ölteni a dokik körében! :evil: Csak hogy van mivel riogatni a kismamákat!Én is 70 kilóról kezdtem és most már 92 vagyok,de a dokim egy szót se szólt rá.Szerintem ne foglalkozz vele!Ha gondot okozna,akkor már elkezdtek volna jönni a tünetek.A másik fórumon van egy csaj,aki csak 5 kilót hízott mégis toxémiás lett.Szerintem ez hajlam kérdése,nem hízásé.... :wink:

binyek

sziasztok!

hát igen, ez a hízás dolog biztos, hogy a vesszőparipája az orvosoknak, mondjuk az tuti, hogy rajtam eleve volt 10-15 plusz felesleg... :( de ez van! és most nem is a nőgyógyász mondta ezt a vizesedéssel kapcsolatos horrort, hanem a háziorvos. ez van!

a baba mozgásával kapcsolatban én azt olvastam, hogy így a 30. hét táján egyre kevesebb mozgást fogunk érezni, mert szűkül a picik helye! bár lehet, hogy ezután sokkal erősebbeket fognak rúgni, mert erősödnek! ;)

Barbi, köszi az esőt, bár még 15-20 percecskét várhattál volna vele, mert ahogy leszálltunk a buszról, olyan jégeső kapott el minket, hogy csak na! de megúsztuk, mert a buszmegállóban beálltunk az eresz alá, de így is kellemetlen volt! no, de remélem, hogy holnapra lehül a levegő, mert ezt a kánikula, kész!!!

holnap találkozunk! és már nagyon várom, mivel én a múltkorin nem tudtam ott lenni... :(

sophie27

Sziszka!

Nagyon szép kapitális gömbölyü pocakod van, az enyém is hasonló kaliberü. :)
Engem nem kényeztet és nem kímél senki, hanem inkább, mint a tevét, jól megpakolnak, aztán hajrá!

Ma reggel lelki elsösegélyt nyújtottam másfél órán keresztül az egyik ovinkbeli anyukának, akinek olasz a férje. Nagyon le van lombozva, mert már gyerekkora óta hepatitises és amit szednie kell, az nem a legjobb, meg pajzsmirigy gondjai is vannak és még sorolhatnám. Most leginkább az a baja, hogy enne, de nem tud és fogy és fogy, a férje meg terrorizálja, hogy nem eszi, ahelyett, hogy kedves és gyengéd lenne vele, mert az hiányzik a lelkének, testének. Szegény úgy szeretett volna még egy gyereket, de a férjére kb. ö is annyira számíthat, mint én az enyémre, így nem lesz tesó, pedig már egész jól be lett a leányzó állítva májilag.
Azt mondta, hogy a sok nemevéstöl hiánybetegségei keletkeztek és ez kihat az idegeire is, tegnap a szomszédok rendört is akartak miatta hívni, mert kiborult a férje viselkedésén és hol embertelenül üvöltözött, hol kétségbeesetten zokogott. Szerencsére nem egyedüli gyerek a családban, az anyukája nem lakik messze, elvitte a fiát, de ö is érzi, hogy csúszik bele egyre inkább a bajba. Hát öt pátyolgatom akárhányszor összefutunk és ált. ilyenkor nálam tölti a délelöttöt.

Regöt Imi borsófözelékkel tömi. Olyan édesek együtt, ez a testvéri szeretet szívet melengetö! Imi a pocakomhoz is nagyon gyengéd, állandóan rátör a ded puszilgathatnékja, Regö meg levetközteti a pocakom és simogatja. Még egy kicsit azért ki kell bírni!

Amit Rita írt a szülésröl, az nagyon találó megfogalmazása az érzelmeknek! Tényleg egy örömteli várakozás lép a félelmek helyébe, hiszen az ember végre megismerheti az ismeretlen ismeröst.
Én sose tudtam elképzelni a születendö gyermekemet, de amint megláttam, tudtam, hogy pont ilyennek kell lennie, másmilyen nem is lehet. :)

Regöt most mértem, acélos 9 kg egy és háromnegyed évesen. Más csecsemö egy évvel ezelött már ennyit nyomott volna. Ált. úgy szokták venni a normál súlyt, hogy egy évesen a születési súlyt meg kell háromszorozni. Hát ez nekünk csak mostanra sikerült.

Eldugulok, megyek gyereket fektetni, hátha!

Barbi
Vendég

köszi csajok a bíztatást toxémia ügyben! bízom benne, hogy semelyikünk sem lesz érintve a témában! ;)

sophie27

Szilvi, akkor várlak Benneteket holnap 10 körül a paksi ÖMV kúton, ahogy megbeszéltük! Előre is köszi! Aztán irány a nagy főváros ;-) Remélem mindenki jön, aki ígérte, vagy még akár többen is befuttok :-)

yuyu79

Barbi,
Zalán nemsoká 3 éves, és kemény 12 kiló, kis girnyógyerek :D

Binyek,
Örülök hogy minden okés veletek. Honnan tudod, hogy melyik baba mozog a pocakodban? Hogyan tudod őket megkülönböztetni???

Szuszu,
Székrekedés ellen próbáltad már a kávét? Engem mindig kicsit meghajt, elég egy enyhe kis kávé is... Aranyerem nekem is van sajnos. Zalánnal kezdődött és azóta néha kijött, de nem vészes, csak fájdogál. Most is van :(

Toxémia-ügyben én úgy tudtam, hogy a hirtelen súlynövekedéssel van gáz, nem? Meg a magas vérnyomással. Unokatesóm felesége sajnos az lett, és 33 hetesen szült, de szerencsére végül teljesen egészséges a baba, már 1 éves körül van. A csaj viszont iszonyú vékony volt, és alig hízott valamit ő is, de amikor baj lett, akkor pár nap alatt ráment jópár kiló...

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Julcsi, ott leszünk!
:)

<
sziszka78
Tolna

Csajok!

Most szóljatok, ha jöhet a lehülés és az esö, mert akkor pakolok! :)
A párom Smart helyett Pözsót (207) kapott, 4 ajtósat, mint beférnénk...
Nos, jöjjek?

Barbi
Vendég

Barbi , persze, gyere :-) De csak ha van kedved.... lehet jobban jársz, ha otthon maradsz. bár pihenni úgyse tudsz a 3 gyerkőc mellett :-(

yuyu79

Én is ara szavaznék, hogy gyere Barbi, ha megtudod oldani, jó lenne találkozni veled!

<
sziszka78
Tolna

ara= arra :)

<
sziszka78
Tolna

Hrk, írtam privit!
Binyek, én nagyon sokat híztam arcra is, mások is mondták már, hogy ez kislányoknál szokott így lenni, ebbe beletrafáltatok :)

<
sziszka78
Tolna

Most maradok, ha nehezemre esik is, mert nem mennénk Pestig, csak odarohan, meg visszarohan. A párom egyedül megy, mert nagyon stresszes a dolog, de kedden jön már a következö kör, addig a feladott házi feladatokkal is végeznem kell és az autónknak is müködnie kell, akkor jövünk! Elöre szóltam!

Regö még mindig ébren, a csajok nemrég aludtak el. Hiába reménykedtem egy korábbi fekvésben.
Jó éjt!

Barbi
Vendég

Jó reggelt!

Na ma én vagyok a korán kelő?!

Mindenkinek szép nagy már a pocija, persze Panna pociját nem tudom szó nélkül hagyni, hogy lehet csak pocakra hízni máshova nem. Van valami titok? Tegnap voltam védőnőnél 11kgnál tartok :shock: :( nem szólt érte semmit de engem egyre jobban frusztrál hogy a combom meg a seggemre jön minden kiló legfőképp és oda is megy a víz, mert bokám az van.

Barbi nekem annyira szimpi ahogy irogatsz, mindent olyan kis frappánsan tudsz megfogalmazni,és legmélyebb tiszteletem a kitartásodért meg azért az erőért amivel el vagy látva. Kár hogy nem tudsz jönni este :(

Lányok és a népstadionnál lakom , ahogy elnéztem a térképet talán 7es busszal a legegyszerűbb ha megyek ugye? Remélem a kosztálányitól odatalálok majd :?

Binyek néni csókolom :lol: ! de ahogy elnéztem nem vagy egyedül a koroddal. De Nicike viszont szemtelenül fiatal hozzánk képest :lol: :lol: .
Szuszu: Andakának mégse fia hanem lánya lesz és Zsófi lesz a neve én meg már 30 lettem, de tök jó volt nézni a táblában hogy 29 :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

A legnagyobb bánatom,hogy reggelente éhen tudnék halni, reggelizek, ma pl.csak egy szem jó reggelt kekszet és még az is kikivánkozik belőlem. Már vagy egy hete minden reggel róka látogató van nálunk. :( :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt!

Mecsi: Én is 11nél járok már és engem is egyre jobban zavar. Ráadásul nekem is mindenhová jön a kiló. Combom katasztrófális. :(
Barátnőm kozmetikus, voltam nála hétfőn. Ő nyugtatott, hogy csak víz és higgyem el szülés után visszamegy és sokkal szebb lesz. Tiszta hurka-gyurka vagyok! :( Remélem igaza van, sok kismamát látott már.

Irigyellek benneteket a találkozó miatt! Kár, hogy nem lakunk közelebb.

Igaz mi is partizunk este, mert anyukám ma 50 éves. Szeretnék neki sütni valami fincsi tortát, de még nem találtam ki mi legyen.

Ja és délben még be kell mennem melóba papírokat intézni. Ma 2 kollégámmal fogok ebédelni. Nagyon aranyosak, hogy meghívtak. Van egy projekt, amit már lassan 4 éve hárman csináltunk és amikor sikeresen lezárult, akkor mindig elmentünk egy "projektzáró ebédre". És ennek ma van a napja" :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziasztok!

Arra érbredtem, hogy teljesen elfeküdtem a bal oldalam, legjobban a csípőm terhelődött... Pedig kicsit nyomott vagyok még mindig!:/

Ja, és természetesen nagyon éhes is... :( De mielőtt reggeliznék, még közértbe is kell mennem, mert nincs itthon semmi! :evil:

Barbi, sajnálom, hogy ma nem találkozunk, de legközelebb talán több szerencsével járunk, és személyesen is megismerhetünk!

Engem a hízással kapcsolatban nem az zavar, hogy hájasabb a combom, jó, eleve nem voltam vékony, hanem inkább az frusztrál, hogy pl. fürdésnél úgy mozgok a kádban, mint egy bálna! Nehezemre esik megfordulni, kikászálódni, meg úgy egyáltalán minden! És ez rossz! Nehéz dolgok ezek, de pl. a zuhanyzás sem feltétlen megoldás, mert ott akkor a teljes fürdőszoba úszik a víztől, ugyanis nem vagyok egy nagy zuhanyzós, most meg pláne...

sophie27

Jó reggelt mindenkinek!

Ne foglalkozzatok a kilókkal, ahogy jöttek, úgy is fognak a szopival távozni - tisztelet a kivételnek, akik ilyenkor kezdenek el csak hízni.
Én kb. 15-17 kg-nál tartok, a villendorfi vénusz az ideálom... De vehetjük rokkokósra is lassan a figurát, nöies báj és jó sok háj... :)
Nem kínzom magam a kilóim miatt, nem gyötröm magam a nemevéssel, majd átadom a gyüjtött energiát a tejben. :)
Az egyetlen, ami most még igazán fontos, aludjátok ki alaposan magatokat, ha lehet! Ha megszületett a baba, 3 napon belül gyakorlatilag mindenkiböl zombi lesz és itt fogjuk egymás zilált idegszálait öszebogozni reggelente... :)
Aztán persze belerázódunk az új életmódba, de az elsö hetek macerásak a tapasztalataim szerint.
Nagyon jó nektek, hogy ma találkozhattok! Csináljatok sok-sok képet és mindent, amit a technika mai vívmányai megengednek!
Most mennem kell a bandát reggeliztetni, aztán ovi, nekem bevásárlás és játszócsoport.
Fel kell vérteznem magam párszáz zsepivel, mert kijött az allergiám már vagy 3 hete és nagyon megkínoz.
Aztán csinálom a házi feladataimat, du. posta, meg az autóra is rá kell nézni. Ez utóbbinak örülök a legkevésbé. Ott kismillió török autószerelö van, akik közé betelepedett a mi szerb barátunk és öt nem látják szívesen. Viszont van egy jó kis török pékség és elég olcsó is. Meglátjuk mit hoz a mai nap!

Krémest bevágni ám helyettem is (ízlés szerint lehet bármi más is, mindenevö vagyok, nem finnyázok), számon kérem! :)

Szép napot addig is, amíg elökerülök!

Barbi
Vendég

Csimby Boldogot anyukádnak! :D valami jó kis gyümitorta az ugy is aktuális igy gyümölcsszezonban.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt mindenkinek :)
Már már fél lábbal elindultunk :) Már csak tusolás és reggeli, aztán indulunk Julcsiért. Panna, nem gondoltad meg magad?

Barbi sajnálom, hogy nem jöttök, de majd legközelebb! Viszont őszintén remélem, hogy igazad lesz, és ahogy jöttek, úgy mennek majd le a kilók, engem is kezd frusztrálni.... Krémes ügyben rám számíthatsz :wink: majd elmesélem milyen volt :)

<
sziszka78
Tolna

Krémes is van ott? Én csak a csokitortára emlékszem ;-) Az fincsi volt :-)

Azért még ráértek az indulással, Szilvi ;-)

Barbi, sajnos én olyan családból származom, akik híznak a szoptatás alatt... de sebaj, majd utána leadom a kilókat, vagy majd a 2. gyerek után ;-)

Reszkess Budapest, jövünk ;-)

Szilvi, a férjed mit fog csinálni, amíg mi bandázunk?

yuyu79

Köszi lányok!

Kitaláltam: meggyes túrótorta lesz! Teljesen rá vagyok kattanva meggyre. :)

Barbi: Igazad legyen a kilókkal kapcsolatban!

Tegnap délben megszületett egyik ismerősünk kisfia. Rendes szülésnek indult, de a végén sajnos császár lett belőle, mert lassult a baba szívhangja. És képzeljétek kiderült, hogy nem volt a kis Lurkóval semmi gond, csak szorította a kis kezével a köldökzsinórt. :)
Szerencsére mindenki jól van!
Én még ilyenról nem is hallottam....

Cs.

Kép

Kép
csimby

lányok nem tudom hogy álltok a papirok intézésével ,de tegnap a védőnőm azt mondta 1hónapnál ne legyen régebbi az házassági anyakönyvi kivonat. Ez egy agyrém komolyan, eddig arról volt szó hogy egy évnél ne legyen régebbi akkor most hogy van?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt csajok!

Krémes,csoki torta...Mit nem adnék érte...

Ez se az én reggelem, a cukrom az egekben,féltem a babát,erre kiborulva átslattyogam anyukozámhoz(napo óta nála teázom),erre nézem az édesítőszeres dobozt (amit napok óta itat velem):

Terhes Anyukák nem fogyaszthatják

Hát nem lettem ideges nagyon attól sem.Erre közli,h Ő csak azt nézi cukor betegek fogyaszthatják-e?Mindegy....De ezt ugy utálom :evil:

Apával is napok óta veszekszem,kiborít a várakozás meg az h mindig szart mérek( bocsánat) És olyan messze a hétfő.

Mecsi szerencsére itt még mindenki szemtelenül fiatal.Nem? :wink:

nicike

Julcsi!
Ő is bandázik addig a haverjával. Azt mondta nem szívesen engedne el bennünket egyedül, mert akkor nincs aki vigyázzon ránk :)
Azért jó, hogy ő is jön, mert ismeri Pestet. Erről jut eszembe, hogy nem írtam fel a címet, ahova jönnünk kell!
Megkeresem.
Nici: nem lennék most helyedben, és valószínűleg a családodnak sem egyszerű a helyzete , de biztos hogy mindenki jót akar! Kitartás, már csak 4 nap.
Mecsi, nekem még hétfőn is azt mondta a védőnő, hogy egy év!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok csajok:)

Pöttöm, köszi a köszöntést:)) és a fiam nevében is köszönöm a névnapi üdvözleteket is:))

Binyek, ha vígasztal, két napja én is öregebb lettem egy évvel, szuszu majd kijavítanád a táblázatban 31-re, többek megnyugtatására:))) (nem sürgős;))

Zsófi, sajnálom, hogy cseszeget a dokid a kilók miatt, én már feladtam, hogy ilyenekkel foglalkozzak. 70 körül indultam én is Binyekhez hasonlóan és 90-nél járok, de engem senki nem cseszeget miatta.... próbálná meg....

Nagyon jók lányok a pocakfotók, Panna, Szuszu, Lei és Sziszka!
Teszek fel én is frisset mindjárt.

Szombaton megyünk le a Balcsira egy páran, pont most gondoltam bele, hogy nem nagyon kéne fürdőruhára vetkőzni, mert akkor tuti bálnariadót fújnak:((( na de mindegy;)

Barbi, nagyon sajnálom, hogy ilyen dolgokkal kell foglalkozz, a párod tényleg észbe kaphatna egy picit, mégiscsak a 8. hónapban vagy... pedig nekem olyan jámbor, segítőkész férjnek tűnt az urad.... irgum-burgum, el kéne fenekelni.....

Pöttöm, az Istvánban egy cég képviselői osztogattak papírt a szülés utáni intézendő dolgokkal kapcsolatban. Mindjárt közzé is teszem, mert szerintem érdekes lehet mindenki számára:)

sniky

Arról van szó, hogy az említett cég vállalja, hogy anyagi ellenszolgáltatás fejében beszerzi, illetve elintézi az következő dolgokat:

Anyakönyvi kivonat, anyasági támogatás, GYES, GYED, GYET igénylés, TAJ-kártya, EU-TAJ kártya, lakcímkártya, adóigazolvány, családi pótlék igénylés.

Az ár: 11.000 és 20.000 Ft között van, attól függően, hogy mi mindent akartok velük elintéztetni.

Tudom, hogy ahol tudják, lehúzzák az embert pénzzel, de szerintem ez az összeg elég korrektnek tűnik, ahhoz képest, hogy mennyi sorbanállással járna a dolog, és ők már rendelkeznek elég gyakorlattal ahhoz, hogy mit, hol. hogyan kellene elintézni:)

Elérhetőségek:

I.F.G.-Line Bt.
Fadgyas Ildikó: 30/264-1779, fadgyasildiko68@freemail.hu
Fleischer Gabriella: 30/628-2655

Szerintem megfontolandó...

sniky

Csajok a délutáni találkozóhoz a cím: XI. kerület Kosztolányi Dezső tér (Bukarest utca), igazából itt egy ilyen létesítmény van, szóval nehéz lenne eltéveszteni (szerintem!)

Mecsi: ha leszállsz a 7-es buszról a Kosztolányin, akkor át kell menned a másik oldalra (át a villamos síneken), szóval a megállóval szembeni oldalra, és pont annak a háznak a háta mögött van a volt Volánbusz pályaudvar.

Ja, még egy ismertetőjel, ahol a kék (BKV) buszok (pl.: 14-es, 114-es) megállnak, ott van egy hamburgerező bódé, na, azzal pont szemben van a kávézó! :)

Na, ezt jól túlmagyaráztam, de remélem, hogy odataláltok simán! ;)

Mi is megyünk a Balcsira jövő hét végén, annyi instrukciót kaptam csak a nőgyógyásztól, hogy vigyázzak, hogy ne legyen túl hideg a víz, mert az görcsöt okozhat, illetve a napra figyeljek, mert nagyon világos a bőröm, és ne égjek szénné! :P

Nici, drukkolok a hétfő miatt!!!

Barbi, Niki, Binyek, a súlyom annyi, amennyi, a gáz inkább az, hogy én eleve 90 körül indultam, szóval a bökkenő itt van... De nem izgatom magam, mindent meg fogok tenni, szoptatás után, hogy visszanyerjem a régi énemet, ami olyan 70 körül volt. Majd elválik...

De jó, Aproo még biztosan szundít, végre, ma megteheti!!! :)

sophie27

Csajok!
De jó nektek ma! :lol: Gondoljatok majd ránk,akik nem mentünk!

Rita!
Az egyik bébi teljesen bal oldalon van,a másik meg teljesen jobb oldalon,úgyhogy egyszerű. Valamint Marci "keményen" nyomja,olyan fiúsan pörög-forog és rugdos,a másik manó meg csak helyezkedik,kinyomja magát és ügyesen simogat belülről.Remélem tényleg lány lesz,azért ilyen kis kedves! :wink:

Ma jön hozzánk a védőnő!Csoda történt! :?

binyek

Na íme a 90 kilós kismamika:)))

Kép

Kép

sniky

Binyek, akkor nekem is csókolommal köszönjenek ? :wink: még egyeztetnünk kell, hogy ki is az öregebb :D

Mecsi, vajon mitől van neked ez a rosszullét reggelenként? Én azt hittem csak a terhesség elején fordul ez elő (vagy pechesebbeknél végig, de neked nem volt folyamatosan, ugye?). nagyon kellemetlen lehet. Én inkább a farkaséhséggel küzdök reggelenként.

Mostanában meg fáj egy kicsit a fejem, amikor felkelek, de azt vettem észre, hogy visszament kb. normáltartományba a vérnyomásom és lehet, hogy attól, mert már egészen hozzászoktam a 90/60 körülöi vérnyomáshoz. Remélem feljebb már nem megy, így is lemondtam pár napja a kedvenc kávémról :cry:

Niki, utólag is sok boldog szülinapot kívánok! De jól néz ki az a torta, nyami :) meg persze te is! Olyan vidám vagy minden képen, hogy jó rád nézni :lol:
Hát hétvégén lehet, hogy nem lesz alkalmad fürdőruhában élvezni a meleget, mert rossz időt mondanak :( Mi is megyünk Balcsi közelébe, de nem hiszem, hogy csábít majd a tó fürdőzésre, pedig de jó lenne!
Vendég

El vagyok kenődve, visszafeküdtem aludni mint minden reggel és megint rókára ébredtem. ugylátszik mindegy mit eszek reggel. :( :evil:

Nici persze hogy örök fiatalok vagyunk, mi sose öregszünk meg főleg hogy egy kisbaba teljesen megfiatalít majd minket. Viszont szörnyen rossz lehet most neked ez a várakozás teljesen átérzem a helyzeted! A dokidat nem hivhatod fel hogy előbb intézkedjen, ha már nem javul a helyzet ezek szerint? drukk drukk

Niki utólagosan is boldogot! Az a torta tényleg nagyon hivogatóóó :shock: :shock: :lol: :lol:
Ez a céges ügyintézés nem is lehet annyira rossz, de inkább a párom is elfoglalja majd magát és nem otthon fog unatkozni. Ez a papás rész ! belesegithetnek a 9 hónapba. :lol: Aztán jönnek mesélni hogy jaj drágám ez iszonyat blablabla...... panaszkodhatnak végre ők is kicsit, hogy ez egy agyrém
:lol: :lol:

na én lelépek, mára van még egy randim egy barátnőmmel. Délután ott leszek lehet én is hamar megyek még gyorsan csúcsidő előtt nehogy összenyomjanak a buszon :wink:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jajjj, még egy a találkozóval kapcsolatban!

A korán érkezőknek szól leginkább... Főleg, ha még nem lennék ott, szóval a nevemre van foglalva az asztal, Bódog Zsófi, de szerintem én 4-re már tuti ott vagyok!

sophie27

Mecsi Doki bácsi hétfőig szabin van,Pont most :shock:
És multkor is mikor felhívtam tök kedves volt, és miután mindenről kifaggattam és szép türelmesen válaszolt,akkor mondta csak h azért hétfő mert épp nyaral.Én meg sűrű elnézés kérés közepette tettem le a telót és nem tom mért de úgy szégyeltem magam és nem akarom megint felhívni,hogy ha lehetne...stb...stb...
Pedig szivem szerint ezt tenném :cry: De bízom benne tudja mit csinál :?

nicike

Jó reggelt lányok! Vagyis már szép napot, picit elcsúsztam ma is :oops:
Éjjel pörgök vagy 2-ig, reggelente meg durmolok szorgosan :)

Petra: ma akkor mikor induljunk? Nekem mindegy én tudok bármikor, bár jó lenne kicsit előbb odaérni a forgalmat illetően, mert állhatunk a dugóban!

Szóval írd meg mikor jó neked és én ott leszek, annyi változtatással, hogy most egy bordó 308-ast keress azzal jövök. Ja és, most az áruház másik oldalán kellene talizni, mondjuk a piac mellett, oda úgyis be kell fordulnom jobbra és ott talán meg is tudok állni, aztán irány az üllői.

Főznöm kéne valamit, de nem hogy nincs kedvem, még alapanyagom sem! :(
Lehet ma is hideget vacsizunk? Apa szépen tűri :)

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus,

Gyümölcsnapot apa nem szereti? :))) a tegnap emlegetett cseresznyéről jut eszembe:))) bár abból csinálhatsz finom cseresznyés lepényt is, feltettem a receptet korábban:)))

Zsófi, én kb. 3/4 5-re tudok odaérni:)

köszönöm a köszöntéseket:))

sniky

Niki!

szereti a gyümölcsöt, de nem mint gyümölcsnap :)
Hát látom ezt nem úszom meg, mehetek vásárolni, mert körülnéztem és fél kg darálthúson kívül több kg cseresznye van itthon. Ebből mit főzzek? :D
még fasírtot sem tudok, mert se hagyma se semmi! jesszus milyen háziasszony vagyok.......
Na uccu neki megyek vár a zöldséges, nem húzom tovább. Főzök tökfőzit, persze tejesen mert a kaprot nagyon nem szeretem. Főzeléket nem tudok nagyon csinálni, mert hadilábon állok a rántással, de meg kell tanulni mert babóka azt fog enni egy idő után, és nem rajta kellene kisérletezni! Majd apán kísérletezek :)

Majd még jövök, hátha Petra is felnéz és megdumcsizzuk az odautat, addig is mindenkinek szép napot, mert itt most kisütött, és ha előbb nem, akkor délután találkozunk!

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus,

Egyszerűbb, ha tejföllel vagy joghurttal behabarod és szerintem finomabb is:) kedvencem a tökfőzelék :)

sniky

Vagy egy jó kis bolognai spagetti, a darált húsról jutott eszembe és az gyorsan kész is van:)) na micsoda ötletgazda vagyok ma? :)

15.40-re megyünk doktorbácsihoz a szokásos havi ellenőrzésre, gondoljatok ránk:))) utána pedig irány a Bukarest u:)) már nagyon várom, remélem minél többen jöttök?!

Barbi, teleportálj haza.... a gyerkőcöket rábízzuk Fercire, úgyis, olyan jól elvolt velük;) és akkor te is fellélegezhetsz egy kicsit:) na mit szólsz?

sniky

Szia Rita!

Mindegy mikor megyunk - ma nincs ertekezlet, igy barmikor le tudok lepni, egyebkent se nagyon megy ma a munka. Mikor induljunk?

Atmegyek akkor az aruhaz masik oldalara - a buszmegallo jo? ott viszonylag konnyu megallni vagy valahol mashol?

Delutan talalkozunk! :)

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: