A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Tünde, Borsa granula! Nagy-nagy! Gyerek mellett - tapasztalatból beszélek - nem könnyű. Ügyesek vagytok.

Veronikusz! Hol vagy?
És Steffi?

Banana! Én úgy tudom, a betöltött hetet nézik. Panka is a 40. héten született (39 hét és pár nap) és 39. hét van az összes papírján. De nem mindegy ez mostmár? Nagy drukk, és pihizz, amíg lehet.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Én is itt volnék, csak a tegnapi nap annyira kifárasztott, hogy végül csak ma tudtam összekaparni magam....

Tegnap megjártam a Kútvölgyit és végre végre találkoztam Veronikusszal!!!! :lol: :D Olyan jó volt beszélgetni, remélem, hogy legközelebb is sikerül összefutnunk... Voltam a laborban, Hegedűsnél (megvizsgált, zárt méhszáj és minden rendben), aztán felcsattogtam a kórházba is.... Na, ott láttam Manókát is, csak nem akartam zavarni... :? Beszéltem Várnai Gabival és nagy örömömre elvállalt, igaz csak úgy tudott, hogy lesz a szabadsága alatt egy váltótársa Zsigáné Vörös Grazyna, és Ő fogja azt a 2-3 CTG-ét csinálni amíg nincs Gabi. Persze ha augusztus 11-e előtt érkezik Lili, akkor Grazyna-val fogok szülni de ha kibírja akkor megint Gabival...

Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: Ismeri közülettek valaki Grazy-nát??? Én még nem találkoztam vele bár ha minden igaz akkor jövőhét keddre Gabi összehoz egy talit. Ha jól láttam a tábliban akkor Cukorfalat szülésznője volt, neki már írtam egy privit, de a többiek véleménye is érdekelne.....

Gabi nem tudott olyan szülésznőt javasolni, aki mind a 4 CTG-ét megtudta volna csinálni, mert összevissza lesznek szabin.... (július, augusztus tiszta káosz :cry: ) Ráadásul a dokim is közölte, hogy augusztus végén megy szabira, bár azt mondta, hogy ez engem már nem fog érinteni.... Hát....

Kriszta,
3 hét múlva CTG-re kell menned??? :shock: Hú de szalad az idő... Hogy áll Peti szobája????

Borsa, Tünde
Nagy gratula Nektek!!! :D :lol:

Gabi,
Szerencséd, hogy éjszaka nem járkál Enci... Nálunk sajna így kezdődőtt, aztán én próbáltam erőszakos lenni, de apuci persze nem..... Úgyhogy a drágaságom velünk alszik.
Hogy vagytok? Mostanában ritkán jössz.... :cry:

Zsófi,
Nagyon édes Léna. :D :lol: Jót mosolyogtam a képen! SZép a pocakod!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Tünde, neked is gratulálok!! Ügyes vagy! :D

A mai napunk kissé ideges volt, Zétimanónak 38.9 volt a láza levonással, hányt és ment a hasa 1-1 alkalommal. Délután megyünk a dokihoz. Mostmár szerencsére láztalan, még csak nem is bukott a kaja után, kapott kúpot, és szunyál. Be voltam tojva rendesen, még a férjemet is hazaugrasztottam.

Vica, nekem egyszer csinált Grazsi ctg-t, és amikor szültem, ő volt a délutános. Nekem nagyon szimpi volt, többször bejött, megnézett. Amikor dolgozott, mindig odajött hozzám külön is. :)

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok!

Átmentem zúgolvasóba, de gratulálok Tündének és Orsinak! Illetve Danit és Emmát Isten Éltesse!!!!

Vica: Írtam privit! Grazy szerintem az egyik legjobb szülésznő, úgyhogy ne izgulj, ha hamarabb jön Lili! Jó kezekben leszel. Én ha mégegyszer szülnék, akkor azt csak Grazyval és Vidadokival tenném!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Anittik,
köszi a segítséget. Remélem, hogy nincs komoly baja Zétinek! Jobbulást neki!

Cukorfalat,
Köszi mégegyszer a gyors választ, küldtem privit.

vica10

Vica: Máskor tessék zavarni!!!!!!!!!! (és mivel nekem katasztrófális a név és arcmemóriám, kérek mindenkit, ha engem vél felfedezni valahol, akkor szóljon rám, nagyon fogok neki örülni :) )
mikor láttál? amikor CTG-re mentem, vagy amikor 4 emeletet felfutva próbáltam Hegedűs dokit elkapni, mielőtt tartósan beköltözik a műtőbe?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Vica: Nagyon szivesen! :lol: Privire válaszolok!

Szeretném megkérdezni,hogy nincs-e valakinek véletlenül Nokia 3310-es telefonja?
A férjem ezt a telefont szereti és az övét a mi kis gézengúzunk kidobta a franciaerkélyről :-(( De úgy,hogy jó pár órával később vettük észre, így a kártyát is le kellett tiltani :-((

Ha esetleg lenne valakinek szivesen megvenném és meglepném vele a férjem...

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!!

Borsa, Tünde!!!!
Nagyon ügyesek vagytok ........gratulálok Nektek :lol:

Anittik!
Örülök, hogy Zéti jobban van :!: majd azért tudósíts minket....

Vica!
Én is csak jókat hallottam Grazsiról........fiatal energikus kis csajszinak tűnik...nekem is vett már vért meg ilyesmi...akkor jött vissza szülési szabiról amikor a Berke született.....

Veronikusz!
HAzajött a férjed??HOgy bírtad a magányt??

HAsraesés!!!!
Úgy tűnik nem lett baj.....aznap éjjel nem sokat aludtam , figyeltem a tüneteket :oops: Hála az égnek nem volt semmi....délelőtt felhívtam a Vidát, azt mondta ha nem vérzek, nem fájok, nem folyik a vizem akkor felejtsem el ami történt.......Egyébként a bordámat ütöttem meg , mert az fáj....az a tapintásérzékeny......

Más!!!
Képzeljétek teganp szült egy barátmőm a Tóth dokinál...második baba.Azt mondta , hogy sokkal gyorsabb volt az egész és a második nyomásra kint volt az egész kislány.....3500g és 55cm.JA és a Tóth szinkronban vezette a szülést, mert a szomszéd szobában is nála szült a mama.....az egyik bébi 12:15-kor született a másik 12:17-kor.....szóval tegnap irígykedtem kicsit, hogy túl van rajta , egészségesek meg ilyesmi...... :lol:

Paklincs!
Hogy vagytok??alakult már a családi helyzet nálatok???Hogy bírod lelekileg???

KépKépKépKép
vdorka3

Még valami.......
Boldog Névnapot kívánok Villőnek!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Dorka megelőzött :lol:

Villő! Isten éltessen sokáig boldogságban és jó egészségben!!!

Dorinát is Isten éltesse sokáig születésnapja alkalmából (kicsit megkésve :oops: )

Kép
gablaty

Dorinát Isten Éltesse!!! és Villőt is névnapja alkalmából!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Villőnek nagyon-nagyon sok boldogságot kívánunk!!!

Dorka!
szerintem se aggódj! írtad hogy a melled alatt ütötted meg a hasad. Nekünk még nincs olyan magasan a baba. Szóval nyugi. Tuti biztos hogy nincs semmi baja. Persze megértem hogy aggódsz!

Vica!
tényleg szuper volt találkozni. :D :D :D

Bocsi csak rövid leszek.
Igen hazajött a féjrem. :D Tegnap DE 11-re. Így együtt ebédeltünk. Viszont utána lefeküdt aludni, így megint nem nagyon láttuk. Még a lányok se tudták felkelteni, pedig mind a kettő bemenet hozzá. Éjfél körül viszont elmenet dolgozni. :oops:
Vali! szeritem nem hős vagyok, hanem inkább szerencsétlen. :oops:

Szofi meg hétfő óta pöttyös a végtagjain és az arcán, azaz a fedetlen helyeken. Szerintem csípések, - bár tömérdek van - de azért holnap megmutatom a dokinak, mert most van a bölcsiben egy bárányhimlős gyerek után a lappangási idő. :oops: Adok neki fenistil gélt + cseppeket.

most bocsi de rohanok.

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Villőnek Boldog Névnapot! :D :D :D

Zétibaba jobban van. Tegnap voltunk a dokinál, alaposan megvizsgálta, minden rendben. Ő sem tudja, mi okozhatta ezeket a tüneteket egy ilyen pici babánál. Pláne úgy, hogy Zsombinak semmi baja. Mindenesetre adott egy beutalót a Szt. László kh-ba, ijesztegetésből... :D Viszont éjjel 2-szer kelt (eddig egyszer hajnalban), 3 óránként eszik. Az idegeskedés nem tett túl jót a tejmennyiségnek... Remélem hamar rendeződik a dolog.

Veronikusz, remélem Szofinak nem himlője lesz, szegénykém...

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok,

Villőnek boldog névnapot! (most már majd igyekszem követni :oops: )

Veronikusz, Szofinak jobbulást - remélem én is hogy nem himlő...

Örülök hogy Zéti baba is jobban van!!!

Bejelentkezem, még mindig egyben... Bár a doki tegnap nem csekély vigyorral közölte a vizsgálat után, hogy szépen haladunk és este jön a front - úgy látszik ez nem jött be :D

Viszont eljött az a nagyszerű pillanat is, mikor a belgyógyász búcsút vett tőlem - azaz jövő héten már nem kell vérvételre mennem!!!! Hihetetlen!!!

Steffi?? Sikerült pihenned?

Asszem én is alvással töltöm a mai napot :) Amúgy is olyan álmosító idő van...

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy! Jó szundizást! :) Kicsit irigy-irigy, mert én is úúúúúúúúúgy aludnék... De akkor ki játszik Zsombival??? :lol: :D :D :D :D

KépKép
KépKép
anittik

Villó, boldog névnapot kívánunk!!!

Gabi,
nincsenek Kehidás képek... :oops: itthonhagytuk a gépet véletlenül..
majd máskor!

Orsi, gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Zsófi,
csudi pocak, Léna iszonyú csaj, de hol a beígért sztori?? :lol: kifúrja az oldalam a kiváncsiság :lol:

Zétinek gyógypuszik, hogy hamarabb gyógyuljon!!

Ancsa családról tud valaki? hogy vannak vajon?

Tünde, Te is ügyi!!

Aprooka, végre legális pihenés!! élvezd ki ezerrel!!!

Veronikusz, Vica, cyber-csapat találkozó :lol: :lol: :lol:

nálunk takonykór, éjjelre belázasodott.. szerdán voltunk rokonlátogatóban, ott még nem dőlt el ételallergiás (ezt mondták nekünk először, ezért voltunk bátrak...) vagy rubeolás a 9,5 hónapos uncsi... aki már tegnap estére belázasodott és duzzadtak nagyon a nyirokcsomói... :shock:
na mindegy, tejcsi van, szopi ezerrel, enni úgysem akar.. nurofen kúp jól szerepelt, szépen levitte hajnalban a lázát..
pussz Mindenkinek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Remélem, Szofival minden rendben lesz, és Mica sem lesz rubeolás. Pedig lassan oltást is kapna rá, nem?

Köszi a köszöntéseket. Ma sikerült rendet vágnom 3 óra munkával a lakásban. Bene már a maga részéről kiszórta az autóit, nem bírta nézni a rendet. :D

mtunde

Sziasztok!
Vissza-vissza térek mint egy bumeráng.....
Bocsáat, hogy megint csak így becsapódom! Tudna valaki segíteni nekem tanfolyam ügyben?
Szülésre felkészítő, vagy korházbejáró délutános. Valami ilyesmi érdekelne. Szerdán voltam benn, de a dokim elfelejtettem megkérdezni. :( Szétnéztem, de nem találtam kiírást. Gondoltam hátha ti tudtok segíteni.
Még egy kérdésem lenne. Szülésznőt mikor kell fogadni? Lehet már most, vagy várjak még? Nem tudom mik a szokások...

Előre is köszi!!!!

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

veronikusz, reméljük nem himlő. irigy, irigy a találka miatt.

Zsu! Oda is drukk, méghozz rubeolaellenes!

Dorka, örülök, hogy minden OK. Én is néha frászt kapok, de Panna mozdulataitól. Főleg, hogy velünk alszik. :oops: (Vica! Együttérzésem, te hogy bírod az együttalvást Rékával?)

Anittik! Félelmetes lehetett, hogy ilyen minimanó hány. Egyébként mi is kaptunk már ijesztgetős Lászlóbeutalót, és nem kellett felhasználni. :roll: Nektek ki a gyerekdoki a III. kerületben? (Mi is ott...)

Panka is ovis lesz szeptembertől. Ki van írva!!! És nálatok is már júliusban ebédbefizetés van szeptemberre? :shock:

Tünde! Villőnek boldog névnapot!
Rend nálunk is cask addig, amíg haza nem jönnek. Kedvencek a "kincsesládák", amiket az IKEA-ban újítottam, és belegyömöszöltem az összes vackot, amit sikerült összegyűjteni (láncok, matricák, gesztenye, mittudomén), csak az a baja, hogy egyszerre ki is lehet borítani a fldre. És ki szedi össze, na?

Manóka! 4 emeletet? Jézus! Engem utána már ott is tarthatnának.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz! Természetesen "nagy V-vel" :oops:

Kép
Kép
kriszta36

Villőnek boldog névnapot!
Kép

Betegeskedőknek jobbulást!
Mi is náthával küzdünk. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Köszi a gyógypuszikat!

Kriszta, nekünk Varga Károly a dokibácsink. Türelmes, kedves, bármikor hívhatom... És valóban nagyon félelmetes volt. A régi debreceni védőnőt hívtam elsőként, sírtam, remegett a kezem... No, de a lényeg, hogy már sokkal jobban van Zétike! :)

Ikeás kincsesládát mi is néztünk. Mi a fából készültet szeretnénk megvenni, mert az illene a Zsombi szintén ikeás ágyához... :D :D :D

Gyuzso, Micának jobbulást! Remélhetőleg csak takonykór.

KépKép
KépKép
anittik

sziasztok!

Manóka,
A CTG-re vártál, szerintem pont Te hívtad Gabit, amikor én beszéltem vele.... AMúgy rajtam fehér halásznaci volt, és barna-fekete kockás felső... Én voltam, aki hívta mind a két liftet és ott sasszéééztam a kettő között :lol: :lol: Nem akartalak zavarni, mert láttam, hogy nem vagy egyedül.... De majd legközelebb megkörnyékezlek... És ismét megkell állapítanom, hogy tündéri kislányod van :D (egyelőre egy! :lol: ) Ja, kedden megint megyek Hegedűshöz, utána pedig Gabihoz...

Kriszta,
Hát inkább ne is beszéljünk arról, hogy milyen amikor Réka ott alszik köztünk... Addig nem volt semmi baj, amíg nem lettem terhes mert nem igazán zavart, de aztán pocak elkezdett növekedni és már így is alig férünk el az ágyban... Ja és a legjobban Ő úgy szeret aludni, ha a pocakomra teheti a fejét... Szóval nálam bevált módszer, hogy a takarót begyűröm magam elé és így védekezem, a hasba rúgás ellen.... NÁlatok ez hogy működik????

Cukorfalat,
Sajna nem ismerem ezt a telefont... De látom, Petya is tudja, hogy mi az amit le lehet dobni az erkélyről :lol:

Dorka,
IRigyke a barátnődre.... azért jól nyomja Tóth doki :lol: Közben az iwiw-en megtaláltam Grazsinát és tényleg nagyon szimpi, szóval örülök, hogy Ő a váltótársa Gabinak... Mondjuk olyan furcsa, hogy csak 1 évvel idősebb Tőlem :D, de persze nem a "kor" számít!

Villőnek boldog névnapot!

Micunak és SZofinak pedig jobbulást!

Gabi82,
Szerintem szülésznővel még bőven ráérsz.. Rékánál mi a 34. héten választottunk, most viszont hamarabb mert a nyár az elég húzós az osztályon is.

Sajna mi is takonykorosak lettünk! :cry: Eddig nem lázasodott be Réka, de a hangja leginkább egy repedt fazékhoz hasonlít :cry:

vica10

Kriszta!
Nálunk most kedden volt a befizetés szeptemberre!!!! :shock:
Mért vagy irigy? Múltkor mi taliztunk. :D:D:D
A László különben szuper kulturált hely. (öröm az ürümben)

Adri/Anittik/Gyuzo/Vica!!
Jobbulást nektek!!! :cry:

Mi köszönjük jól vagyunk. Úgy néz ki, hogy holnap semmit nem fogok tudni mutatni a doki néninek. (így nem is megyünk) Ma reggelre egy darab pöttye se maradt. Szóval szerintem ez tutira csípés volt. Nem is nedvedzett és varasodott be mint a bárányhimlő. Nem zavarta semmiben. Nem volt se lázas, se nyűgös.
Ne is mondtam mi a legújabb beszólása Szofinak, ha apja 2 lépére odább akar menni tőle: „ne menj el!” :oops: :lol:

Pocakosok!!!
Nektek szokott fájni felkelés után a lágyékotok??? A comb és a has közötti hajlat. Nekem igen. Még akkor is ha párna volt a térdeim között. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

gabi82: a tanfolyamok tobbnyire minden honap elso heteben kezdodnek: kedd 17.30: szuloszoba latogatas, szerda 18.00:terhesseg, csut17.30:szules, egyuttszules, ill a honap harmadik csutortokjen 17.30-kor van a gyermekagy es szoptatas, az 5. emeleti pultnal lehet kerni ilyen tajekozatot, h pontosan mikor hol, ki tartja, stb...
veronikusz, nekem mar egesz hamar kezdett fajni a combhajlatom, a doki azt mondta, biztos a sulytobblet miatt, pedig akkor meg alig volt sulytobbletem, szerintem kezd nyilni a medence, v ilyesmi...nekem mostanaban allandoan kattan is, mikor fordulok, meg kivul, a lovagloizmom faj, hiaba van parna a labam kozott...
betegeknek jobbulast, nevnaposoknak boldog nevnapot!

banana

Veronikusz!
Nekem is fáj, ha hirtelen felkelek, azt is mondják, hogy a méhszalagok nyúlnak.

Vica!
Én is a paplant használom hárítónak, de Panna forog álmában, meg a lábát állandóan rám akarja rakni. És általában keresztben bír feküdni, ha rosszabb napja van. És a végén mindig 10 centin fekszem a szélén. MOst már ekkora hassal elég kényelmetlen, főleg, hogy nem is mindig tudom, melyik oldalam a nyerő, mert nem mindig tudok ráfeküdni bármelyikre. És elég rosszul is alszom. (Főleg így, hogy napközben meg el-elszunnyadok. :oops: )

Banana! Mi a helyzet?

Lányok! A barátnőm most SMS-ezett, hogy csorog a magzatvize. 38. hét pár nap. Én holnapra jósoltam neki a babát a hidegfrontra való tekintettel. Második gyerkőc, és az első is 13-án született.Dél-pesti Kórház.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

nem akarom elkiabalni, de talalkoztam egy kis nyalkaval, nyakdugo? ki tudja, mi lesz itt...:)

banana

Banana, baba lesz hamarosan, semmi kétség! Ez tuti nyákdugó! :D
Hajrá, ügyesen, nagyon szorítunk!!!!!! Minden rendben lesz, hamarosan kezedben az aprónép! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
v30

Banana!
hajrááááá! :D de irigy vagyok! :D

Kriszta!
barátnődnek is megy a drukk!!!! :D
jó nap ez a születésre. Ma van a bátyám szülinapja is. :D

Vica/Kriszta!
csak egy hülye kérdés!! :oops: :D nem gondoltatok arra, hogy visszarakjátok a rácsot, hogy az ágyában aludjon??? hogy fogtok szoptatni??? szerintem 3 nap alatt visszaszoknának. Tudom, tudom én szigorú vagyok, de így hogy lényegében egyedül nevelem a lányokat .... :oops: nem is lehet máshogy. :roll: Nem akarok beleszólni, csak jót szeretnék nektek! :D Higgyétek el, NEKEM ÍGY IS JÓ! :D :D :D

Lágyék fájás:
van vki, aki használ haspántot??? ez egy gumis szallag ami öv-szerűen alámegy a hasnak és tartja. Brendonban láttam. Most ezen agyalok. :roll:

Szofi:
van egy olyan sanda gyanum, hogy ez a csípés se nem csípés, se nem fertőző kiütés. Ősztől fordult olyan elő, hogy ha kimentünk a levegőre (akár már 20 fok körül is) akkor ilyen foltok jelentek meg rajta. Igaz most 30 fok körül volt és így jöttek elő :oops: :shock: Megkerestetem a Budai GYerekkórházban a vérvételét és elviszem a dokinkhoz. Talán ő mond valami okosat. :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nekem is mindig fájt a lágyékom, és kattogott a szeméremcsontom... És ez most is így van, gondolom, ahogy rendeződnek a viszonyok így szülés után, ezért kattogok... :oops: :oops: :oops:

Veronikusz, nekem van ilyen hastartó pántom, nagyban megkönnyítette a derekam dolgát. És a hasam sem "húzott" annyira a föld felé. Szerintem megéri.

KépKép
KépKép
anittik

Sziasztok,
Villőnek utólag is Nagyon Boldog Első Névnapot Kívánunk!!!!

Banana: megy a hatalmas drukk!!!!!

Mi jól vagyunk, csak sokat jövünk-megyünk, így inkább olvasó üzemmódban. Tegnap voltunk dokinál (1 éves kontroll) és 9850g a lányka, sok foggal, minden rendben.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Banana!!! nemsokára tuti meglesz a babuci :lol: :lol: :lol:
drukkolunk neked/nektek ezerrel :lol: nyugi!minden oké lesz!!!

a betegeskedőknek jobbulást kívánok!!!! nem tudom felsorolni mert annyian vagytok :( de mindenkinek gyógypuszik

most is csak röviden vagyok, de majd talán később tudok jönni
gyorsan 1-2 kép Enciről.....

Kép Kép

Kép
gablaty

Sziasztok!

Vica köszi a tanácsot! A kkor várok még egy kicsit. :)

Banana, nagyon hasznos infót adtál!!!!! Nagyon nagyon köszi. Én elég messze lakom a kórhztól(100km) és elég nehézkes csak úgy beugrani a kórházba.
És drukkolok neked! :D

Veronikusz, nekem van haspántom és nagyon szeretem. Ha felrakom egyáltalán nem fáj a hasam!
És a bátyádnak boldog szülinapot!!!

Villőnek utólag is boldog névnapot!!

Kép
Kép
gabi82

sziasztok, csak bekoszonok, meg mindig itthon, semmi fajas...

banana

Sziasztok!!

CSak gyorsan....
Banana!!
Nem lehetett a találkozás tárgya más mint a nyákdugó...nekem Berke rá 2 napra jött és pont a 40.hetet ahogy betöltöttem akkor ment el.... :lol: de lehet már megszültél, mert még ma nem voltál????????

Veronikusz!
Nekem oldalt húzodik a hasam...az sem olyan jó, sőt a derekam is fáj de már megszoktam......lehet, hogy meg kéne nekem is egy olyat próbálnom, mármint hasfogót...még nem isgondoltam rá :oops:

EGy ágyban alvás!
Nem szeretnék beleszólni senki dolgába, mert mindenki úgy csinálja, szoktatja a baáját ahogy neki/nekik kényelmes......
Én azonban külön ágy és szoba párti vagyok...szerintem ez mindenkinek a saját érdeke, hiszen külön azért sokkal pihentetőbb az alvás.....főleg két gyerekkel majd....az egyik szopizna a másik meg anyávalé aludna...na mindenesetre én nem bánom , hogy nem alszunk együtt...

Betegeskedők, náthások!!!
JOBBULÁST!!!!!!

Gabi!
Enci édes!!

A kevésbé szép idő ellenére mindenkinek Kellemes, pihentető hétvégét kívánok!!!!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Banana,
nekem is azt mondta Erika, hogy nyákdugó után akár 1 héttel is jöhet a szülés :lol: pont 24 óra múlva volt a kezemben Miklós!
nemsokára babáztok!!!
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!

Enci tündéri kis fürtös csaj!!

nálunk rubeolás pöttyök nincsenek, szakad fel a váladék, állandóan orrszívunk... de már jobban..

Kriszta,
drukkkkkkkkkkkkkkk a barátosnédnak is!!!

Adri, cuki a bálna!! :) hogy van a kéztörött??? és a másik 2 poronty? :lol: náthából gyors gyógyulást!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Csak beköszönök, még mindig egyben én is... Némi nyálkával én is találkozom az utóbbi napokban + gyenge jóslófájás... De semmi extra. Pedig már kibújhatna :) Pláne hogy apa elutazik 22-én :(

Banana, drukkkkk!!

Most ennyi voltam, mert apóssal elmentünk bevásárolni, és most leszakad a derekam.... Megyek vízszintesbe rakom magam egy kis időre...

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Banana
Drukk!!!!!!!

Zsu
Köszi, megvagyunk. A kéztörött gyermekem visszafelé számol már. :lol: Ha minden jól megy a jövő csütörtökön leveszik a gipszét. Már jól tele van firkálva. :wink:
Matyi már kikeveredett a takonyból, reggel óta viszont köhécsel. De se láz, se rosszkedv, se étvágytalanság. Remélem nem lesz már beteg.
Viszont Patival gondban vagyok. Ő nem egy beteges gyerek, de 3 hete (akkor volt Marci 1 napig hányós) fájlalja a hasát a köldöke alatt és néha hányingerre panaszkodik. A hasfájás nem erős, de nem múlik el fájdalomcsillapító hatására. Az orvos szerint a bélrendszerét megcsipkedte a hányós vírus. Ő nem hányt és nem volt hasmenése sem. Diétáztattam, de semmi változás. Most kefírt itatok vele, hátha rendbehozza végre a pocakját. Ha nem, mehetünk kivizsgálásra. :cry:
Valakinek nem volt hasonló problémája esetleg?

Szjudy
Drukk neked is!!!!!!

Gabi
Enci nagyon aranyos!!! :D :D :D

Dóri
Szép méretek! :D :D :D

Néhány hete jegyzetelek, hogy képben legyek, kinek mennyi ideje van még hátra a szülésig, de mostmár teljesen belebonyolódtam.
Vigyázzatok magatokra!

További szép napot mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!!!

Villőnek nagyon boldog névnapot!!!!!

MI ma ballagásra megyünk 5re utána állítólag lesz valami kerti party de azt szerintem mi passzoljuk! Kicsit drukkban vagyok hogy ne legyen Emmus beteg mert volt egy randink Zsuékkal szerdán....

Gabi!
Enci!
Nagyon cukkancs!

Veronikusz!
Örülök hogy Szofinak nincs baja, éjszakákkal mi újság sajnálom ezt a sok egyedüllétet de leveszem a kalapomat is egyben!

Banana!
Nagyon izgi!
Emmus pont a kiirt napon született lehet hogy nálatok is így lesz! Nagyon szorítunk nyákdugó után mi is szülni mentünk még aznap!!!!

Judy!
Pihizz pihizz!

Vica-Veronikusz randi irígy irígy!

Zsófiéknak jó pihit a kirucchoz!

Tünde!
Nagy takarítás neálunk tegnap volt szinte láttam a kifakadt belem :D

Kriszta!
Hogy telnek a szabad napok? :D

Dóri!
Nagyon szép méretek gratula egy kép esetleg a nagylányról???

Cukorfalat Brigi!
Gyere gyakrabban köszi a köszöntést!

Bori?
Mizu veletek?

Ancsa???? Eni???? Steffi???

Zsu Micaúrnak jobbulást!

Adri!
Nektek is jobbulást!

Vali!
Ádám (rohanós) koma hogy van?

Manóka!
Te jösz nemsokára de de jó!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

vica: akkor kedden szerintem újra itt az esély, hogy találkozzunk. :) én 1/2 10-re megyek CTG-re, utána kezdek doki kergetésbe.
bár, az igazat megvallva titkon azt remélem, hogy nem kell már mennem jövő héten. ilyenkorra én már rendszerint feladom. (mondogatom is Dórának, hogy most már megszülethet, nem kell tartania magát a számoltakhoz)
röhej, hogy mostanában Mikolt úgy bújócskázik velem, hogy beáll a hasam alá, mert akkor nem látszik és onnan kukucskál kifelé nevetgélve

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Zsu és Borsa,
további drukkok, hogy megússzátok a rubeolát.

Adri,
nekem volt ilyen, hosszan tartó, néha fájós, néha hányingeres. Esetleg a normaflore hatásosabb, mint a kefír.

Banana, Judit
, drukkolunk!

Pocakosok, erre a nyilallásra még én is emlékszem. Ez bizony a (terhességi) korral jár :)

mtunde

Sziasztok!

Gabi, nekem van tájékoztatóm, de azt nem tudom mikor ki tartja, csak, hogy a júliusi szülés, eggyüttszülést talán Zachár Erika.
Ami még van:
1.) Terhesség: júl.2, aug 6., szept. 3., okt. 1., nov.5., 18.00
2.) Diétás, étrendi tanácsok csak bejelenkezésre....ennek nem tudom mennyi haszna van, én sztem kihagyom már. de az elérhetőség: Rezes Katalin 06/0 325-11-00 7140 mellék
3.) Szülés, együttszülés: júl.3., aug.7., szept. 4., okt. 2. nov.6. 17.30
4.) Gyermekágy, szoptatás: jún.19., júl 17., aug.21., szpet. 18., okt. 16., nov.20., 17.30.
5.) Szülőszoba látogatás: júl.1., aug.5., szept.2., okt.7., nov.4., 17.30 a szülőszobák előtt van a találkozó
+Babamasszázs tanfolyam, 4 alkalom, heti 2x bejelentkezéssel, Dr. Palláné Sándor edina: 06/20- 2262-198

Sztem nem érdemes ilyen korán választani szülésznőt, nekem még most is korainak tartották, de a nyár miatt tényleg fontos volt megállapodni.

Az előadások a konferenciateremben vannak.
Ugye ott van légkondi?? mert így nyáron nagyon dúrva lenne....legalábbis én nagyon nehezen viselem ezt a fülledt meleget, ami mostanában van, kivéve persze ma. :D

Veronikusz, nekem nem a lágyékom, hanem kifejezetten a szeméremdombom fáj, de csak jobb oldalon. Nincs bedagadva, kérdeztem is hogy mi lehet, de semmi konkrétumot nem sikerült kiokoskodni. Viszont néha annyira fáj, hogy nem bírok miatta menni.
A haspánt nem árt a babának? Nekem ezt mondták, tehát, hogy majd szülés után lehet, de ilyenkor semmit sem szabad használni. Ha lehet, én már rohanok is megvenni.....

Betegeskedőknek jobbulást, ünneplőket pedgi Isten éltesse.

Ja, én is jövő héten megyek a Kútvölgyibe, sztem pont kedden. Majd még hétfőn pontosítom Zachár Erikával a találkozót. Jó lenne összefutni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Tünde
Köszi!
A normaflort lehet gyereknek is adni, mert eddig azt hallottam, hogy nem ajánlják, ezért nem adtam még neki. Az élőflórás kefírt issza, de nem sok javulást értünk el. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Bocsi, de összekevertem mással a normaflort. :cry:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Aprooka!
ez nem a hasat szorítja le, hanem a hasat tartja alulról, mint egy széles gumiszallag. Én ma végül vettem. A lányok egyszer felsírtak DU az alvás alatt. Odafeküdtem melléjük a földre. El is aludtam a szőnyegen :oops: és nem fájt utána a lágyékom. :D :D :D :D Szóval szerintem jó. Megkíméli a saját szallagjaimat az extra tehertől. :D

bocsi, de most rohanok fürdetni ... :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
A szabad napok úgy telnek, hogy ma pl. apukám lakásában voltam délelőtt, mert csőrepedés vol, és szét kellett verni a falat. :evil: Meg sok-sok császka, meg gyerekruha rendezés, meg ilyenek. MEG ALVÁS!

Barátnőm tegnap éjjel megszült, 3050 gramm és 49 neti, Robi. A Dél-Pest Kórházban szült, és hát elég furikat mesél. A szülőszoba tök szupi, azt mondta, meg a vajúdó is, de aztán: elviszik a babát 11-kor és csak reggel fél hétkor kapja meg. (Azt mondták neki, hogy nem zavarja a többi anyukát éjjel. MIVAN???) Aztán hajnali ötkor elküldték zuhanyozni, és mondta, hogy ágyat is kéne húzni, mert hát..., erre adtak neki, hogy ágyazzon meg magának. aztán elvárták, hogy kengyellel szüljön, mire mondta, hogy úgy nem tud nyomni, aztán megragadta saját maga a kis térdecskéit. Ja, az elsőt a Kútvölgyiben szülte.... És mielőtt a Dél-pesti topiból leharapják a fejem, mint anno máshonnan - emlékszünk - bocsi tőlük, de ezt el kellett mesélnem.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

neti= centi

Kép
Kép
kriszta36

Ha a Kútvölgyi bejött neki, miért ment máshova?
Nekem sem az első a Kútvölgyi, szóba jött a Dél-Pesti is, aztán a Szt. Imre, majd a Szt. István és végül itt kötöttem ki, kisebb-nagyobb kerülő árán. De nem bántam meg.

Veronikusz, mi a pontos neve ennek a csodamicsodának?
Mert akkor én is beneveznék egyre, ha még van értelme. Legfeljebb majd kihasználom kistesónál.......hol van az még :D
Illetve csak a brendonban lehet kapni? Ott mennyiért ajándékozzák meg vele az embert?
Na jó, nincs is több kérdésem.... :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aprooka!

Elment a dokija, és közelebb van a Dél-Pesti. De égül is, mindjárt jönnek haza. :lol: Ja, 10-kor mentek be, 11-kor szülőszoba és 11,48-kor baba. Irigy, irigy...

Kép
Kép
kriszta36

Hú, az tényleg nagyon gyors.
Nem tudom, írtad-e, ha igen, bocsi, de mostanában mindent elfelejtek, első babás volt és ilyen gyors?
Mert akkor én is irigy de nagyon.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: