A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

babu nélunk rakott kprumpli volt a fiam nagy kedvence

olyan aranyos volt segitett megcsinálni-porszivozott azt mondta anya te csak ne hajolgass

imádom nézzétek csak Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

nagyobb képet akartam :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

de ha leveszem az értékeket 20 ez lesz
ha 25-ön hagyom azt irja tul nagy

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Nagyon rendi a fiad! A rakott krumplit Én is nagyon szeretem, de a legnagyobb favorit a Brassói! Ha mást nem ehetnék akkor sem lenne semmi bajom!

Aranyosak! :D
Vendég

Így is látszik a kép! :D
Vendég

Kép

Képimg][/url]
Kép
ronix

Aranyosak Nagyon! :D
Vendég

Ronix, mindkét lurkó a te fiad?

Lányok, érzem, hogy dagad be a lábam...
meg is sétáltatom magam, elvonulok a büfébe - ma láttam, hogy van fagyi!!!!
(többet költök lassan, mint amennyit keresek :shock: )

KépKép
szkagi

ronix!
Nagyon aranyosak!

d.dodó

babu a brassoi nálunk is nagyon bejön
meg a spagetti palacsinta,császármorzsa,rántott hus halászlé
kárász sütve és még sorolhatnám :) :) :) :) :)

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Aranyosak a lurkók! Furi lesz utánuk megint egy pici baba!

Kész az ebéd: császármorzsa. Teljesen lefőttem mire megsült. Nem szeretem sütni, de enni annál inkább!

Most ledőlök és megnézem a DR. Adisont.

Kép
szly27

Nagy-nagy gratula Verának!!!! :lol: Csodaszép kislány a Nóri! :lol:

Kép
dittke

ági a kék polos lány :D :D :D :D :D

Képimg][/url]
Kép
ronix

ja szly furi lesz nagyon a kicsi is 7 éves

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Többnyire minden megeszek! Egy két kaja van amivel ki lehet kergetni a világból! [ tökfözelék, lecsó(egyszer betegre zabáltam magam vele azóta nem bírom a szagát sem)]! :oops:
Vendég

Ezzel még adós voltam:

Kép

Kép
szly27

Nem tudja valaki hogy lehetne azt megcsinálni, hogy ha a táblában a képre kattintanánk, kinagyítaná azt?

Kép
szly27

milyen furi!
van 50 cm-es 3180 g-osunk és 3610 g-osunk. mennyi különbség lehet köztük :D

és az 54 cm-esek között is milyen különbség lehet :D szerintem most az elején még sokat számít.
aztán pár hét és észre se venni a különbségeket.

Kép

Kép
timi1982

Babu!
Istennő vagy! Fini lett!
20150601134430

Na, alszom két órát és olvashatok mint a güzü!
Na de mit látok?!
Nórika csodálatos! Jaj, itt összegügyögtem neki a monitoron, ha valaki látta volna... :oops: :lol:

Nekem is lehet írni nyugodtan, eléggé a végén vagyok! :(

Timi! Nálunk is tele van a fagyi cseresznyével, pedig megalomániás vagyok és szívem szerint elhoztam volna az egész fát! 8)

Ibm! Előre megírt sms? :lol: Nagyon felkészült vagy! :wink:

Apának én is mindig mesélek, főleg a jó kis beszólásokat, na meg persze a tündibündi babafotókat. És úgy tűnik érdekli is, legalábbis végighallgat türelmesen. :lol:

Hát, még jó hogy elindultam lefeküdni, mert mire az ágyhoz értem, elég sz@rul lettem. Kicsit szédültem, hányingerem volt meg fényes pöttyöket láttam! :shock: :shock: :shock:
De kialudtam és már kutya bajom, most tolom a szendvicseket, mert jól meg is éheztem.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Gyönyörű a kis Nóri!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kaja. Hármat nem lehetne semmi pénzért belémimátkozni: paradicsomleves, spenót, kőrözött.
Továbbá vonakodom megkostolni az ilyen kaszinótojás, sonkatekercs ilyesmiket.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
A házikészítésű k. tojás és sonkatekercs jöhet.
20150601134430

Viki! Örülök, hogy ízlett! :D

Kriszti! Ezek Nekem mind jöhetnek! Kaszinótojást imádom főleg az Anyósómét! :D
Vendég

(bocs, Ronix, most hogy mondod, tényleg... de olyan helyesek mindketten, hogy megbocsátható a tévedésem, ugye?)

Kriszti,
még jó hogy egy kis alvás segített!!!
(én is mindjárt csinálok egy kávét - csak nehogy abbahagyjam az evést-ivást, mert mi lenne... nem híznék 15 kilót, az lenne :wink: )

Kata, te jobban vagy már? Lehet, egy kávé neked is jól jönne, nem?
Itt is irtóra nyomott a levegő, még jó, hogy árnyékos ez az iroda, így is olvadok el... Ha ki kellene mennem a napra, meg is gyulladnék. De majd csak pár óra múlva megyek...
Az autóban nincs légkondi, az ablak sem százas, úgyhogy ha lehúzom, már nem lehet felhúzni menet közben :?
Mikorra ígérték a lehűlést?

Tényleg, Patr, merre jársz? Csak nem az iskolában vagy már megint? Bizonyítványírás után???? Odatelefonáljak, hogy küldjenek már haza :wink: ?

KépKép
szkagi

kriszti!

nah, jó hogy szundiztál és jobban lettél. reméljük más is megtalálja a maga számára megfelelő gyógymódot.

kaszinótojás, sonkatekercs: szigorúan csak a saját készítésű, és persze anyáé. nem tormás!!!!

parileves, spenót. szeretem ha szám íze szerint van elkészítve :)

megcsináltam a kápitésztát. sirtam is miatta... nem gyermelyi volt a tészta... hát 10 percig se főztem, de rágni tuti nem kell. kicsit mammancsos.

Kép

Kép
timi1982

Lenne egy kérdése:ha algaölőztük a medence vizét,mennyi idő után engedhetem bele nyugodt szívvel a gyerekeket úgy hogy előfordul hogy a Kristi belekortyolhat?

Kép
Kép
Kép
kike

Timi! Jó az új vonalzód! Olcsó tésztával én is befürödtem párszor, úgyhogy maradok a Gyermelyinél. (ez itt a reklám helye!)
Nekem is az volt, hogy pikkpakk szétfőtt. Fogatlan banyáknak való! :twisted:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én is aludtam egyet,de most még nyomibb vagyok mint valaha!
Apa mindjárt jön úgyhogy kicsit lépek!

Kike! Mi ált. este szoktuk beleönteni és akkor másnap megyünk bele,de volt,hogy közvetlen fürdés előtt és így is belement a pótfiam!
Sajna a strandon is bele-belekortyolnak a medibe!
Asszem ezt nem lehet kivédeni!

Kép

Kép
ibm

Timi,
naggggyon tetszik az új vonalzód!!! Nálam megkapja az első helyezést!!!!!

Kike,
sajna nem vagyok ebben (sem) jártas. Interneten valami infó róla? Vagy Muffin írta, hogy van medencéjük, hátha ő tud erről valamit.
(ja, szerintem a strandon is brutál dolgokat tesznek a medence vizébe nap mint nap - na nem is szólva a többiről, amit a fürdőzők "tesznek" bele - mégis ott viháncolnak a gyerekek reggeltől estig, isszák is...)

Kike, Potyka, Ibm, mindenki, akinek már van gyerkőce, nálatok lesz-e olyan, hogy ajándékot hoz a kicsi a nagyoknak? Ha igen, - és nem titok - mit kapnak a nagyok? Ötleteket gyűjtenék...

KépKép
szkagi

Timi! Szupi a vonalzód! :D A tészta mondjon le!
Vendég

Kriszti! Én főleg Rolival láttam szikrákat. Most is előfordult, de nem olyan sokszor!

Kike! Fogalmam sincs. Nincs ráírva a dobozra?

A babák hossza is relatív. Van ahol valami vályú félében mérik és ott kevesebbet mérnek. Ahol centivel, ott többet. Szóval lehetnek eltérések.

Kép
szly27

Ami!
Egészségedre az alvást.

Én nem tudnék napközben bucizni, mert akkor tönkrevágná az esti csucsumat.
20150601134430

Kike, Potyka, Ibm, mindenki, akinek már van gyerkőce, nálatok lesz-e olyan, hogy ajándékot hoz a kicsi a nagyoknak? Ha igen, - és nem titok - mit kapnak a nagyok? Ötleteket gyűjtenék...[/quote]

Nekem még nincs,úgyhogy nem hoz ajit senkinek!
Ha lenne nemtudom,hogy lenne..... :roll:
Nővéremnek van,ő egy kicsit az enyém is,de már 8 éves.

Kép

Kép
ibm

Én ha napközben aludnék utána olyan lennék mint akit agyonvertek!
Vendég

Én is akarok majd valami ajándékot Rolinak, csak még nem tudom hogy mit. Most volt a szüli-névnapja, na arra is ő választott, mert semmi értelmes nem jutott az eszünkbe.

Kép
szly27

Babu! Én is olyan vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na majd jövök,jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Szly!
A barátnőmék tavaly gördeszkát és hozzá való kesztyűt és fejvédőt vettek a nagyobbik fiúknak. Igaz ő akkor volt 6 éves.

Gondolom a korukhoz illlő játékot "hozzon" a kistesó.
20150601134430

Ami! Az nem jó!
Vendég

Hát igen! Egyébként nem kell nagy dolognak lennie, mert akármilyen kis valaminek annyira tudna örülni. De legjobban lehet a traktornak örülne, csak minek vegyem meg a 20. traktort!

Kép
szly27

Szly!
a férjem kérdezte múltkor, hogy földművelő családból szármaik a fiad, hogy ennyire bejön neki a traktor?
20150601134430

huh, bocs, Ibm, asszem Szlyra gondoltam...
mára elég belőlem, totál káosz az agyam, érzem.

Most kezdett zuhogni az eső!!!!!! Talán magamhoz térek én is.

De azért ajándékötleteket várok mindenkitől! Kicsi, jeképes is elég? Vagy valami nagyobb ajándékot vegyünk, hadd örüljön a kistesójának?
(gondoltam arra, hogy amikor megszületik a kicsi, otthon apával a lányom tortázhatna egyet ennek örömére - ha már születésnap. Na meg hozhatnak nekem másnap belőle a kórházba :D )
De ezen felül vegyünk-e még valamit neki... na meg mit.

elállt az eső. Most már nemcsak meleg van, hanem pára is...

KépKép
szkagi

Nincs ráírva a dobozra,de igazatok van,itthon akárhogy is nézzük akkor is tisztább a víz,szóval mire hazajönnek,belemehetnek.Délelőtt öntöttük bele.

Nálunk Kristi születésénél nem volt olyan hogy hozott valamit a Vercsinek,de így is nagyon örült a kistesónak.Mostmeg már szerintem elég nagyok,hogy tudják hogy ha kapnak is valamit azt nem a kicsi hozza-így is mindig kapnak valamit.Szóval passz,de szerintem ha egy kisbabát kapna,azt tudná úgy dencölni,hogy nem lenne féltékeny...a Kisfiúknak meg nem tudom mit lehetne adni.
Kislánynak szerintem a baba jó,ha meg van hozzá babakocsi,meg pelus,akkor mégjobb,így amit mi csinálunk a kicsivel,ő is tudja a babával. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Ági!
Sztem egy nagyobbacska ajándék lenne jó, hogy a lányod is érezze, hogy fontos dolog történt a családban. Emellett még tortázhatnak is.
20150601134430

Viki! Apóséknak, meg nekünk (apának) is van föld. Vannak traktorok is meg mindenféle gépezet. Nekünk a fizun kívül innen van pénz. Így aztán sokat lát traktort, meg ülni is szeret benne, az sem baj ha 100 fok van és nem megy a traki.

Egyébként a föld nem a fő foglalkozása apának, inkább még apósom csinálja, mert Gyurinak nincs annyi ideje. Meg előre nem lehet tudni, mikorra vegyen ki szabit, mert lehet hogy pont akkor esik az eső, stb.

Kép
szly27

Szly!
Akkor most már értem honnan a traki imádat. ;)
20150601134430

Egyébként mindenféle jármű nagyon érdekli! Kukásautó, IFA stb. VAn egy trabantja, most kapta. Pont olyan mint az igazi. Azóta a parkolókban felismeri a trabantokat! Úgy imádom, igazi fiú! :lol:

Kép
szly27

Köszi,
és vicces, mert mindannyiótokra csak bólogattam! Mert Szonja is örül minden kicsi ajándéknak, na de a babáknak-babakocsinak nem tud ellenállni, viszont abból már van egy pár... Úgyhogy lehet, hogy marad valami olyasmi, ami még nincs neki, de örülne neki. Hétvégén babaáruházban jártunk (fürdőkádat vettünk a kicsinek), ott Szonja egy traktorba ült bele rögtön. 20ezer forint!!! :shock: Úgyhogy ennyire nagy (és drága) ajándékot nem kap...

Most jut eszembe, lehet, hogy valami babaszoba-felszerelést (kiságyacska babának, meg kicsi kád, efféle) kap, azzal tudja azt játszani, amit én Nándival.
Tyú, köszi, lányok,
nagyon gondolatébresztő volt!!!! Asszem erre fogok hajtani, hacsak apa nem vétózza meg egy jobb ötlettel!

KépKép
szkagi

Szly! Roli tündéri lehet amikor ilyen autókat és járgányokat lát! Az unokaöcsém a mentőt imádja mert az Apja mentős és ha szirénát hall mindig mondja, hogy "esetkocsi"! És megvan róla győződve, hogyha nagy baleset van akkor Apa megy segíteni az embereknek! :D
Vendég

Babuli! A gyerekek tényleg annyira tudnak örülni mindennek. Emlékszem én is gyerek koromra. Mindig volt mit várni, valami olyan dolog, amit nagyo szeretett volna az ember. És olyan jól tudtam szórakozni! Felnőttként azért kicsit másabb. Most persze van mit várni és határtalan öröm lesz, ha meglesz a baba. De azért ennyire nagy várakozás már nemsok van egy felnőtt életében.

Kép
szly27

Szly! Ebben igazad van! Ráadásul olyan jó nézni amikor meglátják az ajit és elmosolyodnak! Nagyon aranyosak olyankor! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: